- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Bakker
Csak hirtelen rákerestem neki a kamera nélkülire... Köszi, h figyeltekHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
veterán
Nincs, de van belőle olyan változtat is. Nem vegyél olyat, felesleges.
Olcsó hozzá minden, bírja strapát, és végül az ára.
Pót akkut legalább egyet rendelj hozzá, meg ha belefér 4db motort.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
veterán
-
kimista
aktív tag
Ti hol reptetitek? Én nem értem hogy mászik el, havkimegyek reptetni, a térre megyek, ahol 1-200 méteren semmi sincs, se szomszéd se semmi. Max fára akad fel, de nem "tűnik" el.. Vagy ti a kertben roptetitek 5 méterre a szomszedtol?
Meg amúgy is, amikkel mi játszunk alsokategoria, az havelveszti a jelet, leesik. És mivel hatotavolsag kb=látótávolság, látszik hova esik.. Vagy ti máshogy reptettek?Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
Hurkafej
aktív tag
válasz Silent77 #9212 üzenetére
Ma énis repültem, hátszéllel, egy idő után alig láttam a jó kis ködbe
De sikerült is lepottyanni kétszer is, több flip után gellert kapott lefelé. Nagy gáznál ha nem forog a propeller, akkor letilthatja esetleg a rendszert a gép? Van erről tapasztalat? Mert mindkét zuhanásnál mikor odamentem se kép se hang, akku szét majd vissza, és ment tovább a dolog.
-
cris78
őstag
Most már értem miért akartok a 10 emeletes felé repülni
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
synar
őstag
Akinek csak a távirányítója maradt: [link]
-
cris78
őstag
utolsó
Tűzijáték
Azért van egy két durva ember támadás....Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
Az egyik videó egy érdekes lényre terelte a figyelmemet.
Quanum Trifecta Mini Foldable Tricopter Frame (KIT)Van valaki aki trikopterrel repked, ami egy plusz szervót is igényel?
Ezt a repülés vezérlők rendben tudják kezelni? vagy ez inkább extra?"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Dinter
addikt
Ha 2 drónt rendelek, miért csak a fizetős szállítással hozathatom ki? Méret vagy ár miatt?
cris78: Banggood
[ Szerkesztve ]
-
kimista
aktív tag
fú az első kövér fszit tuti szétütném.. megbeszélni vagy valami? ez olyan mintha odaparkolnál a háza elé kocsival és ő erre beleállítja a baltát a szélvédőbe.
egyébként ilyenkor kihívhatom a rendőrt? nagyértékű károkozás (tegyük fel, hogy volt repülési engedélyem, jóváhagyás akármi minden, pusztán valaki poénból leveri a drónt)
(az mondjuk másik dolog, hogy aki ennyire közel repül az emberhez, az ne csodálkozzon ha leverik.. legalább olyan távolság kellene mindig, ahonnan nem éri el, és ledobni se tudja alapból,plusz másrészt onnan biztonságos)Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
Jackal2
senior tag
válasz cyber86 #9223 üzenetére
Jó kis gép a Phantom 3. Volt már vele baj? Mert ha jól tudom tokától bokáig integrált, viszont ezt ha kiveszed a dobozból biztosan repül és 99,99%-ban semmi bajuk (ami ugye sok 60-70K-s gépről nem mondható el).
Ez melyik verzió? Itthonról vagy külföldről került hozzád?
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Jackal2
senior tag
válasz vegyszer #9229 üzenetére
Na ezzel megfogtál, szerintem te vagy az első kérdező, aki tricoptert akar magának. Amit én nézegettem annó az az Y3 elrendezés, vagyis 6 motoros hexa de ugyan ebben az elrendezésben, motor párban alul és felül, mint a Cheerson CX-33-masok.
Érdekes téma, ha találsz infót hozzá, akkor jelezz vissza.
-
Dinter
addikt
Egy H8 mini, 2 U807 és tartozékaik megrendelve
-
Jackal2
senior tag
Ez vajon mibe való? 12000 mAh, 22,2 V vagyis 6 cella. Valami nagy dögbe, az tuti.
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
Találtam még egyet, ezt láttátok? Elég érdekes racer, csomó funkcióval érdekes csomagokban.
-
TromF
tag
válasz kimista #9234 üzenetére
A hivatalos szabalyzas szerint pl nem repulhetsz 120m-nel kozelebb altalad nem felugyelt jarmuhoz vagy emberhez, es pl csak az ingatlan tulajdonosanak hozzajarulasaval szallhatsz fel-le az o foldjerol. E mellett az USA-ban (feltetelezem ott keszult a felvetel) kiemelten kezelik a szemelyi jogok megserteset is (engedely nelkuli kamera felvetel) -peres uton a gyerek bukhatja a phantoma aranak sokszorosat
Otthon vagyok a temaban, tegnap ota regisztralt dronnal hasznalhatom a legteret, e miatt atbongesztem a szabalyzatokat. -
kimista
aktív tag
válasz Jackal2 #9240 üzenetére
másfél kiló
egyébként pont ilyen márkájú aksikat lesem, ezzel a ZOP Poewerrel van valakinek tapasztalata? elég jó árban van pl. a turnigyhoz képest, de írnak róla jót is meg rosszat is (meg h azért bőven nem annyi van benne mint amennyi rá van írva, de még ugy is megérné - pl 5.0 ráírva, benne 4.5)
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
Jackal2
senior tag
válasz laccy88 #9246 üzenetére
Igen ez is fura, de vannak más kamuk is benne Ennyi pénzért:
- follow me
- 20-22 perc repülési idő 2500mAh-ból
- Take off weight 1 kiló, na de hogy repül a gép? Mert kb. szerintem 1 kilóval sehogy
- 3S alatt van 100-on, azért ezt is megnézném, ki tudja ezt bárhol kipróbálni, mekkora terület kell ehhez
- 1000 méteres hatótávÉs ezeket tudja az alap is, 250 dodóért ez 72.000 fronyó, ehhez képest viszont a racereknél fontos adatokról egy büdös szó nem esik, mekkora C értékű akksi, milyen ESC, milyen FC, integrált vagy sem? Szóval érdekes.
A cégről még nem hallottam, de lehet ez csak engem minősít.
-
kimista
aktív tag
válasz Jackal2 #9247 üzenetére
Amint azt tudjuk, csak készülőben, szerintem olyan még nincs, max ami a Drone hungary-n kint van..
US-ban viszont ugye bevezették (v bev. alatt van) a regisztrációVan pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest