-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Letezik olyan, hogy egy facebook csoportbol minden tevekenysegemet tudjam torolni kvazi egygombos modszerrel? Kedvelesek, hozzaszolasok, posztok?
Tehat, ne manualisan, a nevemre keresve egyenkent kinlodva? -
Def26
félisten
Sziasztok!
Munkahelyi csoportot kéne létrehozzak messengeren. Ha van olyan tag, akit az egyik kolléga "nem kívánatos" -ba rakott messengeren (nem letiltotta) akkor a csoportban vajon fogják egymás üzeneteit látni?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
titán
Politikai szemetet is dobál már a facebook? Tele van az oldalam novák katalin féle ocsmánysággal.
-
freezespider
tag
Sziasztok
Bocsi, hogy nem olvasok vissza, segíséget szeretnék kérni.
Az új Facebook amikor beállítom a legutóbbiak szerinti sorrendet, össze-vissza hozza be a posztokat, majd egy rövid idő után nem enged tovább, mert a végére értem ...
Mi ilyenkor a hiba? -
krizmo_
Topikgazda
válasz freezespider #26954 üzenetére
Üdv,
Ez gyakran előforduló bug, nekem a klasszikus felületnél is megjelent most is, de már korábban is.
-
krizmo_
Topikgazda
válasz freezespider #26957 üzenetére
Nagyon szívesen!
"Még annyit kérdeznék, hogy a régit visszaállító bővítményt használhatom? Megbízható?"
Nem a Facebook saját fejlesztése... Én nem használnám, ezekkel mindig van valami gond, ha most még nem is, de a későbbiekben biztos lesz... -
krizmo_
Topikgazda
Írtál egy kijelentést, offba tettem, mert kicsit úgy tűnt a politika irányába szeretnéd elvinni a dolgot, azt meg ugye itt nem lehet.
Ha megjelenik egy hirdetés, akkor a jobb oldalon legördíthető menü segítségével tüntesd el a posztot, és jelezd, hogy nem szeretnél többet ilyesmit látni a hírfolyamodban.
#26959 freezespider
Nagyon szívesen![ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
Nálam most váltott át az új felületre. Első művelet az lett volna, hogy visszaváltok a régire, de persze nincs ilyen lehetőség nálam. Ismerősnél még van.
Próbálom szokni, de szédülök tőle és zavarja a szemem nagy monitoron. Mást nem zavar?
Ami még nagyon idegesítő, oldalt, ahol látni a csoportok listáját, már nem jelzi, hogy belépésem óta mennyit posztoltak. Most ez komoly? Ezt is megszüntették, vagy van rá valami rejtett beállítás? Sokat szoktam olvasgatni érdekes témákban, de így eléggé használhatatlan. Több csoportban is benne vagyok és most egyesével kellene naponta belépkednem mindegyikbe és átnéznem, hogy írtak-e oda újat és mennyit? Ezek a fejlesztők tényleg ennyire balf... idióták?[ Szerkesztve ]
-
DGery
aktív tag
válasz krizmo_ #26949 üzenetére
Szia!
Köszi, akkor nem egyedi az eset... Nem mintha nem tudnék meglenni nélküle, de azért néha jó lenne tudni (pl ha valakit reggel szeretnék felhívni, de nem ébreszteni...)
Amúgy már 4ik napja nem jelzi... :/by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
Márton
nagyúr
válasz Krystal_s #26963 üzenetére
És ha bemész egy csoportba, a bal oldali hivatkozások segítségével, te tudsz azonnal másikra ugrani? Ott marad bal oldalt a lista?
Mert engem meg az őrjít meg, hogy nem tudom, gyorsan végignézni a csoportokat, mindig vissza kell lépnem a főoldalra. Mi ez, ha nem marhaság? Igen, tudom, ott van fennt a csoportok gomb, de nem akarok arra menni, ha egyszer kinnt van bal oldalt a hivatkozásokban.
A régi felületben ment. Miben fejlesztés ez, ha megszüntetik?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
krizmo_
Topikgazda
válasz freezespider #26967 üzenetére
Nem lehet változtatni a sorrenden.
-
krizmo_
Topikgazda
Nekem is ma váltott át, hát szőrnyű... szintén zavarja a szemem, és olyan kusza átláthatatlan az egész...
Kisszámok valóban eltűntek a csoportok mellől, lehet idővel visszakerülnek, jó lenne... Visszalépésként élem meg az új felületet, mintha valami kezdeti fejlesztés lenne... -
Márton
nagyúr
De eddig az is a "hivatkozások" címszó alatt volt.
A "csoportoknál" a korábbi felületen sem jelezte ki az új postok számát.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Helló,
Letelt az 1 év már egy negyedévvel, és mind a ketten bejelölnénk egymást ismerősnek, mégsem tudjuk Valakinek van valami ötlete, hogy van e a problémára megoldás?
Google-ben kerestem, de nem találtam.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
krizmo_
Topikgazda
válasz GoodSpeed #26971 üzenetére
Üdv,
Nem lehet, hogy letiltották egymást? Belépve itt meg tudjátok nézni: [link]
Ha nem ez történt, akkor valószínűleg egy korábbi funkció ragadt be, korábban volt arra lehetőség, hogy úgy utasíthattál vissza valakit, hogy az ne tudjon bejelölni, akkor volt erre visszavonási lehetőség, aztán jöttek a fejlesztések, és erről megfeledkeztek, így akinek anno így utasítottad vissza az ismerősfelkérését azt már nem tudod bejelölni, mert az ismerősnek jelölés gombot nem is látod.
-
válasz krizmo_ #26972 üzenetére
Nem, látjuk egymás profilját, csak nincs ott a gomb.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
krizmo_
Topikgazda
Lehet hamarosan nem az új felület lesz a legnagyobb gondunk:
A Facebook belengette, hogy kivonul Európából... -
-
válasz Dragon3000 #26977 üzenetére
Ja a Telekom újra indítja az Iwiw-et.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
válasz Essejó #26979 üzenetére
Meg a MyVIP is újra lesz, a Google és feléleszti a pluszt
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
ios -es messenger appal kapcsolatban lenne egy kerdesem. Biztos mas is tapasztalja, hogy fent az elerheto embereknel olyan sorrendben rakja ki az embereket, hogy kivel milyen gyakran beszelesz. Az ember a baratnojevel eleg gyakran szokott, ezert egy ido utan ot teszi az elso helyre. Akkor is, ha mar nincsenek egyutt. Na ez lenne az en gondom. Torolni/tiltani nem szeretnem ot, csak hogy ne legyen ott az elso heyen mindig, ha elerheto.
Kikapcsoltam, az active status funkciot, de igy meg fixen az elso helyre kerult, ha elerheto, ha nem. Van erre barmi megoldas?"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Krystal_s
addikt
válasz Márton #26965 üzenetére
Dehogy marad lista. Középre van leszűkítve az egész és az oldal két széle üres. Nem is értem ilyen aránytalan kinézetet ki hagyott jóvá. Hosszú évek óta alap a 16:9-es arány, vagy még szélesebb wide és ultra wide monitorok vannak.
Lauda: Köszönöm, majd ránézek.
Hosszútávon biztos nem fogják engedni. Ahogy a Youtube classic felületet sem.krizmo_: Tegnap egy idő után próbáltam megszokni, de most ahogy leültem a monitor elé, megint húzza a szemem. Zavaróan aránytalan az egész és a betűk sem olyan szép élesek, mint korábban.
Én ugyanígy vagyok a Prohardver új felülettel is. Ők is erőltetik, mert most ez a menő. Azóta csak Logoutról lépek be.Amúgy ez az összevisszaság is érdekes és zavaró. Nem egységesen jelenik meg mindenkinél, ahogy bizonyos funkciók sem. Vannak, akiknél már fél éve új felületre váltott, vannak, akik választhatnak és pl nálam csak tegnap jelent meg, de visszaváltani nem lehet, ismerősnél pedig még lehet választani. Sokaknál még most is a régi felület van. Káosz.
Sajnos itt most nem mondhatom, hogy elegem volt, többet nem nyitom meg, mert nem egy sima weboldalról van szó. Itt rengeteg dolog és téma van, ami érdekel. -
-
válasz Krystal_s #26983 üzenetére
Nem értelek! Nálam a 24"-os wide monitor teli van vele, semmi üres nincs a két oldalán.
Ja, a Logout is megkapja majd az új felületet, szóval ne keseregj mert hiába. Haladni kell a korral. 😀Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Krystal_s #26983 üzenetére
Korábban is volt egy nagy átalakulása a Facebooknak, az sem tetszett, de ennyire azért nem volt durva, sokan elégedetlenek emiatt bízom benne, hogy megadják a visszautat a klasszikus felülethez...
Eleinte nekem sem nagyon tetszett a PH új felülete, de mobilról nagyon kényelmes a használata, vagyis néhány bugot leszámítva, de ezeket már nem jelzem, mert nem szeretik, ha szólsz érte...
-
dellfanboy
őstag
csak nekem akad olyan problemam, hogy laptoprol bongeszot hasznalva, nem tudok uzenetet kuldeni mert nincs internetkapcsolat hiba-t kapok? uzenetet kapok, bongeszni tudok csak kuldeni nem? eloszor csak akkor volt ilyen hibam ha bongeszon hasznaltam a messengert, mostmar bongeszobol hasznalhatatlan... otletek?
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
.LnB
titán
Ha like-olok valamit, azt mi alapján látják mások? Lehet ezt korlátozni?
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
krizmo_
Topikgazda
Ha egy oldalon like-olsz valamit (magát az oldalt, vagy onnan bármilyen posztot), az mindenki számára látható lesz, mert az oldalak nyilvánosak, ha rámennek az oldalra, vagy a posztra, akkor láthatják....Ezt nem lehet korlátozni...
Ha személyes oldalon like-olsz valamit, akkor az adott poszt láthatósági beállításai lesznek érvényesek, tehát, ha az nyilvános, akkor mindenki számára látható, ha ismerősökre van korlátozva akkor csak az adott személy ismerősei fogják látni a posztot és így a te like-od is.
-
válasz Krystal_s #26987 üzenetére
Már értem mire gondolsz, esetleg ne a csoport leírást hanem a beszélgetést nézd, ott sokkal keskenyebb a két szélén a szürke csík. Mondjuk az sem szimpatikus, reméljük javítják.
[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
Yeffy
veterán
udv,
lakotarsammal tortent nemreg egy erdekes eset. egyik haverja tovabbitott neki messengeren egy videot, amit o is tovabbitott valaki masnak. kesobb mindenfele magyarazat nelkul mind a ketten (nem egyszerre) le lettek tiltva jo par napra. bongeszhettek, de nem kommentelhettek/likeolhattak, es a messengeren sem tudtak valaszolni.
megneztem, a video ilyen napiszar.com jellegu kulfoldi (gondolom amcsi) oldalrol szarmazott, eleg beteg video, konkretan egy csavo lelovi a sajat fejet shotgunnal, amit kozvetit live-on (gondolom fb live, hallani a hatterben a messenger pittyogasat).
majd mikor en probaltam teszteles celjabol egy linket kuldeni arrol az oldalrol, a messenger nem engedte. ugy tudom, mas 18+ tartalmakkal is elo szokott ez fordulni.
kerdesem: elkepzelheto, h valoban emiatt tiltottak le oket? ha igen, akkor ezek szerint nem csak az uzenofalat, hanem a privat uzenetvaltasokat is nezik? egyikuk sem jelentette a masikat. indokot nem kaptak, csak h megsertettek valamilyen alapelvet.
ha igen, akkor is felvetodik szamomra a kerdes, h ha direkt kuldeni nem lehet kifogasolhato tartalmat, tovabbitani hogy hogy lehet? azt nem vizslatja a rendszeruk?engem kisse meglepne, ha a privat uzeneteket is monitorozzak ilyen modon, de ti hatha jobban tudjatok, mint en.
remelem, nem volt tul OFF, mivel hogy mind a ket platformot erintette, ami egy ceg tulajdona.
udv
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Látom a lényeg átment! Most úgy őszintén ki a francot érdekel, hogy halogattad az utolsó utáni pillanatig az áttérést az új felületre, majd jössz és telesírod az oldalt, hogy a régi mennyivel jobb volt. Az volt mert hozzá szoktál. Ezt is megszokod majd, aztán 5-6 év múlva amikor kihoznak megint egy új felületet akkor meg azt fogod fujjolni, hogy a régi mennyivel jobb volt és hú de sz@ar ez az új. Én elfogadom a változást, mert tenni nem tudok ellene, de ha gondolod indíts petíciót, oszt hátha, bár kizártnak tartom, hogy vissza adnák a régit. Vagy használd a Chrome plugint ami vissza alakítja a régi felületre.
Szóval vagy megszokod vagy elhagyod, nem kötelező használni. Ez van.Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
válasz krizmo_ #26990 üzenetére
Szerintem nem is egy nagy átalakulása volt. Sajna semmi beleszólásunk nincs abba, hogy hogy nézzen ki.
Tényleg kényelmes mobilon, én lassan többet vagyok PH-n mobilról mint az asztali gépen, igaz én a nem hivatalos appot használom. Kevésbe csiricsáré.
-
Dragon3000
veterán
Az is lehet, hogy jelentették egy képüket vagy mást, amit megosztottak. Én is kaptam már figyelmeztetést, mert jelentettek, mert egy személy jogait megsértettem egy képpel. A képet egy FPS játék csoportban osztottam meg, amin egy match végi eredmény szerepelt. Az egyik nyomorult szerepelt rajta az utolsó helyen és ez nem tetszett neki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Philips LCD és LED TV-k
- Öregszem
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen program, ami...?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest