- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mirman
őstag
Mehetnénk majd együtt szerintem , úgyis sokat partyztunk anno . Szintén első seasonom lesz ahol nem csak a lvl 70 a cél hanem a magas GR is. Én most a monkal fogok kezdeni aztán majd wiz ha monkal eljutok egy 50-60 körüli GR szintre. Persze ezenkívül azért NS top 1000 és PH klán első wiz a cél.
shotika: Igen barbal valszeg jól lehet majd haladni , de szerintem a monkal is már eléggé gyors lesz ha megvan a gundo gear.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
válasz Sárpac #80279 üzenetére
Neked és az előtted szólóknak:
Pedig én minden nap fent voltam délután, de én nem láttam az üzenetet... sem a játékban, sem a Battle.neten. De amúgy mindegy, csak reggelről jó lett volna picit tolni. Most bepótolom.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Mirman
őstag
Ó most nézem hogy megoszlik a bónusz XP csapaton belül. Akkor én ezzel fogok XP supportozni te meg a többiek meg DPS-eltek majd.
-
Mirman
őstag
válasz shotika #80309 üzenetére
Szerintem az utóbbi , különben nem érné meg 4 fős partyban menni. Ha 1 Xp support + 1 DPS felállás akkor mind a két karinak 100% plusz xp-t hozna tisztán , így 4 fősben mindenkinek 50et kapna. Aztán lehet hogy tévedek és megoszlik , mert abba sem hülyeség belegondolni hogy így meg alakulhatnának csapatok plusz 1000% össz bonus XP-vel ami meg túl op. Tehát valószínűbb hogy egyenlően eloszlik majd.
-
oxox
addikt
no mai HC eredmenye
a barb, a dh, a crus, a wd utan wizz-el is gr40+ kompatibilis lettem...tudom itt mar a lvl50+ok forognak, de ez höcö...eshat nem csak egy ket karaktert fejlesztek (pl. mindket DH-m gr40+ kompatibilis, ill. a masodik crussnak is egy sweepes fegyo kene.faja az a delrasha build amit korabban linkeltetek (mondjuk olyan teleportos 1H-t meg csak kepen lattam), de kicsit torekenynek erzem azert....mondjuk a legutobbi elhalalozas utan mar ovatosabban teleportalom magam a tomegbe
edge van valami otleted mit tekerjek/fejlesszek?
strongarm helyett tudok berakni anchientet [link][ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
vhunor
őstag
HC-ra tuti a primusos verziót használnám, abban is bőven benne van az 50+ (tudom, mert 53-at már megcsináltam ancient source nélkül így), viszont az all rúnás bubi miatt sokkal strapabíróbb, mint a nilfuros kiépítés.
A Kill helyett meg gyárts egy ancient Devastatort, ha már a többi skilldamod tüzes. Compass Rose helyett Convention of Elements (tudom, HC-n játszol, de wizardon az a 100 allres nem egy nagy dolog), Strongarm helyett HC-n tuti, hogy Parthan Defendert használnék (természetesen Crown of the Primus mellett). Esetleg Krelm's Buff Bracert, én még SC-n is szeretem, hogy egy vortex-firechain elit nem tud megszivatni.
[ Szerkesztve ]
-
rumkola
veterán
Az mitől lehet, hogy DH evasive fire blackflipje nem működik? Egyszerűen nem ugrik hátra...
-
oxox
addikt
válasz vhunor #80313 üzenetére
szia,
koszi a segitseget , megeri a del 3-as bonusat bealdozni a prumisra? (azt hiszem talan van anci is)convention-on gondolkodtam, de olyan ritkan csap le a fire dmg, hogy arra jutottam, hogy ez talan jobb, jobb ertekek vannak rajta mint az a jelenlegi convention-jeimen (jo a wd-n van egy hasznalhato, de nem akarok mas karakteren rontani), ill. ezert nem craftoltam devast-ot (mostanaban esett eleg sok rama gondoltam varok valami hasznalhatora)..ill. az elozo wizzen convention volt, de azzal hydraval probalkoztam. Ez a kreml viszont nem rossz otlet (bar azt hiszem betortem az osszeset, de eleg gyakran esik)
thx
oxoxKi gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
Haliho! oks majd reggel ranezek...most meg melo van
szivesen segitek ha tudok (szintezni, vagy cuccot keresgelni), de szolok, hogy pentek, szombat, vasarnap balcsin leszek ha mar ilyen szep idonk van....jol idozitettem...(vasarnap este talan kikonyoklom a cenzuranal, hogy leulhessek majd a monitor ele), de holnap meg leszek, ill hetfotol szinten
udv
oxox[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
szmegma
aktív tag
válasz rumkola #80314 üzenetére
Probaltad mar az ujratelepitest? Esetleg a driver frissitest? + nem tudom nalad melyik billentyure van teve a skill, de amikor aktivalni akarod es lenyomod a billentyut, biztos, hogy a jo billentyut nyomod le? ... mert mondjuk ha sotetben jatszol akkor lehet hogy melle nyomsz...
TV: JZ1000
-
Helmoras
őstag
Sziasztok! Pcrol attertrm xone ra de a diablorol nem sikerult lejonnom Aki jatszik esetleg ezen a platformon vegyen fel batran, ma meglesz a 70 a barbarral.
Van nehany dolog a konzolos verzioban ami nincs PCn, pl talalhatsz ajandek legendarykat a barataidnak. Egy Gourgon nevu kedves felhasznalonak mar kuldtem vagy 6-ot
Ha lerombolsz 5 nel tobb tereptargyat movement speedet kapsz 30 secre, ha csapdaval olsz dupla resorce jon, ilyesmik... -
vhunor
őstag
Nem, a Nilfurt áldozod be a Primusra, így marad a 6 Tal Rasha / 4 Delsere felállás. Ancient parthan defenderrel kombinálva a bosson kívül gyakorlatilag majdnem halhatatlan vagy (persze ésszel játszva), HC-n a Royal Grandeur gyűrű mellé akár a Halo of Arlyse is beférhet, még több CC-re és sebzéscsökkentéshez.
Viszont vedd figyelembe, hogy a fentiek kizárólag 2.2-es patch tapasztalatai alapján érvényesek, egyáltalán nem próbáltam a 2.3-at még, így nem tudom, hogy a sokat emlegetett CC nerfelés után ezek hogyan változnak.
A Kill azért nem (sem) jó fegyver, mert gyors (tőr) és emiatt a fegyver sebzése (nem a DPS) alacsony, emiatt a bubi és a meteorok is az ideálisnál kevesebbet sebeznek. A DelRasha csak a Meteor-Star Pactes felállásban igényli az attack speedet és az arcane powert, a primusos változatban a bubi adja a sebzés javát. A boss a szenvedős kicsit a végén, mert egy célpontra a nilfuros sokkal jobb, de ez 2.3-mal megváltozik, ahogy a bossok hp-ja lecsökken. Én soloban 2.2 alatt eltakarítottam a trasht gr55-ben 6 perc alatt és egyáltalán nincsenek über cuccaim, csak a boss szivatott meg a végén (patkány ), úgyhogy ne félj feladni a nilfurt.
Egyébként meg 2.3-mal úgyis változik az egész, a kocka miatt egyszerre lehet használni majd a nilfurt és a primust is, úgyhogy a fenti eszmefuttatás nem sokat ér már .
A convention of elements pedig a legjobb dps gyűrű, mert jó roll esetén a teljes sebzős statok (crit %, crit damage, +100-200 damage) mellett az idő negyedében ezeken felül megkapod a +150-200 százalékos buffot is. Főleg az ilyen sok elementes wizarddal kiváló, ha megtanulod jól időzíteni a skilljeid rotálását.
-
Edge
veterán
Próbáld ki amit vhunor írt, de kevesebb mint 1 hét és 2.3, ott be fog férni nilfur mellé primus és rorg mellé f+r, a cc nerf miatt már nem lehet perma stunolni majd az ellent, de attól még nem lesz vészes a helyzet így ancientparthan braci kötelező marad.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
diegho
nagyúr
Barbáron a Charge aktiválja a strongarmot? Most tesztelem a HotA build-et PTR-en, eddig 58-on vagyok, de az elég sima volt, időben kb 1 percem maradt, de nem haldokoltam, igazából egy kis plusz sebzés kellene, a strongarm tökéletes lenne erre.
-
oxox
addikt
köszönöm...akartam is írni, hogy így (sisakcserével, beáldozva a del-as bonust elég gyengécske), de így clear...no probálgatokKi gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Mirman
őstag
Itt az én karakterem. A skillezés rossz rajta , Magic weapon - force weapont használok és glass cannon helyett evocationt. Szerintem ezzel a skillezéssel HC-n is 45+os lehetnél.
-
oxox
addikt
válasz Mirman #80337 üzenetére
köszi.....impozáns...az előző wizzemen hasonló aci fegyó volt.
és köszönöm a tanácsokat fentebb, megfogadtam, és gr40 simábban, és gyorsabban lement mint tegnap...jó egy kritet bekaptam (tegnap nem volt ilyen), de ennek ellenére is (ilyenkor mindig kipihenem a városban) javítottam az időmöm....krit után kicsit óvatosabb lettem, és szépen aprított (szerintem 3-4 szint különbség van a kettő között nekem)
dobott ma is egy rama-t ugyhogy toltam egy likat az anci devasatorra (nem top, de 22-nél több kraftot nem számnam rá...a nyersanyag készletem véges (lévén a sok karaktertnek, meg a hácénak, és kitudja mennyi kell majd még patch után)
ui és zárva a riftet még szintet is léptem lvl726
[ Szerkesztve ]
-
Ultimatecc
tag
Közel a season end, de azért megy még a push.
És a 4p. Ami meglepő, hogy az első 5 szobában 4 SÁRGA elit volt ami elég cink,de ha jó a mobtype és density akkor laza.(ja és nem Stonesinger volt, hanem Ember )
Kár, hogy nem korábban csatlakoztam be ide, hiába nemzetközi és nem magyar klán legalább lehet "haladni".[ Szerkesztve ]
Ultimatecc#2128 twitch.tv/ultimateccz
-
Mirman
őstag
válasz Ultimatecc #80340 üzenetére
Grat mindkettőhöz. Sokan vagytok a klánban és van felvétel ?
-
Yummy
tag
PS4en jatszik valaki? Most kezdtem egy Monkot par napja, meg csak 300k dpse van, de egyelore nem tudom merre kellene gearelodni, farmolgatni. Nyomjam a rifteket es ennyi? Aztan esik ami esik? Torment 3 kicsit nehezebben T2 lazan megy. Grifteket is csinalom igaz csak T2 es 17es szint. Mit tanacsolnatok hogyan gearelodjek a legjobban? Sunwuko setet akarnam kifarmolni, eddig egy darab esett.
Most egy wave of lightos builddel jatszok. Mikre erdemes figyelni? Igazabol az a bajom a jatekkal, de ez az en hibam nem a jateke, hogy annyi stat es minden szirsz@r van, hogy fogalmam sincs mire figyeljek Monknal es mire alapozzak. Most csak a zold nyilakat nezem, hogy miben ad tobbet, nyilvan azt is, hogy melyik cucc kepessege jobb mint a tobbi, milyen passzivokat ad stb. Szoval valaki tudna valami tampontot adni, vagy hogy ezeknek hol tudnek utana nezni? Szeretnem tudatosan felepiteni a karakterem nem pedig csak amit talalok raaggatom es kesz. -
Ultimatecc
tag
válasz Mirman #80341 üzenetére
Hát egyre többen, mert megy az inv S4-re, amúgy kb 10-15 aktív van de legalább ennyien vannak akik cska s4-re várnak és csak s3-ban nem játszanak. Több WQW-s már ittvan mert leaveltek különböző okok miatt..Natsuma is lehet csatlakozik a klánleader beszélt vele.
Több info itt: [link] (nem naprakész a rekordok tekintetében de különben minden feltétel stb ugyanaz, de a leader ma frissíti majd azoakt is elvileg)[ Szerkesztve ]
-
nagat0r
tag
válasz Ultimatecc #80340 üzenetére
Nagyon komoly eredmények, grat hozzá!
Kicsit szomorúan vettem tudomásul amikor pár napja újra kezdtem játszani, hogy elhagytad a klánt. De a lényeg hogy te úgy érzed, megérte.
Azért remélem még néha össze tudunk hozni pár gr-t s4-ben. -
Mirman
őstag
válasz Ultimatecc #80343 üzenetére
Na hát a TS miatt nálam ki is esik a dolog , nem vagyok az a beszélős típus . Azt hiszem maradok hőn szeretett PH klánomnál , remélem itt is lehet majd jó kis partyt találni S4-re , mást nem majd friendlistről.
-
Ultimatecc
tag
válasz Mirman #80345 üzenetére
Hát a trialok miatt nem tudnak sokan nagy gr-eket tolni. S4-ben ez határozottan más lessz. Nem olyan rég jöttem át ide, de azóta hogy velük játszom én vagyok a crusader trialon és akkor a 66-70 kulcsok jöttek most toltunk párat és 69-73 szóval javul kár h vége lesz mindjárt.
Nagat0r: Hát "nem volt választásom", nemnagyon voltak fennt emberek és ha voltunk fennt éppen akkor se nagyon tudtunk ilyen nagy kulcsokat csinálni. Amúgy persze lehet majd róla szó, hogy játsznuk s4-ben. (amúgy ha megnézed a képeket te is látod, hogy megérte, pláne hogy teamspeaken a hangulat is nagyon király mindig.)
[ Szerkesztve ]
-
AtHoS
nagyúr
Hopp...végre esett egy serpent hosszú idő óta, ráadásul anciban.
Mit tekerjek el rajta? LoH vagy CD?
Tal sorc, taskerrel
AS: chest 5%, tasker 7%/41,
Ha jól nézem mammoth hydra aps kalkulátorban a fegyón lévő AS hiánya miatt strongarm helyére kellene egy AS-es bracer és para pontból kellene kiegészíteni
vagy inkább, hogy a strongarm megmaradjon focus helyére mehetne ez AS-t tekerve CD helyére
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest