Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Látnok

    aktív tag

    Szép napot Uraim!

    Tudom, sokan kérdeznek ilyet, és bizonyára már sokatokat zavarnak is ezek a kérdések, de Én most ennek ellenére mégis a segítségeteket kérem. Teszem mindezt azért mert még soha nem volt e-book olvasom, most azonban a lányomnak ballagásra egy ilyen eszközt kívánok ajándékozni, mivel már sem Én nem bírom anyagilag követni a család könyv fogyasztását, sem a könyvtár a heti 2-5 új könyv igényt. Ráadásul a lakás befogadóképessége is korlátozott a jelenlegi kb. ezer kötet elhelyezése is nehézségekbe ütközik már

    Két olvasóra szűkítettem a listát, amik közül nem tudok dönteni.
    - Kobo GLO HD
    - Kindle Paperwhite 3

    Ami fontos lenne, hogy minél több formátumot tudjon kezelni. Hallottam már a kindle szolgáltatásáról, hogy az e-mailben elküldött könyvet átkonvertálja, de ez csak a saját magad által vásároltakra igaz, vagy a "kölcsön kapott" példányokkal is meg lehet valósítani?
    El nem tudom képzelni, hogy működik ez a folyamat, és ismeretségi körömben nincs olyan aki birtokolna e-book olvasót. A gyermekem rengeteg ilyen könyvet olvas, azonban a telefonján, ami valljuk be nem túl szembarát megoldás, viszont vele ezt azért nem kívánnám megbeszélni, mert meglepetésnek szánom ezt az ajándékot. Az bizonyos, hogy az általa olvasott könyveket nem boltban vásárolja, hiszen ennyi zsebpénzt csak Kroiszosz tudna részére biztosítani.
    Szóval a fenti két olvasó megfelelőnek tűnik, méretét, hardveres tudását illetőleg, de melyik a jobb a formátum kezelés tekintetében? Kicsit hajlok a Kobo felé (ott a könyvesboltban is láttam vannak magyar nyelvű könyvek), azonban ez annyira ismeretlen terület számomra, hogy nem tudok dönteni, viszont a legjobbat szeretném a pénzemért.

    Segítségeteket előre is köszönöm!

    A sátán két legerőteljesebb eszköze az elterelés és a megtévesztés. Ne terelődjön el a figyelmed és ne hagyd magad megtéveszteni!

Új hozzászólás Aktív témák