Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz tom_tol #22938 üzenetére

    Változó méréseket látni netes tesztekben. 23.978-at olvasni a legtöbbször AMD-re, Ivy-n nálam 23.972-őt mutat (tehát pontatlanabb, mint az AMD).

    A gyakorlati tapasztalat viszont nálam mást mutat. Intelnél pl. az XBMC frame drop számlálója szépen számol és látni is, ha 1 frame-et eldob. Elég durva ugrást jelent a képben. AMD-n ilyet soha nem láttam, a frame számláló sem növekszik hiába pontatlan ott is a lejátszás papíron. NV-n is voltak drop-ok, de ott az sw-s korrekció segített, Intelen eddig nem.

    @=WiNTeR=
    Én most G2020-al küzdök. Fogyasztásban, de még GPU erőben is korrekt lenne (flashre nem próbáltam), de a driver támogatása siralmas. Több hónapos az utolsó hivatalos driver amivel szétesik az XBMC képe, beta van amiben javították, de hivatalosan hónapok alatt sem jön ki. És ebben meg más nem működik (pl. monitor standby). Ami pedig a legújabb gondom, hogy 16-235-ös jel jön ki HDMI-n nem 0-255-ös. Így fakó a kép. És ahogy látom ez is évek óta fennálló probléma. (Driverben van full/limited range kapcsoló, de nem működik rendesen.) 24p-t már írtam fentebb. Papíron csak kicsit pontatlan, de egyelőre nem tűnik túl jónak.
    Szóval az első lelkesedés után - mert majdnem mindenben megfelelne amúgy ezt a 2 viszonylag könnyen orvosolható problémát leszámítva - most kissé kiábrándultam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák