- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsek
tag
válasz rtitusz #6685 üzenetére
Egyetértek. Három napja próbálkozok, eredménytelenül, pedig most jobb Viperem van, mint az 1.1 előtt volt (modulokat tekintve).
Szerencsére az aktuális Fed. Naval Mission-ben Federal Dropship-et kellett kilőnöm: azzal nem volt gondom, továbbá a conflict zone-ok is idézőjelben gyerekjátékok.
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád." - Friedrich Nietzsche
-
duvi
nagyúr
Én pár napja kikaptam 2db Imperial Naval questet, Elite Anacondával. Az első találkozó kb. 2 percig tartott. Kilőtte a thrusteremet és annyi is volt a randinak. A lendület még elsodort tőle, de mozgásképtelen lett a hajóm. Maradt az önmegsemmisítés 1.1 előtt gond nélkül lementek ezek az Elite Condák a föderációs repuzásnál Azért nem adom fel. Elvállalom a következőt is
-
baphomet
senior tag
Érdekes. Pikkel rád a program.
Én a Fed és az Imp küldetéseknél is Gen. Akárkit kellett kinyírjak, azok meg mindig dropshipben vagy clipperben csücsülnek. Viszont mindig wanted lettem, hiába lőttek ők először. Bár lehet, hogy én lőttem először, csak George Lucas újravágta. -
duvi
nagyúr
válasz rexsimus #6708 üzenetére
Sajna nem tudom . Ha tippelni kéne, akkor azt mondanám, hogy nem a jelenlegi modulok helyére kell betenni (legalábbis nagyon remélem ). Vagy alapból megkapja mindenki és amikor belépünk egy wingbe, akkor automatikusan használhatjuk, vagy új modulhelyet csinálnak hozzá.
-
Dzsek
tag
Ugyanez volt nálam is, csak én ilyen százezres küldetésekben találkoztam elite 'condákkal. Thruster elszállt - bár ahogy a fórumban is írtam, egy NPC hibájából először, de aztán a következő missziónál sem jártam nagyobb sikerrel...
Egyébként ezek az USS-ek annyira idegesítenek néha... van, hogy 10 percig körözök, egy darab sincs, aztán bead egymás mellé hármat is. Persze, beugrok egybe, ott semmi nincs, aztán újabb 10 perces karika, szintén 3-4 megjelenik és találgass, melyik lehet az igazi...
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád." - Friedrich Nietzsche
-
Kronus
tag
Lenne egy hülye kérdésem:
A Conflict zónákban kilőtt hajókat ugyebár külön számolja a Combat Bonds alatt és amit kapsz értük creditet szintén külön van számolva. A kérdés csak az lenne, hogy az így begyűjtött skalpok és lóvé ugyanúgy beleszámít a Combat Rank fejlődésébe? Amennyiben igen, akkor ugyanolyan mértékben mint a Bounties? -
duvi
nagyúr
Nem kell hajkurászni küldetéseknél az USS-eket . Nemrég írtam ezt a választ:
"- "Nincs erre valami scanner ami segítene a választásban."
Nincs. Idő kérdése, hogy mikor találod meg a keresett cuccot. Annyit megtehetsz, hogy a kijelölt rendszerben megállsz supercruise módban és felnyitod a bal oldali Navigation panelt. Amint beugrik egy unindentified signal source, gyorsan kijelölöd és máris kiléphetsz SC-ből. Mivel a játék úgyis beadja a keresett unindentified signal source forrásodat, ezért nem kell rohangásznod és így hamarabb megtalálod a keresett tárgyat " -
Dzsek
tag
Már tölthetőek a Mercenary Edition extrái!
-
Dzsek
tag
Á, szóval sebességet nullára, figyelni a panelt, ha megjelenik lockolni, majd teljesen mindegy, hány Ls-re van tőlme, lépjek ki SC-ből? Jól értem?
-
goya999
tag
Köszönöm. Az A3-as fuel scoop pillanat alatt teleszippantja.Cobrával is felfedezgettem,az jobban zabálta az üzemanyagot.
Ha találok olyan bolygót aminél nincs első felfedező név kiírva és én scannelem,eladom,stb akkor az,hogyan lehet az az én nevemmel?Mit kell tennem érte?Mert volt már ilyen és azóta sem jelent meg senki neve ott. -
törölt tag
Elite Dangerous - Available Mercenary Edition Extras
- ED Ringtones and Messages Alert
- ED Screensavers
- ED The Sounds
- ED Wallpapers250MB cca. by 3x parts
Part 1 on data.hu
Part 2 on data.hu
Part 3 on data.huHa tudtok más terhelyet, ahonnan előfizu nélkül ingyen, és gyorsan tölthettek, akkor szóljatok, és felteszem oda is
-
pakriksz
őstag
válasz goya999 #6720 üzenetére
Én most találtam az omicron aquilae rendszert, 3 csillag, egyiknél sincs név... felfedeztem, de most sincs.
Gondolom ez is bugos.Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
goya999
tag
Az ingame zenéket nem tudja valaki közkinccsé tenni?
-
duvi
nagyúr
Jobb oldalon egy Fe-De-Lance látható
Jövő héten remélem már tesztelhetjük
Newsletter #64.[ Szerkesztve ]
-
Gilthanas
aktív tag
Volt egy elég húzós pillanatom.
Megérkeztem egy állomáshoz úgy, ahogy szoktam és úgy lépett ki a safe engage ből, hogy ott volt az arcomba a hosszú típusú űrállomás segge.. és majdnem belerohantam alig tudtam lelassítani.. Ugye az a bázis kb 10 km hossszú és pont olyan pozicióban volt gondolom, hogy felém álljon a hátsója. Amikor beléptem a területre a bejárattól leszámolta a gép minimum távolságot, csak nem kalkulálta be, hogy az űrállomás vége már ott volt.. kb 10 km-re szoktál lenni az állomástól amikor belépsz. Kemény dolgok ezekValakivel volt már ilyen?
[ Szerkesztve ]
Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.
-
Gilthanas
aktív tag
válasz rtitusz #6734 üzenetére
Valóban köszi a tippet.
Amúgy néha nincs is jobb nyugodtan Country zenére árut szállítani, kereskedős questeket csinálni (hideg sörrel nógrádi ropival).. Persze csak a pénz miatt.
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
Ma találkoztam David "perfect target" Taylor-al, nomen est omen, találó nevet választott, illik az Orca-jához.
Mindenesetre kellemes érzés lehet ilyen névvel hajókázni a kalóz Pythonok között(ha én béka lennék, biztos nem a gólyafészekben ugrándoznék)
Apropó, Az Orca mi a bánatra jó? Legalább találnának ki rá valami személyszállító küldit, amit csak ezzel lehet megcsinálni, pl osztálykirándulás egy környékbeli conflict zone-hoz, had tanulják, milyen az életu.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
orientcx
őstag
válasz rtitusz #6734 üzenetére
Az igaz, hogy az állomás a bolygó felé néz, de engem majdnem mindig a popójánál, vagy majdnem a popójánál tesz ki, pedig sokszor próbáltam direkt a bolygó felől jönni. Az outpostoknál tényleg nem mindegy, honnan jövök de a nagy állomásoknál nem. Lehet, hogy elbénázok valamit. Persze sok jelentősége nincs(már nem annak, hogy béna vagyok, annak sajna van)
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
törölt tag
Szomorú hír, kicsit off is, bocs érte
A New York Times jelentése szerint nyolcvanhárom éves korában meghalt a Star Trek Spockja, Leonard Nimoy.
szerk: Nekem, személyesen Spock, nagyon sokat adott ahhoz, hogy megszeressem a sci-fit.
[ Szerkesztve ]
-
Gilthanas
aktív tag
Van valami arány számotok lassításnál? Milyen távolságra, milyen sebességgel közelítetek a bázishoz? A bal oldalon látom a csúszkát, de a lassításnál mindig vagy sokat lassít, vagy keveset és folyamatosan játszadozni kell és sokszor túlugrom PL ilyen számok, hogy 2 ls távolságnál már 7 sec hátralévő másodpercnél kell lassítani stb?
-
Gilthanas
aktív tag
válasz baphomet #6746 üzenetére
Azonnal kipróbálom
Nekem is ilyen 6-7 másodperc kísérleteződött ki, viszont egy bizonyos közelségben már nem lassít.. hiába nyomom.Tolókarral lehet tökéletesen szabályozni a sebességet? Hogy megálljon ott ahol nyomom neki?
Zso: Tudom hol kéne tartani, csak akkor meg nagyon belassul és sok idő mire odaér
[ Szerkesztve ]
-
Gilthanas
aktív tag
válasz Rakamaz #6749 üzenetére
Nekem a 75%-ra állítás nem lassít be eléggé- 8 secnél megnyomom, elkezd lassulni, de nem elég gyorsan és túlszaladok. Milyen sebességig és távolságig működne ezzel a lassulása?
Diopapa. Nem billt használok, hanem egy második joysticot, de a problematika valóban ugyanaz, hogy vagy sokat gyorsít/lassít vagy keveset. Előbb utóbb be fogok szerezni egy tolókart majd.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest