- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirman
őstag
Én maradok a blizzardnal mert ezzel is olyan 10mp alatt tudom resetelni az archon cooldownt es akkor meg marad 10 sec amig a regi es az új buff is aktív es Ennyi idő eleg a 20 chantodo stackhez is. Elvileg a Thunderfury is jo kockaba furner helyett. A trappedet meg a slowtime proccolja .
-
adrian360
őstag
A 2.3ban mi lesz a sima rift kulcsokkal? Ha jól olvasom nem kell majd csak gr kulcs, a kulcsok törlödnek vagy be lesz cserélve valamire?
-
Thrawn
félisten
Újabban ezzel boldogít a játék ha sokat van tálcára téve:
"An error occurred resetting D3D" - Hát fuuuuuuDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz Mirman #79806 üzenetére
Kipróbáltam, elég ha kb fél percre van tálcára téve. Képernyőkímélő nincs, nem is volt sose, az a kímélés ha hagyom elmenni aludni. Természetesen semmi értelme support oldalon érdeklődni, mindenkitől bekérik a dxdiag meg mittoménmilyen kilométer hosszú logot aztán eltűnnek...
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Kódos
aktív tag
üdv
Valaki aki jobban ért dh-hoz s3-ban akkor az írja már le nekem hogyan tehetem ezt a dh-t jobbá solo 46 eddig a legjobb vele és azt érzem hogy szar ez az egész solo mechanika a dmg meg van de nem tudok időben végezni....
[demon hunter s3] Karakter névért ne hariHa a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye
-
Thrawn
félisten
válasz Gorneck #79812 üzenetére
Ez nem vígasztal
Win7, Win10, tökmindegy, ugyanez van. szerk: majd még kipróbálom Gaming Evolved nélkül is, hátha csak az kavar be.[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Mirman
őstag
Na kipróbáltam a torrentet , nekem nem feküdt ezzel a játékstílus ( pontosabban én feküdtem tőle a földön folyton ) mivel meg kell állni hogy elsüsd , míg a blizzard az mehet futás közben. Eddig 45 ment le majd 11 perc alatt. Érdekes egy dolog ez , néha 50 archon stackel állok a tömeg közepén meg se mozdul az életem. 2 percel később meg majd 300 stackel is leütnek a p*csába. Nem igazán értem egyenlőre .
-
Thrawn
félisten
-
Mirman
őstag
Hála az égnek , már kezdem felvenni a játékstílust . 47 9:30 alatt megvolt. Shard of Hate nagyon durván proccol , minden egyes támadással , valszeg ezért van bent az arcane torrent mert azzal rettentően néz ki. Viszont a blizzard nekem még mindig jobb mert hiába van meg az archon reset hamarabb az AC-vel ha nincs meg annyi idő alatt a 20 Chantodo stack.
Solyomb : Link
-
Edge
veterán
válasz Thrawn #79820 üzenetére
viszont monk megkapja a nerfet
Mirman: én nem gyúrok chant stackre de sztem nem is szükséges ami összejön annyi összejön, nem az a fő damage dealer az csak bónusz.
tegnap próbáltam a stricken gemet kiszedni de nem sikerült, addig még nyomom ptrt hogy kipróbálhassam ezt a gemet is.[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Rayner
őstag
Monk az várható volt, már gusztustalanul op lett a többihez képest pedig a kedvenc kasztom
(persze volt olyan időszak hogy a monk volt a mostoha tesó)
Wiz WD
amúgy is ezeket akarom indítani S4-be (a passzív buff még a AW delrasha buildet is buffolja nem is kicsit)WD is jó lesz nem kell a stackre figyelni hanem instant beviszi a 900% dmg-et nyammi meg a dot is erősödik jó ez
[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
válasz Rayner #79824 üzenetére
Pedig ha jól láttam a barbok vezetik a ptr listáját nem a monk azt meg buffolják. Amúgy meg ha kicsit is buffolnak a wizen meg wdn akkor már ott is lesznek mint most a monk akkor minek a nerf?
(#79823) Edge: már nerfelték a monkot kb. a setes kesztyűk nem is érnek semmit onnantól 300-ról 100%+damagere nyomták baromi egy okos banda tényleg.
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Edge
veterán
válasz Mirman #79825 üzenetére
az archon képességeknek van még skilldamjuk is és azonnal le tudják adni nem pulzálva, ha arra gyúrsz mindig hogy meglegyen a 20 stack sztem az csak időveszteség, de ez csak az én véleményem
Gorni:
barb:
Immortal King's Call
[6 Pieces] - Now increases damage by 250% (up from 100%)Threatening Shout
Falter : Enemies instead take (down from 30)25% increased damage for 6 seconds.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Ultimatecc
tag
Az egyértelmű hogy kellene az amuletbe is egy socket amibe mehet az iceblink. Mivel az iceblink cold spellre proccol így nem kell a bola hanem mehet az evasive fire a focus rúnával. (tudom hogy bolás íjad van de nem kell neked pull mert a multishot mindent beterít amúgy is és a followeren meg van ess of johan).A spelleknél marked of death-re nincsen szükség egyáltalán helyette a Vengeance a seethe rúnával sokkal jobb.Persze ha nagyobb szintű gemeid lennének az sokkal jobb lenne de ez csak részletkérdés mert a geared elég lenne 51-2ig biztosan.
Ultimatecc#2128 twitch.tv/ultimateccz
-
bumpedli
újonc
válasz Gorneck #79836 üzenetére
Sziasztok, azt lehet tudni már hogy a Spirit of Arachyr 2p bónusz permanens Spider Queen-je (ami olyan mint a Corpse Spider primary skill hasonló nevű rúnája) beletartozik-e a 6p bónusz creature skilljei közé? Mert ha igen akkor az új 4000% / 5sec * 9 sebzéssel már elég cupákos.
-
Gorneck
legenda
Látom sok változást kiszedtek...
Helltooth Harness
•[2 Pieces] - Now takes 1500% weapon damage every second (up from 1000%) and takes 20% increased damage (up from 15%)
•[6 Pieces] - Now gets 900% increased damage (up from 300%) Now last for 15 seconds (up from 12) No longer says it stacks up to 3 timesEz nagyon pozitív...végre. Bár azt továbbra se értem miért nem lehet normális spender setet csinálni. Illetve ezek után mi lesz a WoZ barcerrel? A barna sorának egy része felesleges...
•Spirit of Arachyr •[2 Pieces] - Now deals 4000% weapon damage (up from 2500%)
Ez semmi...új set létére nem sok semmit fog okozni...speedfarmra még jó lehet.
•ItemPassive_Unique_VoodooMask_002 Chance when attacking to summon horrific Mimics that cast some of your equipped skills. (reworked to cast some skills)
Érdekes lesz így a Grin Reaper...de ez is jó változás.
•ItemPassive_Unique_Ring_576_x1 The 5 Fetishes closest to you will shoot a powerful Poison Dart every time you do. (reworked from all Fetishes shooting)
Ehhez kellett nekik bő 1 év...ehhhh...
•ItemPassive_Unique_Mojo_010_x1 Your Hex - Angry Chicken explosion damage is increased by 200% (up from 100%) and slain enemies trigger an additional explosion.
Nyammm...
•ItemPassive_Unique_Ring_858_x1 Gain the Swampland Attunement passive. (reworded)
Ez pl nemtom mi...új item?
Gorneck#1239
-
-
Gorneck
legenda
válasz MegalodonS #79842 üzenetére
Fogjuk rá... Bár attól azért messze van...speedrift setup...inkább. De örülök neki, hogy végre a WD is kapott vmit, mert a tempója gyilkos volt...
Gorneck#1239
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Töltési képernyőn, tippeknél a "Stay awhile and listen" pontoson mit jelent? A magyar jelentésével tisztában vagyok, de mit kellene hallani? Ez valami easter egg a játékban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs