- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
Nem megy a Facebook chat. Gond van mindenkinél... Nem küldi el az üzenetet, és kapcsolódási bugot dob...
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Furcsa ez kapcsolódási probléma meg nincs internet kiírás de egy chat megjött a többi halott
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Lehet vissza kéne térni az ICQ-hoz?
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Fecogame
veterán
válasz Essejó #27408 üzenetére
Én most Whatsapp-ozok meg SMS (céges telefon, ingyen van ).
Most Messengeren néha megjönnek az üzenetek, akkor válaszolok, aztán valószínűleg azok is valamikor elmennek. Mintha csak emailt küldenék, arra is valamikor válaszolnak
[ Szerkesztve ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
MrSealRD
veterán
válasz Essejó #27408 üzenetére
Vagy mIRC-re? De a távíró is csak egy ugrás. Az biztos menne...
Azért annyira nem lehetetlen messenger nélkül élni pár órát... amúgy is munkaidő van...Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
vendiof4
újonc
Sziasztok
Nekem egy ilyen problémám lenne a messengerrel hogy eltűnt róla egy két dolog, pirossal bekarikáztam mi hiányzik :
Így néz ki jelenleg:
Tegnap óta áll fent ez a probléma
Vissza lehet ezt valahogy állítani? -
Fecogame
veterán
Már működőképesnek tűnik a Messenger.
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
-
krizmo_
Topikgazda
válasz cyber86 #27418 üzenetére
Érdemes lehet jelenteni a problémát, hátha javítva lesz.
-
félisten
Üdv! Kérdés:
Adott Jóska Pisti, aki ismerősöm, de benne van a korlátozott ismerősök között. Pisti és én egy privát csoportban vagyunk
Ha én oda írok ő azt látja? Ha igen milyen módon? Kidobja neki, hogy bejegyzést tettem közzé vagy simán csak ahogy ott görget látja?2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
raziel01
veterán
PC-n böngészőből a kereső messengerben csak nálam hiányzik? Nem tudok üzenetben keresni.
-
félisten
Akkor mond meg hogyan tudta hogy autót vettem színre típusra? Csak úgy tudhatta ha ott látta abban a csoportban. Meg sem hűlt baszki hajnalban már vitte a hírt. csak ott jelent meg amiből tudhatta.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
raziel01
veterán
Firefox-ban se jó és Chromeban se.
Igen bal oldalt van egy kereső de az nem a konkrét beszélgetésben keres. Pár napja még működött, hogy üzeneten belül jobb oldalt rákattintottam, hogy keresés és feldobta középre a keresősávot amivel a konkrét üzenetben tudtam keresni.Kolondrum: akkor nem úgy működik a facebook ahogy kéne neki. Pont az a korlátozott lista lényege, hogy bármit kiraksz azt ő nem látja.
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Kolondrum #27421 üzenetére
Üdv,
Ha mindketten tagjai vagytok az adott csoportnak, akkor láthatja, ugyanúgy, mint bármilyen más bejegyzést. A korlátozás csak a saját oldaladon a saját tevekénységeidre vonatkoznak, ha onnan kilépsz, akkor mindig azok a beállítások lesznek érvényesek, amiket az adott csoport/oldal/egyén állít be. De ha a láthatósági beállításod nyilvános, akkor azt is láthatja egy korlátozott listán lévő ember, amit a saját oldaladra posztoltál.
-
kispx
addikt
válasz raziel01 #27426 üzenetére
Ezt lehet, hogy akkor egy újítás lesz. Én minden dolgot később kaptam meg eddig.
Korlátozott lista lényege, hogy csak annyit lát mintha nem lenne ismerőse. Tehát a nyilvános bejegyzéseket látja. Így egy csoportba írt bejegyzést láthatta/látta, mivel ott a nem ismerőseivel beszélget.
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
A Friendly Facebook alternatíva app eddig megnyitotta az üzeneteket nem mint a Facebook h külön messenger kell.
Tegnapi frissítés óta nem.Másnál is ez van vagy kell valami beállítás?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
janos666
nagyúr
Mi van olyankor, ha valaki nem tűnt el az ismerőseim listájáról, de "üres" a fényképe az ismerősök listámon, és ha rákattintok a nevére, akkor azt látom, hogy "ha YX újraaktiválja a fiókját, ismét ismerősök lesztek", illetve felajánlja, hogy törölhetem az ismerőseim közül.
A Messanger-ben továbbra is látszik az arcképe, viszont a régebbi üzeneteimet is olvasatlannak jelöli. Bár mostanában más chat ablakban is láttam ilyet.
Így nézne ki, ha valaki letiltott, "távolságtartást" állított be rám, stb, vagy egyszerűen csak inaktiválta a profilját?TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
tothjozsi96
addikt
Már megint probléma van ezzel a remek platformmal.
Csak nálam ilyen lassú? -
válasz tothjozsi96 #27432 üzenetére
Nálam ma reggelre minden lassú (Digi).
A Facebook és a Messenger be sem jön.
-
plman
tag
válasz tothjozsi96 #27432 üzenetére
Nálam asztali pc-n (win10+firefox) mióta bejött ez az új felület (kb. 1-1,5 hónapja váltott nálam) egyszerűen botrányosan sz.rul működik az egész facebook. az üzenetek egyszerűen nem mennek át vagy ha mégis akkor több órás vagy egy napos késéssel.
A mobilos Facebook és messenger alkalmazással is előjönnek ezek a gondok. -
titán
Érdekes dolgok történnek. Délután egyik rokonom jelentkezett be fiókjába a gépemről, előtte az én fiókomból kiléptem, tehát nem párhuzamosan volt aktív két fiók a gépen. Este mondom bejelentkezek a fiókomba (rokon már egy ideje ki volt lépve), erre azt írja nem jó a jelszó. Próbálom többször, nem jó. Kitörlök minden cookie-t, nem jó. Google fiókkal beengedett. Kilépek, megint nem lép be jelszóval (leellenőriztem mit gépelek be, jót írtam). Küldök emlékeztetők az email címemre, a kóddal belépek, majd megadom új jelszóként a régi jelszavamat, utána beenged vele. Ezt meg mi lelhette?
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
fradi81
veterán
'neked javasoltak' eltüntetésére van megoldás?
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
tylerddd
veterán
Üdv! Ha egy bekövetett hivatalos oldal hirdetését látom, amire lehet reakciót nyomni, kommentelni stb., azt később, ha nem reagáltam rá, hogy lehetne megtalálni. Az adott oldalon ugye a posztok között ezek nincsenek ott. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
Sziasztok
Néhány hete írtam azzal kapcsolatban hogyha nézek vissza FB-n egy streamet, akkor ki szokott fagyni, főleg akkor ha esetleg belepörgetek a streambe. Ez még azóta se változott. Valaki nem tud esetleg megoldást?
iPhone 13 Pro Max
-
MaXX81
tag
Sziasztok
A Facebookra való belépéskor mobilon, random írja ki hogy "jelenleg nem sikerült kapcsolódni"
Az "újrapróbálkozás" semmit nem csinál hiába nyomogatom illetőleg ilyenkor konkrétan annyira belassul/akadozik az app hogy szinte használhatatlan és kijelentkezni se tudok
Van valami gyógyír erre vagy a Huawei p smart (2018) kevés hozzá? Wifin és mobilneten is csinálja ezt. -
Tomate
veterán
Sziasztok!
Hogy tudom visszanézni pontosan hogy egy hozzászólás mikor lett megírva egy poszt alá? Másodperc pontosan?
Köszi! -
regvoltrossz
aktív tag
Sziasztok!
Páromnak csak egy régi 4.4 adroidos telefonja van, asztali gépe nincs. Eddig ha privátot írtak neki, akkor asztali nézetre váltott, majd ott meg tudta nézni azokat. Két napja változott nála is a kinézet és azóta a a messenger ikonra kattintva az jön be hogy az oldal nem létezik. Próbáltuk a teljes asztali módot (tehát az m. nélküli facebookot), de az nem igazán jó ezen a telefonon.
Egye fene gondoltam letöltöm neki a telefonjára azt a hülye messengert ha már ennyire erőszakosan azt akarják, (án magam sosem használtam, igaz asztali gépen nem is kell olyan alkalmazás) de mivel az meg felhasználónáv/ jelszó párost kért, kiderült, hogy azt már elfelejtette (mindig be van jelentkezve ha belép a facebook oldalra, így mivel sosem kellett megadni, ezért felejtette el) Jó, akkor kértem jelszóemlékeztetőt: megadtam a telefonszámot, de oda csak nem jött semmilyen sms. Úgy egy óra mulva a párom rájött a jelszavára, amit beírva egyszercsak bejött egy oldal ami olyan szöveggel kezdődött hogy "Küldtünk neked egy facebook kódot..." Tovább nem tudtam olvasni, mivel az sms értesítő kitakarta a többit. De valóban jött egy sms ami annyit tartalmaz, hogy "Facebook kódod:.." majd itt egy hatjegyű szám és egy pont után kisbetű.nagybetű egyveleg. Oké gondoltam ez majd kell valahova, neadjisten ez az űj jelszó. Csakhogy az sms elolvasása után visszatérve az alkalmazásba a fenti szövegről ugrott egyet és immár azt kérdezte kilépek-e mindenhonnan, vagy maradok belépve? Azt választottam, hogy maradok belépve. Ezután pedig ismét a felhasználónév/jelszó párost kéri, ahova hiába próbálok a telefonszám/ jelszó párossal belépni, a régi jelszót már nem fogadja el. De asms-ben küldött dolog sem jó hiába írom a jelszóhoz akár a teljes kódot, akár a pont előtti, akár a pont utáni részt beírni a válasz mindig "invalid.." A böngészübe továbbra is be van lépve így hálistennek facebookozni tud továbbra is, de privátot írni, fogadni ami miatt szenvedtem a délután továbbra sem.
Szóval mi ilyenkor a teendő?Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- Parfüm topik
- iPhone topik
- Robotporszívók
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest