- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Androidos tablet topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz kökény #80600 üzenetére
A FC-ot azt szinte mindig, mert az procolja a F+R-t! Na meg persze, ha épp robban az elit, meg épp körberak lézershowval!
Volt, h CDR-es Focust + Restraint használtam, de -10% dam és az már érezhető dam kiesés. Egyedül a RG-on esik le néha a F+R bónusz, a Taegukot fenntartom a Battlerage-dzsel.Főleg, ha látom, hiszen van amikor a 8-ba pont nem fér bele vagy a gem vagy a gyűrű bónusza.
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
kökény
aktív tag
válasz adamkaa777 #80599 üzenetére
Én arra emlékszem mikor az egyetem koleszában két csoporttársamra rákérdeztem,h mi a xarral játszottok ti ott a gép előtt, egy kardos emberrel csapjátok a csontvázakat mit élveztek benne... ez volt a Dio1
Utólag nem bánom,h elárulták, a D2-nél 2 hét szabit vettem ki,h megölhessem Mephistot és társait
Jövőre töltöm a 40-et Megmarad örök kedvencnek a mindenféle idegesítő nyavalyái ellenére is. -
Argos
őstag
válasz adamkaa777 #80599 üzenetére
Úgy-úgy! Másfél óra várakozásra jutott 5-10 perc játékidő..
12 évet vártunk és ez minden, amit kaptunk!Jó kis gamma ez, de a D2 érzést nem tudta visszaadni. Hiába no, más idők voltak akkor és mi is mások voltunk, más igényekkel..
(#80605) Gyuri27 Jajj, Gyuribácsi.. hát itt is? Sokat meg boldogat, ha már A D6-ig meg kihúzzuk északon!
[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
KubanitoS
veterán
Van valahol valami oldal, amelyen meg tudnám nézni, hogy a Kanai ládika egy-egy kasztnak melyik cuccosáról engedi levetetni a speckó buffját?
Illetve egy másik kérdés: ha jól láttam tegnap a Kanai ládán adott item ikonra kattintva (pl fegyó) ott voltak az alkalmas itemek, de pl Demon Hunternál volt ott tegez is és íj is. Ezek szerint csak az egyiket lehet az adott slotra rakni?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
KubanitoS
veterán
válasz diegho #80608 üzenetére
Lehet csak rossz példát hoztam, de mintha lett volna ott kesztyű is, vagy valami teljesen elütő item, de igazából lényegtelen is. Tehát akkor egy adott sloton a felsorolt tárgyak közül csak egy lehet, ha jól értelmezem.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Vikus
tag
Sziasztok!
Csak egy kérdésem lenne, remélem valaki érthetően el tudná nekem magyarázni... mert nagyon nem vagyok képbe.
Ezzel a kockával kapcs mit kell tenni? Értem én vannak receptek, meg valami hasonló, mint a D2-be a Horadric Cube, de hogy megy ez? Van egy legendary cuccom, amin van extra, plusz hozzá alapanyag, aztán berakom, modification és "elveszi"? Majd bármikor tudok olyan cuccot csinálni, csak más statokkal? és hasonlóképpen megy, mint a kovács? Van egy receptje, és bármennyit legyárthatok vele?
És hozzá mi ez a dolog, hogy fegyó + valami cuccos + gyűrű? Ezt mondjuk gondoljam úgy, hogy van egy 2 kezes fegyóm, plusz berakok még egyet kockába, akkor a statjai meg az extrái hozzáadódnak a karakteremhez? De ha ez így van, akkor elképzelhető, hogy 2 ugyanolyan fegyóm legyen? Egy a kockába, meg egy nálam? Vagy uuhh.. totál nem tiszta nekem ez az egész.... Valaki pls.... vagy van esetleg valami magyar nyelvű tutorial, ami elmagyarázza?Köszi aki válaszol...
-
oxox
addikt
válasz Gyuri27 #80605 üzenetére
Boldog Szülinapot! remelem megajandekoz a rendszer valami fullos acival
nekem dio2 nem volt szerelem (vegigvittem kb) az elso resz volt a szerelem...meg valami pcguru cd-n jott ki eloszor demoban...elso ket-harom map...imadtam...Sittes - noszep...csokolom bacsi
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
kökény
aktív tag
Te most csak az egyik lehetséges dolgora kérdztél rá, mégpedig amikor a kocka segítségével leg tárgyakból "kitépjük" a power tulajdonságát.Plurnace beleteszed + a hozzávaló matikat és lesz egy elite dmg40-50% és így tovább sok fegyóból ki tudod ezt tépni, amelyek utána ott lesznek a listában és te választod ki,h melyik tulajdonságot akarod éppen használni, ez a details fülön látszani is fog, de nem lesz 2 fgyód, nem adódnak hozzá a kockába rakott fegyver statjai csakis a secondary stat fog hozzáadódni.
-
Vikus
tag
válasz kökény #80613 üzenetére
Aha... tehát ez arról szól, hogy adott legendarynak az "extra" képességét szedem le, és kapja meg a karakter.
És ebből csak egy fegyó egy amu vagy gyűrű és egy ruha amit használhatok? Nade, ha mondjuk "betolom" a Furnace-t akkor az ott is marad? Vagy bármikor "visszakapom", hogy betehessem az aprításhoz?És akkor az a "lista" ami ott van, azok közül tudok csak bepakolni?
Akkor ezek szerint ez az egyik lehetőség, és mi lenne a másik?
-
kökény
aktív tag
Összesen 7 csoport van, ha megnyitod a kockát, jobb alul a könyv ikonra kattintasz és ott láthatod milyen lehetőségek vannak még, lehet tárgyaid tulajdonságait megváltoztatni,reforgolni, ékszereket átalakítani, set itemeket másfajtára alakítani, rare itemeket upgradelni, itemek követelményi szintjét megszüntetni stb.
Nyilván a legnagyobb durranás ez a power extract
Egy karakteren egyszerre 1 fegyo+1 másik ruha+1 amu/gyűrű power képességei használhatók.
Én úgy tudom,h amit oda beraksz és kitéped a powerét azt a cuccot nem kapod vissza, ott lesz a listádba viszont és bármikor kiválaszthatod, ha épp az a + tulajdonság szükséges a számodra
Tehát Furnace ott is marad, ancit ne rakd bele
Igen abból a listából tudsz pakolni, sztem nem olyan kicsi az a lista -
kökény
aktív tag
válasz LélekVándor #80617 üzenetére
Igen, tudom, ezért felesleges ancikat belerakni, erre hívtam fel a figyelmet Ja igen látom arra írtad,h én 40-50% adtam meg, holott az 50% lesz, jogos!
Itt egy elég jó leírás: http://www.diablowiki.net/Kanai%E2%80%99s_Cube#Reforge_Legendary_Item
[ Szerkesztve ]
-
kökény
aktív tag
Nekem is eszembe jutott egy kérdés, ha Focus/restraint gyűrűt akarok odavissza konvertálni pl: focusból szeretnék Rest-ot, akkor az eredmény statok szempontjából random igaz?Elég xar rollokkal vannak nekem ilyen gyűrűeim és azon szeretnék javítani
-
Gawamatsu
senior tag
Hali,
és mi az álláspont a HC nem HC legendary extracttal?
Pl van egy S3 HC crus övem, a Blessed of Haull, amit jól szeretnék a többi crusaderrel használni, de azok nemHC karik.
Velük látható lesz az extract vagy marad ez is a HC pakk keretein belül, mint a tárgyak? -
Vikus
tag
válasz kökény #80615 üzenetére
Áhááááááá... értem köszi!
Tehát, ha pl. Crus-al vagyok és egy Shield Bash-es karim van, amin 50% a reduce wrath cost és pörgetek a kováccsal egy hasonló pajzsot, amin szintén kijön 50%, akkor elvileg 100%-osan elveszi a wrath szükségletet, és folyamatosan tudom osztani az "áldást"? Mert ez így jónak tűnik.. vagy valami ilyesmi..
Jaja... közben gyorsba lefigyeltem... ezt a "7" csoportot..
Akkor a legendary-s extra képesség eddig tiszta, az is, hogy leveszem a "level" szükségletet, bár szerintem ez felesleges, aztán ott van, hogy tudok set itemet konvertálni...
Ez olyan, hogy elvileg ha megvan mondjuk egy sisak, és kéne egy kesztyű, akkor hozzátolom a cumót és ad egy másikat a set-ből, és ha mákom van akkor pont kesztyűt ugye?
Ez a Gem konvertálás is érdekes? mire vagy hová konvertálom? Arra ott a krapek a városba nem? Mondjuk ilyen esszenciált még nem találtam sehol, tehát az eleve felejtős egyenlőre.
Rare item upgrade.. Ez mi? A sárga meg kék cuccokat tudom "fejleszteni"? :s
Mondjuk furi, mert dobott nemrég egy "lila" neves elit valami kék kardod, teljesen véletlen vittem rá az egeret, de mutatott annak is extra képességet.... Ilyen lehet az upgrade is?
Ez a reforge legendary viszont még kérdés.... ez mit takar? bocsi a sok kérdésért...Egyébként olvasgattam visszafelé, elvileg lenne egy olyan, hogyha leveszem adott legendary-ról az extra képességét, akkor a tehenes pályára is eljutok meg a vault-ba? A teheneset próbáltam, mert volt olyan cuccom, de csak alkalmanként megjelenik pár dárdás tehén azt' kész....
-
kökény
aktív tag
Apám, mennyi kérdés nu nem baj azért vunk,h segítsünk egymáson/nak...
szóval gem: példa:rubyból tudsz dájmondot csinálni, berakod a recept szerinti asszem 9 db rubit, és az esszencet, amit Act2-ben veszel attól a beszólogatós kiccsajtól(500ezer gold), azt az eszencet rakd be amire akarod átalakítani és voálá!
Olyan,h a kezedben is meg a kockában is ugyanaz a fegyó olyan nem lehet
Igen sárga kesztyűből tudsz leg kesztyűt, 2 handed rare maceből Furnace-t stb...
alapanyagokat az összes Act-ban bountyk után kapod, Tyrael adja a kis horadric cacheket, abban lesznek
Vaulthoz puzzle ring kell, bocis pélyahoz Bovine Bardiche (leg polearm) asszem eccer lehet ezeket eljátszani[ Szerkesztve ]
-
kökény
aktív tag
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Kis technikai jellegű problémám lenne. A játék fix 60 fps-el fut stabilan, még 4-es partyban is. Viszont teljesen random leugrik az fps 34-35-re amit észre lehet venni beakad egy secre a kép, majd ugyanúgy megy minden 60 fps-el. V-sync bevan kapcsolva, mert anélkül hullámzik az egész kép. Lehet, hogy a hdd miatt vannak még mindig ilyen gondjai? Más elképzelésem nemigen van. -
Horbal
őstag
Remek ez a 2.3 patch.
GR 58 összejött:
BB-rel nem BK-val
Kanai kocka nagyon nagy királyság: két anci BK fegyót már kipörgettem belőle.
[ Szerkesztve ]
Balett cipőm nincsen nekem, de ha lesz én fő nem veszem!
-
T. M.
aktív tag
válasz diegho #80645 üzenetére
Tegnap próbálgattam. A kovácsnál craftolt cuccokat is lehet pörgetni. Hamar beadta az új flailt, meg pajzsot a crusának.
Úgy gondolom szezonban ez a funkció azért elég nagy segítség lesz. Minden legót ki lehet majd kockázni, a seteket kell majd gyűjtögetni, meg cserélni.
Persze csak bírja az ember majd alapanyagokkal.(#80575) Cadal
Köszi szépen!
Egy olyan ötlet még támadt, ha már van ilyen, használjuk. Lehetne csinálni egy PH season communityt. -
quex
tag
Valaki meg tudná mondani, hogy le lehet-e szedni a fegyverről az 50% elit bónuszt úgy, hogy tudja használni a karakter? Tegnap este valami ilyesmiről beszéltek a klán chat-en, de nem igazán értettem. Szerintem ők is csak hallották valakitől és még nem próbálták, ezért volt zavaros.
Valami kockáról volt szó, amit ha jól értettem, visz magával a karakter és egyszerre csak az egyik karakternél lehet és ebben visz magával egy legendary tulajdonságot, amit levett egy tárgyról.
Elküldtek az act 3-ba egy új pályára, onnan kaptam egy új NPC karaktert a városba.
Nála láttam recepteket, azokhoz gyűjtöttem összetevőket. Hogyan tovább?I have an RNA joke, but it might get lost in translation.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Stellar Blade
- Motoros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parfüm topik
- RAM topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Makulátlan állapotú IPhone 14 128GB Starlight színben/Garanciás 2026.08.11-ig / Beszámítás van
- Apple Watch Series 6 40mm RoseGold Színben
- AMD FX-8800P integrált procis minigép.
- Eladó AMD Mini-ITX félkonfig(Asrock B450, AMD 3400G + gyári halk hűtő, 16GB Kingston)
- DELL OPTIPLEX7010 SFF/i5 3470/16GB DDR3/Intel HD Graphics/240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest