- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz ProEvoFan #44099 üzenetére
Annak a drop pillanatában megpecsételődött a sorsa
Nyugodtan megnézhetedR3ĐßuŁŁ Skill..ott kiválasztod hogy mit szeretnél lecserélni, aztán kikeresed hogy mire és egyszerűen kiválasztod..
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mpierre
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
-
Rossi
addikt
Kíváncsi vagyok a patch-re, bár én egy darabig nem fogom tapasztalni a hatásait. Jövő keddtől kb. egy hónapon keresztül garantáltan nem jutok D3 közelbe, addig pedig épphogy meglesz a lvl60 és hell dia kill. Szóval pont nem fogom látni, hogy inf-en mit buffoltak, nerfeltek.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
RockHaRD
addikt
végre van eszük a Blizzardnál az embereknek, és pl ahelyett, hogy a venom hydrát nerfelnék, a többi hydrát fogják buffolni
-
DjDanee87
addikt
válasz RockHaRD #44111 üzenetére
Akit érdekel a teljes: Wizard változások
-
-
FehérHolló
veterán
válasz thesound #44113 üzenetére
Azért kicsit vicces, hogy már a legelső EULA-ban benne volt, hogy én nem nézegethetem külső programmal a Dio3 által használt RAM területet, most meg belepakolják, hogy a Dio3 nézegetheti a teljes RAM-ot.
Mondjuk sok sikert hozzá admin jog nélkül, de ez egy másik tészta.Skynet is real. It's called Google.
-
akela91
addikt
válasz FehérHolló #44114 üzenetére
Csak azt zavarja, akinek van félni valója.
(#44116) FehérHolló Én akár belinkelem ide is a most futó alkamazásokat
Egyébként szerintem a Diablo memória gazdálkodását fogja vizsgálni, mert ahhoz már csak van joga, és tudják, hogy mi az ami rendellenes.[ Szerkesztve ]
-
akela91
addikt
válasz FehérHolló #44116 üzenetére
Nem hinném, hogy érdekli a Blizzardot mi van a memóriában a botter progikon kívül. Gondolom ez egy automatizált folyamat, és ha talál arra utaló jelet, Ban.
-
mephi666
nagyúr
válasz akela91 #44117 üzenetére
király lenne, ha így azonnal kiszűrhető lenne a botolás, mert akkor nem érné meg a parasztoknak, ha 10ezerért vennének accot, de 100ft-ot sem tudnának kibotolni belőle
hogy működhet ennek a detektálása? olyan programot keres a memóriában, ami folyamatosan egérmozgást csinál meg hasonlók?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
marcyman
aktív tag
válasz thesound #44113 üzenetére
Én amúgy nem értem ezt a "nem érdekük" dumát.
Tegyük fel, hogy egy tökéletes világban vissza tudják szorítani a botolók 90%-át.Ott van az RMAH ahol a nép tud(na) goldot venni 0,25 centért 100 ezret. Ebből levonnak 30%-ot ami marha jó bevétel lenne nekik is. Nem akarom elhinni, hogy a botolós gold többet hoz, mint ez hozna ha (majdnem) mindenki ott vásárolna aranyat.
De ez csak az én paraszti eszemmel gondoltam, majd biztos kijavítanak a hozzáértők.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
esés pillanatában rákerül a roll és majd patch után kapHAT magasabb értékeket (én azért nem félek, hogy elárasztanak a high dps ilvl61-62 cuccok... ilvl63-ból is alig esik normális sebzésű, tehát kisebb szintűből még annyi sem fog... csak lesz rá esély: valami nagyon minimális)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
ooooobi
senior tag
Ezeket a monk skilleket hasznälom a kérdésem, hogy elöször ütök a deadlyreachel az felnyomja a sebzésem, es ha utäna meg ütök a fists thunderrel akkor még fentebb megy egy picivel, gondolom ez a combination strike miatt, de annak nem kellene mär a dealdly reach hasznälatakor is aktivälodnia?
Mäsik kérdés, WD hex clockdownja szerintem több mint 15sec, ezt onnan gondolom hogy ha egszere elsütök 3 15 secest a hex mindig vagy 2mpel kesobb hasznalhato. Ez most hiba vagy en vagyok hülye
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
Iginotus
addikt
válasz Paarthurnax #44124 üzenetére
Foglald légyszi össze pár mondatban magyarul. Nem értem ezeket a szavakat.
Plug and Pray... :)
-
RockHaRD
addikt
nemtudom, hogy ki játszik itt wd-vel, de aki tolja, és infernon halad, az megmutatná nekem a buildjét?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Paarthurnax #44124 üzenetére
Hmm, érdekes és tanúlságos pedg éppen csak bele-bele olvastam.
#nincsbennetarcsi
-
mpierre
veterán
Tuti, csak ilyenül nem értek, a google fordító meg.... inkább hagyjuk.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
LÁZ
addikt
44095 ?
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
sunnymarcell
aktív tag
-
F-ECT$
titán
válasz DjDanee87 #44112 üzenetére
Újraolvasva kb ezek jutottak eszembe:
-"A hydrával nincs semmi baj, de mi buffoljuk a többi rúnát is." Ezzel alapvetően nincs bajom, de miért ezzel foglalkoznak? Vannak ennél égetőbb dolgok is. A venom eddig jó volt, most majd lehet választani, de mivel rúna váltáskor bukod az NV-t, ezért úgyis megint lesz egy általánosan legjobb (ami jó eséllyel marad a venom), és a többi kuka.
-Signature spellek, ap-be kerülő spellek: semmi konkrétum, talán ez utóbbiak kapnak egy kis buffot. A sok hydrás szövegelés helyett ide írhattak volna egy kicsit többet.
-WW nerf: ne használjatok cm/ww-t ezentúl, csak ha kiesett / megvettétek az új legendary fegyvert... Magyarul szívj azért, hogy 1.0.4 után elérd azt a szintet, ami már megvolt 1.0.3-ban.
-Buff, buff, buff: semmi konkrétum.Amiről nem esett szó: túlélőképesség, használhatatlan armorok (ice és storm), life regen / loh kérdésköre (ez utóbbi pl nem használható a sokat emlegetett hydrával), használhatatlan spellekről bármi konkrétum.
Kíváncsi leszek, hogy mi fér bele a patchbe, de nagy csodát nem várok.
Dive ever, work never.
-
mpierre
veterán
Kéne. Majd egyeztetünk.
Éppen licitálok új baltára... nem tudom, hol tart, de este 8 körül lesz vége. Ki is tudnám prószálni a hétvégén élesben.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
FehérHolló
veterán
válasz mpierre #44129 üzenetére
A lényeg, hogy Dio3 gazdasága össze fog omlani hamarosan, ha így csinálják tovább.
Megoldási ötleteket sorol fel az ürge. Ezekből csemegézve, összefüggések és pontos hatások nélkül:
1. Legendary-t és set-et erősebbé kellene tenni, droprate-et hagyni
2. Rare droprate-et csökkenteni lehetne
3. Jobban kellene diverzifikálni a statokat (min/max érték), garantálni kellene "fölösleges" statokat is az itemeken.
4. Nagyon erős, de account-bound cuccok kellenének az item piramis tetejére.
5. Ne csak infernon érje meg farmolni, gear-t több helyen haszálhatóvá kellene tenni. (Magyarul ha esik valami jó NM-en, ne kelljen 3 szint után lecserélned.)
6. Account-bound receptek kovácshoz.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz FehérHolló #44135 üzenetére
a legendary és a set itemeknek a drop rate-ét növelni kéne, vele együtt a rare drop ratet csökkenteni. a mostani buffokkal legendaryt egyenesen esélytelen lesz megfizetni.
ja meg hogy a helynek megfelelő legyen az item lvl. nehogymár act 1 farm közben jóféle 52-53-as rarek essenek már...
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
-
mammutka
tag
Sziasztok. Mivel a witch doctorommal eléggé megtorpantam, gondoltam, életemben először játszom egy kicsit melee karakterrel, így elindultam barbárral. A kérdésem az, hogy nagyjából 5M goldból inf act hányas szintig reális "felgearelni" a karaktert, ha "csak" tankolni szeretnék (nem fogok vele szólózni).
Mammutka#2227
-
mpierre
veterán
Érdekes gondolatok.
Egyet kivéve az acc-hoz kötött itemek. Ezek kimondottan értéktelenek lennének, vagy nagyon erőseknek kellene lenniük, hogy megérje befektetni a goldot. (Ez a tiszta pénz kivonás a játékból... Lehet ez a lényege? )#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mephi666
nagyúr
válasz mpierre #44138 üzenetére
kell a pénzkivonás ha minél több a pénz, akkor az inflációhoz vezet és az a legsz@rabb, hogy a sok botoló idézi ezt elő, mert ha CSAK tiszta játékkal gyűlne, akkor nem lenne ilyen gyors a folyamat... hosszú távon nem jó, ha sok pénz van a játékban, mert gold->rmah átváltásnál 0.25 alá nem lehet menni és idővel egyre több valós pénz kell, hogy ugyanazt a goldmennyiséget kapd reálértéket nézve ezért vesznek majd egyre kevesebben eur-ért goldot
-
mikromanus
veterán
Kicsit tán visszafogná a folyamatot az is ha játékban nem lehetne átadni itemet és goldot (trade ablak megszűntetés és dobott item se látszik mint az account bound itemeknél). A feketepiaci gold és item árusítást szépen megfogná. Meg a csapatjátékot is. Minden csak az AH-RMAH-on keresztül kerülhetne piacra. nem is tudom miért nem ezzel kezdték. Mondjuk a becsületes csapatjátékosoknak nagyobb szívás lenne, mert nem lehetne megosztani a szajrét a run közben és nem lehetne cuccal segíteni másokat.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Attix82
addikt
Goldot milyen sűrűn vesznek az emberek? Van valakinek tapasztalata? Mert beraktam 3 millió aranyat, de már pár napja ott van
[ Szerkesztve ]
-
Beri78
őstag
hát én még csak most kezdtem el játszani pár napja, de ahogy állnak az AH árak, az botrány
nem is tudom elképzelni, hogy lesz 5-10 millió aranyam egy-egy jobb cuccra...és akkor még nem is a legjobbakra...."...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Iginotus
addikt
Elég fura ez a heroscore tegnap még 5200. ma meg:
Heroscore: 3833
world: 11202 (demon hunter: 3057)
Europe: 4042 (demon hunter: 1038)
Pedig nem cseréltem cuccot...Plug and Pray... :)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Beri78 #44144 üzenetére
úgy mint a többieknek, veszel cuccokat, és eladod jobb áron, néha egy-egy farmolt cuccot is eladsz, és újra veszel cuccot, és berakod drágábban.
öngerjesztő folyamat, aztán egyszercsak lesz egy gazdasági fekete csütörtök a D3-ban, ami után jöhet a New Deal.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
oxox
addikt
-
-
mikromanus
veterán
válasz Beri78 #44144 üzenetére
Ne ess te is ebbe a csapdába. Nincs szükség a legjobb itemekre. Azért a legjobbak mert kevés hasonló kategóriás alternatíva érhető el. Ha sok lenne belőle akkor olcsóbb lenne. Akkor meg a még jobbakat nézegetné mindenki.
Inferno is teljesíthető közepes itemekkel. Ha az 5-10 millát az össz felszerelésre értetted és nem itemenként az más tészta. Az még reális is lehet. Fegyveren nem nagyon lehet sokat spórolni. Az mindenképp többmillás tétel lesz ha jól akarsz haladni, de ott se kell mindenképp 20-100 millás darab. A többit meg csak gazdaságosan. Ha nem olyan populáris buildet használsz mint a ww barb vagy a critical massos wizard, akkor szerintem olcsóbban megúszhatod (a crit chance-dam itemek eléggé meredek árakon leledzenek). Mindenesetre a nagyon jó cuccok drágák is maradnak, a jól használható közepes itemek meg olcsóak, vagy megfizethetőek (azokkal is lehet farmolni infernon és teljesíteni a questeket minden acton).
(#44146) Qru
az akkori jó cuccok nagyja most is olcsó. Kisebb volt a választék. Akkor annyival is beérte mindenki(#44145) Iginotus
Nem frissülnek az adatok automatikusan csak ha lehívod egyesével a profilokat. Pár módosulás miatt a korábbi értékek magasabbak mint a frissek. Armornál legalábbis így van (ha ez a diabloprogresses oldal)[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest