- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
en T9 SHC-n probalkoztam es eleg hamar bejutottam mindég,.. bantiztam meg rift egy kis gr46 dhval probabol, lement priman (unity nelkul en olyan gr50-ig mereszkednek el)
de most kicsit a ket pad kozott vagyok... egyreszt tok jok ezek az ujitasok... jatszanek is vele, csak ugye ezek el fognak veszni... de visszamenni live-ra meg nagyon meh ezek utan...
hat ilyen sem volt meg, mert mindig max 2-3 nap kihagyassal (kiveve mutetem) azert mindig fent fuggtem, de most eles patchig akkor en mar nem nagyon fogok felmenni
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Muton
addikt
válasz _ocsisajt #79253 üzenetére
én még kb ellövöm a másik bocis botomat aztán hagyom a ptr-t. most már kb tudom, h mit kell gyűjteni, amíg ki nem jön normálra. ha meg kint lesz, akkor tolom még picit, aztán majd folytatom, ha jön az expansion 2, mert kicsit unom már az egészet
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Rayner
őstag
Más is észrevette hogy a PTR-en GR végén a BS az GRszintx10
-
Janusz001
őstag
Lassan ott tartunk majd, mint amikor kijött a d3 és inferno a2 -től csak csetlett botlott a nép.
Anno ezzel a builddel toltam -
Rayner
őstag
Hát a WD új setek egy sapka xart sem érnek...jelenlegi formában
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
-
oxox
addikt
"tegnap vegre ferfi lettem" alig 710 szint es kidobta az elso kukrit...persze eleg vacak (nem anci ofc), de el sem hiszem
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Gorneck
legenda
Nem csak az a baj, hanem a DMG bónusz csak hozzáadódik a skillhez...míg a többi kasztnál szorzódik...
Illetve a buzi dot sebzés se az igazi...minap végre sikerült egyedül is PTRezni, de a medvék dotja pl nagyobb volt, mint a critje... Felsírtam rajta...
Az elképzelés tetszetős...de a mechanika botrányos (KöpiWdre mondanám azt, hogy ott passzol minden csak ugye úgy lagol tőle a party, hogy öröm nézni - PTRen már 50-től.. )...buffolnak egy fegyót mikor a pókok xart se sebeznek...semmi kontroll nincs a sebzésükbe...aoe nuku. Hexxel mint sebzőskill? Anyátok valagát Blizz...
Macikat buffálják, de egy DH egy shottal letakarítja a teljes képernyőt mire 1 maci előbúj a földből...erős LoL...Egyszerűen balfaszok és nincs olyan nyomorék dev se akinek a main karija WD lenne. Szánalom...
Pedig a set elképzelés faxxa...de a skillek hozzáigazításához nemtom ez a PTR elég lesz e...Én simán buffolnám a békákat a pókos cucchoz...nem kéne a buzi skill se a póknéhoz...a sipkát is hozzáigazítanám a sethez...mindkettőhöz.
Szal millió sebből vérzik az egész...szal nagyon várom ezzel mit kezdenek a kövi PTR peccsel. De ha nem kap a WD vmi értelmes fejlesztőt akkor kurva soká lesz rendes kaszt belőle...
Gorneck#1239
-
MODERÁTOR
Valaki felboostolna nekem majd egy Season Crusader-t 70-re aka. segítene benne? Lehet még?
[ Szerkesztve ]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
WD-nek tudtok valami jó build-et ajánlani solo gr50-re?A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
Janusz001
őstag
Patch notes ban továbbra sem látom megoldva, hogy az izgága vérpistikék ne zárják be a riftet egyből boss kill után :/
-
42861
senior tag
válasz Janusz001 #79268 üzenetére
Patch után szerintem nincs is értelme bent maradni. Eddig is csak azért maradt a többség, hogy ha már elmegy egy keystone, akkor használjuk ki teljesen. Mivel 2.3-ban már nem lesz keystone (legalábbis eddig úgy fest), így inkább egy következő kör a bosskill után. Rövidebb idő alatt több blood shard, aktívabb Kadala nyüstölés.
Más.
Gold és XP bónusz illetve a blood shard mennyiség hogy növekszik torment 7-10 szinteken PTR-en sima rifteken?
-
szmegma
aktív tag
1 perce kibaszott a PTR szerver leallas miatt. Remelem a ket item (belt, bracers) ami nem mukodik a krider+EA builddel, azt javitottak es azert kellett a restart.
TV: JZ1000
-
Gorneck
legenda
PTR T8-án egy ilyennel próbálkoztam a Spirit of Arachyr settel: [link].
Bracer: Strong.
Fegyó: Békás
Gyűrűk: F&R
Cube: Elem ring, Kukri, GrinNem volt rossz, élvezetes...elég CC, DMG se rossz, de egy Köpitől azé még ígyis messze. Kéne egy hatalmas buff maguknak a skillenek amik a seten szerepelnek...100-150% dam semmire se elég (főleg, hogy nem szorozva vannak)...vagy épp 250%.
HT settel már szinte mindent kipróbáltam...eleve ott kezdődik xarul procolható a set és ezen a bracer se segít.
Gorneck#1239
-
Edge
veterán
kipróbáltam delrasha-t PTR-en és elég jó, asszem a mobilitása és az új gr viszonyok miatt jobb lesz solora mint a serpentes tal, ezt első próbálkozásra mentem:
62 gr-t is ilyen leosztással mentek, jelenleg van benne potenciál rendesen( a rift csupa act5ös mobokból volt ráadásul). De RG kill lassabb mint a serpentes buildel.torment 10-et is kipróbáltam bounty +rift, bounty cacheből 2 bounty legend esett és 4 db bounty material. A fentebbi delrasha setuppal torment 10 gyorsan és lazán hozható.
Serpent tal megmarad partira.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
solyomb
tag
válasz Pöttön #79267 üzenetére
Valami ilyesmi megteszi:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sanci-2368/hero/51273525Nyakláncból vagy int chc+chd vagy poison chc+chd, a másik gyürő pedig Conviction of elements.
Gemek: Simplicity strengs, Enforcer, Bane of trapped, gogok swiftness 4esből ami neked szimpatikus. -
-
killerjohn
addikt
Urak, buff bar contest indul, nem mondom meg hogy mivel kapcsolatban, ezért ha lehet, akkor ne is hivatkozzunk rá...
Szóval ilyen ötleteket várok:
Példa: a képernyő közepén legyen 3 ikon, az egyik a taeguk buff, a másik kettő pedig a focus és restraint ikonja. Cooldown és stack kijelzéssel. Természetesen.Aki a legjobb ötletet hozza, annak küldetek a blizzard support-tal egy köszönőlevelet
[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
válasz killerjohn #79276 üzenetére
Bocsi mester, de ezt a kozepen megjeleno buff icont (pl: F+R) hol lehet kiiktatni? melyik fileban keressem es milyen cimszo alatt?
engem zavar nagyon
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
tibee77
őstag
válasz ReFleXx #79275 üzenetére
En pont azt akartam csinälni, märmint no dmg support-ot ami pullozik, csak melle olyat akartam meg, hogy az összeräntäson kivül meg faszän meg is fagyasszam öket.Ezert raktam be a frostburn-t meg az azurewrath-ot.Ha viszont a fagyasztäs semmi felekeppen nem jön össze akkor meg rämegyek csak a cdr-re, hogy az meg nagyobb legyen.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
_ocsisajt
őstag
válasz killerjohn #79278 üzenetére
ezeket ugye ki lehet (majd) kapcsolni, ugye?
-
_ocsisajt
őstag
válasz killerjohn #79281 üzenetére
jovanna
-
wukodlak
aktív tag
Sziasztok.lenne egy WW barbom http://www.diabloprogress.com/hero/wukodlak-2377/Conan/60079341
Most taeguk,BoP és WoL gemet hasznalok.Utobbit cserélném,csak nemtudom mire.Esetleg Gogok vagy BoT jàrok jobban?Dio3 Battletag:Wukodlak#2377
-
-
mikromanus
veterán
Üdv aktív mag! Mikor jön a "nekszt szízön"? Már élesbe és nem kindergarten régióban.
Más: ww-rend-shi mizu barbit valaki már próbált? Mondjuk tuti nem GR60 képes elképzelés, de a mostani itemekkel lehet benne tartalék. Csak elég magas nehézségen kell nyomulni hogy szinten tudd tartani az alacsony életet. Kevesebb yeti, meg kiesik az örökanci dam csökkentése, de garantált crit és alacsony életen szép az extra ellenállás is (+ww 40% sebződéscsökkentése). Valami ilyesmire gondoltam: ww set (5) - rend belt - shi MIzu's haori (chest)- rrog ring . A többi opcionális. A globeok picit boríthatják a stabil rendszert, de most az is kevesebbet töltenek vissza, mint "fénykorukban"... No, majd valamikor bekóstolok 1-2 napot a talajvízszintemen.
Vagy van más stabilnak tekinthető opció Shi mizura, Bármilyen kaszthoz? (seismic kap még buffot a patchben itemből, így az is jó lehet rá).
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
_ocsisajt
őstag
PTR
-
jookomak
őstag
válasz mikromanus #79285 üzenetére
Ez a shi mizu nagy agylövésed, de még soha nem láttam senkit sem használni. Talán nem véletlen.
Ha arra gondolok, hogy a supp wd-men nincs chc, csak life, vit, stb...és 1m feletti élettel is simán szétkapják, ha nem figyelek. -
mikromanus
veterán
válasz jookomak #79287 üzenetére
Elsődlegesen az a baja, hogy a sok suttyó globe és kikerülhetetlen gyógyulás miatt nem stabil, vagy nagyon körülményes tartani a szintet. Ha lenne valami globe átalakító effekt (mint ami regenre van is), ami kinyírja a gyógyhatást, akkor jobb lenne. Emellett a magas GR, ami a legtöbbetek mániája eléggé beszűkíti a lehetőségeket. A csapat meg szintén nem segíti az ilyen szintű agymenéseket. Marad hobbiszinten és/vagy solora. A seicmic buffal talán lesz ranged alternatíva. A ww-rend, vagy épp a hammer is jó, csak kiütsz 1-2 globeot, azt lecsapnak mikor túlzottan felgyógyulsz. (kiesik az 50% damred).
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
proci985
MODERÁTOR
itt a topikban probaltak meg 2.1 alatt permastun lgt wizzt, meglepoen jol mukodott.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Thrawn
félisten
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
zyntherious
csendes tag
-
Gorneck
legenda
válasz zyntherious #79291 üzenetére
El is olvastad? Ha el akkor inkább így lenne a helyes:
Nagyon remélem jön más is...ez így nudli...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
LélekVándor
tag
70+ os kövek szerzéséhez monknak elengedhetetlen trial en a shi mizu. Probálgasd, keress rá, érdekes kis build van építve rá.
-
MODERÁTOR
Tegnap este köszi a random mód jött helpet Cadal!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
prokxy
veterán
Hali Urak!
Tegnap a Nati DH-val is meglett a GR50, de hogy a bossal mit szívtam, szűk hely, charger-os, áááá:
Van még benne kakaó bőven, csak a boss legyen optimális, na meg Gogokkal mentem és nem Teagukkal, én hülye!
Ez a 3. karim, ami GR50 képes, szóval most boldogság van:
Barb GR50Jöhet a Wizard!
Más: PTR-re még nem sikerült bejutnom, kérdésem, hogy Nati DH-nak mit érdemes majd Cube-ozni?
Mindhárom slot érdekelne...
Ill. ugyanez a kérdés a Barbnál és a Crusnál is, ott alap a Furnace, de a többi?Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
diegho
nagyúr
A Cube-hoz mindent újra ki kell farmolni? Tehát, ha egy leget újra akarok tekerni, csak olyant tekerhetem, amit 2.3-ban farmoltam? Ugyanez hogyan néz ki a legendary power extract-nál?
-
TeeBee73
veterán
PTR-re belépve miért tűnt el az összes sima+leg gem ami a karakteren volt?
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Rayner
őstag
Azért a wizard mennyivel erősebb már mint a WD... PTR-en összeraktam Edge buildját egy skill cserével, orb helyet a mirror image van bent és csak a fegyver anci de gr 47-et lehoztam vele kb 1 órámba tellt összekalapálni, míg a WD-t elég macerás.
Meg miaz már hogy a wiz meteorja durrant 2-3 mrd-os criteket és a dot a bubi alatt is 100m körül van míg a nyomorék petek 60-100m-t ha ütnek ráadásul az esetek nagy részében egymást nézik mert elállják egymás útját
komolyan mondom elég lenne 4-5 pet de azok üssenek már 5-600m-t és akkor valahol tlán utoléri a többi kasztot -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs