Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Diniboy

    aktív tag

    Nagyon érdekes, megcsináltam a DDU-s tisztítást, legyalultam mindent. 3537 röl van szó , win 8.1 el , frissítve , az op rendszert legacy módban telepítettem ssdre, mert nem volt tiszta hogy kell UEFI módban telepíteni utána meg lusta voltam újrahúzni..
    Wifi kikapcs, aláírásmentes(hehe) módban újra indít, intel chipsett driver, intel 4400 driver, amd mobility 14.4 fel, és jó minden. Hibernál, elalszik, újra éled, kikapcsol , bekapcsol, ahogy kell. Épp írni akartam asztalin ide hogy minden jó erre kikapcsolta a képernyőt és nem tudtam csak a főkapcsolóval életre kelteni. Tesztelgettem párszor, jó. Lecsukom a fedőt, elalszik , ébred. Most előbb összecsuktam és mégsem jó.
    Néha igen-néha nem , érdekes. (lehet attól függ mi van épp megnyitva , nem próbálgattam sokat nem szeretem kihúzogatni a tápot működő(???) gépekből, és néha a főkapcsolóra sem reagál. Illetve ilyen esetek után nem csatlakozik a wifihez rendesen, azt mutatja az óra mellett hogy igen, de a skype, meg a többi online dolog azt írja ki hogy nincs internet, és böngészni sem lehet. Hmm...
    A vga kártyát most R9 M265x- nek ismerte fel , teljesítménytesztet még nem csináltam , még játékot sem néztem meg milyen . Valamelyik nap ha lesz rá időm újrahúzom a windowst UEFI módban aztán csinálok egy tiszta driverezést , csak hogy lássam nem a régi driverek kavarnak be (ddu után is )

Új hozzászólás Aktív témák