- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz pakriksz #6198 üzenetére
Igen, automatikusan működik. Amikor megsemmisül a hajód, akkor feljön a biztosítás ablak és az ott lévő lehetőségek közül választhatsz. Alaphajó esetén visszakapod a hajót ingyen. Ha vettél rá bármilyen modult, akkor már biztosítási díjat kell fizened, hogy azt/azokat is visszakaphasd. Ez az összeg, általában a hajó értékének az 5% körül szokott lenni. Ennek a pontos összegét mindig meg tudod nézni a hajód jobb oldali paneljén:
(#6200) zso79
Gratula! Ez már gyorsan ment Én most lettem Lieutenant Commander a Föderációnál. Kíváncsi vagyok mikorra jön össze az uccsó rank? (Post Commander)(#6199) goya999
"Nem azért elérhető egy szállítós küldetés mert távolságban elérhető neked." De igen, ezt is nézi a program. Csak ott van a buktató, hogy mindig az aktuális raktered alapján kalkulál a program. Ezért mindig bele kell kalkulálni a küldetésben szereplő rakomány súlyát, hogy azzal együtt is elég legyen a hatótávunk. Ha kevés a raktered, túl messze van, nincs elég repud, akkor az alsó (jelenleg nem elérhető questek) csoportba jelenik meg a küldetés.[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz zolee0307 #6203 üzenetére
SSD-n is megröccent eddig is 16GB rammal, szóval kétlem, hogy töltögetés miatt lenne. Konkrétan emlékszem is, hogy valamelyik beta verzió óta csinálja, előtte tükörsima volt.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
baphomet
senior tag
válasz goya999 #6201 üzenetére
A tegnap délutáni frissítés elvileg javította az ütközés bugot is.
Client changes:
- Collision damage tweak - Restore the check that prevented multiple lumps of damage from the same collision. Also make the damage split based on mass slightly more exaggerated
- Stop point defence turrets from targetting their parent ship's missiles/mines
- Fix issue with multiple controllers enabled and not recognising them all
- Fix matchmaking issue for comms when UDP hole punching fails
- Fix disconnect issue when a resend message is lost (fails and retries getting out of sync)
- Remove some unneeded telemetry in supercruise - it was causing some stuttersServer changes:
- Commanders with at least one Elite rank should receive a 2.5% discount at all shipyards and outfitting shops
- Backers who backed at the Founder level or above should receive a 2.5% discount at all shipyards and outfitting shops
- Faction recovery time from Civil War has been significantly reduced -
zso79
őstag
Valaki felvilágosítana, hogy melyik az ideális thruster class egy adott hajóra? Konkrétan arról van szó, hogy Class6 van rajta alapból, de egy Class5-nek is még bőven több az optimal mass értéke, mint amennyit a hajó megtömve nyom. Ezt figyelembe érdemes egyáltalán Class6-ban gondolkodni?
-
tikshow
addikt
Teherhajónál nem számít semmit sem, hogy mi van rajta. Egyetlen egy olyan thruster sincs aminek az optimális teljesítménye a hajót teletömve is kisebb lesz. Ez harci gépeknél fontos, ahol a manőverezés/páncél/tűzerő arányát jól kell belőni. Teherhajónál, egyedül a páncél számít ezek közül.
-
Viper26
nagyúr
Nebazdmeg....a fegyvereknek SEMMI hatása, hang az van, effekt semmi, hiába lövök akármit, éljen...
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
zso79
őstag
válasz tikshow #6209 üzenetére
Pont a manőverezhetőség szempontjából érdekelne a dolog, mert most nagyon nem egyértelmű számomra... Azt írják, hogy akkor a legjobba a fordulékonyság, legnagyobb a sebességed, stb. ha az adott thruster optimal mass értékét nem lépi túl a hajó tömege.
Ha két A Class thrustert nézünk és a Class5 is bőven megfelel ennek a kritériumnak, van bármi észrevehető előnye a Class6-nak? Eddig egyetlen hajónál sem vetődött fel ez a kérdés, mivel mindegyiknél az teljesítette ezt az elvárást, amivel adták. Viszont a Clipper Class6-tal jön, de a számokat nézve a Class5 is elég lenne. Sajnos nem tudom kipróbálni mindkettőt, mert nem találok sehol A6-ost.
-
duvi
nagyúr
Igaz, hogy a Viper kisebb (A3), de nekem az a tapasztalatom, hogy harci manővereknél nagyon fontos a thruster teljesítménye. Én azt javasolnám, hogy harchoz az elérhető legjobb thrustert tedd fel a hajóra. Katonai célra használt hajóknál, (fegyvereken kívül) szerintem ezek a legfontosabb modulok, amikből a maximumot tenném fel: PP, PD, SG, Thruster. Fontos még a SCB is, de itt már elég lehet a kisebb modul is a súly/teljesítmény aránya miatt.
-
-
zso79
őstag
válasz baphomet #6218 üzenetére
Pontosan, ebből a szempontból a Clipper kivétel, ezért agyalok rajta nagyon Most A5 van rajta, A6-ot nem is találok sehol, arról nem is beszélve, hogy 11m -val drágább. Ezzel 9mp fordul 360 fokot. Egy Cobrából átülve meglepően jól manőverezhető, viszont nem tudom mekkora különbség lenne az A6-tal, észrevehető-e egyáltalán. Megpróbálom lemérni, hogy milyen tempót tudnak a thrusterei a különböző irányokba, aztán ha valahol találok A6-ost azzal is, akkor azonnal kiderül.
tikshow: erről sehol nem olvastam, csak feltételezés sajna.
Amúgy itt a teszt, ebből egyértelműen látszik a külömbség osztályon belül: [link]
[ Szerkesztve ]
-
tikshow
addikt
-
zso79
őstag
válasz tikshow #6222 üzenetére
A beta óta sokminden változott... 1 napja erről olvasgatok, senki nem támasztotta még alá, hogy tényleg így lenne. Ill. ha még így is van, mennyit jelent az "improved"? Számottevő? Észrevehető?
duvi: nem tartom magam nagy pilótának, de egyszer kergetőzhetnénk egyet, csak hogy lássam mit tud a gép
[ Szerkesztve ]
-
pakriksz
őstag
Megyek egy high security-s rendszerbe üres raktérrel, 20 Mm-re az űrállomástól. Interdiction, úgy hogy a követni való kör-t 5 másodpercig kellett keresnem mert persze már kezdetben kint volt a képből, és persze így sikerült neki az interdiction. Viszont 2x talált el össz vissz(ez is rögtön elkezdett lőni), boost-al otthagytam.
Szóval a lényeg hogy a játék minden logikát nélkülöz. Keresztülmentem pár anarchiás rendszeren semmi. De a high securitys rendszerben pár másodpercre az űrállomástól, jönnek a troll AI-k... Igaz hogy miközben lőtt megjelent 2 sárga gép is, lehet hogy a "rendőrség"-
[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
baphomet
senior tag
Erre én is nagyon kíváncsi vagyok. Írd meg mindenképp!
Esetleg próbáld B6-ossal, ha azt találsz valahol. A pajzsok erejéből kiindulva (azoknál pl. az A5-ös kb. pariban van egy C6-ossal) jobb lehet az A5-nél.Bevásárolni meg: Iota Persei - Walker City, itt én eddig még minden felszerelésből megtaláltam a legjobbat.
-
baphomet
senior tag
válasz pakriksz #6224 üzenetére
Te nagyon nem akarod ezt a játékot szeretni.
Ha már most az elején ennyit mérgelődsz miatta, később még rosszabb lesz, ha már az újdonság varázsa is elmúlik."Szóval a lényeg hogy a játék minden logikát nélkülöz."
Ó, majd meglátod, hogy egy NPC -nél csak egyvalami viselkedése lesz még logikátlanabb, annak pedik úgy kezdődik a neve, hogy CMDR.[ Szerkesztve ]
-
zso79
őstag
válasz baphomet #6225 üzenetére
Köszi a tippet, találtam A6-ost (A6 shield viszont nincs ).
Szóval akkor a puszta számok (4 pips on engines):
A5: (5 103 953 cr) max. mass: 746 t
Top speed: 325 + Boost: 406
Vertical/latheral thrusters: 260A6: (16 179 531 cr) max. mass: 766 t
Top speed: 347 + Boost: 433
Vertical/latheral thrusters: 277Mindkét esetben kb. 20mp alatt gyorsul maxra, viszont az A6-tal kb. 14mp alatt eléri az A5 top speedjét.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz zolee0307 #6230 üzenetére
Sok hónapja benne van ez, miért pont most javulna? Hozzáteszem nekem régóta van, hogy percek alatt indul el a játék, nem tölt semmit, tuti a szerverre vár. Egy patch után jó, következő után megint szar.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
pakriksz
őstag
válasz baphomet #6227 üzenetére
elszórakozom vele, viszont az ilyen bugok eléggé zavaróak. Szóval a security jellemző az olyan "van, de minek".
Pár ED-s videonál láttam, hogy harcon kívül is van egy célpötty a HUD-on. Azt hogy lehet előhozni? Kicsit egyszerűbb lenne a manőverezés ha pontosabban látom merre megyek
Standard Dokkoló számítógép mit tud? Kezdem már unni a dokkolgatást
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
baphomet
senior tag
válasz pakriksz #6239 üzenetére
Célpötty: a control beállításoknál: enable mouse widget, vagy valami hasonló, most nincs előttem a játék.
Néhány száz dokkolás után, már sokkal jobb leszel, mint amit a dokkoló kompjúter legjobb pillanataiban ki tud hozni magából, szerintem nem sokat ér.
Én egy rövid ideig használtam, mert volt, hogy a landing pad az istennek nem akarta elhinni (valami bug lehetett, mert már rég nem futottam bele), hogy a hajóm a megfelelő helyen áll, ilyenkor a dokkológépnek mindig sikerült, még akkor is, ha közben azért jól odaverte a hajót talajhoz. -
duvi
nagyúr
Mindjárt tölthető a következő javítás:
"Hi everyone,
Thanks to your continued feedback, update 1.1.03 is scheduled for deployment at 4PM GMT today. The servers should be down for a short while (maximum of 30 minutes) to allow us to implement the changes. See the list of changes below:
- Don’t crash if an invalid system token is accessed in cartographics store
- Prevent crash if scanning and ship dies
- Fix crash opening station services menu with invalid parameter
- Fix case of station flipping and possibly causing mysterious player deaths near station entrance
- Commanders completing a major faction rank-up mission who have already earned enough skill to reach another rank-up mission can now see that mission immediately, rather than having to complete a regular mission in between the rank-up missions
- Fix ampersand appearing incorrectly in mission dialog panel
- Better layout for when community goal tiers are close together in mission dialog
- Fix missing lift audio
- Fix bass in supercruise issue
- Fix repeating docking computer alert audio
- Fix very quiet landing gear audio
- Fix exploration music cutting out unexpectedly and playing a new piece of music immediately after
- Update NPC database
- Various text fixesThanks again!"
-
Kronus
tag
válasz baphomet #6242 üzenetére
A fura még pl. hogy notebookon simán dokkol a docking computer, de az asztali gépemen meg rend szerint leereszkedik a landingpadra majd elkezd valamelyik irányba csúszni míg bele nem akad valami tereptárgyba és utána csak manuális beavatkozással lehet dokkolni.
Még egy érdekesség ha már a 2 platform közötti differenciáról van szó: notebookon játszva sokkal nagyobb az üzemanyag költségem... pl.: rendszeren belül 2 állomás között asztali gépen mondjuk 18credit, notebookon ugyanez az út ugyanazzal a hajóval, azonos felszereléssel és súllyal meg kb. 380credit
Kereskedtem én is Tenche-nél a luxury traderekkel, ami az állomástól 7-8Mm-re volt. Type-9-el asztali gépen egy kör üzemanyag költsége 18-19c, ugyanez a kör notebookon 386-398c...Na erre adjon valaki magyarázatot
-
-
zso79
őstag
30m creditre lenne szukségem egy A class Clipperhez, valakinek nincs felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest