- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darabokra
senior tag
válasz LedyGyuszi #23200 üzenetére
azt nézegettem amúgy, hogy simán be lehet építeni azt a Lahmot PL csapatba... Nem nagyon szokott elfáradni ugye?
-
getdizzy
aktív tag
Kis kihagyás után tegnap újra játszottam, de eléggé érdekes volt a játékmenet. (PS4)
Először is mikor kettő az egyben jöttek nem engedte a gép hogy kilépjek rá a védővel, továbbá ha a meccs alatt használom a team containt (R1) vagy mi is a neve, ekkor az irányított játékosom össze vissza fut. néha mintha csúszna a pályán és csak egyenesen egy irányba tud futni
Mondom bazdki, tönkrement a kontrollerem vagy mi az isten , mert zsír új.
Ezután teszteltem és semmi baja nem volt, persze nem az UT-ben.. ki érti eztEsetleg másnál is jelentkezik ez a hiba?
[ Szerkesztve ]
-
kiserik
senior tag
válasz getdizzy #23202 üzenetére
Vannak itt kutyább dolgok is. Ha olyan kedve van, akkor szabadrúgások, kapura lövések mennek az égbe, ha vérbalfék az ellenfél és nyernie kell, akkor simán benne van az öngól is, korcsolyázik mindenki, kettőt nem tudsz passzolni. Máskor meg szégyelled magad, mert azt látod, hogy ugyan ez a helyzet az ellenfélnél, te meg bármit meg tudsz csinálni a pályán. Kicsit kaotikus a dolog.
-
LedyGyuszi
addikt
azt hiszem a 15-ben volt utoljára divat a löbbölgetés a védelem mögé, most megint mindegyik gyerek ezt játssza...vaktában vagdossa be a védelem mögé, egyszer úgyis luftot fejel/rúg/mellé csúszik, elcsúszik, mellre akarja venni háttal a labdát a védő és gól...
XONE: LedyGyusziHU
-
Darabokra
senior tag
Srácok! Akkor Bellarabi nyerte ugye?
-
Z'Z"
őstag
válasz Darabokra #23208 üzenetére
25k-ból meg lehet csinálni az SBC-t, mondjuk szerintem nem ér annyit.
Sokat ront az a SK: 3 ⭐ WF: 3⭐
6k-ból Salah, de már 3,5k-ból Mané sima lapját is meg lehet venni. Ha meg OP játékos kell arra a posztra, akkor ott van IF Musa, de még lehetne sorolni.[ Szerkesztve ]
-
Z'Z"
őstag
-
Z'Z"
őstag
válasz Kristof_94 #23218 üzenetére
Igen, PS4 árakat néztem.
Egyébként volt valami kikötés, hogy ki kerülhetett bele a Futties szavazó listába?
Már nem emlékszem.
Mert ha nem volt semmi, akkor már van egy tippem a következő nyertesekről. -
MdewC
nagyúr
Pár nap szünet után belépés --> kiderül, hogy minden ugyan az az elcsalt, irányított, élvezhetetlen sz@r --> FIF Dybala eladva, hogy újra 82 rating legyen a team (újra TIF Dybala) --> 4-2-3-1 még mindig halott, mert ugyan olyan irányított hazugság a játékmenet --> átállás a tömeg 4-3-2-1-re, mehet tunkoló / romboló ---> bemákolt gólok garmadája, ami ki van dolgozva, azt leszedi a gép, ami ajándék hugy, az persze gól --> 4/3 rage --> egyből selejtező win --> brazil Zenites hulladék -->
Megérte játszani! --> nem
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Z'Z"
őstag
A többség szerintem még mindig a 4-1-2-1-2 (2), 4-4-2, 4-3-3 felállásokat preferálja. "Taktikának" pedig a LedyGyuszi által leírtakat, illetve a nyomd tövig a gázpedált, hadd szóljon! a menő.
Védekezés nuku, vagyis nem, mert a gép megteszi helyetted, ha megpróbálsz ráváltani egy játékosra, egyből szétcsúszik a védelem.
Viszont most választ kaptam a kérdésemre, hogy nem a rating számit.
Milyen érdekes, hogy pár hónapja még a 4-3-2-1 használhatatlan volt.
A vicc, hogy ezek az Ea-nál hülyének néznek minket, mi pedig lelkesen asszisztálunk nekik. -
nyervi
aktív tag
most már tényleg tököm ebbe az egész fifába! végre elverekszem magam odáig, hogy a wl selejtezőben már csak a döntő van hátra, erre oda vágja, ők most karbantartanak. mire befejezik már letelik az idő a bármilyen csapattal való játékra. volt már valakinek ilyen? befejezhetem majd vagy bachatom?
-
gabesz82
őstag
+1
kb. 2 hét kihagyás után gondoltam játszok egy kicsit, hátha jön egy TOTT a WL kvaliból, de nagy kár volt... 3 meccs után ki is léptem, az első kvalimeccset 8-1-re nyertem, a másodikat 6-0-ra, a harmadikon kikaptam 4-1-re, az első két meccsen MINDEN amit kapura lőttem bement, tényleg minden... az utolsón meg az ellenfélnél volt ugyanez... végülis fő a kiegyensúlyozottság.
PSN: Morfologus82
-
gab.gergely
tag
-
HdRew
őstag
Még szerencse, hogy hétfőn eladtam a ps-t.
Amúgy ajánlom a 4-4-1-1-et, elég fasza, Hamsik CF-ben aprított.
Sajnálom amúgy, mert itt a fórumon tényleg nem feltétlenül átlag játékosok játszanak, de nem tudjuk felülírni azt, amit a gép akar. Ahhoz már tényleg szinte profinak kell lenni..
-
sz_abika
addikt
"egyből selejtező win"
Olyan nagy baj nincs akkor.
Nekem tavaly ősz óta most fordult elő először kb, hogy a 8 próbálkozásból a döntőig nem tudtam elmenni. Mostmár a világtalanoknak is olyan csatáraik vannak, hogy ha csak elkezd lövöldözni, előbb utóbb betalál. Elődöntőket buktam ilyenek miatt 3-0ról, jöttek a sorozatos indokolatlan tizenegyesek hosszabbításban és ennyi elég volt ahhoz hogy ne legyen TOTS. Pedig Lahm elég jó áron van szvsz, kellett volna.PSN: xszabikax
-
MdewC
nagyúr
Legalább most nincs vita a fórumon, mertmindenki érzékeli mi a baj.
Érdemes megnézni Boras új videóját a Fifa Online 3-ról, na annak lenne értelme egyébként. Alig van állítólag random dolog benne.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
gabigyerek
senior tag
És az a kemény, hogy ettől függetlenül az EA kidob majd egy demo-t a 18-ról amiben tök jó lesz minden (főleg mert ugye offline, se input lag se momentum), aztán mikor rápörögsz hogy ez végre jó lesz és belépsz majd a UT-be, ugyanaz a gyaszálás/ tunkolás/ OP-ok felfedezése és használata fog kezdődni (mármint nem nálad, hanem általánosságban )
[ Szerkesztve ]
PS4
-
#TOTTI
őstag
Ha a 17-et letörlöd és újra letöltöd és 25% után elkezdesz játszani, teljesen másik játékot kapsz, mint a már feltelepített verzió. Párszor letöröltem idegből UT klubbal együtt, ezért tudom.
-
-
Lori82
senior tag
válasz sz_abika #23229 üzenetére
Dettó. Tavaly fordult elő utoljára,hogy 8 nekifutásból nem sikerült megnyerni a selejtezőt.Gold 3-al már meg van a WL hely,de a FUT birthday player csábító volt,mondom megnyerem.Igaz,hogy tegnap baromi fáradt voltam,de akkor is,nyolc nekifutásból ebben az évben mindig megnyertem.
-
Kristof_94
nagyúr
Ha kijön Gerrard és Lampard SBC lapja, akkor nagyon jó BPL - MLS hibridet lehet majd összehozni, akár Nikoval együtt! A gond csak az, hogy elképesztően drága lesz a 2 SBC, hiába MLS, mert ugye angolok révén a BPL-be beillenek, főleg az angol futties lapok miatt. Tuti kell megint 2-3 TOTS lap, meg 1-2 kék TOTT lap is, nem véletlenül lehetett azt nyerni a DKT-ban... A mostaniak is rohadt drágák, csak azért gondolom, hogy nem igen változik. A TOTS lapok meg ugye egyre inkább fogynak.
-
Kristof_94
nagyúr
Talán az eddigi legrosszabb TOTW!
-
Kristof_94
nagyúr
Egy rakás új SBC van, rengeteg játékos és nem kölcsön. Azt azért nem mondanám, hogy nagyon olcsón, de jóval olcsóbban, mint ahogy anno voltak.
-
bdave16
senior tag
válasz Kristof_94 #23242 üzenetére
Sztem eléggé olcsó ahhoz képest . A fáraó és Dembelé vagy Fernandinho érkezni fog.
-
Edgar2621
őstag
-
dracox
addikt
Hivatalos bejelentés alapján Morata a Chelsea-ben folytatja. 80millióért ha igazak a hírek. Ennyiért szerintem bőven megérte a Realnak eladni.
-
Z'Z"
őstag
Láttátok, hogy jelenleg mennyi a Juvés Douglas Costa ára?
-
Lori82
senior tag
Na ez van,ha nagyjábból egyenlő játékosállománnyal játszunk:elsőre megnyertem a selejtezőt.Kár,hogy a gold pack lófaszt sem tartalmazott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest