Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • satyr

    csendes tag

    üdv, pár hete érdeklődtem notebookokról a 'milyen notit vegyek' topicban, természetesen pont nem azok közül választottam, amiket ott felsoroltam - de a lényeg: immáron egy Inspiron 9400 boldog tulajdonosa vagyok :D notebookstoreban vettem, igen jó áron, már lehúzott velem két éjszakai műszakot és nem zajong, nem melegszik, nem akad, szóval hepinesz.

    most viszont egy olyan problémám van, ami igencsak dühít, google barátunk se nagyon tudott segíteni, úgyhogy gondoltam megkérdezem itt. rákerestem a témában és láttam hogy másoknak is volt gondja a mikrofonnal/lineinnel, de választ nem nagyon kaptam:
    egyszerűen nem tudok hangot kisajtolni a mikrofonból. más gépen kifogástalanul működik, ezen viszont semmi. mikrofonbeállításoknál nincs speciális, van egy ilyen audio setup szerű ('olvassa be ezt a szöveget' baromság), semmi hang, hangvezérlőben be van tickelve a mikrofon és fel van húzva, tehát elvileg nincs letiltva sehol, és továbbra is semmi.
    amikor bedugom az aljzatba akkor kiadja ezt a lehetőség hogy linein legyen vagy mic vagy advanced setup (ja, advanced, annyit lehet beállítani, hogy ne csesztessen egy üzenettel mindig, kösz).
    valakinek volt ilyen gondja és talált rá megoldást? új driver pl (egy hetes gépnél....)?

Új hozzászólás Aktív témák