- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
válasz LendvaiFeri1 #22597 üzenetére
Remek, akkor kell venni egy XBox One-t. Ez nem jó hír... Köszi a választ!
-
MdewC
nagyúr
Jó volt most hétvégén játszani, nagy meccseket hozott a WL. Kemény aprítás volt, csináltam vagy 15 visszajátszás vidit.
18 win lett és még maradt 14 meccsem. (Ha csak a fele lenne meg, akkor gold 1, bár itt nincs ha.)
Ettől függetlenül jól szórakoztam, hozok majd egy pár vidit!praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
dracox
addikt
válasz Kristof_94 #22593 üzenetére
Mire az ember megszerzi őket jó áron, addigra már megjelenik a 18 és nem érdemes vesződni ezekkel a lapokkal
-
Kristof_94
nagyúr
válasz dracox #22603 üzenetére
Pedig tuti komoly lapok lesznek különben nem érné meg! Főleg Totti, a pace tuti fel lesz húzva 75 körülire. Nem mintha annyira érdekelne, mert alapból nem szeretem őt. Max valamelyik angol érdekelne.
Írták is, hogy premium sbc lesz, az meg ugye olyan, mint amilyen Torres, Luiz vagy El Sha voltak. Eladtam a WL-re vásárolt ST Martialt és SIF Can-t, úgyhogy van majdnem 800k-m.Amúgy az miért van, hogy eladtam 1000 szerződésből majdnem 800-t, erre most azt írja a következőnél, hogy untreadable, miközben alatta meg azt írja, hogy Quick sell 36 zseton? Érdekes!
[ Szerkesztve ]
-
getdizzy
aktív tag
válasz Kristof_94 #22604 üzenetére
Mindenki annyira hitelesnek veszi ezt az SBC-t hogy hihetetlen.
Pedig csak a redditen posztolta az egyik gyerek, "I can imagine" felirattalVagy van bármi más valóságalapja a dolognak?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Kristof_94 #22607 üzenetére
tegnap sikerült vennem egy lila Tottit, azóta sem láttam...ha lesz belőle egy legend féle lap, az nagyon ütne calcios cspaatban CAM poszton...
XONE: LedyGyusziHU
-
pckownz
őstag
Fifahoz ad valami plusszt a live gold?
-
Szigma70
addikt
válasz LedyGyuszi #22608 üzenetére
Szerinted az arany is elég lesz, vagy inkább adjam el?
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
#TOTTI
őstag
válasz Kristof_94 #22607 üzenetére
Mivel készüljek rá? Tipp? Olasz csapatom, Rómám van, de csak gold.
-
bandi0000
nagyúr
Sziasztok
Kellene egy kis segítség, mert már szét vet az ideg
Egyrészt, nem akarnak a támadással fel jönni a játékosok, legtöbbször 2-3 embernél nincs több elöl, a szélsőim is hátul vannak
Csatárjaimat mikor meg vettem, akkor pár meccsig tök jók voltak, rúgtak gólt, de aztán most mintha már ott se lennének, és rohadtul idegesít, meg nagyon sok kapura lövést vagy mellé vagy a kapusba lőnek, az ellenfélnek bezzeg minden 2. lövése gól
Most játszottam a Reallal, tök fajinul megindultak a támadásoknál, úgy lenne a jó ha a fut-os csapatom is ezt csinálná
és ki honnan szerez coint? nevetséges hogy a nagy játékosok 800k coin, azt meccsenként kapok 400-at
Xbox One: bandymnc
-
toome1985
tag
pár meccs stream a mixeren. Kb egy órán át.
Érdekelne hogy mennyire nézhető.
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz bandi0000 #22618 üzenetére
Mindenképp javaslok alakzat váltást, egyéni taktika és instrukciókat. 4-2-3-1 Vagy ezt, vagy a topik összefoglalóban Sainthabakuk 4-2-3-1(2)-jét. Mind a kettő bevált / tesztelt taktika a div 1-ben és WL-ben egyaránt. Megállják a helyüket.
Annyi, hogy az enyém szűkebb picit és akkor működik jobban, h be van lassulva a meccs, de próbáld ki mind a 2-t!
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
HdRew
őstag
Srácok, komolyan, én legszívesebben csak sírnék emiatt a játék miatt.
1-0-ra vezetek draftban, kap egy tizit a srác, oké, az volt, jól elvetődök a kapusommal, erre a melle alatt vagy hogy begurul a labda.
És ami még igazán dühítő, hogy behozta a srác TOTS Aubát, mondom akkor legyen ultra defense. Na, ultra defense-en előrébb volt a védővonalam, mint balanced értéken. 33-as pressinget adtam meg pedig...
Komolyan, vicc vicc vicc vicc.
Én is csodálkozok, hogy még senki sem követett el öngyilkosságot a nyomorék játékuk miatt.
Pedig az első 2 meccsen nem is volt semmilyen hendi érzésem, én több helyzetet dolgoztam ki, de legalább aminek be kellett mennie, bement.. A harmadik meccsre már kellett a hendi.
-
Kristof_94
nagyúr
Alexander Rybak a 2009-es Eurovíziós dalfesztivál győztese, írt egy számot a FIFA-ról! Itt nézhetitek meg! Óriási!
-
LedyGyuszi
addikt
válasz etaclan1984 #22624 üzenetére
azért kell hozzá sztem ,mert a sok nyomorék máshogy nem tudná kivitelezni az agresszív letámadást...
de az is tény, hogy néha bármit állítasz, a játékosaid teljesen másképpen mozognak!XONE: LedyGyusziHU
-
MdewC
nagyúr
válasz etaclan1984 #22624 üzenetére
Lehet használni, de amikor jön a hendihenger, akkor semmi nem működik.
-
bdave16
senior tag
válasz LedyGyuszi #22625 üzenetére
Mimek nyomorék az aki letámadást játszik?
-
LedyGyuszi
addikt
-
bdave16
senior tag
válasz LedyGyuszi #22628 üzenetére
Akkor először ia köszönöm a dícséretet,bár már eladtam a nagy részüket. Másfelől pedig nem nyomorékok csak ezzel tudnak elverni.
Amúgy ezzel csak a fél fórumot nyomorékoztad le[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz bdave16 #22629 üzenetére
nekem általában a korcsolyázó, fülén-farkán labdát pörgető gamerek okoznak problémát, kivéve ha megbolondulnak a játékosaim...
nézd...akinek nem inge...
MdewC, Blashe és még jó páran játszanak más csapatokkal, más felállással, más taktikával.
Próbálkoznak, építgetnek ,fejlesztgetnek, stb...
De aki látja, hogy 4-3-2-1 és húzd fel a pressure-t, agressiont 70re + rakd be Kantet, Baillyt, Smallingot, Walkert, Sont, Shawt, Butlandot meg Musát mert most az az OP, azok számomra ezt a fogalmat merítik ki...[ Szerkesztve ]
-
bdave16
senior tag
válasz LedyGyuszi #22630 üzenetére
Mondjuk nekem is főleg serie a csapatom volt,de ha vmi op ammor ezt használják sokan.
Én szerinted nem fejlesztem a csapatomat egyfolytában?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz bdave16 #22631 üzenetére
ezért nem értem, hogy miért veszed magadra?
nekem eddig sem, ezután sem lesz BPL csapatom...
van egy fullos bundás (mert ez a kedvencem), egy olasz
meg most csináltam a sok untradeable ligue1esekből egy francia-ligue1 kombót
én személy szerint szeretem a változatosságot, új embereket kipróbálni, stb...
de maikor a WL-ben 10-ből 9 csapat ugyanazzal a felállással ,taktikával és szinte ugyanazzal a BPL csapattal jön, már egy kicsit unalmas...[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Tegnap a WL döntőn nagyon elpicsázott egy 2010es acc, így beültem 5-1-1ről megnyerni Div2t.
Hát azért hétfőn kemény az élet odaát, 4-5-1 defenzívre kényszerítettek ketten is (=két döntetlen). Az utolsó meccsen, ahol a győzelemmel meglett volna a Title, az meg az év meccse volt nekem.
Félidő 1-0 vezetés után 48', 51'en fordított a srác majd végig nyomtam a meccset de Reina tényleg mindent kiszedett (15 védése lett a végére), és természetesen még kaptam egyet a 7x' percben. All out, pressure 60 4-3-3 2 Cam, uccu neki. 84'-ben Dybala kapufa olyan jó harmincról, majd rá pár percre ugyanonnan TOTS Salah már bevarrta. Továbbnyomtam, mert éreztem a csít, ami a tovább két szögletet eredményezett, amiből a másodikat kifejelték, de Marcelo elé , akivel 18ról kapásból egy majdnemzizu lövést megeresztve , lepókhálózta a bal felsőt .
Középkezdés, 1 passz, game over , 3-3.PSN: xszabikax
-
bdave16
senior tag
válasz LedyGyuszi #22632 üzenetére
Nem az,hogy magamra veszem,hanem az,hogy miért kell valakit lenyomorékozni a stílusa miatt . Ha valaki így tudni nyerni akkor nyerjen így én is szidom meccs után és ennyi . Mindenki azon a módon játszik ahogy tud és a legkönnyebb mód az,hogy full BPL csapatod van és Son,Martial,Hazard elől . Utóbbi nekem meg is marad,ha már mind 3 untradeable .
-
MdewC
nagyúr
-
Yodamest
veterán
válasz LedyGyuszi #22630 üzenetére
Az egész logika rossz! Attól hogy valaki megveszi Bailly-t és társait + beállítja a letámadást, feltolja a pressuret még abszolút nem fog jól játszani! Ezek nincsenek összefüggésben. Ha valaki full letámadással elver, akkor az nem azért csinálta mert megtalálta az aranytojást tojó taktikát, amivel egy noob fifás is div1-es lehet, hanem mert azért tud is játszani valamennyire. Meg eleve akik már ilyen mélységekben belemennek a taktikba, hogy a custom csúszkákat húzogátják, 90%-ban nem kezdők. Szóval ne fogjuk a taktikára.
Én is 4-3-2-1-et játszok, de semmi custom taktikám nincs hozzá, de így is ha olyanja van a gépnek akkor full letámad a csapatom, ellenfél mozdulni nem tud, ha meg olyan van akkor én nem tudok mozdulni, ellenfél csak rohamoz és rohamoz amíg gólt nem kapok, bármit teszek. Szóval az sem biztos sokszor, hogy ezek a letámadós emberkék direkt csinálják, lehet, hogy csak tolja őket valami felsőbb erő
-
MdewC
nagyúr
Sztem érthető mit akart a kolléga és egyet is értek vele. A többség beállítja a 4-1-2-1-2 szűk taktikát, mint a pro-k és hadd szóljon. Megy a tunkolás.
Én is kipróbáltam, egy ideig adta is, ez van...
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Yodamest #22636 üzenetére
lát egy videót, amin MagillaGorilla vagy DontSpeakEnglishOvvy rommá veri a népet azzal a beállítással...szóval beállítja ő is... szóval ehhez nem kell sok ész...
azt meg nem mondtam, hogy nem tud játszani, csak ráfekszik az op dolgokra és így egy gyengébb játékos is jobb tud lenni...
(#22634) bdave16:
saját véleményem, nem feltétlenül igaz...aki akar egyetért vele, aki nem nem...[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
válasz LedyGyuszi #22638 üzenetére
de akkor sem értem, hogy miért lesz valaki jó játékos egy taktika miatt? WTF? Ne mondd már nekem, hogy én div2-ben vagyok jelenleg, és játszok mondjuk egy div 5-össel aki beállítja a fifa félistenek taktikáját akkor ő engem le fog győzni... én ebben nem hiszek, ha nincs meg a tudása, akkor tök mind1 hogy 4-3-3-at tol vagy 4-1-2-1-2- vagy bármit, aki meg jól játszik az szintén bármivel nyerni fog. Magamon is tapasztaltam, hogy persze a 4-3-3 jött be legjobban, meg azt már megszoktam, de ha most tegyük fel 4-4-2-t játszanék (mint a 15-ben ) 2 hétig akkor azzal is ugyanitt tartanék ahol most.
-
MdewC
nagyúr
válasz Yodamest #22639 üzenetére
Ezzel az uccsóval nem értek egyet.
Mert aki a játékban megtalálja a legjobb beállításokat saját magának, az 20-30% pluszt jelent.
De ha véresPisti aki amúgy nem vmi pro egyébként rábukkan idén a szűk alakzatokra, igen is előnyt fog szerezni, mert idén az az OP. És nagyobb eséllyel fog lemákolni, mint egy 4-3-3-al, ami idén sztem hátrányban van.
Nem mindenki skiller, aki minden alakzatban jó.
-
Kristof_94
nagyúr
Én pl. így az utolsó fifázásaimra átálltam 5212-re, nem egy szép taktika, de sokszor hatásos. Végig balanced a mentalitás, ha nagyon meg kell őriznem a vezetést, akkor ultra defenzív, de csak a vége felé. De volt, hogy semmi nem hatott, mert a gyerek TOTS Insigne és TOTS terrorista segítségével cibálta a labdát a széleken, én meg már mindennek elhordtam. Ilyenkor örülök, hogy az ilyen nem velem szembe ül, mert már a sitten ülnék.
Igazából mindegy milyen a taktika csak időt kell szánni erre a sz*rra, a profik sem csak a jó taktika miatt vannak az adott szinten. Szerintem a 4321, 41212 is teljesen rendben vannak. -
Szigma70
addikt
Lehet megköveztek, de sztem a szűk alakzatoknak a peccs óta befellegzett.
Se a 4312 se a 41212/2 nem adja. Egyfolytában szenvedek, vereség hegyek, ráadásul napok óta nem jön szembe másnál ez a formáció.
Ellenben a 433 minden formája op, biztos az uj yt videók miatt.
Mondom, lehet csak nálam xar most, de akkor más is nyomná mint eddig, de nem, szinte senki nem áll fel ezzel a formációval.Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Blashe
aktív tag
Már számtalanszor elmondtuk gyerekek, hogy nem a 'nép hülyesége' után kell menni, hanem ki kell próbálni több felállást. Először is el kell magunkban dönteni, hogy milyen is az a játékmód, amit mi képviselünk. Hiába állsz fel egy 4321-el pl, ha egyszer te szeretsz sok és rövid passzal játszani. A 4321 kifejezetten kontra felállás.
Tehát huzamosabb ideig nem fog működni (sikeresen)...Ideig óráig el lehet vele lavírozni DIV 1-2-ig, de ott nem fog az emberünk konstans jó teljesítményt nyújtani. De ez csak egy példa a sok közül. Az a baj, hogy sokan nem gondolkoznak, hanem csak az OP dolgok után mennek...ebben egyetértek. Mindenki máshogy fogja fel ezt a játékot. Lehetne ezeket sokáig vesézgetni meg tárgyalni, de nincs értelme. Mindenki úgy játszik ahogy akar és szeret. peace -
Kristof_94
nagyúr
The FUTTIES are an annual FUT celebration and this year, they are back, bigger and better! From Friday, July 7 through Friday, August 18, join in a 6 week celebration of the best of FUT content released throughout the past season. Here is what you have to look forward to:
END OF AN ERA PREMIUM SBCS
Six players who are at the end of their storied careers will be released over the course of FUTTIES as special Premium SBCs. In addition, five match loan versions of each Premium SBC will also be made available with lower requirements.FUTTIES PLAYER VOTING SBCS
FUTTIES awards are back, as SBCs! Over the course of the six weeks, 30 players will be nominated across 10 categories and you will have the opportunity to vote for your favourite by completing their specific FUTTIES Nomination SBC. By completing the FUTTIES Nomination SBC, you will also receive a pink FUTTIES Nominee item with base stats of the player you voted for.
The player with the most completed Nomination SBCs will win each category. Their FUTTIES Winner item will then be made available with boosted stats in a separate Winner SBC.
Completing the Winner SBC is the only way to get the Winner item, Nominee items DO NOT get an automatic upgrade.“BEST OF” SBCS
The FUTTIES bring one final opportunity to complete some of the most popular SBCs released throughout the year for a limited time only during FUTTIES!
This includes popular Player, Kits and Campaign SBCs and more each with a slight twist!“BEST OF” PACKS
The FUTTIES also bring one final opportunity to get special content from fan favourite campaigns released throughout the year!
Throughout FUTTIES, complete SBCs, compete in FUT Champions and Online Tournaments to earn these untradeable pack rewards.MARQUEE TRANSFERS SBCS
With the transfer window opening on July 1st, the real world transfer market is starting to heat up with some top transfers already announced! With the new weekly Marquee Transfers SBCs you will be able to earn a loan item of the most exciting summer transfers of players to try them out on their new clubs. -
Kristof_94
nagyúr
válasz Kristof_94 #22645 üzenetére
Szóval az adott sbc teljesítésével lehet szavazni, érdekes lesz. Kíváncsi leszek mennyibe fognak fájni, hiába untreadable, szerintem nem lesznek olcsók, pl. ahogy láthattuk a téli szünet idején is...
Simán lehet, hogy mondjuk egy De Gea lesz a jelölt és kérik az egyik sima lapját. De az még hagyján, az is könnyen lehet, hogy 85-86-os keretet kérnek majd mindenkinél.
Ez rengeteg sbc egyszerre és az lesz a baj, hogy mindenhova kellenek majd a nagy összértékű játékosok és teljesen kihalt lesz majd a piac. -
toome1985
tag
válasz Kristof_94 #22647 üzenetére
Ez a cél. Ne legyen ember a piacon mert akkor inkább nyit az ember. Ezzel a longer and bigger dumával tökéletesen jellemezte magát az ea mert ami egyből beugrott az egy büdös nagy ló.asz, ami nagyobb és hosszabb mint tavaly.
-
Szigma70
addikt
Nem akarok vitatkozni a nagyokkal, és vitát sem gerjeszteni, de azért legyen már mindenki konzekvens.
Emlékszem jól, mikor 4-6 hete pont ti irtátok, hogy milyen felálások buktak el a teszteitekben, és csak a 2 csatáros szűkek maradtak meg. Aztán most van a 4231 szűk széles, meg a senki ne menjen mások után.
Igen, mindenki saját magára kellene szabnia a csapatát, taktikáját, alakzatát.
Csak ehez sok sok tapasztalat és játék óra kell. Valahol, valami támpontról meg el kell indulni.Egyébként szép és jó lenne, ha így lenne, hogy mindenki megtalálná a magának való playereket meg alakzatot, csak ezt nem hagyja az EA. Mert amíg vannak op abb játékosok, mint a statjaik, és vannak adott szakaszban op abb alakzatok, addig te és én játszhatunk a nekünk kedvessel, ha az szart sem ér, mert az ellen a hendis alakzattal és játékosokkal jön szembe
Én így látom
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Kristof_94
nagyúr
válasz toome1985 #22648 üzenetére
Egyetertek! Ezzel az sbc újítással szerintem több rosszat tettek, mint jót, remélem a 18-ban valahogy kiegyensúlyozzák a dolgokat főleg PC-n, bár egyelőre úgy néz ki nem érint, mert abbahagyom, de azért mégis érdekel.
Ha csak azt a 30 Futties játékost számolom 85-86-os csapatokkal katasztrófa lesz főleg ha informokat vagy régebbi, Scream, TOTT vagy hasonló lapokat is kérnek majd. És akkor még a premium sbc-ről szó sem volt, Tottit nagyon sokan megcsinálják majd és nem 84-es keret kell majd hozzá 2 inform lappal. Simán elképzelhető 2-3 keret brutális követelményekkel, ahogy pl. Luiz vagy Torres esetén volt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest