- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
válasz VoltanIgor #143700 üzenetére
Nem, fúj. A brit akcentusos cukira.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
TBT
addikt
Stellar Blade Has Gone Gold Ahead Of April 26 Release On PS5
(A demó verzió egy korábbi buildből készült.)[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
FunPro
őstag
válasz Dilikutya #143699 üzenetére
Az első rész igazából csak a régi részek újragondolása. Erős benne a nosztalgiafaktor, azért mondhatni rá, hogy még nem olyan rossz. Ideológia szempontjából szerintem fölösleges részenként kezelni a trilógiát, mert az első résszel ágyazzák meg a többit, de egyébként már abban is voltak érdekes megmozdulások.
Hogy:
- Most Harrison Fordot azért írták ki, mert tele volt a töke az egész frencsájzal, vagy azért, mert a karaktere egy "macsó fehér férfi volt", aki emiatt megérdemli a büntetést, fene se tudja - Carrie Fishert azért tartották bent, mert nő - Adam Driver azért személyesíti meg Kylo Rent, mert egy valóban jó színész (tényleg az), vagy mert nem az a kimondott szépfiú, nehéz kérdés. Ami tény, hogy genetikailag nem illik bele a famíliába. - Rey azért ért mindenhez is, mert nőből van, és azért jobb a többieknél, mert ők férfiből, megint csak a fene se tudja. - A nácikat megtestesítő rohamosztagosok közé hogy csúszott be egy színesbőrű uriember, azt nem tudom. De ez inkább tényleg csak logikátlanság, mintsem ideológia. - Poe miért tűnik hominak, nem tudom. Lehet ez is csak rossz színészi játék, rossz skript, akármi. Az a baj, hogy ezek a dolgok mind-mind belemagyarázások, de ahova kifutott a dolog, az egész szkript sokkal inkább érződik ideológiák tömkelegének, mintsem egy jól átgondolt, logikus forgatókönyvnek. Lehet, ha ideológiák helyett másba is fektetnek energiát, akkor nem jutunk el az ikonikus
pillanathoz."somehow palpatine returned" I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
FunPro
őstag
Én úgy gondolnám, hogy voltak bizonyos fix kritériumok, amiket a disney lefektettet még mielőtt nekiálltak volna bármelyik filmnek, és azokból nem engedtek a trilógia végéig. Amik felülbírálták az írók és rendezők elképzeléseit, így nem kaptak teljesen szabad kezet.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
Dilikutya
félisten
válasz FunPro #143704 üzenetére
Ezek mind marhaságok, konkrétan baromság. Nem ideológia van benne, hanem a 7. részt csinálta egy stáb, a 8-at csinálta másik, majd a 9-et visszakapta az első bagázs. De nem volt egy olyan vezérfonal, ami anno George Lucas-nál az első trilógia idején, aki szintén mókolt rajta nyilván, de akkor is tudta, mit akar, így lényegében mindegy volt, ki írja és rendezi. A Disney trilógiánál egész egyszerűen nem volt lelkesedés az alapanyag iránt. A 8. résznek szerintem forgatókönyve sem volt, annyira céltalan a cselekmény nagy része.
Engedjük már el az ilyen frusztrált vókságokat, nem kell mindenbe belelátni, mert ezeket a faszságokat többet látom, mint magát az állítólagos woke/lmbtq stb dolgokat.- Han Solo: az a Star Wars filmek talán legkeményebb, legváratlanabb húzása volt, ráadásul azzal lehetett volna kezdeni valamit. Ehelyett megtörtént, pár könny, Kylo sem lett gonoszabb, Luke egy szót sem beszélt róla, szépen elfelejtődött. - Carrie Fisher: ő Leia, az ellenállás vezetője immár 40 éve, alap karakter, az új trilógia pedig sokat alapozott a régi szereplőkre. Hadd ne kelljen már belelátni semmit, hogy ha Luke, Han, Chewie itt van, akkor Leia miért nem maradt ki. Adam Driver: ki illett volna oda genetikailag? Tény, van nála jóképűbb színész Hollywood-ban, de a fő rosszfiúnál ez annyira nem szempont. Jó volt, de sokkal jobb is lehetett volna, ha Han megölése után elemészti a sötét oldal, ehelyett már a 8. részben látszott, hova fut ki az egész. Szépen ki is nyírja Snoke vezért, akinek így a teljes létezése értelmetlenné vált. Rey: azért ért mindenhez, mert most ő a főszereplő, és erőhasználó. Két trilógiányi férfi után egy nő. Húha... Nácik: tényleg van, mindig is volt a Birodalomnak egy elég erős áthallása a Harmadik Birodalomra. Viszont Finn nem rohamosztagos volt, hanem elvileg valami takarítóknál szolgált. És ha már náci rohamosztagos, akkor azért ne felejtsük el, hogy az előzménytrilógiában egy maori/skot/ír félvér fejvadászból klónozták a rohamosztagosokat. Poe: hát ez nettó faszság. Az van, hogy szerintem itt is jó pár embernek beütött a kormánypropaganda.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
gyimger
őstag
válasz Dilikutya #143707 üzenetére
Bár nem láttam a filmeket, de a női karakterek legyőzhetetlensége, halhatatlansága és a producer nyílt femizinmusa végett nehéz azt gondolni, hogy ne lettek volna írói megkötések.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
-
i2k
őstag
Amellett is, hogy Leila szerepeltetésében egyetértünk, én úgy látom, hogy szeretsz széllel szemben pisilni, és/vagy nem igazán akarod elhinni azt, ami körülötted történt és történik.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
gyimger
őstag
válasz Dilikutya #143709 üzenetére
Tényleg nem láttam, kijavíthatsz, csak annyit tudok, hogy a három nosztalgia szereplőből kettő (férfi) halt meg, a két új főszereplőből meg egy (férfi) halt meg, de nem nézek Disney filmeket, nem vagyok biztos benne.
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
VoltanIgor
tag
"Rey: azért ért mindenhez, mert most ő a főszereplő, és erőhasználó. Két trilógiányi férfi után egy nő. Húha."
Azért ne már. Rey konkrétan egy tankönyvbe illő Mary Sue karakter - az első pillanattól kezdve igaza van, amihez csak nyúl, sikerül, elsőre megy minden, soha nem veszít, soha nem téved - pl amikor 5 perc után a Millenium Falconon kioktatja Han Solót, hogy hogyan is kéne megjavítani - azt az embert, aki 40 év alatt gyakorlatilag eggyé vált a hajóval. Kylo Ren-t a Sith lovagot pedig legyőzi fénykard párpajban úgy, hogy azelőtt még csak nem is látott ilyen fegyvert. Így aztán persze se karakterfejlődés, sem izgalom nincs, nem is lehet.
Luke is volt főszereplő, de ő egyáltalán nem így működött, voltak hibái, kudarcai, többször is elbukott, és ezek által fejlődött, tanult a hibáiból, volt egy íve a karakternek.
-
FunPro
őstag
Azért nehéz elengedni a "frusztrált vókságot", mert vagy ez a magyarázat a logikátlanságok sokaságára, vagy az, hogy jelenleg minden AAA író, rendező egy inkompetens barom Hollywoodban.
Adam Driver kasztingolásával csak annyi a probléma, hogy nem hiszem el, hogy Harrison Ford és Carrie Fisher közös gyereke így nézne ki. Ha nem ez a szkript, egy szavam nem lenne rá. Így csak annyi jön le, hogy két jóképű embernek van egy nem jó képű fia, ami konspirációra ad okot. Ezt elismerem belemagyarázásnak.
Rey és Leia karakterét továbbra sem tudom írói baklövésként kezelni, ami az első részt illeti.
Dramaturgia szempontjából szerintem sokkal jobb lett volna Leiát megöletni Kyloval. Valahogy az anya megölése még fájóbb, mint az apáé. Sokkal kevésbé lett volna röhejes, minthogy a végén ott röpköd a mély-űrben, mint valami superman. Ray meg hülyét csinált Hanból a saját hajóján. Belemagyarázás vagy sem, szegény öregemberrel valamiért jól elbántak az utolsó filmjében.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
i2k
őstag
Humberly González* nagyon cuki. (Ő volt "elvileg" a modellje a Star Wars játék Kay Wess-ének)
De ahogy írtam, a Ubisofték a karakter modellt úgy faragták, hogy...[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
-
cyberkind
félisten
Milőtt elkobászolnátok másféle, minden a Dízni alatt SW témában semmi más, csak:
SZAR
-
Dilikutya
félisten
válasz FunPro #143714 üzenetére
Inkompetens hülyék, igen. Nézz meg bármilyen kasszasikert, mind rossz. Nem azért mert nő, hanem mert szar a forgatókönyv. Marvel filmek is mekkorát zuhantak a Bosszúállók Végjáték óta (de már az se volt az igazi). A DC is katasztrófa, pedig az új Flash-ben se csajoskodás, se melegség nem volt.
Egyszerűen szarul van megírva az új Star Wars. A Han Solo film is. A sorozatok is gagyik, egytől egyig. Egyedül a Rogue One ért valamit a Disney érából az EP7-en kívül.
Az új Feláldozhatók is szar a régiekhez képest, hiába vannak nagyobb nevek benne, ha szarul van megírva.
Nem véletlenül nézek évek óta egyre kevesebb új filmet.
Jó, a The Last of Us-ban túltolták, ez tény, de az se amiatt gyenge, hanem mert a többi részben sincs épkézláb cselekmény.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz FunPro #143714 üzenetére
A jóképűséged ott hibádzik, hogy szerinted az genetika, és nem egy ízlésen alapuló tulajdonság. Az egy erősen szubjektív tulajdonság, kinek mi számít jóképűnek. Úgy is lehet vonásokat örökölni, hogy közben a te ízlésed szerint kevésbé lesz szép/jóképű, ahogy fordítva is igaz.
Én is ismerek olyan embereket, akik bár hasonlítanak a szüleikre, és a testvéreikre, mégsem egyformán "szépek".
A genetikai szépség, ráadásul szubjektivitás nélkül kezelve már egy fél fasiszta fajelmélet.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
i2k
őstag
válasz VoltanIgor #143720 üzenetére
A Rugóban két dolog volt értékelhető:
- a(z átállt) birodalmi robot*
- a pajzs-lyuk ostroma (CGI jelenetek).**
Minden más akkora tré volt, hogy elképesztő.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Star Wars Outlaws is releasing on August 30th, 2024.
-
cyberkind
félisten
válasz VoltanIgor #143720 üzenetére
Ahhoz képest, mennyi anyagot kaptak Lukácstól, illetve, ahogy a Dízni hozzáállt ezekhez, hogy minden kuka, jó lesz nosztalgiának, de majd MI kitaláljuk a saját sztorinkat, aztán láttuk, hogy mi lett, 2 normális játék született meg irgalmatlanul nehezen, a több, mint 10 évben, mióta Dízni van, ott a Lego is, de az más kaliber, a filmekről nem beszélve, bár ne adta volna el Lukács pont nekik, vagy írt volna pár nullával többet, mert most, csak ámokfutás van, és mindennek a lerombolása...
-
VoltanIgor
tag
válasz cyberkind #143723 üzenetére
Ez így van, én is csak pislogtam, mikor kijött az első Disney film, hogy ez mi a f*sz. Ott volt nekik egy egész univerzum, lore-al, mindennel, egy csomó nagyon jó, már meglévő történettel a regényekből. Simán tucatnyi jó irányba el lehetett volna indulni, de neeem, majd mi megmondjuk, mi lesz.
Hát, egy értelmetlen, logikátlam ostoba nagy katyvasz lett, amiből már ők is farolnának visszafele, ha lehetne.
Sajnos tényleg nagyon száni ez.
-
gyimger
őstag
válasz Dilikutya #143716 üzenetére
Egy szóval sem írtam, hogy woke. A producer feminista ráhatása a történetre viszont vitán felül áll. Az új film bejelentésekor sem abból lett hír, hogy egy tapasztalt, több blockbusteres, szakértő rendezőt választottak, hanem egy feminista dokumentaristát. Ezek tények, ez nem vita tárgya.
-
TBT
addikt
"A sima kiadás mellett elérhető lesz egy Gold és egy Ultimate Edition, vagyis ha hajlandóak vagyunk többet költeni a játékra, akkor megkapjuk a szezonbérletet, valamint három nappal korábban hozzáférünk a fénykardokat picit félrerakó, és inkább egy lövöldözős sztorit ígérő Star Wars-kalandhoz. Ez pedig nem minden, mivel még az előrendelői extrák is sikeresen kiszivárogtak. A leírás értelmében azok, akik bizalmat szavaznak a Massive Entertainment új kalandjának, megkapják ajándékba a Kessel Runner Bonus Packet, ami kozmetikai finomságokkal dobja fel a Trailblazer űrhajót és speedert."
Mikrotranzakció hegyek! Merre is dobtam a bankkártyámat?
-
i2k
őstag
Hát ja, azok a kiadások... melyekből legalább 2 fajtát kell venned, ha minden "kell":
-
i2k
őstag
[link] - Star Wars Outlaws: Official Story Trailer
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #143728 üzenetére
Csak példa akart lenni a Ubisoft kiadványainak "csodálatosságára".
-
gyimger
őstag
Hát amikor már eleve úgy jelenik meg egy játék, hogy háromba tördelik, az sok jót nem jelent. De ez fillérkufircolókat és backloghalmozókat nem feltétlenül érint, az idő ezt is megoldja.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #143731 üzenetére
Szó szerint én is így vagyok vele.
Azt már Dilikutya kiakasztásának kockáztatásával merem csak leírni, hogy sikerült a csajt rondábbra véglegesíteni, mint hittem, és a szájszinkron/mozgás erősen hagy kívánnivalót maga után, így a 21. században.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #143733 üzenetére
Ha már eltűnés...
Az Electronic Art adott ki egyáltalán idén játékot?
-
i2k
őstag
válasz gyimger #143732 üzenetére
Az összes eddig 3 részben megjelenített játékot kihagytam:
* StarCraft II - 3/3 epizód
* Final Fantasy VII Remake - eddig 2/3 epizód -- elvileg 3-nál hagyják abba.Ne bízom ebben az üzletmodellben.
-
cyberkind
félisten
Gagyi szar eddig, nem is értem ki és mit vár ettől, amikor a Demizson 2 évekig kidobálta a játékosokat x időnként, és az Uborka szart bele, mert nem érte meg foglalkozni vele...
Nem hiszem, hogy az EA idén kilőtt volna valamit, de nem is kell, megvannak ők a sportszarjaikból.
gyimger
Az egy totál más szisztéma, pont ezért se lesz Toca, Dirt, Grid és a többi hasonlók újra sehol se, sajnos...Ohh yeah, taccs máj nippülsz:
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #143738 üzenetére
Holifakkinggád: a fizetésem** ~1/3-a!
De már egy 30.000 Ft/játékot is erősen megfontolnék!
(Sőt, így "offline" ugye nem is veszek játékot egyáltalán, de visszatérve se vakaródznék ennyiért teszter lenni)//Többieknek: Igen, sajnos, én nem tartozom azok közé, aki a KSH adatai szerint, a középosztályos 5-600.000 Ft-ot viszem haza havonta
//Kézhez kapott...[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
válasz cyberkind #143738 üzenetére
52 000 Ft? WTF
26500 Ft-ért az a Stellar Blade nem is sok, de tényleg (és abban még mikrotranzakció sem lesz)...
De hogy valami jó is történjen...
Stellar Blade - Adam Vignette | PS5 GamesNapi cukiság:
Stellar Blade - Lily Vignette | PS5 Games[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Lily nagyon rendben van (cuki-szexi - és leszarom, hogy mások mit gondolnak egy pixel karakter versus a játékkal játszó férfi korával kapcsolatban).
-
TBT
addikt
Nincs ezzel baj. Szerintem is cuki, de ahogy látom Eve és Adam között is működik a kémia. Nehéz lesz bemagyarázni Eve-re, hogy leszbikus + vonzalom egy fehér férfi iránt? Pfujj.
Ahh... Ez a játék nagyon, de nagyon szembe megy a nyugati irányzatokkal. El kell égetni az összes adathordozót, még az SSD-ket is a tenger mélyére kell vetni.
Vagy ahogy a napokban lehozták: Nők tízezrei lesznek öngyilkosok ettől a játéktól, csak azért, mert nem olyan szexi küllemük van, mint Eve-nek. Ez a játék megöli a nőket!!!Hát, nekem sincs Jake Gyllenhaal vagy Chris Hemsworth testem, de ettől még nem fogok a vonat elé ugrani.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
Jake Gyllenhaal
Amúgy sincs rossz testfelépítése, de nagyon ráment az edzésre a "Road House" (Országúti diszkó) remake film miatt...
...amit mindenképp csak úgy mernék megtekintésre ajánlani a boomer-Z-és-azutáni generációsoknak, hogy előbb* nézzék meg az eredetit (még ha röhögnek is ruhákon és hajviseleteken), mert bár az sem egy mélyen szántó történet és karakterfejlődés, de a 2024-eshez képest ég és föld, még pedig az idősebb film javára.
(Ráadásul a nő is jobb a régiben...)
A 2024-es verzióban Jake Gyllenhaalé volt az egyetlen értékelhető karakter - pedig akadnak benne még jó "nevek". A CGI is nagyon kilógott.[ Szerkesztve ]
-
TBT
addikt
Jajjbaz.... A gonosz karakter megint egy fehér férfi.
Meg ez a főszereplő nő is eléggé... deszka, formátlan, aránytalan.
Nem hiszem el! Nem akarok modell lányokat minden játékba, de ez eddig Mary Jane 2.0, az meg már a másik "véglet".[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #143743 üzenetére
Hát igen, azé' az sz. interkurzus eléggé hajmeresztő jelenet volt...
Ahogy perverzek hangosan is viccelni szoktak vele, és ez jut eszembe mindig arról a jeelnetről is: "Nincs is annál szexibb, mint amikor két izmos férfi mellkas egymáshoz simul"...
-
cyberkind
félisten
"Nincs is annál szexibb, mint amikor két izmos férfi mellkas egymáshoz simul"...
Ha nem láttad volna, akkor elmondom neked, hogy ritka nagy szerencséd van, mivel a The Last of Us sorozatban pont van egy ilyen rész, ami ráadásul a leghosszabb is az egész évadban, és sokszor már olyan, mint egy soft pornó, ezután mondja azt valaki, hogy imádja a The Last of Us-t, és ne nézzék őt csőhormárnak, ooh yeeah, alig várom a 2. évadot, brutális lesz minden téren. -
i2k
őstag
Pedig a modell csaj (Humberly González) nagyon is formás, jó helyeken dudorodó alakkal: [link]
Persze, a végeredményre csak sikerült férfiasabb állat, laposabb és szélesebb vállú testet faragni neki***. A járása meg...
Mintha leszbikáknak készült volna.//*** - ideális, 165 cm magas a kanadai-venezuelai hölgy.
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #143748 üzenetére
Nem láttam, és a főszereplő csajszi miatt (akkor sem, ha nem vallaná magát villanykapcsoló szexuálisnak) nem vagyok megnézni soha, még ha felvarrnák a szemhéjamat a homlokomra se...
--- így kimarad a szoft-puzie-porn epizód is ... az összes elkövetkező évaddal egyetemben.//bocs, félhomályban gépelek...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok