-
PROHARDVER!
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Viktor0610 #26200 üzenetére
Érdekes tegnap nem működött , ma úgy látszik észhez tért. Ki érti ezt
-
GoTReX
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Facebookakkal kapcsolatban. Facebook profilomból létrehoztam egy oldalt,ahol reklámozhatom a vállalkozásom/szolgáltatásom.Ez így azonos néven fut. Hogy tudnám azt megoldani, hogy aki rákeres, vagy esetleg ismerősök csak az oldalam lássák és nem a személyes profilom. Nekem vállalkozóként az oldal fontos ahol a vállalkozásom futtathatom , a személyes kevésbé.
Remélem jól meg tudtam fogalmazni a problémám. Előre is köszönöm a segítséget, fontos lenne.
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
krizmo_
Topikgazda
válasz GoTReX #26206 üzenetére
Elkülöníthető, hiszen az egyik oldal, a másik pedig egy személyes profil, teljesen más tulajdonságai vannak a kettőnek. Az oldalad like-olni lehet, a profilodon meg ismerősnek tudnak jelölni, szóval egyértelmű jelek utalnak arra, hogy melyik mi.
A profilod nélkül nem működhet az oldalad sem, érthető okokból.Ezeket a beállításokat érdemes átnézni, ha azt szeretnéd, hogy kevésbé találják meg a profilod: Adatvédelmi beállítások és eszközök
-
RR-13
őstag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy a Messengerben belehet-e állítani, hogy amikor a hangulatjel ikonja nyomok a szövegbeíró mezőben, akkor ne a Matricák jelenjen meg, hanem mindig egyből a Hangulatjelek "lista"?Tegnapi napig a 111-es verziót használtam ez miatt, mert idegesítő, hogy mindig ki kell választani, holott én csak a hangulatjeleket használnám, akkor ne adja be a Matricákat.
Szóval, hogy lehetne megjegyeztetni vele, hogy a hangulatjelek nyíljon meg, ha a szövegben rányomok a kis szmájlira? Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Újabb Facebook bug.
Össze vissza mutatja az app androidon a bejegyzéseknél a hozzászólásokat.
Van hogy csak egyet mutat , rámegyek erre van több. De ez fordítva is igaz , mutatja , hogy van mondjuk 10 db , ránézek , erre csak 1 van.
Lassan egy hete tart ez a bénázás.Másnál is megvan ez a jelenség?
-
bopeti98
őstag
válasz WhiteWalker #26210 üzenetére
Én azt már elég régóta tapasztalom, hogy pl kiírja hogy 10 hozzászólás, de ha megnyitom, akkor nincs egy sem, vagy csak 1-2.
-
-
ignisz
senior tag
Utóbbi időben vettem észre, hogy számomra ismeretlen posztok alatt ott volt a like- om. Ez hogy lehet?
-
MODERÁTOR
-
bigdady
nagyúr
Hali
Hogy lehet az összes bejegyzésem facebookon kitörölni visszamenőleg? Csak egyesével? Köszi[ Szerkesztve ]
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Benne vagyok több csoportban, nem tudom megmondani mennyiben Sokban.. Nos, olyan kérdésem lenne, hogy meg tudom én azt valahogy / valahol nézni, hogy milyen bejegyzéseket írtam a csoportokba? Törölni szeretném..
Danke
Gergő
-
tylerddd
veterán
Hello! Szerintetek létezik olyan, hogy PC-n és mobilon ugyanabból a fiókból ír az illető Messengeren és a kettő nem szinkronizálódik? Tehát azt mondja, hogy amit pl. mobilon elküld üzenetet, az nem látszik neki PC-n böngészőből. Szerintem totál láma a dologhoz és valamit nem jól csinál/lát/néz, mert szinte egyből látszik mobilon is, ha az ember ír valamit PC-n, böngészőből!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
-
WhiteWalker
nagyúr
Meguntam az Android Facebook app hülyeségeit
Felraktam a Maki + fizetős appot.
Fényévekre van a kettő egymástól. Érdekes , hogy ebben a kommentek látszódnak pontosan , nem kell legörgetni és kinyitni ha az egészet olvasni akarom és még sorolhatnám... -
makoss
veterán
Üdv!
Nem tudom mi lehet a gond a facebookal de még mindig nem állt át sötét módra
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Akelaus
senior tag
válasz WhiteWalker #26228 üzenetére
Hello!
Ez az alkalmazás adatvédelmi szempontból mennyire megbízható? Mégiscsak kiadom a jelszavam az Fb-n kívül egy másik cégnek.
Azért kérdezem, mert ha jól emlékszem egy idő óta az Fb nem támogat semmilyen külső alkalmazást. -
-
kidnou
őstag
válasz WhiteWalker #26228 üzenetére
Mivel többet írták, milyen jó ez a maki, kipróbáltam. Egy előnye van, oldalakon a hozzászólásokkal nem kell játszani. Csoportokban viszont használhatatlan. Csak új aktivitás van, legújabb hozzászólások nincs... tagokra nem lehet keresni normálisan... Admin felület használhatatlan. Ugyanaz mint az fb lite app. Kukáztam is hamar
-
makoss
veterán
válasz krizmo_ #26227 üzenetére
Azért érdekes, hogy aki újonnan regisztrál annak elérhető, aki meg hét éve van fent az vakuljon csak meg?
hmm
Nem rád haragszom, hanem a fejlesztőkre akik nem kicsit b*szták ezt el![ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
kidnou
őstag
válasz WhiteWalker #26234 üzenetére
Mindenki másképp használja, csak azért írtam le, mert sokan istenitik, hogy tökéletes. Attól azért messze van
-
Csabesz666
aktív tag
Sziasztok! Régi telóról szeretném átteni,újra (android) A teljes facebookot több fiókkal, ezt hogyan tehetem meg? Nem akarok szarakodni, jelszókérésekkel...
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Csabesz666 #26237 üzenetére
Üdv,
A tel.szám marad a régi?
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Csabesz666 #26239 üzenetére
Akkor tedd fel az appot, és lépj be, ahogy eddig. A régiről ne törölj semmit, amíg nem működik minden.
-
tylerddd
veterán
Hello! Böngészőből használt Messengernél lett erre az új szoba létrehozása lehetőségre. Gondolom csoportos videochat. Lehet azt tudni, hogy hány főt képes fogadni maximum?! Köszi!Most nézem, hogy ez egész friss dolog és 50 fő a limit!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
bigdady
nagyúr
Ha telón törlöm a csevegés egyes elemeit magamnál az meg marad a neten vagy onnan is törli?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
krizmo_
Topikgazda
válasz Viktor0610 #26245 üzenetére
Kivéve, ha 10 percen belül van, mert akkor mindenkinél törlődik az üzenet, ha úgy akarja.
[ Szerkesztve ]
-
lm83
őstag
Kis segítség kellene.
Telefonon bevagyok lépve facebookba, alkalmazásba.
De regelés óta bevagyok lépve és már nem tudni a jelszót.
Csak telószámmal regeltem, abban a telóban van amiben bevagyok lépve.
E-mail nincs beállítva, pont most akartam beállítani, de ehhez is ugye kellene a jelszó.
Ha ennél a résznél rámegyek, hogy elfelejtettem, akkor nem zár ki telóról?
Gépen egyszerűbb mert egyből küldött email címre linket. -
krizmo_
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest