Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ajándékok

    aktív tag

    válasz tvamos #15143 üzenetére

    Kindle Voyage és Kobo Aura HD után váltottam Pocketbook sense-re. A sokkal gyengébb kijelzőt észre sem veszem.
    A kindle rendszere túlságosan zárt volt. Még közepes méretű rendezett könyvtárat csinálni is nagyon nehézkes Calibre nélkül. Ha ideiglenes tárolónak akarod használni kevés könyvre, ha online vásárolod a könyveket, ha keveset olvasol és elfogadod, a kicsi könyvtárból adódó szűk azonnal elérhető választékot, akkor jó választás.
    A Kobo pont az ellentéte az android miatt. Akkor cseréltem le, amikor észrevettem, hogy olvasás helyett már egy hete csak a programokat próbálgatom, állítgatom, hogy minél kényelmesebb legyen. És nem látszott a vége.
    A pocketbook közöttük van. Tudja, amit a kindle, de a directory-s tárolás miatt, egy komoly könyvtár is kezelhető marad. Ha befejezek egy könyvet, de még olvasnék, nem kell a pc-hez menni, hogy rátöltsem, ami éppen megfelel a hangulatomnak, hanem azonnal elkezdhetem olvasni.

    Számomra az volt a döntő, hogy a rendezett, nagy könyvtár miatt, nem kell előre eldöntenem, mit akarok olvasni. Ha ez számodra is igény, ne válaszd a Kindle-t!

    [ Szerkesztve ]

    Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!

Új hozzászólás Aktív témák