- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Mjx x101 gyro szenzort hogy kell újra kalibrálni? -
Biohazardxxx
tag
válasz Minstrel #10125 üzenetére
kicseréltem a kábeleket és ugyan azt irja. bekapcsoltam a távot fel van tolva a baloldali kis irányitó karocska gép bekapcs és azt irja hogy OK. lenegedem a karocskát akkor meg már villog hogy no aileron input de ga visszatolom akkor megint OK. de szokott olyat is hogy check throttle level...
-
Allien
veterán
válasz Jackal2 #10153 üzenetére
Akkor valszeg a többi mjx-nél is? X900-t kellene asszem kalibrálni, bár a fene tudja, lehet, propeller/motor baj is, bár, pörgeti rendesen. Egy próbát megér valszeg.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Jackal2
senior tag
válasz Biohazardxxx #10154 üzenetére
Repülésvezélő. A KK2-n van LCD kijelző az állíthatósághoz.
Ha egy több állású kapcsoló ezt csinálja hogy ok és no signal, akkor az a csatorna rossz helyen van. Neked a thrustot a bal oldali gimbalra (amiből kiáll a pöcök) kellene rávarázsolnod, szóval ki kéne deríteni, hogy az a távirányítón melyik csatorna.
A több állású kapcsoló az általában funkció vezérlés, pl. manual mód/GPS mód, ezért amikor lehúzod a másik állásba, elveszti a "csatorna jelet". Szóval azt egy lineárisan szabályozható karra kell kitenni vagy a bal vagy a jobb távkarra.
[ Szerkesztve ]
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Hurkafej
aktív tag
válasz Jackal2 #10143 üzenetére
Úgy ahogy írod, sok idő feltölteni.
2 telefon lehet, hogy elég lenne, az egyiket feltöltöd, és amíg a másik töltődik, addig elkezded nyomni rajta a gps-t, benchmark programokat stb...
De mérheted a bemeneti oldalon, ha van usb-s kütyüd. A xiaomi az ledekkel jelzi a töltöttségi állapotot, de ha ez nem visszajelzős, akkor is van egy feszültség érték, amikor már nem tölti a telefont. Ha innen indulsz ki, akkor azzal majd megkapod mekkora az akkuk kapacitása, és annak tényleg 20.000-nek kellene lennie.
Elosztód nincs egy cellás akkuk töltéséhez? Azzal is meg lehetne terhelni.
-
Jackal2
senior tag
Na, megkaptam a magasabb MJX X600 lábat, de ez nem jó rá, ez egy MJX X101 láb, szóval van egy pár fölösleges lábam MJX X101-hez, fekete színben, akit érdekel dobjon egy PÜ-t.
-
Allien
veterán
válasz Jackal2 #10161 üzenetére
Nem! Az TÉNYLEG x600 landing gear lenne, szerintem (bár nem kizárt hogy egyezik az X101 talppal is). Remélem, a linkemen majd látszik:
[link]
A lényeg, hogy szerintem 2 verzió van X600-ból. Alin jól látszik, hogy van, amikor eleve nagy talpakkal árulják. Mondjuk eddig csak fehér színben láttam olyat, amin van külön kiképezve erre a féle talpra csatlakozás. Meg van erősítve ott a műanyag. Bizti lehetne mókolni is a sima body aljjal is, kifúrni, de ettől még ott meggyengül az anyag.
Csak hát bosszantó, hogy most pl én feketébe szerettem volna ilyet, erre vehetem meg a fehéret.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Biohazardxxx
tag
válasz Jackal2 #10157 üzenetére
Szóval hogyan tudom újra állítani a csatornákat legegyszerűbben? Vagy egyáltalán hogy lehet kinullázni mindent a quad-ban mert videón ott van hogy reset... de az én quadomban már nincs ilyen opció....
Nagyon nem értem már ezt az egész állíigatást. már annyi videót megnéztem meg user manualt és semmivel nem tudom életre kelteni.... youtubon 10 perc alatt belőtte a faszi a táv is 5 perc ugyanezt megcsináltam és semmi. Rettentő türelmes vagyok de már 1 hete mással sem foglalkoztam csak ezzel szenvedtem de kezdem feladni. Remélem nem csesztek át....
-
TromF
tag
http://eu.banggood.com/ 50% off kupon: EU0505 par aprosag van, de a dji phantom taska 6000ft-ert szallitassal nem olyan rossz vetel, plane ha belefer az xk detectem
-
Watt25
veterán
Vettem a gyereknek egy txJuice Ai Copter-t. Tök jó, meg minden, de persze a hátsó propellert már letörte. (Ami szomorú az az, hogy nem repülés közben törte le, hanem miközben a kezében tartotta.) Van hozzá még egy, de csak egy. Néztem, hogy vannak ilyen univerzálisnak mondható propellerek pl. ez. A txJuice hátsó tengelyének átmérője 0,77mm, ez vajon egy nagyjából szabványos érték? A többi ilyen kopternek is ekkora lehet a tengelye? Esélyes, hogyha rendelek egy ilyet, akkor az jó lesz?
[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Jackal2
senior tag
válasz Biohazardxxx #10163 üzenetére
Nem akarok hülyeséget mondani, mert nem csináltam még ilyet, de fórumon Marciart vagy az általam említett blogoló úriembert keresd meg itt.
Ők biztosan tudnak segíteni.
-
veterán
-
Minstrel
senior tag
válasz Biohazardxxx #10155 üzenetére
A távirányító beállításokat melyik video alapján csináltad? Vezérlőben a receiver tesztnél mozognak az értékek mikor mozgatod a karokat?
Amúgy a gázkarnak teljesen lent kell lennie mikor bekapcsolod a távot és akkor is amikor a gépet, utána elhúzod jobbra, ezzel éselíted és ezután adhatsz gázt.
-
Jackal2
senior tag
Rányomok erre a propellerre és behal a Banggood. Nektek is?
-
Biohazardxxx
tag
válasz Minstrel #10178 üzenetére
Nem tudom melyik videó volt de elég sok mindent állíigatott a fószer. Amikor bekapcsolom a távot és belemegyek azon belűl is display menübe ott mozognak a sávok és ha a dron alaplapján megyek bele abba kis menübe ott meg a számok mozognak de 0-ra egyik sem áll vissza. az baj?
-
kimista
aktív tag
-
kimista
aktív tag
akk mindegy.
FUAV Seraphi-ról lesz cikk? árban még kb egy kategóriában van az első hárommal, na de tudásban?
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
veterán
Lehalt a link.
ha valaki lát cx20-hoz bármit, szóljon.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Jackal2
senior tag
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Watt25 #10169 üzenetére
Valszeg szabvanyos mivel szabvany motorokat hasznalnak. Egy 70 dollaros kvadkopteremben 3 fele gyarto motorja dolgozik.
Az igazi az lenne, ha negyfelet hasznalnek.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
veterán
Most jut eszembe, a táskába nem fér be lapátokkal.
Tudtok hozzá önzáró lapátot?Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Jackal2
senior tag
Kitettem egy időrendi keresőt a blogra az oldaldobozba, a tematikus kereső és a GYÍK mellé.
Holnap jön még egy toplista is, szóval elviekben most már keresztbe-kasul lehet a blogban keresni, majd próbáljátok ki, hogy nektek is jók-e a linkek, mert én Adminként kicsit mást látok mint ti (magyarán hozzáfértek-e).
Még mindig várom a GYÍK-ba való kérdéseket
-
Teréz Atya
senior tag
-
shaddam
aktív tag
Van egy olyan érzésem a pénztárcám megutál majd, egyre jobban érdekel a quadcopter építés A robocat lassan összeállt, tudom mi kerül bele, már csak részenként meg kell rendelni. Amennyire ismerem magam egy gépnél nem állok meg
A gearbestes robocat vázzal jól megszívtam. December elején megvettem, hetekig nem adták fel. Ünnepek között írtam hogy mi van, elkezdik nincs abban a színben. Mondom jó küldjetek másban. Kérdik milyenben... mondtam nekik nem érdekel, de azért felsoroltam az elérhető színeket számozva. Írtak hogy kb 2 hétig egyáltalán nincs raktáron. Na itt lett elegem és vettem drágábban ebayről. Elvileg a héten ideér. Az alkatrészeket szeretném azért innen rendelni, a távirányító árából jó lenne lefaragni a pontokkal.
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest