- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
Bocs a duplázásért, szarakodik a UPC - tudom törölni vhogy a posztot?
-
Takika14
aktív tag
Vannak napi giftek, bronz csomag. Semmi említésre méltó..
Sajnálom, hogy nem lehet átváltani a katalógus pontokat UT zsetonokká. Anno lehetett. Most így megrekedtem mert se coin se eladható player..
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
Nekem még mindig nem jó. Egyedi?
-
evibly
senior tag
Egyébként Fifa pontot csak a játékon belül lehet venni, vagy van egyéb felület is?
Egyelőre nem vennék, csak érdekel a lehetőség
+ A Companion App helyzete most mi? Lesz új verzió? Vagy már van? Erről nem olvastam sehol semmit...
[ Szerkesztve ]
-
Gaborz1
senior tag
Azt észrevettétek amúgy, hogy nincs EA Tax? Eladtam Ramseyt 5000-ért és mind az 5000 zsetont megkaptam.
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
dracox
addikt
Ezekkel a promos pakkokkal mi a helyzet? Később lehet majd nyitni őket?
-
Keller16
aktív tag
Nálam -mint utólag kiderült- azért akadt el tegnap a loading feliratnál, mert az adblock megfogta chrome alatt. Persze azóta sem tudok belépni, mert vagy azt írja, hogy nincs biztonsági kérdésem vagy karbantartás van.
-
zsolti96
csendes tag
Androidos webapp on hogy lehet atvaltani 14 rol 15 re? Vagy ott nemjo csak az bongeszos a jo?
-
Nazara
őstag
Nekem elsőre sikerült belépni a webappba most, és volt vagy 5 pakk amit ki tudtam nyitni az alap játékosokon felül, Kroos és Honda volt a csúcs
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
zsoltirte
aktív tag
Nekem most simán bejött. Mondjuk inkább ne tenné. Sok szemetet kinek adom el? Megéri gyengébb játékosokat kirakni a piacra fillérekért? :S
-
zsoltirte
aktív tag
Az, hogy lehet, hogy megvettek piacon játékost és azt írja, hogy már nincs is érvényes szerződése?
És nem is csak egynél van ez, ha nem jó pár játékosnál.
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Egyelőre nagyon lassú a trade, a margin pedig iszonyat kicsi. Ezt a részt át kell vészelni.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Keller16
aktív tag
Én meg kezdem azt hinni, hogy a fifa 14 hiányában be sem jutok péntekig Éjjel folyamatosan kiírta, hogy nincs biztonsági kérdésem, ami elég érdekes, hiszen 13-ban nagyon sokszor kérte a webapp. Reggel 8 óta meg csak azt kapom, hogy szarak a szerverek.
-
Nazara
őstag
Néhány napig nem játszottam a demóval, de most újra elővettem, viszont olyan furcsa... Ti nem érzitek úgy, mintha felgyorsult volna az egész Még a leglomhább játékosok is úgy futnak, passzolnak meg fordulnak, mint Messi. Először azt hittem, hogy csak a Barcával ilyen a játék, a sok mozgékony player miatt, de nem, mindkét oldalon, olyan pingpong passzjátékok mennek, hogy csak lesek.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
cettlee
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Scale
őstag
Minél előbb egy ilyen csapatot akarok kialakítani, mindegyik játékot 5k zseton alatti jelenleg, remélem lejjebb mennek majd még
A cserék nem 5k alattiak.[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Mit keres Conte a francia 1. osztályban???
-
zsoltirte
aktív tag
Hát asszem a bizniszmenkedést én abba is hagyom(bár azért később lehet rénézek), pedig még egy játékost se vettem. Olyan kicsi árrések vannak, hogy szinte meg se éri vele vacakolni. 1-2 offline idény vagy kupa aztán ott vagyok, mintha megjelenésig a piacot lesném. Kezdő pakkokból pukik estek, szal rendesen cash sincs rá.
Szal most kell egy világverő alakulat max 5k zsetonért, amit lehet kicsit majd fejleszteni. -
MdewC
nagyúr
Bale nem ment el 250K-ért... (Nem az enyém, csak érdekesség.)
-
gabee0324
tag
Sziasztok! Valaki nem tudja jogy tudom a fifa 14es fifa points-jaimat atvinni a fifa15-be??? Az a baj hogy egyszer mar beleptem a web app-ba! Köszi a válaszokat!
-
argentin27
senior tag
Na most végre elvitték Huntelar-t így van 2295 coin-om. Mi tévő legyek vele?
Mostmár 2550
Nyissak egy ezüst pakkot???
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz argentin27 #1031 üzenetére
???????? Mi??????
Dehogy nyitsz!!
Kereskedj!!!!praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
sch_a
addikt
Direkt letöltöttem már múlt héten a játékot, erre már 2 órája valami updatet tölt hozzá. Tudnám akkor, hogy eddig mi volt az, amit letöltött.
(#1033) LendvaiFeri1
Átvételkor kell csak fizetni. De szerintem ha csak simán bemész aznap, előrendelés nélkül, akkor is meg tudod venni. Maximum azt tudom elképzelni, hogy az előrendelőknek jár valami kis ajándék mellé.
[ Szerkesztve ]
-
jeno852
tag
tudja valaki mi pontosan a web app-ban a concept squad?
lehet kreálni csapatokat addig eljutottam..
de ezekkel hol tudsz játszani, vagy mire jók ezek?
-
P. úr
tag
válasz LendvaiFeri1 #1037 üzenetére
Rendeld elő szerintem. Semmi kötelezettség nem jár vele, nem kell előleget leadni, és írnak SMS-t, ha átvehető a játék.
-
pokbubi
tag
sorry as the previous transaction failed you are unable to use fifa points at this time. please reload fut and we will try to recover things for you
már vagy három órája próbálkozok, de mindig ezt írja ki. Ti tudtok csomagot venni?
-
Chereiose
addikt
Várós a játék Van X360-om, eredetileg arra akartam venni, de mivel ott nincs next-gen motor, ezért inkább PC-re fogom megvenni( miután a demót is PC-n tolom, nagyon bejö ez az új grafika), 576-ban elő is rendeltem. Viszont nem tudom mennyire érné meg dobozosan 10K-ért...PC-re nem nagyon tartja az értékét, mint xbox on. Az ilyen cd kulcs oldalakon nem lehet olcsóbban hozzájutni majd, vagy csak a megjelenést követő 2-3. hónapban?
Amúgy azt sajnálom, hogy PC-re nem lesz UT kiadás, én tuti azt venném
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
no comment
-
oneak7
tag
Sziasztok
Most pc-re is azt a fizikát grafikát stb. kapjuk mint ps4-re vagy xbox one-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest