- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Házimozi belépő szinten
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dinter
addikt
http://www.banggood.com/GW008-RC-Quadcopter-Spare-Parts-USB-Charger-p-1008686.html
Ilyet nem tudtok eu-ból?
-
Dinter
addikt
Ez a töltő 2 pines, igaz?
-
gyurkikrisz
őstag
Eachine H8 mini-hez mit "ajánlott" venni? +4 propellert, és egy akksit tervezek venni, ezen kívül kell még valami?
Továbbá: A H8 Mini akksiját hogy lehet tölteni, milyen töltőt adnak hozzá?[ Szerkesztve ]
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
Jackal2
senior tag
válasz gyurkikrisz #10612 üzenetére
USB to micro JST. Bedugod bármibe, ami USB-s
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Dinter #10597 üzenetére
Ha mar a ketto kozul kell valasztani, akkor legyen az elso, ami nem mas mint egy kinai Weller utanzat. Nem vagyok jo pesti szakzsargonban, de valszeg az eredeti a "kattogos weller" akar lenni.
Mivel alacsony arkategoriaban ugyis kinait talal az ember en inkabb megvettem kulfoldrol a kiszemeltemet - Atten SS-50. SVK-ban 32 euro, Banggood-rol meg 24 volt, kuponnal 22.
Viszont az is benne van, h otthon elvileg csak olyan cuccot szabad arulni ami teljesiti az unios normakat, aliexpress-en meg lattam olyan pakakat h mar a keptol felall a hatamon a szor, pedig meg meg sem razott.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Jackal2 #10614 üzenetére
Nem nyert. Micro JST a motorok, kamerak vegen van meg a CX-10 toltojen. (Persze ez is pongyola, mert molex picoblade)
Leggyakrabban Micro Losi / Walkera / Syma plug-kent szoktak ra hivatkozni. Amugy a rendes neve Molex 51005-2P.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
kettom
csendes tag
Sziasztok!
Kérdés:
Ha a TD oldalon állítom be hogy EU raktár nem adja fel egy adott gépet, de ha rákeresek, és ráklikkelek azt írja Németből is szállítják.
Akkor ez most Áfa és vámmentes? -
veterán
válasz Teréz Atya #10542 üzenetére
Mindenképp fogok valamit alkotni hogy a hatótávot növeljem. USA-ból már lehet kapni hatótávnövelőt, egy elég profi cég gyártja, csinál Inspire-hoz, P3A P3P-hez is, meg Standard-hez is.
Egy ilyennel 2-3x nagyobb hatótávot tud a gyárihoz képest.Proci kis cucc! 150$ az ára
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
kettom
csendes tag
-
tonyrulez
őstag
Megjött Gearbest-től az U807 újraküldés, ez már teljesíti a hirdetett hatótávot Úgy látszik az FCB volt rossz, mert az új kopter a régi távval is elmegy jó messzire.
4 8 15 16 23 42
-
Jackal2
senior tag
válasz Teréz Atya #10616 üzenetére
Nem mondod? A kicsi fehér? Ami az 1S akkukon van? Én több helyen is micro JST-ként találtam meg. Csak mert akkor javítom.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Jackal2 #10623 üzenetére
RCGroups-on mar utana kutattak.
Az a baj, hogy olyan babeli zurzavar van a csatlakozok megnevezeseben, hogy ihaj!A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Jackal2
senior tag
válasz Teréz Atya #10626 üzenetére
Én nem is erre gondoltam, hanem az anya oldalira ami az akkun van.
-
Hurkafej
aktív tag
válasz kimista #10625 üzenetére
Köszönöm!
A vicc az, hogy amint megírtad, kaptam az emailt a BG-tól, hogy végre feladták az U807 propellert, 2 hét után.
Ettől lehet keipróbálok még egy syma szettet is, akár 3 levelű propellerrel. Nemtudom a propellerekre használják-e a levél szót, mint a hajócsavaroknál szokás. -
Teréz Atya
senior tag
-
Jackal2
senior tag
válasz Teréz Atya #10626 üzenetére
Javítottam a cikket, köszi az észrevételt.
-
Jackal2
senior tag
Kicsit közvélemény kutatnék, milyen kis gépről szeretnétek tesztet?
- Nihui U807
- MJX X800
- valami pocket kopter
- esetleg valami más?Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Game-over
aktív tag
Sziasztok!
Egy hete jött meg a Eachine H8 Mini quadrocopter, és mostanra a 8-9 feltöltés után már nem hajlandó tölteni, ha összedugom akkor pedig jelzi hogy le van merülve(gondolom az aksi adta meg magát)
A kérdésem az lenne, hogy ilyet érdemes hozzá rendelni, vagy másmilyet? Ha a gyári töltőjével töltöm, akkot az jó?
Esetleg írni kell a Banggoodnak, hogy megadta magát, vagy ők nem vállalnak szavatosságot?Köszönöm a válaszokat!
-
shaddam
aktív tag
Kicseréltem a törött iránytűs lábat az x380-ban, meg ha már ott voltam akkor plusszban leárnyékoltam a gps-t. Nem tudom lehet csak képzelem-e de kb olyan mintha odaszegezték volna az adott helyhez, előtte azért kicsit mozgott szélben. Az egyik propeller ráadásul foghíjas volt még a crashből. Persze azt elfejtettem rendelni úgyhogy várhatok, pedig már nagyon kipróbálnám az új fpv antennákat
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
csmat
senior tag
JJRC H11C mi a vélemény?
Ajándéknak venném.. -
Imy
veterán
Egyet értek, én az MJX X800-ra szavazok.
Olyat akartam venni, de a gearbest fogta és visszautalta a pénzemet, s nem küldte el a cuccot. Kíváncsi vagyok rá, hogy jót tett velem, vagy nem.És kíváncsi lennék, ha a hexa elhagyja az egyik propellerét, akkor lezuhan, vagy le lehet hozni épségben? Illetve olyankor még mennyire lehet vele lavírozni. (ha olyan helyen van, ahol nem lenne jó, ha leszállna)
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
Erre gondoltam, kicsit hasonlít ezekre a Latrax cuccokra nem? Ez érdekel valakit? Ha lenne belőle BNF az lenne a király.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest