- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
A Yatse androidos progit használja valaki? Mert nálam most nem akar működni és nem találja meg az xbmc-t
-
canniball
nagyúr
-
Tonyo
őstag
64 Gb ssd-n mennyire fér el a winfos? A további programokat másik HDD-ra rakjátok? office, photoshop stb
Szerk: Winfos elfér tudom, de a c-re kerülő programok már nem hiszem.
cekk: Kevés ram van a gépedben
[ Szerkesztve ]
-
-
Tonyo
őstag
Ezt néztem ki. Szerintetek milyen?
Egy hagyományos satas 80 Gb-os vinyó e helyett, mennyire fogná vissza az egészet?
[ Szerkesztve ]
-
Patice
Topikgazda
Nem rossz. Kicsit keress rá SSD-s topikban, hogy milyen vezérlős és mennyire valósak azok az értékek. De egy vinyóhoz képest szerintem azért meg lesz az ég és föld érzés.
Meg ha neten rendeled van 8 munkanapod. Addig csak érzed, hogy hogy muzsikál.
Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló
-
canniball
nagyúr
válasz dabadab #19724 üzenetére
Az XBMC-vel (w7-en 10 vagy 11 már nem emlékszem) történő első ismerkedésem során hiába állítottam az ilyesmi menüpontot az csak annyit csinált hogy amikor a menüben ránavigáltam a kikapcs.-ra akkor a felugró lehetőségek között (kikapcs./készenlét/stb.) az általam kiválasztott volt kiemelve/alapértelmezetté téve. Attól függetlenül hogy itt mit állítottam be ha a távrángatón megnyomtam a gombot az kikapcsolta a gépet. A win beállításai között van valahol egy olyasmi menüpont hogy amikor megnyomom a kikapcsoló gombot akkor ezt tegye: ..., ezzel sikerült megoldani a problémát.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
TCr
veterán
Srácok, az XBMC lejátssza a SACD ISO-kat?
https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
cintula187
addikt
Erre valami ötlet valaki?
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Pista0001
addikt
Nálam hibátlan, nekem is reggel jött a frissítés.
#19715 Tonyo: Ha nem raksz mellé egy rakás játékot akkor elég lehet.
#19715 Tonyo: A HTPC-ben nekem egy Sandisk Solid State Drive nevű csoda van (kb hasonló kategória lehet), nincs semmi baj a sebességével. Ha elolvasol pár PH!-s SSD tesztet láthatod hogy használat közben - néhány kivételtől eltekintve - minimális különbségek vannak akár a belépő és a csúcsmodellek között is.
(#19725) canniball: Az MCE távok bekapcsoló gombja tudtommal alapból altatja a gépet, az említett beállítástól függetlenül. Hogy OE-ben mit csinál azt nem tudom, nem sikerült telepíteni egyik OE-t sem a gépemre.
[ Szerkesztve ]
-
Pista0001
addikt
Úgy értem hogy az SSD-re mellé. Csak az oprendszer, irodai programcsomag meg egy Photoshop szerintem gond nélkül elfér 64 GB-on, amire figyelni kell: hibernálást kikapcsolni (megtakarítasz annyi helyet amennyi RAM van a gépben), virtuális memóriát letiltani (gyakori írás, csökkenti az SSD élettartamát), rendszeres lemeztöredezettség mentesítést kikapcsolni (szintén élettartam miatt, Win 7-ben és utána tudtommal felismeri hogy SSD és automatikusan letiltja, de azért célszerű ellenőrizni).
-
canniball
nagyúr
válasz Pista0001 #19736 üzenetére
Az enyémen egy gomb van ki-bekapcsolásra, az alapból nem altatott.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
végigolvastam 258 hozzászólást, amiben szerepelt az openelec szócska, viszont néhány kérdés még tisztázatlan maradt... remélem tudtok rá válaszolni.
Adott egy Brazos E350 USB3 alap, 4 Gb ram 60Gb SATA3 SSD
1 kérdés: működni fog e "openelec" alatt az usb 3.0?
2 kérdés: sambán illetve ftp-n elérhető e a gép? (ha jól olvastam, akkor elméletileg mindenféle mókolás nélkül, ide csak megerősítést várok)
elméletileg opera webböngésző működik...
3 kérdés: torrentezés? azt láttam, hogy transmission kliens... hogyan tudok pl torrenteket böngészni, elindítani a magról? (sose láttam ilyen transmission klienst)
4. kérdés: megoldható a gép távoli elérése? (mire gondolok... a munkahelyen látom, hogy megjelent a kölcsönzőben a várva várt filmem. Van lehetőség a munkahelyemről elérni az openelec-es otthoni gépet és kikölcsönözni, hogy mire haza érek flottul a hdd-n legyen?)
előre is köszönöm a válaszokat.
A fentiek mind működnek win7+xbmc kombóval. A kíváncsiság viszont hajt...
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest