- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crus
őstag
Suli dőben egy töri/magyar órát kiváltva én ebben abszolút nem látok semmi rosszat. Nem a tananyag helyett gondoltam, hanem azt kipótlandó szórakoztatóbb módon, pont azért, mert a gyerekek egy filmet jobban tudnak élvezni, mint egy 2x45 perces száraz mutogatást és monológot a tábla előtt.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
i2k
őstag
Egyetértek - miközben a Zőrzők játék számomra értéktelen volt, a 3 filmnek voltak jó pillanatai (kár, hogy azt is már átszőtte a "Family" szlogen), de egyiket se tudnám újrázni. Szerintem, ha vallatni nem is, de szórakoztatni már nem tudna egy efféle film-maraton.
Nincs kedvenc szereplő.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Értelek, de én konzervatív(abb) vagyok (ezek szerint nálad) - a lusta idiótája így se akar tanulni (mi se erőltettük anno, szívemre tett kézzel írtam ezt le), hát ha még "letudhat" valamit mozgóképpel, meg (később) netrű', akkor még annyira se.
Nem lennék közönség kedvenc tanárként, sőt, kemény-de-igazságos, és efféle dolgokkal (film, net etc.) nem engedném kiváltani a tudást, amit más, írott és hiteles(ebb) források felkutatásával át lehetne adni nekik.
Szünidőben, szórakozásból azt csinálnak amit akarnak, így is, úgy is.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Crus
őstag
válasz FunPro #143295 üzenetére
Sőt 2 hangyához képest egy hangyaboly, az azért nem kicsit odabax.
Szóval, ja... ez a dolguk, ezért hozták létre a céget, hogy szórakoztató ipari termékekkel pénzt keressenek. Hogy miért kéne nekik kihagyni az egyik sys seller fejőstehenet, ami CSAK a játékból termelt nekik +220 millát azt senki nem tudja. Az HBO-s sorozatot meg átlag 32 milka ember leste részről részre... onnan is csurran-cseppen pár 10 milliócska.Ezt a warez dolgot szerintem már kár nekik (is) felemlegetni. NAGYON kevesen játszanak egy igazán jó játék tört kiadásával manapság. Ha igazán jó játékról van szó, a nép megveszi. A wrz matyik rettentő kevesen vannak már, főleg konzolon, de PC-n az akció cunamiknak hála szintén egy kihalóban levő faj.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
A játékokkal még nem játszottam és elnézve pl. a Telltale-féle játék 150.000 Ft körüli árát, már nem is fogok. Majd ha lesz humbliban a másik, majd azt azért kipróbálom.
Nálam menne az újrázás, mert a "patkányt" bírom benne... az eredettörténete különösen drámaira sikerült és persze morbidra is.
-
Crus
őstag
Szvsz ezzel a filmmel nem nagyon tudja le a tanulást, mert a film felvállaltan se követi szigorúan az IRL történteket. Kiegészítésnek azt gondolom jó. De most már annyit beszéltünk róla, hogy kíváncsibb vagyok rá, mint az új Szar Warsz filmre... mer' gondolom abból megint van valami új, amit még nem láttam.
-
Dilikutya
félisten
Döntsenek, fene bánja, de fizessék is ki. A rendező olyan amilyen, nem ő a problémás, hanem a gyökér Philip.
Amúgy ez egy akciófilm, mesefilm, szóval ne a töritanárral nézzék meg. Vannak benne olyan valótlanságok, pl. a nyelvhasználat miatti lázadás, amit nem indokol semmi.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
i2k
őstag
Én sem azt írtam, hogy kiváltja - lejjebb leírtam, hogy még kiegészítőnek sem dobnám fel.
S külön felhívnám a figyelmet arra (értelemszerűen: tanárként előbb meg is nézném), hogy a film mennyire kaki, ha az, és mennyire sci-fi/fantasy, ha az.
Majd feladnám házinak a következő kötelező anyagrész elolvasását helyette.
Hétvégén meg nézzék, ha akarják - saját lóvéból, ofc.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Minden Star Wars taartalom, ami eddig kijött és ezután ki fog jönni, az ipari hulladék (lesz) lett.
//Igen, az újkori játékok se jók.
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
Mi a gond azzal, ha egy tanár munkahelynek tekinti a munkahelyét? Neki is lehet magánélete, hobbija. Tudom, aki tanárnak megy, kicsi pénzért dolgozzon, és este meg hétvégén is álljon rendelkezésre. De azért na.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
i2k
őstag
válasz Dilikutya #143311 üzenetére
Ezek szerint, nem volt szerencséd igazi Tanárhoz.
A jó tanár a munkáját hivatásnak tekinti - a gyerekeket félig-meddig sajátjaként akarja jó irányba terelni, nevelni (a Szülők ugye rájuk bízták őket, és gyakorlatilag többet vannak iskolában, mint otthon), szellemileg, érzelmileg jó felnőtti alapokat átadni, a kötelező szaktudás mellé.
Nekem volt ilyen Tanárom.S vannak olyan tanárok, akik igen szakmának, napi rutinnak tekintik, és mennek sztrájkolni a 7-800.000
ezerértFt-ért is.Nem, és sosem írtam, hogy dolgozzanak éhbérért, kutyába véve. Sőt!
[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
VISSZATÉRHET A NOKIA 3210
Egy új ikonnal készül a HMD a nyomógombos eszközök frontján, és erős utalást tett arra, hogy a 3210 újulhat meg.2000 februárjában vettem a sajátom, annak idején. Imádtam. A kínai tapogatósig csak Nokia nyomósom volt.
-
Zó
tag
Nekünk jó tanárunk volt, jobban szerettem az óráit, mint amit történelmi filmekként adnak. Ugyanakkor az életünknek az irodalom és a vizuális kultúra is a része, hozhat kedvet is a témához, és szerintem érdekes, élményszerű óra vezethetne egy együtt megnézett film - és általánosságban a történelmi filmek - átbeszélésével is. Egy jó tanár jó esetben (értsd: bele tudnak férni az időkeretbe) tudja erre használni, és ez szerintem jó irány lenne (más óra is játszhat akár, nem feltétlen a történelem), ha rossz is a film. Tartok tőle, a gyakorlat a legtöbb helyen nem ez, de bízom benne, erre is vannak példák.
Nekem egyébként az Egri csillagok, a Kőszívű ember fiai, az Ivanhoe, a Sándor Mátyás vagy a Tatay Sándor-féle: Kinizsi Pál regények sokat hozzátettek a történelmi érdeklődésem kialakulásához (a filmeket is bírtam, de a könyvek hatottak rám, nyilván ez nem főszabály, főleg manapság). És az István, a király is ott van még, mint rockopera, a mitológiai történetekről nem is beszélve (persze ez utóbbiak már inkább a magyar- és a latinórára tartoznak).
Filmből a Honfoglalásra rángattak el minket, az nem jó film, és nem is emlékszem, hogy az iskolában kiveséztük volna, de nem értem meg tragédiaként, hogy a millecentenárium évében azt iskolásokra ráerőltették. Bár ez lenne a legnagyobb mindenkori baj! Ezen kívül "házi feladat" volt a Halál ötven órája, amikor ment a tévében. És nem lenne nehéz mondani még ajánlott történelmifilm-klasszikusokat, lásd a Nyugaton a helyzet változatlant (bár személy szerint azt is regényben ismertem és szerettem meg). Irodalomórán is néztünk filmeket időnként, például a Szent Péter esernyőjét (addigra már kellett olvasni, dolgozat is volt), vagy angolon a feliratos Hairt. Sőt, én az Alien: Resurrectiont is angolóra keretén belül láttam először, ha már felmerült a frencsájz. De ez utóbbi esetben ez szerintem menekülőútvonal is lehetett a tanárnak, helyettesítő tanár még - nem német nyelvű, és amúgy is minimális szöveggel bíró - rajzfilmet is tett be németen. De feltételezem, nem csak a ma iskolánkban voltak tévés-videós-projektoros termek, ahol ezeket időnként használták is a tanárok. Sajnos se törin, se latinon nem volt Xéna
Az már egy más kérdés, hogy ha nagyon szőrözni túlzás is, de egy történelmi alkotás éppen a sikerével eléggé ki tudja siklatni a közgondolkodást a témájáról. (Az István, a király nagyon is bűnös ebben.)
-
TBT
addikt
Resident Evil 4 (2023) szinkronja elkészült (PC), megjelenés: 2024. április 16.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
cyberkind
félisten
Beszaurusz, ahogy a Horizon mutat PC-n.
-
TBT
addikt
Elon Musk:
"Sweet Baby Inc is an evil blight on the gaming industry. All they do is make games terrible and try to cancel people. They cannot go broke soon enough!"Szerintem nincs minden rendben a fickónál, de néha baromi jó dolgokat tud mondani. És mivel egy egész szekta van mögötte, sokakhoz eljut ez a Sweet Baby ellenesség.
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
gyimger
őstag
Amiket eddig olvastam róluk, az alapján minden savat megérdemelnek. Utalják a játékosokat (de csak a fehéreket és a heterókat), a játékokat is utálják, mert a játékosok attól boldogok. De nekik egy megfelelő közeg vetíteni az "üzenetet". Eltakarodhatnának más levesébe szarni, hirdessék az igét ott, ahol kíváncsiak rá.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Crus
őstag
válasz cyberkind #143317 üzenetére
Mint amikor rápörögsz egy bombázóra, össze is jön vele a randi és kiderül, hogy hangosan böfög, Fásy Zsülike az etalonja, a kedvenc sorozata meg az Éjjel-nappal Budapest.
Nálam lement a HZD-ből minden, ami nem VR és hát izé... a 2. mondjuk jobb, mint az első, de igazából egy repetitív középszer valami.
-
Crus
őstag
Nálunk anno ez nem sült el rosszul. Örültünk, hogy nem a tanteremben kell görcsölni és az adott film esetleges bénaságain is jókat derültünk. Az a vicc, hogy összességében jó emlékek, közösségi élmények.
Ilyen hc filmeket nálunk nem engedtek. Ált. és középsuliban is sikerült a megye legkeményebb, legszigorúbb neveldéibe járni. Ami még nagyon megmaradt az a Néma Sikoly. Mondjuk máig nem értem, hogy miért kellett 14-15 éveseknek ezt betolni a "tantervbe", de ők tudják. Mi srácok qrvára éretlenek voltunk a témához, a csajok meg a sokktól a pad alatt reszkettek...
-
Crus
őstag
válasz Dilikutya #143324 üzenetére
Az 1. résznél is a modern szál érdekelt, az tetszett. A 2. részben jóval több van belőle, de még így is rettenetesen sok a pocokfejű, törzsi vergődés. A sztori miatt pörgött le, lemezesen, nagyjából 2k bruttó bukóval. Annyit megért.
-
-
TBT
addikt
Játékosok kérdezték az Insomniac-ot, hogy egy jövőbeli (vagy a következő) Ratchet & Clank játékban Ratchet és Rivet összejöhet-e.
Erre az Insomniac válasza az volt, hogy ez ki van zárva, mert Rivet leszbikus... :DDD
Szép ez a modern géming. Nem tudom ki lépett ezeknek a libáknak a tyúkszemére (a játék narratíváért néhány nem túl szép, ám rettentő "menzásnéni méretű" nőnemű egyed felelt), de, hogy ennyire ördögtől való legyen egy férfi karakter nővel való összeboronálása...
Nem is tudom, hogy tudtunk meglenni eddig eme lényeges információ nélkül.
2024 = Nővel csak egy nő jöhet össze!Az édes bébi főnöknőnél meg továbbra is megy a rasszizmus a fehér férfiak ellen. Kár, hogy nem USA-ban vagyok, úgy beperelném ezt a libát az ilyen kijelentései miatt, hogy olyat még Európa sem b@szott.
Márainak igaza lett... a szépség ma már inzultus (lásd Stellar Blade és a valódi modellcsajszi), a mocsok és az emberi "értékek" pusztítása pedig úgy terjed a "szépség és divat" címén, hogy arra már szavakat is nehéz találni.
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
Ez teljesen érthető. Ha nő lennék nekem is csak nő kellene. Kinek kell egy szőrös tesztoszteronszagot árasztó gigachad, vagy egy büdöske WoW kocka? Blöeee.
-
FunPro
őstag
Én nem azt írtam, hogy ki kéne hagyni a lehetőséget. Csupán próbálok rávilágítani, hogy ami számunkra jó pénznek tűnik (440 millió vagy 220 millió profit) az egy Sony méretű cégnek bőven lehet rossz eredmény is, mert az éves bevételükhöz képest ez egy "elhanyagolható" összeg. A bukás nem csak anyagi veszteséget jelent. Ha nem sikerül elérni a célokat, az is bukás.
Márpedig, ha teszem azt, a Sony minimum 300 milliót akart rajta keresni, akkor a 220 kevés. És ezt mi nem tudhatjuk. Ezért nem érdemes beleállni abba, hogy mennyire sikeres egy cím, mert nem tudjuk, mik voltak az elvárások.
A wareznél csak az időintervallum volt a lényeg, hogy egy marketinges emberke szemében ami egy hónap után történik, az nem érdekel senkit. A filmeket is leírják a nyitóhétvége alapján. A videojátékok világában miért követnének egy produktumot évekig?
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
FunPro
őstag
Arra azért kíváncsi lennék, hogy mekkora játékosnak lett tele a töke annyira a denuvo-val, hogy nem vesz olyan játékot, amibe bele van rakva.
Egyébként, az a trend még mindig él, hogy a kritikus időszak után maguk a fejlesztők veszik ki a játék alól a védelmet, hogy növeljék a teljesítményt?
-
i2k
őstag
válasz sith7 #143316 üzenetére
"Ebben nincs igazad"
Reméltem, hogy átmegy, hogy VÉLEMÉNYről van szó, és nem abszolút igazságról, de hát mindegy...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz FunPro #143331 üzenetére
A Capcom* ki "szokta" venni 1-3 éven belül a Denuvot a nagyobb címekből.
//* + talán még a Square Enix.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
[link] - Wakanda Rasta Hair Power**... azaz: Star Wars: The Acolyte sorozat trailer.
Csak a like-okat látom: 162000+*//szerk: *
Ó!
"@dmytrosoboliev935
27 minutes ago
Ahh, 333k dislikes 😂 The message is strong...."//szerk2: **
@antoinewest6534
34 minutes ago
0:54 as a black man I’m sick and tired of this hair style[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
válasz FunPro #143330 üzenetére
Igen, csak az elejétől fogva azt sugallod, hogy ezért a rongyos 220m profitért kár volt megcsinálni egy etalont. Meg relativizálod az egyértelmű sikert. Amikor az év végén leülnek és megnézik a számokat, azon a PPT prezin egy baxott nagy zöld felfelé mutató nyíl van a TLOU Part II esetében, ennyi pedig az összes részvényesnek elég, hogy a ND-ba továbbra is pumpálja bele a pénzt. Alapvetően a szoftverpiacon manapság az egyik legértékesebb stúdió a ND.
Az elvárások? Az elvárások a profit. Amikor valami keres annyit, hogy még 1x meg lehetne belőle finanszírozni u.a., ott minden rendben van.
Amivel viszont gond van az a Sony üzletpolitikája az elmúlt pár évben. Vagy megőrültek, vagy azt látják, hogy PC nélkül ez így csak egy regnáló valami lesz. Más magyarázat bajosan van arra, hogy már cirka 30 PS exclu cím látogat, vagy látogatott el már PC-re.
A vicc az, hogy még a GT esetében sem zárkóznak el az elől, hogy megjelenjen majd egyszer PC-re. Amennyire brutális a nyitás, én már nem merném kizárni, hogy egyszer lesz official GT PC-re is.
Ja... a HZD FW meg mint kiderült superior lett PC-n. Upsz.
Szvsz ne tedd off-ba a játékokkal, cégekkel kapcsolatos posztjaidat, mert ha az nem on itt, akkor nem tudom mi
-
i2k
őstag
[link] - Az akolitus egyik írója soha nem látott Star Warst: A sorozat rendező-showrunnere elmagyarázta, hogy miért
Annyit tudott róla, hogy van benne egy "kutya"Az író-rendező: meleg nő. A stáb kellően diverz. A sztoriban lesz meleg téma is, állítólag.
"A projekt mögött a Végtelen matrjoska alkotója, Leslye Headland áll, aki az írói csapatát igyekezett változatosan összeállítani, így helyet kapott benne egy olyan tag is, akinek halvány lila gőze nem volt arról, mi fán teremnek a Jedik."
"Egyszerűen úgy gondoltam, hogy jó lenne egy olyan személy nézőpontja is, aki szó szerint soha nem látott Star Warst" - mesélte Headland, akinek megkeresése meglepte magát a kiszemelt írót is. "Azt kérdezte tőlem: 'Miért akarod, hogy részt vegyek benne? Soha nem láttam Star Warst. Fogalmam sincs róla. Azt hiszem, van benne egy kutya, de nem tudok semmit.'" Headland úgy válaszolt, hogy amellett, hogy kiváló írónak tartja az illetőt, pont emiatt a "tudatlanság" miatt szeretné, hogy ott legyen. "Azt akartam, hogy megkérdőjelezze a narratívát. Nem akarom, hogy én, aki egész életemben rajongó voltam, egyszerűen csak bizonyos utalásokra hagyatkozzak az érzelmi töltet megalkotása érdekében. Azt akarom, hogy ez az érzelmi töltet kiérdemelt legyen, és valaki olyan is leellenőrizze, aki nem túlságosan jártas a témában."
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #143335 üzenetére
Ezért írtam le a véleményem korábban.
"Minden Star Wars taartalom, ami eddig kijött és ezután ki fog jönni, az ipari hulladék (lesz) lett.
//Igen, az újkori játékok se jók."A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
FunPro
őstag
Véleményem szerint egyrészt a sony félti a bőrét, másrészt megfertőzte az agyukat a nyugati kultúra. A microsoft most túl nagyot megy. Túl nagy előny, hogy egyszerre két platformon vannak jelen, elviszik a cod-ot, működik a game pass, ilyesmi.
A nintendo megy a saját feje után, és ez működik. A micronak ott vannak az előbb felsorolt dolgok. Node a sonynak? Mostanában lőtték el az összes nagyágyút. Last of us, god of war, gran turismo 7, hzd, és ezek még mind jöttek ps4-re. Ezen játékok 4k patchére vegyen az ember külön konzolt? Esetleg a pókember miatt, amiből egy woke cirkuszt csináltak?
Elszámolták magukat és mentik a menthetőt szerintem.
-
TBT
addikt
válasz cyberkind #143342 üzenetére
Igazából PS5 only játékot ebben a generációban a Guerrilla Games és a Santa Monica Studio sem szállított még - valószínűleg már nem is fog. Mindkét cég legutóbbi játéka megjelent még PS4-re is.
[ Szerkesztve ]
-
Crus
őstag
Látom nem kellett csalódon a Dragon's Dogma 2. részében...
1.99 ojróért lehet a karid editálni egy single player játékban... denuvo... optimalizálatlan.... mikrotranzakciók.
-
i2k
őstag
"For anyone wondering what a game where restarting a character costs $1.99 looks like.
This image is what peak consumer-abuse looks like.
Notice anything missing from that menu? Right....there is no "New Game" option, but instead there is an "Online Store" option to buy a "new game":""Albondigas
an hour ago edited-$70 Capcom game
-38% user review score on Steam --- csekkoltam: most 40%-on áll
-Denuvo DRM + Enigma DRM + Steamworks DRM
-you can't restart the game with a new character, editing your character costs $1.99, there literally is no "new game" option (no, this is not a joke)
-you only have 1 save slot
-on PC, it can't maintain 60fps on $2,000 GPU, massive stutters in big cities and during combat, even after the game took 10 minutes precompiling shaders
-on consoles, drops to 20fps during combat
-more of a remake than an actual new game, reuse of assets and monsters from the 1st game, nothing new or interesting
-Microtransactions that directly affect gameplay (Microtransactions were added right the minute the game launched, players and reviewers were kept in the dark about them before release)
-slow travel and grind to stimulate microtransactions
-simplistic fetch quests of the dumbest order
-combat is a visual mess with horrible targeting
-same mobs everywhere with no variety
-Capcom worked with tons of social media influencers to hype this game, all of which are seemingly still super hyped while everyone else is getting a refund
Reviewers after Capcom paid for their trip and dinner, knowing Capcom doesn't reinvite media who give a low score: 8/10! 9/10!"[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Azért megkérdezném a fejlesztőket/kiadót, hogy ez most mire volt jó?
Ezek nélkül is technikailag komoly gondok vannak a játékkal, de ezekkel a kretén döntésekkel gyakorlatilag megásták a játék saját sírját, mindjárt a megjelenés napján...Nemár Capcom, jobb vagy ennél!
-
Crus
őstag
Az 1 db. save slot egy döntésekkel erősen tarkított (A)RPG-be már anno is a kreténizmus csúcsa volt. Ettől még lehetett volna jó játék a DD, de nem volt az egy vicc volt minden pixele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok