-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem még nem teljes a csapat, így ha kijön a 10 órás FIFA 18 illetve eltűnik a web app, megpróbálok egy kicsit kereskedni.
Hátha lehet majd fogni pár jó licites játékost. -
Darabokra
senior tag
Nektek sem jó a szerver? engem nem enged fel boxon.
-
ShiberMonkey
senior tag
Hát srácok ma kikészített a játék.
Sima seasonben először kapom a Juvét (kipróbáltam először a Real Madridot).
4-3-3 Attackinggal állok fel első félidőben vezetek 1:0-ra úgy hogy 5-1 ide a kapuralövések száma.
Majd második félidőben is a 70-75. Percig jól játszom sorra alakítom ki a helyzeteket majd lehozom Casemirot (84-es ) Kroost be (88) Isco helyett Jamest. A srác pedig Pjanic helyett Asamoaht és Marchisio helyett Stuarot. Egyszóval én "upgradeltem" a csapatot még ő "downgradelte". Na mi történt vajon ? 2:1-re megfordította a meccset
Mondom jó még egy meccs ha az sem jön össze kikapcs.
Ugyan az a felállás és megkaptam a Dortmundot hát mondom itt lesz baj, hiszen ha nem lenne segítség akkor azért a széleken nagy bajban lesz a Dortmund.
Gondolom különösképp nem kell ecsetelnem a meccs alakulását.Sokratis a hosszú sarkon gólt fejelt egy beadás után majd a sorban kihagyott vagy Weigl illetve Bartra által megakasztott akcióim után nagynehezen egyenlítek. Ezután a 45+37373 milliomodik percben Kagawa 25-ről egy kipattanót laposan a jobb alsóba vág. Ezután kinyíltam és kaptam még egy gólt.
Megnéztem a gyerek profilját, kemény 65 meccse volt így a játék végére mondom ahaaa persze. Szimplán új profil plusz gyengébb csapat hendit kaptam rendesbe
Kérdem én ha hendizik a gép a gyengébb csapatoknak vagy a szinte új accountos játékosoknak akkor minek sorsol velük össze ?[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Vannak tapasztalatai másoknak Gerrard 94 és Isco 90es lapjával?
Úgy érzem ezek a ratingek viccek...ezek már all rounder játékosoknak kellene, de mind a két lap vállalhatatlanul béna és darabos...mindjárt bedobom őket Totti SBCbe.
PSN: xszabikax
-
Kristof_94
nagyúr
Az EA azért még csak bedobott egy 97-es ST Messit így a végére...
-
sz_abika
addikt
válasz Kristof_94 #24661 üzenetére
A" végéről" jut eszembe, hogy online draftban olyan csapatot kaptam egy fre etokenből hogy agyam eldobtam.
A kezdő 11emben nem volt spéci lap, csak a csapatkapitány volt IF Hazard. Olcsó húsnak híg a leve a tokenekkel vagy mia tök volt ez? Természetesen a félig TOTS csapat ellen kihullottam mint a szar az első körben.
PSN: xszabikax
-
jose999
senior tag
Barany Fc meséld már el, hogy csinálod, hogy vezetsz 1-0ra, jön a félidő, elkezdődik a második, abban a pillanatban megszakítod, mintha csere lenne, lepörög az idő, vissza a játékba, lagg, "kapcsolat megszakad", fifa kilép, végeredmény 1-0 oda.... Ilyet...
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
jose999
senior tag
válasz nyervi #24664 üzenetére
Igazából nem állítom, de fura... Megállította a játékot, visszajött, aztán forog a kis kerék egyből, majd megszakad...
Az imént egy magyar sráccal játszottam,Bundes csapata volt, szinte full Bayern, plusz Reus stbstb... Valami kegyetlen jól tolta! Vezetett 1-0-ra, félidőben a labdabirtoklásom mindössze 39% (ez nagyon nem jellemző), biztos vereségre voltam ítélve, de iszonyatosan élveztem a meccset (Pedig hozzá képest egy nagy kula halmaz voltam ) sajnos nem tudtam megjegyezni a nevét, mivel ea azt gondolta hogy elég, egyszerűen kidobott a Fifa home screenre, majd jött az üzenet, hogy DNF... Pedig lejatszottam volna vele szívesen, nagyon nagyon jó volt a srác!!!! Élmény volt (még így is...!)
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
Kristof_94
nagyúr
Tudnátok nekem 4231-re ajánlani csapatokat? Serie A már van, a BPL meg már nem érdekel!
-
WoldmanW
újonc
Sziasztok!
Új vagyok itt meg amúgy sem vagyok egy nagy spíler, de jó volna valamit fejlődnöm mert úgy érzem megrekedtem. Régi motoros vagyok játszottam már a fifa96-al is :-) de kb 2010 körül meguntam. Egy ideje felhagytam a fifá-val, de most ezt a 17-et megvettem, de nem nagyon játszottam vele csak kipróbáltam, megnéztem a FUT-ot meg minden. Aztán tavasszal a fiam megmutatta hogy működik a FUT és megint rákattantam. . Na azóta nincs megállás. Viszont ps4-en tolom, online vásároltam meg és nincs leírásom úgyhogy innen onnan nézegetve próbálkozom. kb mióta megtaláltam az L2 gombot sokkal jobban megy minden. . Cseleket se nagyon tudok, valaki adhatna tippeket, de nem is ez a legrosszabb. Azt nem értem hogy tudnak mindig leszerelni egyes játékosok. Mit kell hozzá nyomni? Sima kör nem elég az tuti. Meg a másik hogy ők bármikor vissza tudnak húzni nem tudok ellene tenni semmit. Szóval kicsit birkózás szerű az egész. Meg mivel lehet pressingelni? Valaki folyamatosan ezt csinálja, de nekem nem megy mert csak futkároznak össze.vissza. Beadások is mindig ellenfélhez mennek. Látom mások tudnak ép hogy csak beemelni egy lasztit a szélről. Nekem mindig átmegy a túloldalra vagy ellenfélhez. Na mindegy. Meg miből van valakinek tiszta sötétkék csapata? Azt egy vagyon megvenni. Ezeket a színes kártyákat honnan veszik, mert nagyon drágák? Nem hiszem hogy mindegyiket vették.
Kezdésnek csak ennyi. És bocs a hosszú szövegért. -
-
jose999
senior tag
Gyerekek... vajon ez miért nem gól?
Szerk. : nem egy nulla lett, 3, oda
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Most már tököm ki van... Másodjára dob le a szerverről, mindkétszer én vezettem a meccseken. Portok nyitva, már amit engedett, bár azt sem tudom jó-e, a routeres topikban nem sokat tudtak segíteni.
-
nyervi
aktív tag
végre valami jó nyitás, kár h nem illik a csapatba. no meg persze eladni sem lehet
-
#TOTTI
őstag
Ma 10 vereség sorozatban. Semmi nem jött össze, egy kapura lövésem se volt ami szándékos volt.
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok! Aktív még itt valaki? Kellene egy kis segítség a Totti SBC-ben!
-
A guru
addikt
válasz Kristof_94 #24678 üzenetére
Szia, mondd hátha tudok segíteni.
-
sz_abika
addikt
-
ThomBoy101
csendes tag
Sziasztok, ugyan számítógépes játékokon nőttem már fel én is, így közel 40 évesen már többet kell küzdenem, főleg konzolon (xbox one), mint egy 10 évesnek. Sajnos már több időmet viszi el a munka.
Ettől függetlenül az Ultimate Team játékban divízió 3-ig már feljutottam, egész jó a keretem és néha egy-egy World Class szinten játszó csapatot is sikerül megvernem, de nagyjából ennyi kevesebb, mint 1 év alatt.
Emellett a nagyobbik fiammal szoktam játszani egymás ellen, de nem frissültek a csapatok amikkel játszani szoktunk.A kérdéseim azok lennének, hogy ahhoz, hogy az átigazolási időszak lezárultát követően a játékos kertetek frissüljenek Fifa 18-ra kell upgradelnem? Ha megteszem mi lesz az Ultimate Teamben lévő csapatommal? Kezdődik minden előröl? Vagy ha egy játékosom pl visszavonul akkor kikerül onnan, illetve ha mondjuk a Premier League-ből a Bundesliga-ba igazol leromlik a chemistry de minden megy tovább?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Edgar2621
őstag
válasz ThomBoy101 #24682 üzenetére
Ha fontosak a friss keretek számodra/számotokra, akkor kénytelen leszel megvenni a 18at. Az UT-ben is minden elölről kell kezdeni, mintha tavaly nem is játszottál volna(kivéve a játéktudást és a katalógust ).
XO: Gollami26
-
ThomBoy101
csendes tag
-
Kristof_94
nagyúr
Lehetséges az, hogy DIV2-ben az ellenem jövő csapatot ketten irányították? Mert ha igen, akkor rohadjanak meg... 2 helyzet 2 gól...
-
Edgar2621
őstag
válasz ThomBoy101 #24684 üzenetére
Gondold el azokat(mint én például ) akik több milliós keretet kereskedtek, játszottak össze. De ugye ha maradhatna minden, akkor szinte semmi nem motiválna a következő évben. És ugyebár az emberek nem vennének Fifa pontokat stb. Úgyhogy ki van ez szépen találva. A katalógus az amit a futba lépve a jobb legszélső(ha jól emlékszem) menüpontban találsz meg, ott lehet nyitni különböző segítségeteket, például coin boost, kölcsön játékosok stb. Bármit csinálsz kapsz Ea vagy mifene pontot amiből tudsz vásárolni a katalógusban. Még olyanra is kapsz, ha elindítod a játékot, szóval tényleg gyorsan össze lehet gyűjteni.
-
Edgar2621
őstag
válasz Kristof_94 #24685 üzenetére
Kristóf engedd el ezt a 17-et, nem ér annyit, hogy idegeskedj. Egyébként lehettek ketten, én is játszottam már több páros ellen. Ha mindketten jók és össze vannak szokva akkor rohadt nehéz ellenük, ha viszont ezek közül valamelyik nincs meg, akkor simán meg lehet verni őket.
-
ThomBoy101
csendes tag
-
Szigma70
addikt
válasz ThomBoy101 #24688 üzenetére
Ha minden évben továbbvihetnéd a coinokat és a csapatod, akkor pár év múlva fullos kerettel várhatnád azt, aki épp akkor kezdi. Ennek mi értelme lenne? Annak lenne jobb kerete és több coinja , aki elöbb kezdte.
Így is van előnye annak aki régebbi motoros, mert egyből nyithat coin boostot.
Ezért nullázodik minden minden évadban. No meg az átigazolások miatt. Elöbb utóbb minden játékosnak lenne 3-4 ligás lapja, ebből olyan keveredés lenne, amit senki nem látna át, és nem is lenne jó.@Kristóf
Amikor a csapatok képernyőn allul a guestnél kizöldül, és mutat mondjuk 1 et? Ezt én sem tudom mi, mert tudtommal ilyenkor nem lehet ketten játszani.
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Kristof_94
nagyúr
Tudna valaki egy jó csapatot javasolni 4231(2)-ben a Bundesligából vagy BBVA-ból? A Bundesnél IF Dembelé megvan jobb szélre! Előre is köszi!
-
LedyGyuszi
addikt
-
Garsza
veterán
Helló! Pc -n tudna nekem küldeni név változtató giftet az UT -hoz.
Fontos volna.Garsza az origin nevem.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LedyGyuszi #24692 üzenetére
Köszi, ez jónak tűnik! Bár sajnos ebből a Reusból nincs a piacon, de majd figyelem!
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Kristof_94 #24694 üzenetére
vegyél sima reust hunter lappal és tedd be cam-ba nyugodtan forsberget, majd meccs elején csere...
XONE: LedyGyusziHU
-
ThomBoy101
csendes tag
válasz Szigma70 #24689 üzenetére
Alapvetően így értem ezt a megközelítést, mivel én nem játszom online, hanem a gép ellen bajnokságokban próbálok minél feljebb kerülni ezért gondolkodtam fordítva. Most éppen divízió 3-ban vagyok de az én képességeimmel nagyon feljebb jutni innen nehézkes.
Szóval nekem marad a fifa 17 így, mert attól, hogy néhány játékos átigazolt még nem veszem meg a fifa 18-at.
Egyébként az EA az új széria kiadását követően már nem is foglalkozik a régebbivel, tehát ne is várjak promó kártya csomagokra? Ezért nem költöm a nehezen megszerzett pénzem, mert szeretnék egy 125ezres, 30 ritka játékosból álló csomagot. -
LedyGyuszi
addikt
-
Takika14
aktív tag
Ha jól értem akkor 21.től csak a legendary vagy milyen edition előrendelői webappozhatnak?
-
Szigma70
addikt
válasz ThomBoy101 #24697 üzenetére
Ha megjelent a a 18, várj egy két hetet, addigra kiürül a krém a 17 ből, és azt a coinod ami van, draftozd el apránként. Ha ügyes és kicsit szerencsés vagy, így juthatsz jobb pakkokhoz a 17 ben már csak.
Sztem arra számits, hogy előszőr esni fognak az árak a piacon, de ahogy ürül, úgy fognak emelkedni iszonyatosan.
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.