Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hapcimano

    csendes tag

    sziasztok!

    nemsokara megrendelem a munkahelyemen keresztul a humansoftnal jelenleg akcios (erdemes megnezni! [link]) Dell Latitude D630-at.

    Jo lenne azonban itthonra egy dokkoloallomas is, ezt viszont mar sajat penzbol kell finanszirozni. A Humansofttol kb 20-25 nettora jonne ki, azonban ebayen keresztul osztrak shopokbol is lehet mar 25€-ert venni monitortartos portreplikatort is [link]

    Nyilvan ehhez hozzajon a postakoltseg, ami egyes helyeken csak 10€, mashol tobb. Azt is irjak az osszes helyen, hogy szukseg van egy PA10 vagy PA13 nevu adapterre. Ez nem egyezik meg veletlenul a notebookhoz adott toltovel? Mas okot nem tudok feltetelezni arra, hogy miert ne csomagolnak a dokkoloallomashoz magat a tapegyseget is..

    Van egyebkent barmi tapasztalat a dokkolokkal kapcsolatban? Magyarorszagon erdekes modon nem elterjedt, pedig ha az ember az asztali gepet akarja helyettesiteni (19"-os tft, stb), akkor bizony jol jon, ha csak egy kattintas a dokkolas, es nem kell 100 usb kabelt meg dsub9 csatlakozokat bekotni.

    udv:
    balazs

Új hozzászólás Aktív témák