-
PROHARDVER!
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
válasz rtitusz #7037 üzenetére
Én tegnap a Luhman 16-nál láttam conflict zone-t.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
RichieTri
senior tag
Sziasztok!
Van olyan oldal ahol teljesen kezdőknek van tutorial?
Nem baj ha angol, de a magyar is jólive:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
duvi
nagyúr
válasz baphomet #7057 üzenetére
Ezek (is) mind össze vannak gyűjtve az itteni Téma Összefoglalóban
-
goya999
tag
A T-9 tulajokat kérdezném,hogy az egy körben (oda-vissza) 1-1,1 misi az jó biznisz? 496-os cargoval vagyok a pajzs és a dokkoló miatt.
-
RichieTri
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
baphomet
senior tag
Hihi, szép kis öngólt lőttem. Bottal kergetnék minden újonnan érkezőt a témaösszefoglalóhoz, de, ha ugyanazzal bottal ütnének, se tudnám megmondani mi áll benne, pedig decemberben bizisten elolvastam, sőt a hozzászólások nagy részét is, mielőtt beleszóltam volna bármibe is.
-
duvi
nagyúr
Megjött az eheti hírlevelünk. Benne a következő hajónk, az Imperial Courier kabinképével.
-
duvi
nagyúr
Az eredeti Elite-ben combat hajó volt, tehát itt is erre számíthatunk
-
Diopapa
addikt
Jól érzékelem, hogy a mostani live-ban és a beta (1.2) patchben sem jó még az útvonaltervező? Mármint még mindig nem képes gyors útvonalat számolni?
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
duvi
nagyúr
Én se tudom, hogy mi akar lenni a PowerPlay frissítés. Reménykedem egy Multi-crew megoldásban. A tegnap előtti Official GDC Trailerben láthatunk egy Fightert, amint egy hordozóról startol a csata kellős közepén. Nagyon bírnám, ha Anacondától felfelé, bedokkolhatnánk egymás hajójára a kis gépekkel és vadásztámogatást nyújthatnánk a havernak Szerintem egy Eagle vagy Viper még beférhet egy Anacondába
(#7069) Diopapa
Tervezni tervez, fast útvonalat is, de hogy van-e rövidebb útvonal annál, azt nehéz ellenőrizni. Az EDInfo alapján szoktad tesztelni a gyors útvonalakat?[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
Abból gondolom, hogy pl 22LY hatótávú a hajóm, és a fastest-et bekapcsolva teljesen ugyan az marad az útvonal, gyakran 5-7LY-nyi távolságokkal, amikor szemre meg lehet tenni egy ugrásból, ő háromból akarja megoldani. Szerintem ugyan olyan rossz, mint régen amikor csak 100LY-et tervezett.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
-
raymi16
tag
Sziasztok!
Nagy dilemmával írok mert nagyon hülye egy megjegyzés lesz! Sikeresen rátaláltam erre a gyöngyszemre, nagyon sokmindent olvastam róla, és nagyon elnyerte a tetszésemet, egy valamit kivéve: az árát!
Nagy dilemmában vagyok emiatt, imádom az ilyen jellegű játékokat, szimulátorokat, bár sokhoz sajna nem volt szerencsém (Freelancer amit sokat gyepáltam, bár tudom h ehhez nem hasonlítható) viszont erre a nyálam (is) kifolyt. Annyi kérdésem lenne, hogy esetleg pozitív negatív vélemyénekkel ha megtudnátok záporozni hogy a mérleg nyelve eldőljön egyik irányba, ugyanis épp a határán vagyok a "megvegyem-nevegyem meg dolognak! Jöhet privibe is nyugodtan aki vállalkozó szellemű!Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!
-
rtitusz
őstag
válasz raymi16 #7081 üzenetére
Dilemmában voltam anno én is, de cseppet sem bántam meg, hogy megvettem. Soha ennyit nem adtam játékért, általában megvártam a leárazásokat Steam-en. Azonban a játékélményt és beleölt órákat nézve sokkal olcsóbb szórakozás volt még így is, mint egy mozi, és hol vagyok még attól, hogy megunva félretegyem! Sandbox annak minden előnyével és hátrányával. Magad írod a történetedet. Lehetsz fejvadász, kalóz, kereskedő, felfedező, bányász. Bármelyik, bármikor. A játék néhol kicsit csiszolatlan, ha nem váltogatod a játékstílust, akkor erősen repetitívvé válik, de folyton kerül be az új content és mindig talál magának az ember célt amit kitűzhet maga elé. HOTAS joystick kvázi kötelező hozzá, legfőképpen a játékélmény miatt. Nézzél videókat youtube-on. Ezt a srácot nézegettem anno, van kezdőknek szóló sorozata: [link]. Hajrá!
-
duvi
nagyúr
válasz raymi16 #7081 üzenetére
Szia!
Nemrégiben írtam egy hasonló dilemmával küzdő kollégának. Ezen kívül ajánlom figyelmedbe a fenti Téma Összefoglalót. Az itt található leírások, videók biztos, hogy segítenek a döntésben -
gigafun
senior tag
válasz baphomet #7046 üzenetére
Most sajnos nem sok időm volt, de majd a következőnél. Sőt, akkor majd wingben.
Viszont 2-3 óra alatt sikerült felküzdeni magam a top70%-ba. Meg is lepődtem.
Egyébként nem tudom, máskor milyen a helyzet open-ben, de most volt ellen bőven. Folyamatosan lehetett lőni őket. Volt egy csomó Python, meg Clipper, 1-2 Anaconda, meg az apraja. Player 2-3 volt a maximum egyszerre, de olyan is volt, hogy csak egy volt. -
gigafun
senior tag
Új community goal a Tanmark-on.
Bounty hunting.
Ha valaki keresne... -
baphomet
senior tag
válasz rtitusz #7084 üzenetére
Nekem is elsőnapos vételnek tűnik. De!
Nem játszottam ugyan az előző két résszel, de neten fellelt képek alapján ez kis/közepes hajónak tűnik, a clipperéhez hasonlóan "zseniális" hardpoint elhelyezéssel. A FED-ek bezzeg majd Corvettet kapnak.
A Föderácó gonosz, korrupt polipcsápjai már Frontier Developmentet is szorosan körbeölelték. Követelem, hozzák nyilvánosságra, hogy Halsey elnökasszony mégis mennyi creditet "adományozott" a játékra a Kickstarteren! -
duvi
nagyúr
válasz baphomet #7089 üzenetére
- Szerintem az Imperial Couriernak nem a Corvette lesz a föderációs párja, hanem a most megjelenő Fer-De-Lance.
- Ha valaki kíváncsi még a jövő héten érkező Wings tartalmakra, akkor elkészült az első fele a kétrészes cikknek: ED Béta 1.2 teszt – Új Űrhajók[ Szerkesztve ]
-
gigafun
senior tag
válasz baphomet #7088 üzenetére
Mi a jó taktika ennél a community goalnál? Reggel egy órát toltam, amíg aludt a család, és a hirtelen ötletem az volt, hogy csak megállok SC-ben, várom az USS-t, és ráugrom. De így csak SW-k meg Eagle-ök jöttek, minimális bountyval. Esetleg érdemesebb Nav pointhoz menni, vagy van jobb tipp?
ps: tegnap küldtem friend requestet.
-
pakriksz
őstag
ebben a rare útvonalban egy csomó olyan ír a sell-re már az első szakasznál amit még fel sem vehettél... vagy arra írja aki már a sokadik körön van?
Nem tudom belefogjak-e egy ilyenbe... Ha elmegyek egy nav beaconhoz lőni, azzal is összejön óránként 100k. Ha nagyobb préda jön akár még a dupla, triplája is.
[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
-
gigafun
senior tag
válasz baphomet #7094 üzenetére
Köszi.
Fejvadászatra szerintem is legjobb egy RES. pár napja másfél óra alatt 700ezret lőttem össze, volt benne 5-6 Anaconda, plusz az apraja. Ez a community goal cucc, csak a feeling miatt érdekel. De lehet, hogy majd Wingben is RESnél érdemes vadászni.
Jól hoz még a konyhára a Gen. XY-t lelövő, bérgyilkosos küldi. Tegnap előtt, hármat is kaptam egymás után, mindegyik 140-170k körül fizetett, és csak Elite Dropshipeket kellett lőni, az meg 2-3 perc, plusz amíg megtalálod.Más téma.
Kinek mi a véleménye, melyiket érdemes inkább megvenni.
Egy használt X52 (nem pro), vagy inkább egy új Thrustmaster Hotas X?
Tudom, hogy az X52 más kategória, de valaki írta itt, (talán orientcx), hogy gond volt a tűzgombbal, és ez nem egyedi eset.
Unokatesóm szeretne venni valamit, én pillanatnyilag elvagyok a Saitek EVO Force-val, bár a G27 pedáljait valahogy meg kéne bűvölni, hogy oldalkormánynak használhassam, mert ez a csavargatás szétcseszi a csuklómat. Öreg vagyok én már ehhez a kézimunkához. -
orientcx
őstag
válasz gigafun #7095 üzenetére
Bocs, ha félreérthető voltam, én nem azt mondtam, hogy ez általános, csak én azzal a darabbal így jártam.
Most is X52-t használok, csak most már nem mertem használtat venni, hanem sajnos igen komoly creditekért újat vettem
Amúgy a shipjardon( http://www.edshipyard.com/ ) már fent vannak az új hajók(persze árak nélkül). A vulture mondjuk eleve eszembe sem jutott, de a FDL-tól többet vártam. Kicsi PP, kicsi shield. Hogy a shield boost, vagy micsoda, mennyit dob a védelmen, azt egyenlőre nem lehet tudni, de gyanítom, hogy picit többet fog fogyasztani, mint egy ledes helyzetjelző, és itt utalnék vissza a max class5-ös PP-re
Úgyhogy azt hiszem, ma el is ballagok, és veszek egy Pythont, az sok mindenre használható, bár jó lenne menni vele egy próbakört, mert nem tudom, mire számíthatok az igencsak fürgécske Asp után
Esetleg valaki tud valamit mondani a témában?[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
orientcx
őstag
válasz gigafun #7095 üzenetére
Még annyit a hotasokhoz, hogy a hotasx egy nagyon kezes jószág, én nagyon szerettem, de sajnos kevés a gomb rajta. Az elején még elmegy, de aztán ahogy tanul az ember, egyre több mindent használ, és elfogynak a gombok. Ha lett volna időm, simán ragasztottam volna fel rá néhány + gombot, amiket egy ócska usb-s billentyűzet panellel működtettem volna. Picit lehetne nagyobb ellenállása a gázkarnak.
Az X52 nem rossz, de nem könnyen tudtam telepíteni a software-ket, hol így működött, hol úgy, de aztán valahogy csak beállt. A szaküzletben vett új darabhoz 2015-ben winXP(!) cuccokat kaptam(biztos a win 1.0-ásból épp kifogytak). A pinkie switch-et így is ki kellett váltanom a fent említett módszerrel, mert nálam az a flight assist off, és hol ment, hol nem(nem a kapcsoló volt rossz)
-
Amúgy hogy tudsz előbb kelni mint a család??? Ehhez lehet kapni valami modult? Melyik rendszer melyik dock-jában, és mennyi credit? Mindenemet eladom, és veszek egy ilyet. Remélem ráfér az ingyen sidewinderreu.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
orientcx
őstag
válasz baphomet #7097 üzenetére
Sajnos az ár ugyanannyi, azt már én is néztem. Az igaz, én is tapasztaltam, hogy nagyobb hajón ugyanaz a pajzs kisebb védelem, de ez akkor is karcsú egy valószínűleg a Pythonnál is drágább, csak pofozkodásra alkalmas géptől, különösen ha tekintetbe veszem, hogy már az első hírek óta a FDL-ra vártam
Persze amikor majd játékba kerül, akkor ugrik a főemlős a medencébe(csak legyen benne víz is)u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
törölt tag
válasz orientcx #7098 üzenetére
Milyen software-ket kellett telepíteni X52-höz? Nekem Pro van, ami sztem elektronika és sw terén tök ugyanaz, de semmit nem telepítettem hozzá.
ED simán felismeri, és bead egy alap kiosztást rá.
Ha kaptam is valami lemezt hozzá, most fent figyelget a szekrény tetején, a dobozában.
Másfelől még az X52 gombjai is kevésnek bizonyultak, ha teljesen ki akarom zárni a billentyűzetet, sajna nem elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óra topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest