- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Lenovo Tab M10 Plus (3. generáció) - érdemes belenézni
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
baphomet
senior tag
válasz orientcx #7098 üzenetére
X52/X52Pro-hoz még néhány trükk:
Az játékban csak akkor érhető el az összes kezelőszerv, ha az alap driver mellé felteszi az ember a smart technologie vagy mifene profilozó segédprogramot is, viszont, ha játék futása alatt megnyitva tartjuk a joy tulajdonságok control paneljét a teszt a fülön, akkor pöcökegéren kívül minden más kezelőszerv elérhető a segédprogram nélkül is.
Én full scale-n szeretem használni a gázkart, így viszont elég zavaró a 20 és 80%-ra beállított limiter, viszont 50%-ra -ami így ugye a 0 tolóerő- jó volna, ha volna.
A limiter eltávolítása pár perces meló, bármikor visszacsinálható, maradandó kárt nem okoz, az alanti linken képeken mutatva lépésről-lépésre:
http://www.devrimbabacan.net/dcs/mods/X52Pro/A 50%-os limiterhez meg fel kell celluxozni egy vékony gyufaszálat, vagy drótdarabot az 50-es csíkra, belőni a játék beállításainál egy kis deadzone-t rá, és csókolom.
pitepeti71: Én a pinky triggert shift-nek használva már minden szükséges dolgot rá tudtam pakolni
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
válasz #48613632 #7100 üzenetére
Nekem is működött alapból, de a pinkie switch, teljesen bizonytalan volt, és az egér melletti hol mouse1-ként üzemelt, hol x52b31-ként. és a másik meg hol mouse2, hol x52b32 volt, játék közben ez elég idegesítő tudott lenni, és ez csak a telepítés után oldódott meg.
Persze az is igaz, hogy gombokból sosem elégu.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
orientcx
őstag
válasz baphomet #7101 üzenetére
Természetesen a smart-ot is feltettem, az oldotta meg a problémát, de csak sokadjára sikerült, mert mindig hanyatt esett valami hibaüzenetben
A menet a következő: gép bekapcs, smart betölt, profil betölt, x52 kihúz, visszadug, profil oda is betölt, Elite betölt, x52 kihúz, visszadug, és kész(feldobom a tányért, elkapom a tányért, elmosom a tányért, ééés kész - idősebbek értik)
Könyörgöm mindenre ami szent, meg ne kérdezd, hogy miért, mert hamarabb fogok a világ keletkezésére minden részletre kiterjedő választ adni, mint erre, én csak annyit tudok, hogy jgy stabilan működik.
(mellesleg a rendszer Win 8.1 64b HUN)[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
baphomet
senior tag
válasz orientcx #7103 üzenetére
Az lényeg, ha bárhogy is, de működik.
Nagyobb áramfelvételű USB-s eszközöknél (és ez a karácsonyfa-hotas, simán az), az efféle megmagyarázhatatlan jelenségek forrása lehet még, hogy nem kap elég kakaót. Mindenképp hátsó USB portba kell bedugni, mert az előlapiak hajlamosak nem leadni a kötelező 500mA-t, és ha meg van toldva a madzagja, ne legyen hosszabb 3-3,5m-nél.
-
-
rtitusz
őstag
Allied lettem a Federationnel és végre megkaptam többek között a SOL permitet is. Megyek körülnézni.
-
Tharus
csendes tag
Sziasztok!
Látom jó ez a fórum, már követem egy ideje. Régi motoros vagyok, Amigás elittel még toltam én is.
Jelenleg egy Imperial Clipperrel nyomom, most fejlesztgetem a kicsikét
Nekem nagyon bejött az a hajó, gyors, ahhoz képest nagy a raktere (144) és ami nem mellékes nagyon szép -
goya999
tag
Ez az Asp jó lenne harcra,küldetésekre,stb? Használ valaki harcolni Asp-et?Vagy várjam meg az új hajót?
[ Szerkesztve ]
-
Tharus
csendes tag
válasz gigafun #7112 üzenetére
Nagyon jól irányítható, érdekes, mert a leírásában 2-es nek jelöli az irányítást, de olyan jól irányítható mint az ASP és a játékban jelenleg a leggyorsabb hajó. Ja és a hangja brutális. Harcban is megállja a helyét, nem egy conflict zonán vagyok túl vele. Mondjuk elite anacondával még nem sikerült harcolnom. Cobrát, vipert, asp-ét sec perc alatt szétszedi. Egy hátránya van, hogy drága hozzá az update, de gondolom ez a többi nagy hajónál is így van.
-
gigafun
senior tag
válasz goya999 #7113 üzenetére
Egyesek szerint nem alkalmas harcra, de nekem más a véleményem. Ha kizárólag NPCkről beszélünk, akkor az Elite Anaconda az egyetlen amitől félek. Elite Dropshipet számtalant lelőttem, még szemtől szemben is állja a sarat. Mondjuk ehhez van egy 6C pajzsom. Elég komoj tűzerőm van a 2 beam laserrel és 4 multi-cannonnal, és elég fordulékony, hogy egy Vipert vagy akár Eagle-t is leszedjek. Mondjuk ilyenkor minden dzsúzt a motornak adok, és akkor fordul szépen.
Ráadásul néha felfedezni is szeretek, és ahhoz is tökéletes.
És ha kell szállíthatok 100 tonna körüli cuccot, de azt nem teszem.[ Szerkesztve ]
-
Ch0b
tag
válasz goya999 #7113 üzenetére
Az Asp az egy magasabb szintű felfedező hajó, szóval igen, jó a harcra. A felfedező hajóknak képesnek kell lenniük harcolni, mert idővel, ahogy bekerülnek a Thargoidok a játékba, azok majd rá fognak menni a felfedezőkre keményen. Én Asp-et használok bounty farmolásra, ahol mindent szétlőttem még az elit Anacondákat is. Viszont, PvP-ben ha az ember a power plantre megy, akkor az annyi, szerintem az Asp-en azt nagyon gyorsan szét lehet lőni.
-
Dzsek
tag
Most én is egy ASP-ben gondolkodom, kiváltva vele a maxra húzott felfedező Cobrám, illetve a Viperem. Egyetlen gondom van vele, a pénz, de még csak nem is arról az oldalról, hogy"össze kell kamionozni".
Nekem a legnagyobb a bajom, az egyes kategóriák között tátong az űr
Mint említettem, most van egy felfedezésre használt Cobrám (kb. 4 milló), egy Viperem (kb. 3 millió), illetve egy Type 6-om, 104 tonna raktérrel.
Na már most...
Egy ASP-t megvenni és mondjuk úgy, hogy használhatóra felszerelni alsó hangon is 24 millió kredit. A Type 6-tal, ha az ember szerencsés talál egy olyan kereskedelmi útvonalat (persze külső segítséggel), ami 2100-2500 cr/t-t hoz oda-vissza. Ez azt jelenti esetünkben, hogy 200-300 ezer kredit a tiszta haszon körönként.
Ebből kellene összekaparni a 24 milliót, hiszen más alternatíva jelen pillanatban egyszerűen nincs pénzkeresésre: legalábbis olyan, ami legalább közelítené az idő/kredit arányt.
És ekkor elgondolkodik az ember, hogy lehet, nem Type 6-al kellene kamionozni. Kinézi a következő szállító hajót, a Type 7-et: 212 tonna raktérrel (ha jól emlékszem), A-s FSD-vel (mert azért jó lenne ugyebár 10 fényév fölötti távolságokat ugrani...) szintén 24 millió. Ezzel már 500 ezer kreditet is lehet keresni egy oda-vissza úttal, de...
Miből lesz Type 7-em? - kérdezem annak tudatában, hogy a fejlesztők legutóbb belenyúltak a kereskedésbe is (tudjátok, drasztikusan csökken a profit) hogy ne két állomás között ingázzunk folyamatosan. De akkor mit csináljunk?
Ne értsetek félre, nem az a bajom, hogy a felsőbb kategóriákban drágák a hajók, hanem az, hogy nem lehet "folyamatosan" fejlődni, mivel Type 6 - Type 7, illetve a Viper/Cobra - ASP között nincs olyan ladik, amit megvehetnénk 3-4 millióért, ráköltenénk kétszer ennyit és adna körülbelül 150 tonnás rakteret.
Vagy, ha ennyire nem akarják ránk erőltetni a kereskedést, akkor miért nem emelnek a fejvadászat/bányászat/felfedezés profitján?
Rosszul gondolom?
[ Szerkesztve ]
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád." - Friedrich Nietzsche
-
baphomet
senior tag
A Tanmark-nál tanyázók szíves figyelmébe!
A szomszédos Dakvar rendszer is a Defense Force of Tanmark frakció fennhatósága alá tartozik, így az ott kilőtt wanted hajókért járó fejpénz a Tanmark rendszerben beváltva beleszámít a community goal-ba. Azért érdemes említésre a dolog, mert a Dakvar-nál, van RES is, ahol picit jobban csordogáltak a wanted hajók, mint a Tanmark navi pontjánál. Meg persze ott a háztömbnyi sziklák által felszagatott hajótest semmihez sem fogható muzsikája.
Mégvalami: ha valakinek fontos az Empire repu, akkor ez az esemény felejtős, mivel a rendszerben van birodalmi frakció is, így a Defense Force of Tanmark-ot támogatva reput vesztesz az Empire-nél.
-
gigafun
senior tag
válasz baphomet #7119 üzenetére
Remek. Köszi az infót. Ma reggel én is vadászgattam egy kicsit, de egy 32k-s Asp volt az egyetlen valamire való fogás, meg néhány Cobra. Nav Beacon-nél nem sok értelme van a dolognak, mert a többi player úgyis lenindzsázza a zsákmányodat, úgyhogy maradnak a USSek. Azért egy competent Python playerrel nem kezdek kekeckedni, hogy ugyanmár miért lőtte le a kalózomat, amit már majdnem kivégeztem.
Na de egy RES az más. Ott Anacondák is megfordulhatnak.
Most egyébként top 70%-ban vagyok. Kiváncsi vagyok, mennyire sikerül feljutnom.[ Szerkesztve ]
-
gigafun
senior tag
Csak azt tudom elmondani, ahogy én csináltam.
Egy alap Asp, kereskedésre átalakítva 7,1 millió, ezzel tudsz 96 tonnát szállítani, van egy 5E pajzsod, és 2 beam, megy 4 multi, amivel már meg tudod védeni magad az NPCkkel szemben. Azért ez így sokkal kellemesebb kereskedő hajó, mint az a féltégla T6.
Ha rádobsz még fél millát, le tudod cserélni az összes modult D-re(mindenből a legkönnyebb), így már 15 fényévet tudsz ugrani telepakolva. Ez így nézne ki:
[Asp]
S: 1E/F Beam Laser
S: 1E/F Beam Laser
S: 1F/F Multi-cannon
S: 1F/F Multi-cannon
M: 2E/F Multi-cannon
M: 2E/F Multi-cannonBH: 1I Lightweight Alloy
RB: 5D Power Plant
TM: 5D Thrusters
FH: 5D Frame Shift Drive
EC: 4D Life Support
PC: 4D Power Distributor
SS: 5D Sensors
FS: 3C Fuel Tank (Capacity: 8)6: 6E Cargo Rack (Capacity: 64)
5: 5D Shield Generator
3: 3E Cargo Rack (Capacity: 8)
2: 2E Cargo Rack (Capacity: 4)
2: 2E Cargo Rack (Capacity: 4)És kb 7,6 milla.
Aztán lehet tovább fejleszteni.
Az enyém most kerülne kb 24 millába, és ez így már elég ütős kis hajó. Szóval nem kell azonnal maximalistának lenni.
Az, hogy én nem tudok vele Elite Anacondát lőni, mint Ch0b kolléga, csak az én bénaságomnak tudható be.[ Szerkesztve ]
-
Dzsek
tag
válasz gigafun #7121 üzenetére
Köszi az infót, a hasznomra fog válni
Valóban, ezt az alternatívát elfelejtettem írni, hogy ASP-ből is lehet kereskedőhajót építeni, aztán azzal megkeresni a rávalókat, de az osztályok közötti luftit fenntartom
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék. S ha hosszasan tekintesz egy örvénybe, az örvény visszanéz rád." - Friedrich Nietzsche
-
orientcx
őstag
Az Asp-ról én is csak a legjobbakat tudom mondani. Szerintem az ára simán összehozható volt(pedig egy darab T akárhányas féltéglám sem volt), és egy nagyon komoly minőségi ugrás volt a Cobra után. Igaz, a végén már kb 40 millát tettem bele, de így már gyak bárkinek oda mertem köszönni, még a nem túl combos kondákat sem kellett bácsizni. Nem akarok senkit sem elkeseríteni, de a luk nem is a Cobra-Viper, és az Asp között van, hanem az Asp és a Python között
Épp tegnap délután búcsúztam el fájó szívvel szeretett Asp-omtól a Python márkakereskedés legnagyobb megelégedésére, de ehhez már nehezebben állt össze a keret. A jó része küldik, bountyk, de időnként átkonfigoltam a hajót(A3-as, menekülésre alkalmas pajzzsal 120t cargo, és mégsem T6), és máris egy-két + milla javította a költségvetést. Aztán vissza Clippereket alázni, abcúg Empire!(persze csak ha épp nem arra járok, mert akkor abcúg, Alliance!, persze csak ha épp nem arra járok, mert akkor...)
Ha már itt tartunk, a Python kicsit lomha, de gyönyörű. Viszont a porlasztót valaki beállíthatná, mert a fogyasztása horror, adok egy gázfrösscöt, és a kutasnak máris van miből nyaralni a szomszéd galaxisban. Most viszont sajnos szégyen ide, szégyen oda, de jelen helyzetben nemigen látok más lehetőséget, mint hogy szállítmányozással foglalkozzak, mert igen szegényes a felszereltség, és egy komolyabb pofozkodáshoz úgy kb 30-30 aprócska milliócska szükségeltetik(na ITT van a luk kérem szépen, nem az Asp-nál, pilóta urak). Viszont pajzzsal 256t rakomány, és mégsem T7
Összefoglalva, hogy ha nem is könnyen, és nem is gyorsan, de meg lehet úszni a T-s konténer szállítókat[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Tharus
csendes tag
Én mondjuk úgy csináltam, hogy kezdtem Sidewinderrel, mint mindenki más, utána Cobra, ezután T6,
következő Asp volt, T7 és most Imperial Clipper. A T6-ot és a T7-et full cargoval nyomtam, értem ez alatt, hogy még pajzsom sem volt. Érdekes de a szállító hajóknak nem nagy a javítási költsége.
Ja még annyi, hogy kezdésnek nekem még ott volt a Eagle, amit eladtam egyből, asszem az 40 K volt, mivel nekem a mercenary edition van meg. -
Phobion
őstag
bolygó "landolásról" még semmi info?
-
duvi
nagyúr
Elkészült a másik része a béta cikknek. Érdeklődők erre fáradjanak:
ED BÉTA 1.2 TESZT – Új játéktechnikai elemek(#7125) PhobioNN7
Semmi hír ezzel kapcsolatban A jövő héten érkező Wings update (1.2) után, az 1.3 lesz a következő nagy tartalmi frissítés. Többek között kapunk egy PowerPlay nevezetű újítást is, amiről jelenleg nincs semmi konkrét információnk. Teljesen kizárni nem lehet, viszont erősen kétlem, hogy a Planetside modul lenne. Az FPS és Planetside modulok hatalmas különálló tartalmi bővítések lesznek, melyeket majd meg kell vásárolnunk (kivéve a season pass tulajokat).
[ Szerkesztve ]
-
gigafun
senior tag
válasz orientcx #7098 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a Hotas-témában leírt infókat. A helyzet az, hogy kormányból unokatesómnak is Logitech G27 van, úgyhogy nem valószínű, hogy Hotasből beérné egy gyengébb minőséggel. Meg a kevés gomb is a Thrustmaster ellen szól. Igazából csak arra lettem volna kíváncsi, hogy az új TM felveszi-e a versenyt a használt Saitekkel.
Egyébként az x52 pro mennyivel jobb az x52-nél? Vagy csak drágább?
És ha már ennyit költ rá valaki, nem jobb egy x55? Az már csak 2-3 ezressel drágább az x52 Pronál. A Warthogot már nem említem, mert az már nagyon más kategória.
Azért kérdezek ennyit, mert majd én is tervezek venni valamit.A később-kelős család modult nem sok helyen lehet kapni. Van néhány titkos, felfedezettlen Thargoid rendszer, ahol pult alatt árulják. Sajnos Galaktikus Credittel nem lehet fizetni, és az ára kb 350k flainiai pitykebigyó volt. A gond csak az, hogy a flainiai pitykebigyó csak flainiai pitykebigyóra váltható. Szóval nem egyszerű.
-
goya999
tag
A féltéglákból én a T-6-ot kifejezetten szerettem.Pajzs nélkül jártam vele,boost-al bármelyik hajót pillanat alatt otthagytam,max 1-2% sérüléssel,amit kb 1000cr-ből kijavítottak.A T-7 az egy nagy szörnyszülött.Lassú és centizni kell az állomás bejáratát rendesen.Mondjuk a T-9 egy még lassabb szörny,de az valahogy jobb nála.Ott csak azt nézem,hogy pont középen menjek át,nehogy beakadjon a széle.Lassú,de a creditek csengése kárpótolja az embert mindenért. Ja és azért a T-9-nek már vannak javítási költségei.Sikerült berongyolnom vele a napba(elbambulva a tv-n) és ha jól emlékszem 78%-ra ment le a hull és 500k-ba javították ki,majdnem az odaút profitja(650k) ugrott.
-
rtitusz
őstag
Nagyjából lehet tudni, hogy mi alapján lép az ember combat rankot? Azt tudom hogy kereskedésnél a profit számít, de itt? Már egy végtelenségnek tűnő idő óta vagyok competent, 4,9 millió bounty + 800 ezer assassination, és 525 beváltott bounty-val.
-
pakriksz
őstag
válasz rtitusz #7129 üzenetére
nyilván itt is a bounty profittól függ. Vagy a bounty+ combat bond+assasination küldetés profittól
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
_Kondor_
tag
-
gigafun
senior tag
válasz goya999 #7130 üzenetére
Nem próbáltam, de eddig mindenki azt mondta, hogy a turret nem ér semmit. A gimballed fegyvereket viszont próbáltam, úgyhogy tapasztalatból tudom, hogy könnyen megzavarják. Ha nem valaki nem tök kezdő harcos, sokkal jobb a fix.
Point defence szerintem is fölösleges, bár nekem van egy, de alig kell utántölteni, mert engem nem nagyon rakétáznak mostanában. Docking computer szerintem fölösleges és lassú. Asp-el nem nehéz leszállni, csak a két fölső szárny ne akadjon be a levélbedobóban.
SCB-ből viszont 5A-t tennék. az egy patronnal fullra tölti a pajzsot, és én úgy emlékszem, hogy 5 töltete van, pedig csak négyet ír.
A többit én is így fogom csinálni, ha egyszer lesz mindenre pénzem. Nekem csak a pajzs upgrade 15 milla lenne 6C-ről 6A-ra. A 6B-t kihagyom, mert túl nehéz. Az 5A hajtómű viszont nemrég nagyon nagyot dobott a fürgeségén. -
rtitusz
őstag
-
gigafun
senior tag
válasz rtitusz #7138 üzenetére
Ha kikapcsolod a hajó kijelőlését, akkor nem mutatja, mennyivel kell elé célozni, nem?
Többen arra a következtetésre jutottunk, hogy ha Gen. XY-t kell kinyírni, az mindig "csak" Elite Dropship. Ezeket valószínűleg a Birodalomban találod, és nekem 130-170k között szokott fizetni.
-
duvi
nagyúr
válasz gigafun #7127 üzenetére
Ha még nem késő és kimaradt volna, akkor ajánlom figyelmedbe ezt a tavalyi cikket: Játékvezérlők kezdőknek
Én is Hotas-X-el kezdtem, majd X-52-re váltottam. A Hotas-X-et jobban szerettem, csak számomra kevés volt a gombja. Ha most kéne választanom és lenne rá keret, akkor az X-55-öt választanám. ITT is érdeklődhetsz a személyes tapasztalatokról. Pl. [HUN] WarHead-nek X-55 Rhinoja van.[ Szerkesztve ]
-
gigafun
senior tag
Köszi, még nem késő. Nekem még nem aktuális, mert most még építkezünk egy kicsit, úgyhogy most nem fér bele egy x55, ami felé én is hajlok. hotas x-et viszont inkább nem veszek, mert tudom, hogy utána úgyis egy Saitek lesz belőle. Inkább várok. Addig meg elvagyok a Cyborg Evo Force-val. Inkább pedál kéne, mert a csuklóm nem bírja a csavargatást.
-
raymi16
tag
No, közben nekiestem én is őrült módon! Eddig nagyon bejövős, bár annyi kérdés merült fel bennem, hogy a felét meg se tudtam fogalmazni!
Elsőként az érdekelne, hogy hogyan is lehet pontosan sodródini? Egy HSZ-ben mintha láttam volna leírást, de sajna telóról néztem, és nem tudtam kipróbálni. Egy másik: ha egy olyan rendszerbe lépek ahol két vagy több csillag található, mi határozza meg hogy melyiknél lépek ki a hiperűrből? Lehet ezt ugymond változtatni hogy melyik csillaghoz érkezzek?
Illetve hogy valaki szokott-e futkározni a Frigaha rendszer környékén? Én ott mászkálok, csak sajna mivel elég kezdetleges a hajóm, nem nagyon tudok elszabadulni (még) onnan!Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!
-
duvi
nagyúr
válasz Phobion #7144 üzenetére
Ha körülnézünk az MMO piacon, akkor láthatjuk, hogy a nagyobb tartalmi kiegészítők/DLC-k megjelenésére legalább egy évet kell várni. Szerintem itt is ezt a trendet fogják követni. Főleg, hogy jelenleg még az alapjátékot töltik fel tartalmilag. Ha tippelnem kéne, akkor legkorábban karácsony környékére tenném az első DLC-t.
-
gigafun
senior tag
válasz raymi16 #7145 üzenetére
1. Van egy olyan funkció, hogy "Flight assist". Ha ezt kikapcsolod, akkor a hajó nem előre fog haladni, hanem az utolsó irányvektornak megfelelően, függetlenül attól, milyen irányba fordítod a hajó orrát.
2. Az, hogy melyik csillaghoz érkezel ugrás után, fixen be van állítva, nem tudod módosítani. Pedig néha lenne rá igény.
3. Frigaha rendszer nem rémlik. Tudtommal mindenki máshol kezd, véletlenszerűen. Ha tudsz majd jobb FSD-t venni, kitágul a galaxis. -
raymi16
tag
válasz gigafun #7147 üzenetére
Igen igen, flight assist, köszönöm!
Hát ez a csillaghoz érkezés tényleg elég bosszantó tud lenni, bár szerintem nem lenne nagy wasistdas ezt beletenni, remélem azért kezdenek vele valamit!
Ám még annyit, ha olyan "munkába" kezdek, ahol valakit el kell tenni láb alól, és írja hogy melyik rendszer, azon belül hogyan találom meg? Azért is kérdezem, mert egy ilyen rendszer irgalmatlan nagy, és azon belül per pill mint a szénakazalban a tű!
Bocsi ha sok pofonegyszerű kérdésem van, nagyon behúzott a játék!Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!
-
gigafun
senior tag
válasz raymi16 #7149 üzenetére
Én is itt tanultam sok mindent. Azért ebben van néhány új dolog a 30 évvel ezelőtti Elite-hez képest.
Szóval ha megérkeztél a rendszerbe, kicsit érdemes eltávolodni naptól( pár 10 Ls elég, hogy ne legyen meleg a helyzet), supercruise-ban maradsz, leveszed a sebessébet minimumra, és amikor beugrik egy USS (unidentified signal source) kijelölöd célpontnak és már léphetsz is ki SC-ből.
Néha más kalózokba botlasz, azokat is lelőheted, néha egyszerő kereskedők beszélgetésébe csöppensz, amiből megtudod, hova kell esetleg tovább menni. Ha nincs semmi, vissza SC-be és várod a következő USSt.
De az elején óvatosan, mert könnyen kemény ellenfelekbe botolhatsz. Először csak 10-20ezres küldetéseket vállalj, ne százezer fölöttieket.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vírusirtó topic
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest