-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #26250 üzenetére
Úgy tűnik, nagyon kellett az embereknek, csak mert most mindenki úgy gyártja, mintha muszáj lenne... Hiánypótló...
-
krizmo_
Topikgazda
válasz WhiteWalker #26253 üzenetére
A dark mód az új felülettel együtt jár, ha átváltod, akkor automatikusan megkapod. Persze, csak ha már elérhetővé vált számodra is.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz WhiteWalker #26225 üzenetére
Ma állt helyre a rend , most rendben mutat mindent
-
krizmo_
Topikgazda
Első lépés: Találd meg a fiókodat...
Majd ha továbbvisz, akkor lesznek választási lehetőségeid, és az sms lehetőséget válaszd ki. -
Cry0
őstag
Sziasztok! asztali facebooknál a chat hangja még régebben ki lett kapcsolva. jelenleg hol lehet viszsa kapcsolni? mert az értesitések menüpont alatt nincs erre opció.
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
tirszin
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet beállítani, hogy ne legyen értesítés a harangocskánál, ha tetszik a hozzászólásom valakinek?
Csak a megemlített téged, vagy a hozzászólt-at szeretném látni. A tetszik kit érdekel?! És abból jó sok van sajnos![ Szerkesztve ]
Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
krizmo_
Topikgazda
válasz tirszin #26260 üzenetére
Üdv,
Ez ki van kapcsolva? :
Értesítések beállításai-> További veled kapcsolatos tevékenységek-> Kikapcsol -
pana0017
senior tag
Sziasztok. Tegnap óta nem frissül a hírfolyamom, gyakorlatilag egész nap ugyanazokat a bejegyzéseket látom néha 1-1 új kerül hozzá. Mi ennek az oka és hogyan állítható vissza?
-
tirszin
senior tag
válasz krizmo_ #26261 üzenetére
Köszönöm! Kikapcsoltam. Meglátjuk...
Én olyasmiről nem szeretnék értesítést, ha hozzászóltam akármihez és azt kedvelte valaki. Csak arról, ha mondjuk ő is hozzászólt.Rendezvényfotózás, kerékpárversenyek: https://nutrixxion.hu/tirszinfoto Fb.: https://www.facebook.com/tirszin.foto
-
ignisz
senior tag
Másnál is össze-vissza működik a face?
Úgy látszik beállt.[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Sziasztok,
Nálatok is vacakol a kereső? Beírom valaki nevét vagy egy kulcsszót és szinte mindenre ezt kapom: "Sajnos nem találtunk a keresési kifejezéssel egyező találatot" .... Nem értem.
-
MODERÁTOR
-
-Ben-
veterán
válasz Viktor0610 #26273 üzenetére
Akkor nem értem... Androidos appal használom. Sokszor még a saját ismerőseimet se találja meg...
-
MODERÁTOR
-
-Ben-
veterán
válasz Viktor0610 #26277 üzenetére
Azt szerettem volna, de Galaxy S10 -en csak tiltani lehet az appot. Törölni/újratelepíteni nem.
-
MODERÁTOR
-
irokéz
friss újonc
Sziasztok, kérlek segítsetek. Tegnap 19:20 körül nem tudtam belépni a facebookomba, hitelesítő adatot kért, amit elküldtem, meg is kaptam a kódot. Utána jelezték a barátaim, hogy a profilom helyett egy Facebook felhasználó üres semmi lett, mintha törölve lenne az egész. Azóta ez az üzenet fogad, ha beírtam a jelszavam: Megkaptuk tőled az információkat.
Köszönjük az elküldött információkat.
A koronavírus-világjárvány (COVID-19) miatt kevesebb munkatársunk áll rendelkezésre az információk ellenőrzésére. Ez azt jelenti, hogy a szokásosnál tovább tarthat a fiókod ellenőrzése.
Elnézést kérünk az ezzel okozott esetleges kellemetlenségekért.Nem tudom más már találkozott-e ilyennel és, hogy mit tudok csinálni, hogy végre visszakapjam a profilom
-
irokéz
friss újonc
-
eszgé100
őstag
Sziasztok!
Messenger app problémám van, valamelyik frissítés után vettem észre, hogy az iphone xs-ről küldött screenshotok, grafikonok, szövegekek teljesen olvashatatlanná lettek tömörítve küldés közben. Visszanéztem a korábbi screenshotokat az adott beszélgetésből, kinagyítva teljesen vállalhatók. Van valahol beállítás, hogy mekkora tömörítést akarok használni? legjobb lenne, ha semmilyet, sem wifin sem mobilneten.
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
törölt tag
Még mindig nincs lehetőség arra, hogy egy nagy csoportban az inaktív tagokat automatikusan ki lehessen a rendszerrel rakatni adminként?
-
Mauzes
addikt
Sziasztok,
OnePlus 7T telómról (Android 10) a legújabb Messenger-t használom. 4096x3072 pixeles képeket küldtem chatben telóról csatolva, és a folyamban a megnyitható képek mérete 960x720-ra lett redukálva. Ha ugyanezt PC-ről küldöm, akkor eredeti a méret.
Mi okozza a problémát?
-
kidnou
őstag
Valami nagyon szétcsúszott náluk. Ma minden egyes bejelentkezésnél kódot küld emailben utána változtassam meg a jelszavam...
-
Mauzes
addikt
válasz WhiteWalker #26288 üzenetére
Megoldható?
-
krizmo_
Topikgazda
Üdv,
A napokban engem is utolért az igazoltatás... Mondjuk számomra gyanús, hogy folyamatosan zaklatott azzal a rendszer, hogy adjam meg a telefonszámom, és mivel sehogy sem sikerült kiszedni belőlem, így úgy döntöttek, hogy addig zárolják a fiókom, amíg meg nem kapják...
Mostanában nagyon vacakol a rendszer, valószínűleg dolgoznak valamin, ilyenkor szokott ez előfordulni. Sok a bug is, de majd remélhetőleg lassan helyreáll...
-
Criminal017
őstag
Sziasztok,
kb. 1,5-2 órája a messenger nem hajlandó üzenetet fogadni, egyetlen új üzenetem sem látom. Viszont amit én küldök, azt megkapja a másik fél.
Remélem nem nálam a hiba, mert egy ismerősömnél sem produkál hibát a messenger jelenleg.
Az Insta DM megy, meg a Facebook is...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Criminal017 #26293 üzenetére
Nézd meg mobilos vagy asztali böngészőben.
Előbbiben azt hiszem, az asztali nézet bekapcsolásával lehet a böngészőn belül maradni.
Illetve az újratelepítés is opció lehet, ha nem telefonszámmal regisztráltál korábban.Xiaomi 13T
-
Criminal017
őstag
válasz Viktor0610 #26294 üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy egyik platformon sem megy. Se weben (facebook.com, messenger.com), se asztali Win10 alkalmazással stb...
-
Criminal017
őstag
válasz Criminal017 #26295 üzenetére
-
törölt tag
1080p60 FPS-es SJCAM videót teszek fel egy zárt csoportba aminek az adminja is vagyok- és 720p-nél nem skálázza fentebb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest