-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azog the Orc
őstag
ERRŐL mi a véleményetek?
Piszkál hogy SIF Shaqiri-t nem lehet eladni és csak a klubban punnyad, de mivel már felszámoltam az olasz keretemet, így egy hibridbe gondoltam beépíteni.
-
Nazara
őstag
válasz Azog the Orc #19651 üzenetére
Kizárt dolog, hogy elég lenne neked egy nonrare lap ST-ben, skillek nélkül.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
MdewC
nagyúr
válasz HunIIIFules #19640 üzenetére
Nem tudok mit csinálni, ha azt szoktad meg, akkor nem kell változtatni... Nekem Mertens nem adta, ha vmivel ennyire nem megy, akkor minél hamarabb váltani kell, hogy ne bukd a meccseket.
Több mint valószínű, hogy a workrate is bezavart. Pl amikor Mangalát teszteltem CB-be, H/M, első meccs után kiraktam...
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Azog the Orc
őstag
válasz Nazara #19652 üzenetére
Igen, igazad van csak jól nézett ki
AKKOR Talán ez ???
De itt meg Guarín -CAM-ben nem biztos hogy jó választás.[ Szerkesztve ]
-
Azog the Orc
őstag
válasz Vampire Bat #19655 üzenetére
Tevez-t nem tudom használni nincs skill és H/H a wr össze vissza kolbászol, nekem nem megy vele
De köszönöm -
bucketb0b
őstag
válasz Azog the Orc #19654 üzenetére
Egy ST kell oda semmi más ha a többivel meg vagy elégedve
Tömve van jó st-vel az olasz piac -
Azog the Orc
őstag
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz Azog the Orc #19656 üzenetére
Akkor így?
Itt már van skill"Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
Rypejakten
addikt
válasz Azog the Orc #19659 üzenetére
skill, ha kell.
-
Azog the Orc
őstag
válasz Vampire Bat #19660 üzenetére
Köszi
Doumbia tiltó listás nálam
Mindegy hagyjuk inkább imádkozok hátha alaki elviszi (kizárt így hogy az ára emelkedett ahelyett hogy csökkenne )más:
Eddig 5 ragequit-el állok a div1-ben a meccseket nem kommentálom
Rypejakten:
Meg kéne magam erőszakoljam hogy SIF Shaqiri-t játszatni tudjam de a két marhát (Doumbia, Ibarbo) kizárt hogy megvegyem!
De még ha csoda is történne és még is akkor meg nincs a piacon Roma-s Doumbia
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
Színes csapat Elég komoly volna ezt össze rakni.
Esetleg még tudtok a két arany lap helyett valakiket akik bepssszolnak és a chem is megmarad?Az androidos kérdésemre tud valaki ifot adni hogy mért nincs androidos ut -nal piac?
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz HunIIIFules #19658 üzenetére
Dehogy is!!
Nekem meg Doumbia táltosodott meg, 2 gól a kupadöntőben, de amióta kiraktam Tévezt szélre nagyon él a gólpasszoknál, a kolumbiai meg lecsap amire csak tud. Annyira megszoktam az elején a M/valami csatárokat, pl Rémy is ilyen, anno én is váltottam H/-re, szenvedtem is rendesen...
Az új csapattal most zsinórban 8 meccs és két kupa jött!!
-
bucketb0b
őstag
válasz Azog the Orc #19662 üzenetére
Miért nem játszatod őket egyébként? Menez, Higuain, Palacio? Senki sem jó? Egyébként a 2 szélsős csapatnál szerintem nem is a középcsatártól kell várni a csodát hanem a közép passz után a szélek nyitottsága fontos meg a cam belépése és esetleg az st kiugratása.
[ Szerkesztve ]
-
Azog the Orc
őstag
válasz bucketb0b #19666 üzenetére
Már vártam ezt "Senki sem jó? " De sok csatár jó de még több nem
Doumbia, Ibarbo elvből kilőve! Tudom hogy nem csak az ST-től kell várni, de azért nem árt ha minden poszton a stílusodnak megfelelő játékos játszik, úgy lesz kerek a játékom. Nálam az ST "target men" így nem árt ha mozgékony, legyen skill és passzolni is tud és a WR nem H/H. De a nagy pace nem feltétel! Jó mi?Tudom hogy problémás vagyok, de hát......
(Menez-t próbáltam, a 60.percben menni nem bír)
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz Azog the Orc #19667 üzenetére
Egyébként Ibarboval nyugodtan tehetnél egy próbát.
Nincs mit veszteni, mozgékony, gyors, jól cselez, erős és ami nekem is fontos, M/M, a fejelés meg OP. Kell rá 3 passz, meg lövés, rövidebb passzokat szépen hozza. Max kiveszed ha nem adja.
(Amúgy ha meg amúgy is megvan a SIF svejci, simán tesztelhetnéd a csapatom!!! Garit vállalok.)
[ Szerkesztve ]
-
_adaml21_
őstag
Újabb vicc kategória: nincs Hunter lap a piacon.
Hát ez így egyre jobb. -
Nazara
őstag
válasz Azog the Orc #19670 üzenetére
Az a mosoly ST-ben a halálom. Alt+F4 már a töltőképernyőn.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
LedyGyuszi
addikt
Készülök a holnapi francia kupára:
FRANCE]
vélemény?ötlet?XONE: LedyGyusziHU
-
Rypejakten
addikt
válasz LedyGyuszi #19673 üzenetére
a CAM-CM lap nagyon drága, de 4-3-3(4)-be szerintem ugyanez mehet nyugodtan.
IF Payetet nem nagyon lehet eladni utána.
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
-
Rypejakten
addikt
válasz LedyGyuszi #19675 üzenetére
első fele: a formáció miatt Payetet át kéne konvertálnod CAM-ből CM-be, ami egy jelenleg 4k-s áron menő lappal lehetséges, míg a másik formációban erre nincs szükség, így edző nélkül is jobb a chem.
edzővel persze nyilván mindegy.a másik fele: Payet 55k-s minimum range-e miatt kb. eladhatatlan.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Rypejakten #19676 üzenetére
jah jó, leeset...csak már italoztam egy kicsit...
így is megvan a 10-es chemjeegyébként akkor lehet simában veszem meg vagy valbuena megy a helyére...
még mathieu-t kellene levadásznm, simában megvan.
trémuliból meg vettem párat minimum áron, hátha lehetvele keresni egy kicsit...[ Szerkesztve ]
XONE: LedyGyusziHU
-
Azog the Orc
őstag
válasz LedyGyuszi #19675 üzenetére
Első meccs Ibarbo-val, 4-0 győzelem de a palinak momentuma nem volt, jó tudom egy meccs semmi, még van pár meccs hogy összekapja magát, de SIF Shaqiri sem volt jobb mint egy átlagos CAM annak ellenére hogy magabiztosan hozták a mecset. De még van hátra nekik....
LediGyuszi:
Lesz holnap francia kupa? Ezt hol írják?
Jó lenne mert arra van készleten egy komoly francia válogatott
Végre SIF Laca sem csak matyizik a klubbanAmúgy Mangala-val mizu, nem jön be?
[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Azog the Orc #19678 üzenetére
a német kupa mellett ott van upcoming Bleu Blanc Rouge kupa...
Mangalát még nem teszteltem sokszor, de a fitness kupa csapatban benne lesz...
más:
német kupában ilyen csapatok rohangálnak:
[link]
a gyerek csak baszkotta előre labdákat!egy be is akadt neki...minek egy ilyennek ilyen csapat?
félidő 2:1 ide ragequit[ Szerkesztve ]
-
Azog the Orc
őstag
válasz LedyGyuszi #19679 üzenetére
Ja tényleg! Nem figyeltem
más:
Valakinek van tapasztalata IF Cabella-ról RW-ben?
-
marcess
senior tag
válasz Azog the Orc #19680 üzenetére
Nekem átlagos volt, 20 meccset játszottam vele kb túl is adtam rajta. Kiemelkedőt nem nyújtott semmiben a gyorsulása jó volt.
-
MdewC
nagyúr
válasz LedyGyuszi #19673 üzenetére
Ezt javaslom, a védelemre lehetne mást is, de a többi...
Azog: Ez majdnem olyan mint az enyém, ha gondolod, próbáld ki. (Annyi, hogy nálam Doumbia van középen, plusz Tévez IF és Chiello is...)
[ Szerkesztve ]
-
Azog the Orc
őstag
Én ezzel támadok a francia kupára EZZE E
MdewC:
Még játszatom egyenlőre a 433(4)-es csapatban, nem szeretnék felállást váltani mert csak összekavarná a megszokott játékrendszeremet (megszokás). Ha nem muzsikál Ibarbo a fentebb linkelt csapatában akkor bontom a brigásot és SIF Shaqiri továbbra is kilátástalanul fog szomorkodni a transfer list-en várva az új szerető gazdit
[ Szerkesztve ]
-
Classius
aktív tag
Valaki Vidal-t nem akarja eladni áron alul? Miért érzem azt, hogy esélytelen amit kérek? most jutottam be a 2. osztályba de még mindig csak 3k-m van, amit kaptam feljutáskor 11k-t abból nyitottam egy csomagot, plussz Honda - Cerci kettőst elhoztam, vettem még szerződést is, és így maradt 3-4k-m. Úgy voltam vele, hogy a 2. osztályban már jólenne Pogba-val és Vidallal kettőssel rohangálni, de ez nem jött össze. De legalább Tévez-t sikerült elhozni elég olcsón még a 3. ligában, azóta termeli is a gólokat
“Nem az számít, hogy a leggazdagabb ember legyek a temetőben. Ami igazán számít, hogy úgy térjek nyugovóra éjszaka, hogy valami csodálatosat alkottunk.” (Steve Jobs) # Lenovo Y580 _ Apple iPhone 7 #
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz Azog the Orc #19683 üzenetére
Nekem Cabella nagyon nem jött be ott jobb szélen ,de persze minden stílus más.
"Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Azog the Orc #19683 üzenetére
szép csapat...gondolkoztam én is még 1-2 if-en, de most egy legendás csapatra gyűjtök...
-
Azog the Orc
őstag
Megtaláltam EZT a PALIT
a klubomban volt mert még az egyik ingyé pakkbú esett aztán el is felejtettem hogy van, mint már megszokott nem voltam oda Lewa-ért így beraktam őt csatárba, nagyon jó, meg van az emberem, nem volt rossz passza a meccsen, jól, lő, cselez és mozgékony, 1. meccs 2 assist, 2 gól, 10-es osztályzatAztán 4-1-nél Thiago Silva is megvillant egy szöglet kombó után [link]
hirtelen azt hittem hogy ez is Raffael volt amikor ellőttem
Vampire Bat:
Kár , pedig csak ő maradt mert Biabiany kilőve
LedyGyuszi:
Köszi
A legendás csapat kicsit drága nem?[ Szerkesztve ]
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Azog the Orc #19693 üzenetére
de elég drága, viszont egyenlőre csak pár játékosra gondoltam:
[Fun]
Sheva ajándék pakkból megvan + van 1 misim... úgyhogy még csak távoli terv...XONE: LedyGyusziHU
-
MdewC
nagyúr
válasz Azog the Orc #19693 üzenetére
Pedig Biabiannyó rohadt jól ad be, plusz egyebek...
-
LedyGyuszi
addikt
válasz Azog the Orc #19697 üzenetére
ha hendi van, akkor teljesen mindegy a stat...Gervinhoval is kaptam már mesterhármast...
-
bucketb0b
őstag
Semmi baj ezekkel, igaz a Marking lehetne egy kicsit nagyobb
-
MdewC
nagyúr
Ki se próbáltad...
Nekem online div 1-ben hozta cuadrado szintjét, de te tudod, am remekül ad be, a lövés statja az egy kamu, szerelni pedig bárkit tud, mert utoléri. Passz és fizika tuning kell rá. Nálam kirobbanthatatlan, pedig teszteltem pár RM-et...praise the Lord then finesse / One shot, one kill
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Renault, Dacia topik
- Half-Life 2
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mini PC
- EAFC 25
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs