Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • saril

    senior tag

    válasz FBLLMAG #76372 üzenetére

    Érdekes mert a kerékcsavarokat ha kenjük is csak minimálisan kell a MENETES részét egy kicsi film rétegnyit zsírral, de a kúpot szigorúan tilos kenni!

    Az is érdekes hogy 5db lámpát hordasz magadnál de 1 pár szövet kesztyű nem fér el a pótkerék mellett, meglepő, ugye? (ezért mondom hogy ez tudat alatti már nálad)

    Ahogy írtam is, megmagyaráztad minden pontomat :B

    Mit is írtam??? 1db EDC bőven elég, akár kerékcserére is, pl: [link] most 13 USD
    -csúcsban tud 1000 lm-t tehát amikor írod hogy valahova oda kell "nézned" messzebb akkor arra IS tökéletes.
    -Mágneses, remélem feltünt tehát az autóra rögzíthető...
    -tud meleg fehér és hideg fehér szórt fényt és színes fényeket is...
    - sétára jó, kutyát keresni NEM JÓ, de megint agybetegség amit írsz, bocsi de nekem erős a fogásom, a kutyám nehogy már elszökjön a pórázról, amivel viszem sétálni!!! szóval olyanokat írtál megint hogy kivert a víz újra. :))
    - kis mindenes lámpa, tehát amiket leírsz itt nap mint nap, mindenre tökéletesen elég! ez a kis lámpa, nem kell csak 1-et magunknál hordani és az összes lámpádnál kisebb és könnyebb is, erről ennyit :)

    #76373iatti "haggyad, úgy se érti meg "
    Erre csak annyit tudok írni mint eddig mindig, akinek van sok ezer lumenes lámpája és a kutyáját a közvilágítástól messze az éjszakai sötétben 100 lumennel sétáltatja, annak mindig is ez lesz a véleménye rólam hogy "úgysem érti meg" igazán begyöpösödött elmére vall :R én csak ennyit tudok írni VAKLÁLJÁL tovább, pont illik ide ez a kis jókívánság hisz valamelyik kommentedben írtad is hogy már nem látsz jól, vajon miért? ;] nem is értem...

    [ Szerkesztve ]

    Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!

Új hozzászólás Aktív témák