- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
orientcx
őstag
Újra és újra megdöbbenek a C3-as beam laserek tűzerején. Én nem tudom, talán erős pistával kenték be a csövét, de ez hihetetlen. Az, hogy egy eagle nem egész kettő másodperc, az egy dolog, egy viper, vagy cobra kb 4, még ez sem szenzáció, de egy Asp-nál nincs ideje végigmenni a KWS-nek. Most került elém egy python(igaz, novice, pajzs nélkül). Na mondom, ha lúd, hát legyen kövér, csak megpróbálom rajta is. Úgy is lett, elcsomagoltam az mc-ket, meg a fragment cannont, és adj neki. Annyi dő alatt pörköltem meg a hullját, mint régebben az Asp-ommal a 4 mc-vel.(de ezt csak suttogva mondom, mielőtt szegény lézereimet kiherélné egy elvetemült nerf brigád)
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
orientcx
őstag
válasz rtitusz #7553 üzenetére
Azt el is hiszem, ez a C3-as cucc nagyon durva!
Én meg csúnyán benézhettem a naptárat, azt hittem jön a tavasz, közben meg tuti karácsony van. Mással nem tudom magyarázni, ezt lőttem nem egész fél óra alatt(jó, az alliance-s 87k-s, meg az a Hepa dynasty-s téma az régebbi)
Ötig számoltam a kondákat, aztán abbahagytam, clipper hegyek(jó nagy kupac lesz belőlük a bontóban), néhány python, és egy árva dropship. És egyszer csak egyik pillanatról a másikra mindenki hazament(pedig maradt még kb 1400 meggymagocskám/mc). Úgy látszik, este lesz valami a tv-ben. Vagy Pilóták és utcalányok buli lesz a helyi outpost-on?(engem meg meg sem hívtak a szemetek. Na mindegy legközelebb úgy is találkozom velük a RES-nél, és akkor többet ők sem mennek
Ja, gratulálok a 252k-s kondádhoz, nekem 200k volt a legnagyobb[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
gigafun
senior tag
De jó nektek, hogy ilyen problémáitok vannak.
Nagyobbik gyerkőcnek ma van a születésnapja, úgyhogy most ment el kb 15 erősen kiskorú egyén. Én meg falazhatom vissza a ház oldalát, amit kirugtak.
Asszem ma már ölni sem lesz erőm.(#7543) BP71
Én a D3DGear nevű cuccot használom videó-rögzítésre. Ez is tud fullHD-t 60 FPS-sel, Face camerát kis ablakban, külső hangot, stb...
És elég kevés erőforrással beéri. Sajnos 35 dolcsit kérnek érte[ Szerkesztve ]
-
raymi16
tag
Na közben sok túrás és kihagyás után sikerült szert tennem egy Cobrára, Hauler után tényleg teljesen más. Ég és föld kábé! Van még aki Cobrával futkározik esetleg? Első körben miket érdemes rápakolni?
Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!
-
orientcx
őstag
Egyenesen maga Münchhausen báró küldi nektek üdvözletét(mindazonáltal füllenthetett volna már magának valami komolyabb hajót, meg rankot)
Ennek ellenére még mindig azé a versenyzőé a babér levél a krumpli levesben, aki személyesen Gombóc Artúrral pacsizott(csak remélni lehet, hogy a rakománya épp nem 272 t kerek csokoládé, a szögletes csokoládé, a hosszú csokoládé, a rövid csokoládé, stb volt, mert akkor az a kör csúnya veszteségbe torkollhatott)u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
gigafun
senior tag
válasz raymi16 #7558 üzenetére
Szerettem a Cobrát, de most már Asp-el csapatok.
Ha jól emlékszem, két közepes beam, és két kis multi volt rajta. Vagy fordítva? De az is lehet, hogy 1-1 kis és közepes volt mindkettőből. Korábban próbáltam Fragment Cannont is. Közelről lehet hogy jó, de kicsit messzebbről annyit ért csak, mintha leköptem volna a másik hajót.(#7560) zso79
Gombóc Artúr befért egy Sidewinderbe?[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz raymi16 #7558 üzenetére
Gratula az új Cobrádhoz! Mire szeretnéd használni? Fuvarozás, fejvadászat, is-is? Mennyi pénzed van jelenleg a fejlesztésekre?
(#7557) rtitusz
Erősen gondolkodom a Viper cseréjén, de még matekozok egy darabig az energiával. Mennyire hatékony a 3E pulse lézerekkel? Én a 3C beam lézereket akarom ráerőltetni valahogy Hány százalékon van a jelenlegi configod energiafelhasználása?[ Szerkesztve ]
-
raymi16
tag
Köszönöm!
Inkább is-is, egyenlőre ilyen hűdenagy csihi puhiba nem akarok belekeveredni, még ismerkedek a játékkal, főleg a modulok terén, mivel sok lehetőség még nem volt az alkalmazásukra, de most már talán így remélhetőleg lesz az új hajó álltal!Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!
-
rtitusz
őstag
108%, nagyjából 110% még menedzselhető (17MW felett picivel van szerintem a maximum amit elbír), azonban a Gimballed Beam pontosan kétszer több energiát eszik mint a Pulse. A Pulse kicsit 1MW alatt van per darab, a Beam kb. 1,8MW, ha jól emlékszem. Jelenlegi konfigom is már sokkal ütősebb gépezet, mint a Viper. A két E3 Pulse a hull ellen is erősebb, mint a két kicsi beam, és medium MC együttesen a Viperemen. Ráadásul soha nem fogy ki az ammo, és az A5 Power Distributorral gyakorlatilag a végtelenségig lehet lőni. A két Beam Laserrel kb. 10 mp-en belül elfogy a szufla, még akkor is, ha 4 pötty van a fegyverzeten. Praktikus komromisszum lehet egy beam és egy MC, de én még nem láttam C3-as MC-t, az ágyúkat meg annyira nem szeretem. Ha a Pulse Laserrel a reaktort veszem célba egy anacondán, akkor minden betalált lövés (persze jó szögből) kb. 5-10%-ot sebez rajta. Még az Elite anacondák is viszonylag gyorsan lemennek.
Ami engem megfogott, és már csak ezek miatt se megyek vissza a Viperre, az a manőverezhetőség és a pajzs. Úgy fordul mint egy Eagle, és a pajzsa meg mint egy pythonnak, csak a hajótest sokkal kissebb, kevesebb találatot kap, be tehát összességében még jobb is. Simán merek frontálisan támadni, ha tele a pajzsom, az ellenfelé meg már a végét járja. Eszméletlen sokat kibír. Mióta A5 pajzs van fent, nem is használtam SCB-et, emiatt is gondoltam, hogy lehet praktikusabb helyette a Shield Booster.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz rtitusz #7564 üzenetére
Köszi az infókat! Főleg az E3-as pulse lézerek hatásfokára voltam kíváncsi. Csinálok még pár fuvart és megveszem a Vulturet
(#7563) raymi16
Ezek szerint inkább fuvarozással akarsz pénzt keresni. Jelenleg nem akarsz RES pontokon fejvadászatból meggazdagodni Ebben az esetben, elsőnek a cargo és FSD modulok cseréjét javaslom, hogy minél több árut, minél nagyobb hatótávolságban tudjál szállítani. ITT kedvedre tudsz legózni a különböző modulokkal.[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
Nagyjából ez a maximum amit ki lehet hozni belőle: E Shipyard - Vulture
Szerintem ez lesz majd nekem a vége, pici változtatás itt-ott, de többet nem bír. Próbáltam sakkozni most a Beam Laserekkel, de sehogy nem jók. Vagy akkor a pajzson kell spórolni, vagy a thrustereken, de szerintem nem érnek annyit. Egyébként ha jobb lenne a PP, akkor túl erős lenne, hiszen mindet rárakhatnál.Az E3 Pulse egy anaconda pajzsát kb. 10-15 mp alatt leszedi.
[ Szerkesztve ]
-
zso79
őstag
Ezt próbálom már kideríteni egy ideje, de személyesen még egy darabig nem fog menni, úgyhogy kérdezek: kb. mennyi ideig lehet folyamatosan lőni egy C3-as gimballed Beam-mel, A7 power distributorral, 2 ill. 4 pippel? Mennyire hatásos sub-targetek ellen egy Pulse-hoz viszonyítva?
rtitusz : úgy érted 1db class 3-as pulse?!?? Fix vagy gimballed? Az a 10-15mp elég kevésnek tűnik, én 3db-ot használok belőlük, de ezekkel is beletelik ennyi időbe egy Novice+ Anacondánál. Azért a biztonság kedvéért legközelebb lemérem stopperrel
Ezek szerint a fixnek 28, a gimballednek 35mp kell...
[ Szerkesztve ]
-
-
rtitusz
őstag
2 db. párhuzamosan lőtt C3 Beam kb. 10-15mp, ha csak egyel lősz, akkor 30 körül. Mindez A5 elosztóval. Csak egyszer próbáltam, fix lézerekkel, amik picit többet esznek, mint a gimballed. Az E3 Pulse a végtelenségig lőhető kb.
Szerk: Ja hogy a pajzsról beszélsz, hogy milyen gyorsan szedi le. két Gimballed Pulse-t használok. RES-ben mostanában ritkán lőttem egyedül anacondát, általában rajtam kívül még vagy 4-5 rendőr is besegít, de együttesen mikor odaérek nem kell több érzésre 20 mp-nél, hogy megfosszam a pajzsától, de ki tudja, hogy milyen pajzs van rajtuk, főleg Expert és Master kondákról beszélek.
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
Sokáig lehet lőni velük, és nagyon hamar visszatöltődik(A7 PD-vel használom) Az erősebb python, és konda pajzsot is levakarják egy lendülettel, utána mc-k folyamatosan, + kis szünetekkel a lézerek, és az illetőnek annyi ideje sem marad, hogy taxit hívjon, amivel hazamegy
Újra és újra leesik az állam, hogy milyen kajak, és ráadásul penge élességgel metszik ki a power plant-eket. Azóta gyak sosem fogy el az mc lőszer, mert csak a legnagyobb hajókra használom. Szegény clipperek annyira nem tudnak mit kezdeni a helyzettel, hogy már szinte ég az arcom, ha beléjük kötök. Ez tuti nem marad így sokáig, ebből még nerf lesz(no meg abból is, hogy fél óra alatt lehet másfél-két millákat összedurrogtatni(kis szerencsével) különösebb tudás nélkül. Egy jó RES buli szinte egyszerű henteléssé tud fajulni
-
Ja, és ha te voltál, akkor a Gombóc Artúros képet külön köszönöm, azóta is elmosolyodom, ha eszembe jutu.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
baphomet
senior tag
"És honnan lehet tudni, hogy melyik tier-nél mennyi ez a jutalom?"
Tudtommal sehonnan, de mindig több, vagy tovább tart, mint az előző.
Egyelőre úgy tűnik, itt a global reward csak az, hogy sikeres lesz az esemény, de a pénzen felül más extrát nem kapunk."Na meg azt sem értem, hogy azon az oldalon ahol harcolok miért csökken a repum"
Ezt olvastam már mástól is, de nekem még nem tűnt fel. Ennél a CG-nél nem is fog, mert mindkét fél oldalán harcolok, ahogy épp' úri kedvem tartja, de az előző warzone CG után, ahol vagy egy milliónyi bond-ot összelőttem az Empire-nek, nem esett a repum, még mindig azt hiszik, hogy a szövetségesük vagyok. -
törölt tag
válasz Diopapa #7551 üzenetére
Én fullHD 60fps rögzítettem úgy, hogy nem kutyult bele a játékélménybe.
Sajnos most a nagy gépem (adatlap) nem elérhető, a feleségem gépén viszont nem indul. (HD5770)Itt a táblázat a kompatibilis Radeon karikról/APU-król:
EZT evvel csináltam, igaz nem ED. (FullHD 60fps + webcam)
raymi16
Én is Cobra-val tolom, bár most épp nem játszom egy hónapja kb, és ez sajna májusig így is marad. (Mire megjött a wing, elérhetetlen klett a gépem[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Diopapa #7575 üzenetére
Fúú Papa, szép munka grat hozzá
Jó lett a vágás is, kellően dinamikus, nem untat, de bemutat. A zenei aláfestés is izgalmas. Ez a hobbid? Időnként én is szerkesztgetek, de semmi extra, csak nyaralásos fotókat, meg videókat vágok. Látom te a feliratokkal, meg logoval is ügyeskedtél, tényleg látványos lett.Ez lenne az EVE online klán nevetek? Van accom, de sosem mélyedtem bele idő hiányában. Most, hogy nincs az i7, lehet elkezdek "evezni"
Gondolom tagfelvételhez nem árt megütni egy szintetszerk: Jaaa, nekem Fraps problémázott 8.1 alatt, amikor utoljára próbáltam, de lehet, hogy csak a 64 bit miatt. Nem emlékszem pontosan, de az a helyzet, hogy azt még XP-re írták, szóval tényleg nem mai gyerek
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz #48613632 #7576 üzenetére
Köszi! Egy időben jah, csináltam pár pvp videót. Igen, ez a corp nevünk, de már évek óta nem játszom, 7 év elég volt. Eladtam az accom, így szabadultam meg a függőségtől, most nem tudom, mit csinálnak a srácok. Ez igazából toborzó videó volt, egy pvp vid. kb ilyen (hosszú és unalmas ). De egyébként kb egy éve csináltam toborzót az SC-hez is.
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
raymi16
tag
válasz #48613632 #7574 üzenetére
Ez nem túl pozitív! Mármint hogy 1 hónap kihagyás!
Amúgy ha már így a konfigról van szó, nekem valami oknál fogva recseg a hang ha nyomok neki alt + tab-ot, de lövésem sincs miért! Ha nem nyomok semmit akkor is egy idő után elkezdi!
Ennyire azért nem durva mint a videóban, de azért tud zavaró lenni, volt/van valakinek hasonló? Asus Xonar DGX van!Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!
-
baphomet
senior tag
válasz raymi16 #7578 üzenetére
Nekem, és még sok embernek. Ezek szerint a béta óta nem tudták megoldani. Valami audio kitömörítési hiba, amitől beszaggat a hang, és mivel ahhoz szinkronizálná a képet a program, hát az is beszaggat. Nálam csak high intesity conflict zone-ban mc-t használva jön elő, de akkor nagyon, akár 1-2 fps-re is leesik a framerate miközben a proci és gpu alig pár 10%-os kihasználtsággal fut.
Egy megoldást írt rá a Frontier, ez a legtöbb esetben segít is, az appconfig.xml-ben át kell írni a NumWorkerThreads értékét 6-ról 0-ra. -
Gilthanas
aktív tag
Tudja valaki, hogy a Lugh rendszer környékén hol tudnék venni Vulture-hoz Large, gimball beam lasert ?
Egy gödör ásásán kívül kevés dolog van amit rögtön legfölülről lehet kezdeni.
-
Gilthanas
aktív tag
És az LV-426 körül keringő elhagyatott űrállomáson lehet csak megszerezni ezt a "Beam laser of the Dark Lord" nevü Legendary Epic loot fegyvert kb?
Side infó:
Apropó tudjátok minek a rövidítése a lézer? (L.A.S.E.R) Light Amplification of Stimualted Emission of Radiation (Fény kibocsátása indukált emisszióval vagy mi). Ezt egyszer hallottam és belém égettbaphomet: Köszönöm! Hogy írják pontosan, mert így nem találom a trade calculátorban.
[ Szerkesztve ]
-
Gilthanas
aktív tag
válasz baphomet #7584 üzenetére
Köszönöm, mire előszedtem a szegénységi bizonyítványom és rájöttem, hogy az egy i betű már lejárt a szerkesztés Hazaérek első dolgom lesz a kutyaszánnal odarepülni (7-8 rendszeren át). Vulture-t lehet ott venni? Mert akkor ASP-vel pikk pakk odateleportálhatnék.
rtitusz: Köszönöm, az lesz a következő állomás ha itt nincs
[ Szerkesztve ]
-
Gilthanas
aktív tag
-
baji
tag
Gondoltam elugrok Lugh-ba lövöldözni, még úgysem próbáltam ilyen háborús dolgot. Azt olvastam itt valakitől hogy fel kell venni egy ilyen 2 hetes küldetést (gondolom a bulletin board-on) de nem látok sehol ilyet. Átmentem a knight dock-ba, gondoltam lehet ott kell felvenni mert ott vannak a conflict zone-ok de itt sincs. Valaki légyszi pár szóban írja le mit is kellene csinálnom hogy mehessek irtani a népet köszi
https://makerworld.com/en/@Bayi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest