- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
válasz LedyGyuszi #22901 üzenetére
Nem tudom, ellenem még nem alkotott olyat, hogy hú de kéne.
Persze ha javasolod..... elgondolkodom rajta
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Szigma70 #22902 üzenetére
alapvetően igyekszem minél jobb WF-os játékosokat alkalmazni.
di maria 2*WF-tal nálam abszolút nem lenne opció...
Thauvin pedig jobb szélen bal lábas, 3* WF-tal nálam szintén nem adja
ha pénz egy 85ös Dembelére, akkor őt ajánlom!de lehet egy próbát tenni a rare gold lapjával is, Architecht chem lappal...XONE: LedyGyusziHU
-
Szigma70
addikt
válasz LedyGyuszi #22903 üzenetére
Igazad van, én is így gondolkodom, ezért is cserélem most Thauvint kezdés után meg Depayal. Legyen a ballábas baloldalon. Megnéztem Dembélét, a 85 ös lapja is 120k , én meg lőttem most egy Di Mariát 88 ast 70k ért. Veszíteni nem fogok rajta, úgyhogy próba cseresznye. Persze kezdés után megy a helycsere Depayal. Ha nem jön be, akkor kipróbálom Dembélét
Köszi
Kante sima 83 as gold lapjával érdemes foglalkozni? Kéne még egy CM.
Bár Arfát most bal CM ben játszatom jobb híjján, és isten bizony nem rossz.
Felfut, gólt lő, aszisztot ad, nem rossz, de nem az ő helye.Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Szigma70 #22904 üzenetére
sztem elég a 81es lap is, mondjuk nem tudom árban van e különbség, de ha jól rémlik, akkor teljesítményben szinte semmi...
mondjuk a lábak szükségessége is függ a felállástól... nekem a szélsőim általában a hosszút szokták lőni, vagy finess a rövidbe... de pl. aki mindig visszaveszi a labdát és tekeri ellentétes lábbal a hosszúba, annak már az én elméletem bukta, mert akkor ellentétes lábak kellenek...XONE: LedyGyusziHU
-
LedyGyuszi
addikt
James -> B.Müntyen...
XONE: LedyGyusziHU
-
bdave16
senior tag
válasz LedyGyuszi #22907 üzenetére
Ez már komolytalan. Kölcsön... Egyfelől a bayernnél így csak 8 középpályás van 1 posztra másfelől a szívem is fáj,hogy el lett engedve james...
A bayernnél konkrétan jelenleg Vidal,Thiago,Tolisso,James,Renato. 5en vannak 1 posztra... -
bdave16
senior tag
válasz LedyGyuszi #22909 üzenetére
Ki helyett?
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz LedyGyuszi #22907 üzenetére
Az év vicce.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
bdave16
senior tag
válasz LedyGyuszi #22912 üzenetére
Robbennél és Riberynél sem jobb mint szélső . Szerintem .
-
MdewC
nagyúr
válasz LedyGyuszi #22912 üzenetére
Costa ha minden igaz, akkor jön hozzánk, de próbálkoztunk Renatonál is.
"Gentleman agreement" van a klubok között.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
MdewC
nagyúr
válasz LedyGyuszi #22915 üzenetére
Hát nem tudom, hogy James hol fog játszani, de Renatonak nem lett könnyebb dolga a kezdővel.
-
Szigma70
addikt
Hát, ha van eszük, akkor Vidal-James-Tolisso hármasal álnak fel CM poszton
A két szélen elöl meg Ribery-Robben amíg bírják.Sanches csak a Fifában olyan OP.
Az a bai, hogy biztos 2 csatárban gondolkodnak, mert se Lewát, se Müllert nem hagyják ki
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Szigma70 #22905 üzenetére
Ez így nem jó.
Ez a Thauvin gyerek nekem nem adta védekezésben, a WR se ok rajta, H/M. Ben Jaffa meg CAM, nincs def skillje. Toltam ott anno SBC Fekirrel, meg sokan innen Rooney-val, de... hagyjuk.
Tolissot tedd be basic lappal középső CM-be, Thauvint jobbra és vedd meg IF Kantet bal CM-be. Hunter lappal még gólokat is fog szerezni. Ha mindenképp bal lábas kell, akkor IF Matuidi, de Kanteval jobban jársz.
Válasz nem kell erre, nem akarok többet érvelni, nincs időm. De 1 div fel lépést garantálok.
Di Maria meg gané.
LF Fekir, RF SIF Laca.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz LedyGyuszi #22915 üzenetére
Renato S. jöhetne a Newcastlebe!
-
Szigma70
addikt
Köszi az észrevételt, de Thauvin nincs is a csapatban
Depay-Fekir-Di Maria
Arfa-Sanson-TolissoAmit írtál az nekem is tetszene, csak annyi coin nincs a világon.......
Arfa meg ideiglenesen van ott, de meglepően jó
Azért köszi szépen, bár Div1 számomra vicces volt
Egyébként Di Maria tényleg xar?
-
MdewC
nagyúr
válasz Szigma70 #22923 üzenetére
Thauvint azóta javítottam Sansonra.
Nem div 1-et írtam, hanem 1 szint feljebb lépést a div-ben.
Ha Di Mariat eladod, akkor jut coin Kantera. De én eladnam Sansont is, Tolissot megtartanám középen, IF Kante jobb CM és IF Matuidi bal CM. Ez talán meg is oldható.
Depay - Fekir - Dembele (meccsen csere)
Matuidi - Tolisso - Kante
Ennyi.
-
HdRew
őstag
Na srácok, végre megérte draftoznom.
Jött 45K zseton meg jumbo premium gold pack + rare players pack.
Sorozatban 3 draft megnyerése után már kellett, hogy dobjon valamit. A pakkokat még nem merem kinyitni. Elmegyek haverokkal inni, aztán majd ha hazajöttem kinyitom...
-
MdewC
nagyúr
válasz Szigma70 #22926 üzenetére
Az is sci-fi kategória, ha 3/2 ember a közép pályán nem tud védekezni, de várjuk az eredményt, de ezt full jóindulattal írom, mielőtt vki félreérti.
Ne hari, hogy nem néztem árakat, de 88-as Mariska és kék Sanson árából majdnem kijön IF Kante, kell még 20-25K.
Vagy menjen sima Kante, nem rossz, Matuidiből kell inkább az IF, mert ott nagyobb a difi.
De úgy csinálod, ahogy szeretnéd, ez a tanács.
Bónusz: Sandrot LB-be, tudom már javasolták, nem fogadtad meg, pedig egyértelmű. Sokkal jobb a brazil. És gyere játszani vmikor.
Citro: Te is!!!
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Mindeközben (tegnap éjjel) cseréltem TIF Dybalat --> FIF Dybalara, Ramos árából.
-
Z'Z"
őstag
Nekem néha a kp, vagy cb több gólt lő, mint a csatárjaim. Hiába állítok én a csúszkán, meg adok utasítást, ha úgy van kedvük, akkor elől kolbászolnak. És mindkét posztra van egy M\H Workratejü játékos, de nem nagyon foglalkoznak vele, hogy hátul kellene védekezni.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Elindultam egy teljesen magyar csapattal a WL kvalifikáción, 2 meccs megvan eddig. Az utolsón olyan ellenfél jött, ahol Dembelé volt a szélen, középen Promes meg még nem tudom ki, gondolom nem kell mondanom milyen volt a játékstílusa. Már az 5. percben vezetést szerzett egy hatalmas sprint majd be passz révén és a középkezdésig végignézte az introkat. Na vágtam neki 4 gólt és én is ugyan ezt tettem, a 4 gólt pedig SIF Nikolics szerezte!
Nagyon állat a lapja, de sajnos a csapat összességében eléggé mozgáskorlátozott, úgyhogy türelmesnek kell lenni. -
Szigma70
addikt
Dehogy haragszom, sőt köszi, hogy foglalkozol a kérdéssel.
Az addig ok, hogy kijönne egy IF Kante Mariska és Sanson árából, de akkor ki lesz az RW?
Nos így megtudom oldani, nem túlzó ez a védelmi középpálya?
Ki fog felpasszokat adni, és a középpályáról lőni?Depay-Fekír-Dembelé 85
Sima Kante-If De Rossi- TolissoVagy így azért De Rossi megoldja a CDM dolgokat, akkor bal CM be valaki?
Pld ez a Seri gyerek milyen? Vagy maradjon alap Kante
-
dejvid8
őstag
87 SMALLING YESSSSS!!! 1 FUTTIES, 84RAT, 60 CH. DEJÓ!!😁
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
dejvid8
őstag
válasz Kristof_94 #22936 üzenetére
Még jó, hogy bevásároltam olcsón vagy 100 83-84 playert
-
dejvid8
őstag
válasz Kristof_94 #22938 üzenetére
Mármint a 87-es Smalling TALÁN?
Én olyan 300k-ba gondoltam hogy kerül az SBC, ez a követelmény vicc érte, mindenképp meg kell csinálni. Nekem kész is, így hogy előre megvoltak a játékosok olcsón, nagyon kevés coinból összehoztam.Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
törölt tag
válasz dejvid8 #22939 üzenetére
Azért az beb.szna, ha 300-at kérnének érte, nem kapott azért olyan hatalmas upgrade-et.
Sőt, lehet hogy nem leszek népszerű ezzel a kijelentéssel, de szerintem totál felesleges ez a lap, 1 coint nem adnék érte. A sima is olyan OP, hogy azon már nem nagyon lehet javítani, meg a megfelelő chem style kártyával szinte ki lehet maxolni a lényeges stat-jait.
-
dejvid8
őstag
válasz #16514048 #22940 üzenetére
De attól hogy már OP, szerintem az lehet még durvább is... azthiszem olyan 25-30k volt nekem megcsinálni összvissz, mivel olcsón bevásároltam, és volt egy untradeable Alexis-em. Annyit csak megér, nem ?
-
Meghivott
addikt
Mobil appon teljes káoszt idézett elő a rózsaszín Smalling. Van egy hagyományos lap is csapatban, de se cserélni, se kiszedni, se transfer listre tenni nem tudom :-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs