Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz premete #48092 üzenetére

    Igen, az 50-es széria már jobb akksival jön, és a Broadwell miatt jobb energiagazdálkodással is. Szerintem ha már most vennék gépet, akkro inkább az újabb platform lenne jó választás hosszabb távra. Árban belefér a 7450 is (itt egy csomó helyen árulnak Amerikából vett gépeket jó áron), inkább ez a bosszantó, hogy mindenféle új csatlakozók miatt nem könnyű és drága bele mondjuk tárhelyet bővíteni.

    Amúgy ezeknek az ultrabookoknak ennyire gáz lenne a billentyűzete? A tesztekben, amiket láttam, azt írják, hogy nem rugózik.

    t72killer: Szerintem premete a 7440-re írta, hogy belemegy a 9,5mm-es is, de lehet, hogy valamit én értettem félre.

    Egyébként az a nevetséges, hogy itt Kínában mindenre csak 1 év van. Az összes TP is egy évvel jön alapból. És ráadásul náluk olyan faszán van megoldva, hogyha mondjuk egy európai TP-re van 3 év NDB-d, akkor az midnenhol érvényes a világon, kivéve Kínában, itt külön át kell iratni, amihez kell az eredeti számla, meg egy csomó céges papír (kb. ilyen cégkivonat meg hasonlók), meg sz.ig./útlevél, stb. Értem én, hogy ez azért van, mert különben mindenki a több garanciával jövő és olcsóbb hongkongi gépeket venné, de komolyan elvárják, hogy ha valaki itt van mondjuk 2-3 hétre egy céges úton, és bedöglik a gépe, akkor belekezdjen egy ilyen garanciális ügyintézésbe, ami alsó ahngon egy hét...?

Új hozzászólás Aktív témák