-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HI-FI
tag
válasz LendvaiFeri1 #19499 üzenetére
Nekem is vannak kétségeim ezzel kapcsolatban. Majd meglátjuk.
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz Guba32 #19483 üzenetére
A chem jobban kijön Carvajallal,meg egyszerűen csak ki akartam próbálni.
Modric azért sokat besegít a védelemben,a statjai ellenére.
Boateng csak jött ingyen pakkból,és ki akartam őt is próbálni.
Megmondom őszintén,hogy Perez azt hittem ,hogy jobb lesz.
Remélem,hogy minden kérdésedre válaszoltam."Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
Azog the Orc
őstag
(#19506) Azog the Orc :
ja csak a csapatot nem linkeltem CSAPAT, már nem engedett szerkeszteni
-
Nazara
őstag
Ne idegelj engem ezzel a 'Hajdúbé'-dumával!
Egyébként igazad van, de én hozzá vagyok szokva Robinhoz, tudod.
(#19508) Azog the Orc: Ennél hova kell erősebb csapat?
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
-
Nazara
őstag
válasz Azog the Orc #19510 üzenetére
Na, szabadjára engedtem a fantáziámat, mit szólsz ehhez?
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
HI-FI
tag
Egyébként csak engem zavar, hogy a kommentátor még mindig egyfolytában a világbajnokságról beszél?
-
yozsee11
aktív tag
Azt meg tudja mondani valaki, hogy a büntetőpárbajban a 6. kör után 6-5-ös vezetésnél miért kellett egy hetediket is belőnöm a továbbjutáshoz?
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
Gebriel
veterán
Ugyan azon stilus (basic, sniper stb.) lapok ertekei ossze adodnak vagy ha valtok vagy ha masikat adok neki az elozo erteke meg marad?
-
-
LendvaiFeri1
addikt
A 16-ról van már valami info?hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Nazara
őstag
válasz Azog the Orc #19516 üzenetére
Pontosan ez a legnagyobb bajom nekem is, hogy nincs hol tesztelni a rengeteg csapatot amit összerakok, mert személy szerint nagyobb örömömet lelem abban, hogy nonrare gagyi teameket, 53 pace-s CB-vel összerakok, mint hogy most Ramost és T. Silvát hogy hibridelem egymás mellé.
-
Rypejakten
addikt
a jó életbe már, nem hiszem el, hogy 10 meccse csak csökkent képességű, ingerszegény LB+Y spammerekkel játszok. le tudom védekezni, de annyira elszomorító, amikor 10-15 passzból eljutok a kapuig, belövöm, ő meg az előrevert labdája után tolja a féregmozgásos illetve ujjszopogatós gólörömöket. tényleg a legalja a közösség.
-
Nazara
őstag
válasz Rypejakten #19521 üzenetére
Detto ugyanez, még a Penaldo-féle magamutogató gólörömöket rühellem a legjobban...
-
MdewC
nagyúr
válasz Nazara #19522 üzenetére
Az a legszebb, főleg egy lagos sciptelt mákos nudlipöts gól után...
Éveket ülnék, ha hirtelen ott teremne az ellenfelem...
Viccet félre téve, ha kapok egy ilyet, addig nyomom, amíg tutira meg nem nyerem a meccset!
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Azog the Orc
őstag
válasz Nazara #19520 üzenetére
Én is csinálnék gyenge de OP hibrideket csak a Division-okban nem szeretnék amiatt kierni
Amúgy neked is be van állva a kupád? Mert ott lehet büntetlenül tesztelgetni(#19521) Rypejakten:
+1
Ahogy mondod, szétpasszolom grundfoci és a 100% ziccer kimarad utána egyből egy védő által HÁTTAL előrebaszott labda MINDIG pontosan az emberéhez megy, és a mezőnyből előrevágott is! EZ MI??? A 3m-es passz meg sokszor nem talál célba! Hogy lett ez összerakva?
A sok Doumbia-s "................." már a CB-vel indítja bmeg a csatárt ahol áll teljesen mindegy honnan, csak előre létezik, oldalra semmi!
(mondjuk ez csak "jó" mert ezeket rendre verem, (kivéve ha nyomja a gép) csak zsibbasztó és agysorvasztó)
[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
válasz LendvaiFeri1 #19523 üzenetére
Pedig United-legenda, csak nekem nem szimpatikus, ennyi. (Meg tényleg felkúrnak ezek a Ronaldo-féle gólörömök, nem tudom, hogy mi szükség van megalázni az ellenfelet, főleg egy kamugól után... )
(#19524) MdewC: Én ilyenkor már csak az Alt+F4-et nyomom.
(#19525) Azog the Orc: Engem ez már rég nem érdekel, liftezek az 1-2-3 osztályok között, csapat függvényében, azt jóccakát
-
Guba32
csendes tag
válasz Vampire Bat #19507 üzenetére
Köszi,igen! ;-)
-
tigomigocika
senior tag
Ma bajnokságot játszottunk 3-an
Mindenki volt egy klub illetve egy válogatott csapattal.
Nincs bekapcsolva az automatikus mentés és lefagyott a szoftver...
a gép nem csak a játék....
valakinek fagyott már le a fifa?XBOX LIVE: rolandinho007
-
thebigK
addikt
Na gyerekek, visszatertem a sikereim csapatahoz, amivel a div2ben taboroztam heteken keresztul, mely a kovetkezo: Adler - Joao Pereira, Sokratis, Hummels, Jansen - Gustavo Gundogan - Shaqiri Gotze Schurrle - Mkhytarian
Es ennyire melyen meg nem voltam...egymas utan hat, azaz 6 db vereseg a div5ben. Utolso meccsen eppen bennmaradtam. Es nem ertem, hogy miert szerepelek le ennyire. Tobb, minimum ket harom golos vereseg, nulla jatek. Nemtudom wtf tortenhetett velem. Elfelejthettem jatszani?! Asszem par nap szunet lesz a jatekot illetoen. Mar ha kibirom addig persze“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Azog the Orc
őstag
Végül csak sikerált összerakni a holland támadó torpedó 4-est egy csapatba
Igaz Alaba 6-chem el lesz RB-ben se szerintem az annyira nem gáz mert még úgy is erős a pali!
-
Gebriel
veterán
Na ma este elvesztettem a szüzességem a Fifa online seasonjában.
Megvolt az első online mérkőzésem.
Kurvára végig izgultam, egész mérkőzés alatt kb 40%-ban volt nálam a labda.
De 3-1-re behúztam. -
dracox
addikt
Akkor diego lopezra rápróbálok az IF lapjára. Kösz a helpet urak.
-
Nazara
őstag
válasz Azog the Orc #19531 üzenetére
Diekmeier?
-
LedyGyuszi
addikt
Srácok!
ezt ki kell adnom magamból...
minden nagyképűség nélkül de kb. 500 online meccsel a hátam mögött megtörtént az, amit már régóta vártam, hogy lefocizzanak és rommá verjenek...legsúlyosabb vereségemet szenvedtem el...1:5
1:0-ra vezetek, félidő 1:1...2.félidő kezdéséből rögtön gólt kapok egy szalom cselsorozatból...simán le szoktam tudni védekezni, de most Boateng, Schweini csak úgy puffantak a földön, úgy pattantak le Götzéről...2.félidőben passzolni nem tudtam, Götzétől meg lehetetlen volt elvenni a labdát... 4 gólt vágott nekem..helyzetek 6:6, végeredmény a már említett 1:5, minden ziccert bevert a srác!
mondjuk a fitness csapatommal játszottam 9 poszton és tény, hogy jobb volt a 4-5-1-es játékrendszerével, mert a 2. félidőben lehetetlen volt elvenni tőle a labdát úgy ment az egy érintő, de azért ez most megfogott...
megérdemelten nyert, jobb volt!jah igen, és a mai nap a földöntúli bravúrok napja, ma 2szer nyúlt vissza bravúrral ellenem az ellenfél kapusa és mentett a gólvonalról, amikor az ötösről rábikáztam az üres kapura... WTF
[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
Gebriel
veterán
válasz Rypejakten #19535 üzenetére
Köszi
De azt hiszem ide nagyon kevés az én olasz csapatom amikor mindenki Benzema, Neymar, Robben és társaival tolja.. -
MdewC
nagyúr
válasz dracox #19533 üzenetére
Közelről iszonyat sok lövést megfog, néha távolról meglephető, de ha nem hagyod lőni az ellent messziről, akkor meghálálja a közelieknél...
ea lejjebb vihetné már az árakat bakker... SIF Sáskaresz már egy éve nem csökken...
[ Szerkesztve ]
-
HunIIIFules
csendes tag
Hali. Ti mit valtoztanatok ezen a kereten? [link]
-
Nazara
őstag
A tegnapi margójára:
87-es Neymar Shootingja érezhető fejlődésen ment keresztül, azokat a ziccereket, amiket eddig kihagytam, most berúgja. Egyéb statjaival eddig is elégedett voltam, azokon nem érzek érdemi változást.
3 meccs, 4 gól, 1 gólpasz.
-
MdewC
nagyúr
válasz HunIIIFules #19543 üzenetére
Üdv! Iszonyat jó csapat.
Nekem egyedül Mertens tűnik gyengének, de csak a fizikuma miatt és tudom, hogy Tévez az egyik legjobb CAM a játékban, ugyanakkor De Prüntyöt nehéz kivenni a csapatból, viszont akkor már így... [link] (Persze ha van coin, akkor Boatengből inkább a narancs...)
Egyre jobban bejön ez a team, akár hányszor megnézem...
[ Szerkesztve ]
-
skroy
senior tag
Áttértem tegnap 15-re, ki is próbáltam online. 30. percben már vezettem 5:0-ra, köze nem volt az ellenfélnek a labdához. Aztán mintha az összes játékosomnak eltört volna a lába. Mire megfordultak, megmozdultak, az ellenfél már messze járt. Egy passzom nem sikerült normálisan. Ki is kaptam 6:5-re, mint a 'szar. Erre sűrűn számítsak? 14-ben is volt hendikep, de ennyire nem feltűnő.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz HunIIIFules #19548 üzenetére
Nem bizony.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Renault, Dacia topik
- Politika
- Okos Otthon / Smart Home
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs