Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teréz Atya

    senior tag

    válasz Allien #10409 üzenetére

    Hmm, azert a GoPro-k eleg szep eseseket elnek tul minimalis serulesekkel es nagysagrendekkel konnyebbek egy mobilnal. A G3-am eszem agaban sincs ratenni egy sufnituning kopterra, hogy sporoljak par zoldhasut.
    Amugy is ceges, okostelefonra penzt nem adok. :)
    Az egyik linkelt videoban meg a foszer egy olyan gimbalra rakta a G3-at ami nagysagrendileg annyiba kerul, mint a telefon, ha nem tobbe.
    Nagyon nem szeretem amikor a szarragas miatt a cucc tobbe kerul mint egy jo minosegu gyari. Kozepsuliban mindannyian erositot, hangfalat epitettunk. Lattam nem egy lyukas OPAMP-ot, vegfokot. Volt ami elottem durrant / szenesedett el. Plane a Philipsek voltak nagyon kenyesek, a tipusra mar nem emlexem.
    Hallottam nem egy olyan melyladat / hangfalat aminek olyan csapnivalo hangja volt h majdnem besirtam, de az epito meg full buszke volt magara. Mar ekkor elhangzott par kijozanito megallapitas, h olcsobban jobbat lehet venni az uzletben.
    Aztan az xy eves osztalytalalkozon meg csak rohogtunk h mekkora hulyek is voltunk. Egyedul a tapasztalatot nyertuk. :)

    A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza

Új hozzászólás Aktív témák