-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirtimorc
aktív tag
Sziasztok!
Az szeretném kérdezni, hogy van egy téma az FB-n, amihez több helyen is hozzászólok, aztán jön az értesítő, hogy XY válaszolt. Hogy tudom ezt megnézni? Ha rákattintok az értesítésre, akkor bejön az egész bejegyzés, és több száz hozzászólás esetén nagyon keserves végig pörgetni az egészet, hogy melyiknél ki válaszolt. Asztali gép, Firefox.
[ Szerkesztve ]
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Szirtimorc #27853 üzenetére
Üdv,
A Tevékenységnaplóból érdemes lehet megpróbálni hátha összejön, bár mostanában az sem működik túl acélosan.
-
megint én
őstag
válasz Szirtimorc #27856 üzenetére
A problémával én is találkoztam, nem találtam rá megoldást.
krizmo_
Jaja, megoldódni látszik, már csak a hirdetési számlával nem tudom mi legyen, szerencsére nincs megadva semmilyen banki adatom.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz megint én #27852 üzenetére
Amikor ilyen "feltörték az xy fiókomat" dolog előjön, mindig felötlik bennem, hogy "ugyan milyen jelszó volt előtte beállítva"?
Mivel már sikeresen megváltoztattad a jelszavakat, megkérdem:
Konkrétan milyen jelszó volt nálad előtte beállítva?
Alap biztonsági dolog, hogy ugyanazt a jelszót sehol máshol és soha többet nem használjuk...
-
MadGame
senior tag
Ha mentek egy videót, akkor meg lehet azt valahogy oldani, hogy egyből saját gyűjteménybe tegye és ne az összesbe, hogy még utána kelljen válogatni?
Illetve van arra lehetőség, hogy egyik gyűjteményből a másikba mozgassam a dolgokat?[ Szerkesztve ]
-
Zsoxx
senior tag
Sziasztok
Egy általam kezelt oldalra kirakott poszt néhány követőnél úgy jelenik meg, hogy ha fölé viszi az egérpointert, akkor az egy áthúzott körré változik (mint a várakozni tilos tábla). Ilyen esetben se lájkolni, se megosztani nem lehet a bejegyzést.
Ezt mi okozza? -
Krystal_s
addikt
Sziasztok, kicsit off, mert Intsa kérdés, de mivel az is a FBookhoz tartozik talán belefér. Az insta topik halott. Nem tudom máshol megkérdezni.
Instán egy személynél az utóbbi időben, ha meg akarom nyitni a Storyját, akkor minden nap megjelenik ez a kérdés.
Ez valami újítás, vagy ő kapcsolt be valami beállítást? Máshol még soha nem jelent meg ez a kérdés, csak ennél az egy profilnál és korábban nála sem volt.
Már a kérdés is értelmetlen, mert eddig is látható volt kik nézték meg a storyt. -
trialboj
őstag
Sziasztok,
A FB még mindig nem képes legalább FHD-ben megjeleníteni a feltöltött videókat? Akárhogy mókolom az exportot, nekem csak 720p marad. teszt oldalra teszt videó feltöltés
Egy haver azt ajánlotta hogy mentsem ki extrém magas bitrátán, de 150Mbit el is 720p marad, hiába 4k amit felöltöttem.
Az a fura hogy neki sikerül 4k-s tartalmat úgy feltölteni hogy megjelenjen a 4k verzió is.
Valahol azt olvastam hogy csak bizonyos oldalak kapják meg a lehetőséget hogy 720p-nél jobb minőségben tölthessenek fel, igaz ez?
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
-
-
krizmo_
Topikgazda
válasz megint én #27870 üzenetére
Itt vannak hasznos infók, és törölni is tudod a hirdetést:
Hirdetés, hirdetéssorozat vagy kampány törlése[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Dark mode -ot lehet valahogyan aktiválni Androidon Messenger Lite esetében ha semmilyen más FB -vel kapcsolatos app nincs fent?
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
FattyDove
őstag
Most én vagyok béna, vagy Android 11 alatt tényleg lehetetlen kikapcsolni ezt a nyomorult messenger pittyegést?
Mindig visszakapcsolja magát[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Barátnőm FB fiókját feltörte valaki(sajnos nem volt kétlépcsős azonosítás). Átállította a belépési mailt, illetve a telefonszámot is(vagy törölte).
A visszaszerzésére leírt folyamatok semmit nem érnek, gyakorlatilag mindig oda lyukadok ki, hogy a most megadott mail címre küld azonosítást.. Vagy az a megoldás a bejelentkezési problémára, hogy bejelentkezve lepjek ide, meg oda.. Köszi..
Nagy nehezen előtúrtuk a regisztrációkor használt mail címét, és abban volt ugye üzenet, hogy megváltoztatta a mail címét. Ha nem ő volt, tegyen lépéseket.
Tettünk, eljutottunk oda, hogy azonosítsuk őt, fényképekről kellett megnevezni az ismerősöket. Sikerrel ment.
Utána bedobta, hogy adjak meg új jelszót. Na, mondom nyertünk.. és nem
Barátunk beállított 2 lépcsős azonosítást, és miután végig játszottuk a fiók visszaszerzésére irányuló lépéseket, ez a szerencsétlen face még mindig a tolvajnak küldi ki a második lépcsős kódot(illetve hát, bejelentkezett másik eszközre, de az nálunk nincs, mivel kidobott mindenhonnan, ahogy mailt+jelszót cserélt a hackerünk..
Hát fantasztikus.. szart se ér az egész így..A második lépcsős kód megkerülésére szintén az az ajánlata, hogy bejelentkezett eszközről nyugtázzam(ami ugye nincs)..
Utolsó lehetőségként be kellett küldeni egy űrlapot, a személyi okmányokkal, hogy megnézik stimmel-e, itt leírtam mi történt, hogy a cím nem a miénk, majd a továbbra kattintva annyit közölt, hogy köszönjük, majd mailben tájékoztatjuk.. abban a mailben(másikat nem kért), ami ugye nem a miénk.. Remek..Most ott tartunk, hogy mi nem tudunk belépni a második lépcsős kód hiányában, az elkövető meg a jelszót nem tudja az elsőhöz.. Viszont tartok attól, hogy a utolsó lehetőségben leírt próbálkozás kapcsán meg majd kap egy mailt, hogy cserélhet jelszót..
Már vagy 30-an jelentettük a fiókot, hogy ellopták, de eddig semmi.
Valakinek van ötlete?
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Barthezz2 #27875 üzenetére
Üdv,
Bedobok néhány ötletet, ha ezzel próbálkoztatok, akkor is érdemes újra megpróbálni:
- Sérült biztonságú fiók jelentése- Ha sikerül belépni a fiókba:
Biztonság és bejelentkezés -> Bejelentkezett helyek-> Kijelentkezés az összes helyrőlSajnos a kétlépcsős azonosítás sem túl acélos, sokan amiatt nem tudnak belépni órákig/napokig, mert nem kapják meg a kódot...
-
MODERÁTOR
válasz krizmo_ #27877 üzenetére
Sajnos ez sem jó..
Jártam már itt is, de nem jutottam előbbre. Azt írja, jelenlegi, avagy régi jelszót adjak meg, de ha megadom azt a jelszót, ami a betörés előtt volt, csak közli, hogy nemrég megváltoztatták.. igen, tudom b.. De akkor minek az opció, hogy a régi jelszót is írhatom?
Most meg nem is működik.. mail alapján rákeresek a fiókra, beírom a régi jelszót, vagy az általam beállított tegnapi jelszót, aztán vissza dob oda, hogy mail alapján keressem meg a fiókot..Azért köszi
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
chungee
addikt
Napot!
Win10 Firefox alatt nem működik az unseen. Tudtok megoldás rá Újra install és re-install stb megvolt.
-
MadGame
senior tag
Gépen más sem tud chatablak színt állítani? Telón nem változott semmi.
-
zolka95
őstag
Van rá lehetőség hogy egy facebook csoporton belül megosztott posztjaimat visszanézzem, anélkül hogy visszagörgetve keressek?
Tehát egy olyan szűrési lehetőség amivel csak az enyéimet listázza ki.Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
Martin2876
csendes tag
Sziasztok, a facebook marketplacen van mód a pénznem megváltoztatására? Pár helyen azt olvastam, hogy a beállításokban szerepel pénznem opció, rémlik is hogy régebbi alkalmazásban volt ilyen, de most már sehol sem találom. Hiába adok meg külföldi helyszínt a pénznemet sehogy sem tudom megváltoztatni forintról.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Martin2876 #27885 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
Az ismerősök adatlapjára ha rámegyek sokkal jobban szét van húzva a felület mint eddig.
Csak engem zavar? -
dzoli1111
csendes tag
Sziasztok! A következőkben kérném a segítségeteket. A Facebook egyik csoportjának bejegyzéseit szeretném lementeni úgy, hogy a nyitó bejegyzésre görgetnék, majd teljes oldalt mentenék. A gond az, hogy nem jutok görgetéssel az aljára, mert hosszú a folyam (2012-es az első bejegyzés), és "megtelt/elfogyott a memória" üzenetet kapok (most hirtelen nem tudom, hogy megtelt-e vagy elfogyott), és "töltsem újra az oldalt"...amire persze megint az utolsó lapot kapnám vissza. Több gépen is próbálkoztam, Win7-tel, Win10-zel, 16Gb ill. 32 GB memóriás gépekkel....mindnél ezt tapasztalta. A lapozófájlt hiába állítom "végtelenre", nem segít. Milyen memória fogy el? Tudtok valami megoldást? Vagy nem megoldható az elképzelésem? Persze más megoldásnak is tudnék örülni. :)
Próbáltam Firefox-szal, Operával, Brave-val, Chrome-mal. Úgy is, hogy a képek letöltését nem engedtem. Próbáltam letölteni az oldalt Httrack-kel is...le is töltött kb. 16 Gb-ot, nem is jelzett hibát, de megnyitáskor üres lapot látok.
Előre is köszönöm a segítségeteket! -
MrChris
nagyúr
Lányom tavaly a telójára feltelepítette a messenger-t állítása szerint nem kellett jelszót megadnia, hanem a telefonszámmal regisztrált, azóta is be van lépve. Nemtom ez lehetséges volt e, de mindegy is, lényeg, hogy szeretnénk 'új jelszót' megadni, de ahhoz egy SMS kódot kéne kapnunk ami persze fél napja nem érkezik meg. Mi a teendő?
-
Krisz79
őstag
Gondolom, aki. Facebookot használ , hallott az oldal piros szívvel ellátott társkereső oldaláról
Gondoltam, rápillantok. De sajnos ott ahol másnak van, nekem nincs ott az a szív.
Találkoztatok vagy van olyan aki találkozott eme problémával ?
sikerült megoldást találni ?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
krizmo_
Topikgazda
válasz tothjozsi96 #27891 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz, nálam olyan, mint eddig
-
krizmo_
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest