Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz DaVE-1 #142912 üzenetére

    A legalja nálad, odakint a nagy világban meg jelenleg a konzolok között az abszolút piacvezető. 140m eladott Switch. Esélyes, hogy utoléri a PS2-öt (158m), mint minden idők legtöbbet eladott konzolja.

    De igen... kezdjük azzal, hogy a Nintendo nyíltan felvállalt üzletpolitikája, hogy tömegével tudjanak, olcsón előállítható gépeket legyártani, amit profittal értékesítenek és persze a játékokból is dől a lé. Meg is rohadtak volna már rég, ha közben nem működne k. jól az elképzelésük. Szinte az összes gépükben ott a bazi nagy fun factor és ömlenek rá a minőségi excluk. A hardcore gamer pontosan akkora örömmel tol egy nem olyan rég megjelent Mario Wondert, mint egy 5 éves szűz kéz, vagy egy szoptatós anyuka... Mondanám, hogy magic, de nem. Jó és igényes, szórakoztató játékokat kell készíteni, ilyen egyszerű.

    Hogy megéri-e? Már azok a játékok megérik-e, amikben még tényleg ott a szív és a lélek? Ami miatt a fél bolygó gamer serege sír, hogy lelketlen egy kaptafa játékok ömlenek mindenhonnan, akkor megéri-e a Nintendo-féle varázslat? KIBXTTL MEG!

    Ráadásul a vas jól működik desktop és handheld konzolként is. Mióta a Switch kijött a N. részvények nem bírnak magukkal és borítékolom a Switch 2.0/Pro is kasszát fog robbantani, mert ebből a 140m eladott Switchből a zöme váltani fog a szebbre és jobbra az hótziher. Lehet gyűlölni a N-t, de mocsok jól csinálják.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák