- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickysantoro
csendes tag
válasz Jackal2 #10794 üzenetére
Nekem is ezt csinálta ha fent volt a kamera, nem értem hogy miért nem csak simán a kamera veszti el a jelet, elvileg a kettőnek nem kellene hogy köze legyen egymáshoz plussz már akkor is jelentkezett a jelenség ha a telefon kijelzőn csak egy jel hiányzott a max jelerősséghez, igaz már olyankor "messze" járt a gép mikor ez előfordult.
Ez a high, low mód meg pusztán annyiban különbözik hogy az elektronika jobban bedönti a gépet ennyi erővel programozhattak volna egy harmadik extreme szerű módot ami még jobban bedönti, hirtelen szél vagy vészhelyzet esetén nagyobb eséllyel haza lehetne hozni a gépet. -
endruboy1
senior tag
válasz Jackal2 #10794 üzenetére
Érdekes. Múlt héten én is túl magasra és messzire merészkedtem némi szélben és nem tudtam vissza hozni hanem le kellett szálljak (egy magán területre). De szerencsére beengedtek és egyből meg is találtam. Lehet akkor hogy az én D97-embe is "átemelték" ezt a bugot és nem én voltam a béna hogy sehogy sem sikerült magam felé irányítanom? Sajnos pont felőlem fújt a szél.
-
Minstrel
senior tag
Ez az fps russia féle fegyveres drón kamu amúgy.
Az Onago-ról addig nem fogunk tudni mi sem többet amíg el nem készül, mindenesetre pénzük van és életképesebbnek tűnik, mint az a kefés motoros csoda ZANO. Igaz az első nagyobb szél úgy elfújja ezt is a zavarosba, hogy utána keresheted egész nap, de szélcsendben lehet értelme felküldeni, hogy csináljon pár képet, de kamerája is ilyen Syma szinten van, ahogy nézem
-
veterán
válasz t72killer #10788 üzenetére
minél több rotorod van, annál stabilabb, mert a rezgések jobban kiegyenlítődnek.
ettől függetlenül láttam már oktokopterrel emelt redet, aminél maradt kis remegés a nyersanyagban, és az aranyélet c. (egyébként igen jó) sorozat első részében is több helyen látszik a kopteres felvételeknél, hogy utólag stabilizálták őket.
stabilitás: háát. nagyon telével szerintem sose lesz igazán stabil, de konkrét záridővel nincs tapasztalatom. nem egy állvány az azért a levegőben, eleve gps-szel is csak pluszmínusz fél méternyire tudja magát vízszintesen stabilan tartani, és a függőleges is hasonló, meg ha van szél, már billen a gép kicsit, ahogy egy helyben tartja magát.
[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz marciart11 #10814 üzenetére
az csak szimplán béna, viszont amikor autóznak a hollóssal, akkor látszik, hogy remegett a gép, és utólag stabilizálták, viszont az a motion blurt nem tüntetni el.
hanyas vagy, te disznó?
-
Jackal2
senior tag
Azért a Tiny Dealnél is van egy két ember, aki bullshittológiából diplomázott. Írtam nekik egy levelet, hogy megtudjam, ugyan hol találom meg a kuponokat az oldalhoz:
"Dear Tiny Deal Support!
I was looking for some Tiny Deal coupons and i tought that there could be a menupoint somewhere in the structure of the home page but i didnt find anything. I used the site map without any result but i found coupons on other pages which is not part of the Tiny Deal homepage.
Did i miss something? Where can i find the coupons?
Best regards"
Válasz ez volt, az ember gyakorlatilag visszalinkelte nekem az oldalt (bár a kérdés nem is ez volt):
"This is Lesley, the representative of TinyDeal Customer Service. I am happy to assist you further.
Actually if you want a discount, you can pay more attention to our promotion, you can check this page:
http://www.tinydeal.com/index.php?main_page=professional_page
generally there are bigger discounts than discount coupons.If you have any other questions, please reply the email directly, so that we can solve your problem in time.
thank you.
Have a nice day!
Lesley
"Szóval nem tudtam meg, hogy a kuponok hogyan születnek, biztos a Jézuska hozza őket. Azért az érdekelne, hogy vajon a Tiny Deal által nyújtott kedvezménykuponok miért titkosak? Nem az ő érdekük, hogy a népek fogyasszanak?
Valami van, hogy senki nem tud az RC Toyshoz kuponokat adni, mint ha idén januártól valami nagy titok övezné a dolgokat, tavaly év végén meg simán engedtek 40.000-et a Wingslandből. Ki érti ezt?
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Jackal2 #10818 üzenetére
Ja, az Eachine Racer meg karacsony ota akcios - 136 dolcsi. Igaz mindig csak 5-6 napra szol az akcio, de ugy is megujitjak. Kvazi ez a normalis ara. Csak nem lehet kupont hasznalni.
A hab a tortan h karacsony elott viszont 129 USD volt.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Minstrel
senior tag
Eahcine FPV szemüveg (szemdoboz).
[Eachine VR-007 5.8G 40CH HD FPV Goggles] -
Teréz Atya
senior tag
válasz Minstrel #10820 üzenetére
No ez jo hir, tegnap meg csak az Eachine Assassin-nal volt elerheto. AZ Eachine FPV-nek kb. annyi az ara mint a Quanum V2-nek, de abban nincs vevo. Igaz a kijelzoje nagyobb.
Hat, mit mondjak, a zsebgyilkosnal nagyon vastagon fogott a cerka - 350 USD.
[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz dudicukrasz #10802 üzenetére
Ha jól emlékszem, egy Francia művészember alkotása. A döglött macskajat kopteresitette.
-
t72killer
titán
válasz SpydeR3412 #10823 üzenetére
Akkor tényleg beteg. Azt hittem, hogy műcica...
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
veterán
válasz marciart11 #10821 üzenetére
yellow?
most nincs kéznél, de a stáblistán fent van.hanyas vagy, te disznó?
-
medvegy
aktív tag
Valaki ismeri ezt az oldalt: www.everbuying.net ? Néhány dolog egész jó áron van.
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
Jackal2
senior tag
válasz Teréz Atya #10819 üzenetére
Nekem tudod mi gyanús? Hogy most is azok vannak leárazva, amik karácsony előtt, de elvesztették kb. a leárazás felét. Anno beszélgettem egy Ferrero Rocher-es marketingessel és ő azt mondta, hogy Karácsonykor és húsvétkor csinálják meg az éves csoki forgalom 2/3-át, és január április egy iszonyatosan nagy holt idő, mert karikor mindenki kiköltekezik, senki nem akar a holt időszakban költeni.
Ezt más területeken is meg tudom erősíteni, pl. számítástechnika: január-febuár és nyár közepe vége totál holt időszak.
Ennek ellenére az árak egyes gépeknél 50%-kal feljebb állnak, mint egy hónapja...Durva.
-
Jackal2
senior tag
válasz Minstrel #10820 üzenetére
Nem rossz szemcsi, egy ilyet betesztelhetne valaki. Sajna ez még csak jön. Amikor elkezdtem anno a blogot, az egyik hír az volt hogy Karácsonyra jönnek az új Hubsan modellek. Na azóta is jön a nagy részük, szóval én már ezekkel óvatos vagyok
Se Hubsan brushless, se Hubsan X4 Pro High edition, szóval sokszor ez egy never ending story lesz
-
synar
őstag
válasz Jackal2 #10831 üzenetére
Ezt a JJRC Shuttle X1-et nem tervezed tesztelni? Itt van 36k-ért, egy brushless gépért nem olyan rossz ár, főleg ha kb. ennyiből lesz EU-ból is egyszer.
Más.
Ma bevittem a munkahelyemre a JJRC H20-at, kizárólag egészségügyi okokból, fél óránként 5 perc fókuszálási gyakorlat, a monitor nézéstől ellustult szemizmok edzésére. Ajánlom mindenkinek, tényleg jobban látok azóta.[ Szerkesztve ]
-
shaddam
aktív tag
válasz SpydeR3412 #10829 üzenetére
Én a magam részéről a quanumot fogom venni fpv-hez.
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
tibibi
őstag
Vótmá? Van egy két akció eu raktár gearbest.
-
Allien
veterán
válasz Teréz Atya #10819 üzenetére
Na szóval. Az a helyzet, hogy ez tiszta markettying. A lényeg, hogy ha egy terméket TELJES áron akarnak eladni, azaz NE lehessen ügyeskedni, akkor mit is lehetne kezdeni? Egyszerű, berakják Flash Deals-be! Így SEMMILYEN más kuponnal nem lehet lentebb vinni az árát. Természetesen, vannak IGAZI akciók is, de pl ez az Eachline Racer 250 pl tipikus. Ilyen volt pl anno, flash dealsbe rakták a Miband 1s-t, mert így erre az időszakra "védve" volt, teljes áron lehetett csak megvenni. Az ne tévesszen meg senkit se, hogy ha valamire rá írják, hogy akciós, vagy ennyi volt, ennyi lett.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
szabacsik
őstag
Végre megjött a december 8.-án rendelt , már nagyon várt eachine h8 3d -m
Kicsit benyomódott az egyik sarka, de azon a részen pont a távirányító volt becsomagolva szóval kár nem érhette a csomagot.Teljesen elolvadtam tőle azalatt a 20mp alatt amíg két méter magasságban megzavarodtam és sikerült zuhanni vele. kapott is egyet a faltól. második felszállásnál már az egyik motor nem akart beindulni, de rásegítve kézzel felpörgött de érezhetően nem küldi úgy a levegőt meg ki is derült, hogy nem nagyon ér az a motor semmit . Ennyi volt a motornak? (nem ijeszt meg mert hál' az égnek a hozzá való motorok előbb megjöttek szóval van 2-2 tarcsiba) propellert, hogy lehet levenni? simán lehúzom? hátha...remélem...úgy szeretném ha csak annyi lenne, hogy nagyon rányomódott.
Másik dolog, hogy a hozzá való töltőt rádugva xiaomi powerbank-ra rohadtul melegedett, a kábel is forró volt ekkor már furáltam, hogy valami nem oké. majd kb kiolvadt a kábel Ez ma nem az én napom, de mitől lehetett? (Ennél is mák, hogy vettem ilyen töltőt ami egyszerre 4et tölt ) Reklamáljak emiatt BG-on?
[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
Jackal2
senior tag
Szia, tervezem, írtam is pár szót róla itt. A baj az, hogy EU raktárban nincsen, ha megfogják, akkor már 50.000 Ft, annyi pénzem meg nincsen rá, az idő pocsék vagy köd/eső van és vizes minden, vagy mínusz -5 fok. Van egy tonna akkumulátorom még azokat sem tudtam tesztelni, mert a kapacitásuk leesik, a gépeim állandóan vizesek, szóval tervezni tervezem, csak hát kimenni nem lehet. Ja és ez a vak sötét, mire haza érek...
Nekem is van munkahelyen egy Hubsan "cigi szünetre"
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Jackal2 #10841 üzenetére
Amikor 2 napja roptettem, nemtom hogy sikerult, de a fenekemig saros lett a farmerom, perdig el sem estem.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Allien
veterán
válasz Hurkafej #10843 üzenetére
No igen. Mennyivel JOBB, ha eleve mellékelnek ilyen propeller leszedő valamit mellé. Lásd MJX X800, ami mellé nem csak pót propellert mellékelnek, hanem egy fém bizbazt, amivel le lehet szedni, illetve rá lehet nyomni a propellert.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Jackal2
senior tag
Van ez a Jyu versenygép, létezik, hogy WIFIN keresztül 1000m az átvitel???
Aztán live view csak 480p 25FPS a kamera meg 1080p 30FPS? 2500mAh-s akksi 500 grammra 20-22 perc repülés?
Mi az a switch RGB mode, ami ki van téve a távra?
Más is zavarosnak látja ezeket az adatokat?
[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
válasz Jackal2 #10848 üzenetére
switch RGB mode, kb színnel jelez dolgokat, mint pl szokás video vagy kép funkció jelzése. Mondjuk, ha piros, akkor videót fog nyomni, ha zöld, fényképet. Csak erre van a másik led, ez meg mást jelöl. Akksi állapota, vagy franc tudja, manualba tuti le van írva, mit jelez, milyen színekkel (akár üzemmódot).
Több féle "kiszerelésben" kapható. Basic verzsün, még kamera sincsen benne.
FPV verzió: 700 TVL Camera+4.3″ FPV LCD Screen
Camera Gimbal Version: 12MP Camera, Brushless Gimbal+landing gear
Goggles Version: 12MP Camera, FPV Goggles.
Ebből következik, hogy az fpv 480p 25FPS, a nagyobb kamera meg pl1920*1080P 24/25/30FPS.
A wifi meg gondolom elírás, 1000 cm.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.