- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
válasz t72killer #10544 üzenetére
Hat ezaz, nagyon sok fugg az elrendezestol, dolesszogtol meg olyan marhasagoktol mint a lapat formaja. Pl. most nagyon divatosak lettek 5 col felett az olyan propellerek aminek a kozepe szeles es a veg fele keskenyednek. Pl Dromida Ominus es az FPV kozt nincs kulonbseg a meghajtasban csak a prop. formajaban. Az elobbi nehezen, az utobbi rohogve viszi az FPV kamerat. Ha nem tevedek a DJI is ilyen iranyba fejlesztette a propellereit pl. Phantom 1 vs Phantom 3. Aki jobban ert hozza majd kijavit, de valszeg nem nagyon tevedtem.
Oscar Liang szokott elegge jo leirasokat osszehozni h mit mivel jo parositani. De arra figyelj oda, h mire kell. Racing, kameraplatform vagy minel tovabb maradjon fent. Esetleg gondolkozhatsz attetelesen is, mint pl. a Parrot Ar.Drone-nal. Arra emlekszem, hogy az inrunner brushless-nek jobb a hatasfoka, viszont tul gyorsan porog egy normalis prophoz, igy kell az attetel.
Most nezegetem a motorokat amiket linkeltel. Siman lehet beloluk repulo funyirot / szecskavagot epiteni.
Valami profi cuccot akarsz osszehozni? A motorokbol kovetkeztetve ilyen penzmennyisegnel lehet erdemesebb lenne valakivel epitetni. Meghat biztos fog kelleni a pilotavizsga is taviranyitasu gepekre.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Teréz Atya
senior tag
Az ujabb MJX X600-ak USB-s toltovel jonnek. Igaz 3 ora toltes. Mivel mennel terepre? Egy Imax B6-ot siman hasznalhatsz a szivargyujtorol.
Amugy a legolcsob sztem venni egy X5C tavot es varni mikor akad fenn valahol a kertben egy.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Imy
veterán
válasz Teréz Atya #10552 üzenetére
X600 a 7.4V-os akksit 5V-al tölti?
-
Minstrel
senior tag
Yuneec Typhoon H - új, olcsó kis hexacopter [video]
[ Szerkesztve ]
-
medvegy
aktív tag
válasz Jackal2 #10533 üzenetére
Köszi szépen, én asszem le is csapnék valamire még a hétvégén.
Az volna a kérdésem, hogy ezek a kuponok hogy működnek? Valaki egyszer beírja és onnantól vége, vagy a megadott időpontig akármennyiszer érvényesíthető?
Másik kérdésem az lenne, hogy írtad a blogon hogy van Gearbest site wide 8% + free shipping kupon is. Na ez most nekem pont jól jönne Syma X8G-hez. Ezt próbáltátok, nem működik már?
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
kettom
csendes tag
A banggood-on hol tudok raktárt állítani, hogy megnézzem mi van EU raktárban?
-
Jackal2
senior tag
válasz medvegy #10555 üzenetére
Az a baj, hogy a normális oldalak (pl. Banggood) kiadják a weboldalukon belül is a kuponokat, azok tuti működnek (sőt arra is figyelnek, hogy amikor akció van, leveszik a kupont, mert rosszabbul járnál).
A kevésbé normális oldalak, mint a TD meg a Gearbest meg nem rakják ki az arcodba, és lehet órákon át bogarászni, mint ahogy én tettem. Innentől kezdve viszont más oldalakból kell kiindulnod, ami meg vagy megy vagy nem. Tedd be a kosárba a cuccot, írd be a kódot és ha olcsóbb lesz örülj, ha nem akkor nézz egy másikat a listáról.
Egyébként a Banggood magasan a legkifinomultabb ezekben a kedvezmény rendszerekben.
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Jackal2
senior tag
Tettem még fel Gear Best kuponokat, ezzel be is fejeztem. Basszus fél napom rá ment, kell keresnem egy jobb blog motort....
-
Jackal2
senior tag
válasz tibibi #10570 üzenetére
Talán, majd meglátjuk Azért az fontos, hogy mindenképpen előbb fogom eladni a gépeket, mint hogy a cikket megírtam, mert ahhoz sokkal több idő kell, mint hogy repkedjek, azt mindenki tud
Ráadásul a második, harmadik satöbbi cikkhez is kell mindig egy gép, hogy fennmaradjon a folytonosság
Kékkel kiemelve a két drón a Gear Bestnél és linkeltem is. JJRCX1 és a WLtoyst olcsósítja.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
válasz Teréz Atya #10551 üzenetére
Köszi a hasznos gondolatokat Egy komolyabb kameraplatform a cél, Tarot irnoman 1000-es vagy hasonló vázra alapozva. m43 (egyelőre olympus e-pl5) kamerát kéne bírnia kistelével, de mivel teljesen új vagyok a drónszakmában, nagyon meredek a tanulási görbe. A német használtpiacon nézelődöm amúgy, láttam már erre a vázra 1kW-os kde motorokkal szerelt házilag épített madarat 1200€ körül hirdetve, szóval ha drága is, nem feltétlen kellenek milliók egy m43 gépecske megreptetéséhez.
Pilótaengedély: valami ilyesmi is kéne, körülnézek, milyen "drónsulik" vannak, jó lenne profiktól tanulni.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
-
kimista
aktív tag
kéne valami 2axis gimbal, de eu-ból.. ami lehetőleg nem több 160 grammnál.. ötlet?
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
synar
őstag
[ Szerkesztve ]
-
medvegy
aktív tag
A banggood-on próbálgatom a kupon kódokat. Igazából kettő kód lenne ami szóba jöhetne: bg8OFF (általános kupon) és WABGRC (15% Discount for Multi Rotor).
Először a Syma X8G-t raktam kosárba, kupont beírtam (akármelyiket a fentiek közül), de nem működik. Ezt írja ki a kedvezmény jóváírása helyett, hogy 'The coupon is only allowed to use in a special category.' Aztán láttam, hogy az X8G alapból akciós az oldalon (-32%), gondoltam azért nem lehet kupont használni.
De aztán kipróbáltam a kuponokat az Eachine H8 Mini 3D-vel is, ami nem akciós alapból, de annál se működik, ugyan azt írja ki.Valakinek van evvel kapcsolatban ötlete valakinek? Az a -15% elég jól jönne az X8G-re.
-
t72killer
titán
Ez legalább esővédett Amúgy vannak már
emberevőemberszállító drónok.30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
veterán
válasz t72killer #10538 üzenetére
ha a naza leesik y6 konfigban, ha leáll egy prop, akkor az a naza alkalmatlansága, nem az elrendezésé
ha nincs alulméretezve, elvileg még három proppal is le kellene tudni hozni a vasat, gyakorlatilag néggyel tényleg nem zuhan le, feltéve hogy nem egy karon esik ki két prop.de mi az az y4?
hanyas vagy, te disznó?
-
kokimy
csendes tag
MJX800-at amit megrendeltem hétfőn, írtam nekik mert nem adták fel, és ma láttam, hogy visszautalták a pénz. Miért? Elfogyott nekik? Érdekes, mert pontokat is váltottam be, de azt nem kaptam vissza.
Gearbest kicsit így nem korrekt, mi tévő legyek?
Mi az a gép ami ajánlott? Vagy mit és honnan érdemes venni?
Valami 3.7V-os kellene, ami ÁFA határ alatt van, és ajánlott. Lehet ezeke után inkább más oldalon kellene nézelődnöm, vagy innen is lehet venni normálisat?[ Szerkesztve ]
-
medvegy
aktív tag
válasz medvegy #10583 üzenetére
Megfejtettem:
WABGRC (15% Discount for Multi Rotor): ez nem jó csak bizonyos alkatrészekhez
A Syma X8G-hez nem jó egyik se mert akciós Tehát most mégsem veszek X8G-t...
A H8 Mini 3D-hez ez jó: 8rchobby - 8%[ Szerkesztve ]
-
laccy88
senior tag
Sziasztok!
Egy Spektrum DX8(AR8000 vevő) mellé szeretnék telemetriát. Ha nem tévedek, akkor ez az Orange RX modul megfelel erre a célra.
Vannak hozzá különböző szenzorok mint pl
Current sensor
akku fesz és hőmérséklet szenzor
az nem világos számomra mi is az a "current" szenzor? Ha jól értelmezem ugyanúgy akku fesz mérésére, továbbítására szolgál. Viszont erre a célra való a másik kábel is. Vagy tévedek?
Valaki felvilágosítana, aki ismeri ezt a kütyüt? köszi! -
Dinter
addikt
Alkalmanként egy-két forrasztásra kéne páka/állomás, lényeg hogy kis hegye legyen, hogy pl. most USB kábelt is lehessen vele forrasztani. Egyelőre nem szeretnék több pénzt áldozni rá.
Szerintetek melyik?
-
dreizwanzig
tag
Sziasztok!
Van valakinek arrol tudomasa, hogy valahol lenne EU stockon mjx x101? Teljesen rakattantam a kis auchanos dronomra, ugyhogy szeretnek rendelni egy nagyobbat
-
Allien
veterán
válasz dreizwanzig #10599 üzenetére
Idehaza boltban 37 990 Ft...
Azonnal átvehető (na jó, üzlet nyitva tartása alatt természetesen).[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs