- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
jootomy
tag
55° normális a gépbe?
http://www.vadoctanya.hu ~ ha egy kis kikapcsolódásra vágysz...
-
brasil
senior tag
válasz sszever #2703 üzenetére
jaaa értem már. ha a hangszórók melett a gépben akkor kicsit soknak tűnik (bár ha 52fok van a szobában akkor lehet jó is...), ha a procc körül akkor terhelve határeset, ha a vga körül akkor alapjáraton megfelelő, a hdd mellett sok ésígytovább
...az, hogy hagyod, hogy egy hetero, nős férfi borotválja a zacsidat, tesz igazán macsó férfivá!...
-
-
SzaboZE
addikt
válasz jootomy #2701 üzenetére
Attól függ hol. A procimag 78 fokon van üzemi hőmérsékleten, ekkor kapcsol be a ventilátor alapfordulaton. A hűtő tehát bőven elérheti ezt a hőfokot.
SzaboZEHa nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
onkelz
aktív tag
Gondolkodom egy Inspiron 9400-esen, de a vga-t, ami benne van nem ismerem.(Intel 950)
Jatekra -mondjuk CS- ez milyen? -
brasil
senior tag
-
attika80
aktív tag
Sziasztok. Elobb inditottam a gepet, ahogy jott be a bios, kiirta, hogy a beallitasok megvaltoztak, vagyis valami ilyesmit. Azota nem tudom hasznalni a touchpad-ot. Hol lehet ezt allitani? Dell 1705 Koszi elore is
-
attika80
aktív tag
Nem oda nem jutott Ket nap kulombseg volt a ket tortenet kozt. Egyszercsak jott egy hibauzi meg biosnal azota nem megy. Van fent setpoint leszedtem de igy sem jo. Inditootam a 64 bit-es xp-t ott sem jo. Biosflesh is volt, hat nem tudom sajnos. Egyebkent az lcd teljesen kiszaradt nem latszik rajta semmi
-
Chili7
őstag
Van valakinek inspiron 6400-asa? Milyen hangos a ventillátora különböző terheléseknél?
A Dellek touchpad-jának szélén és alján van ez az úgynevezett ''görgetősáv''?
thx -
attika80
aktív tag
Van keznel egy 6400-as is itthon Egyaltalan nem hangos full terhelesnel sem. Igaz sogorom nem sokat hasznalja ezert is elado. Ha meg csak netezik vele nagyon ritkan kapcsol be a huto. Szoval en halknak mondanam. A touchpad aljan es jobb szelen van egy jel gondolom erre gondolsz Bar fogalmam sincs mire jo sohasem hasznalom, foleg most hogy elromlott
[Szerkesztve] -
brasil
senior tag
jaja vam görgető, meg minden extra amit szoktak rácsinálni...
nálam is van egy 6400as télleg alig kapcsol be a enti ha nem tömörítesz folyamatosan, d ha mégis akkor is elviselhető, elég halk jószág. ágyban szoktam gépezni éjjel bnőm mellett, még nm panaszkodott.( legalábbis a hangra nem )...az, hogy hagyod, hogy egy hetero, nős férfi borotválja a zacsidat, tesz igazán macsó férfivá!...
-
brasil
senior tag
-
Chili7
őstag
Kössz a válaszokat, de még van kérdés!
Valahol azt olvastam, hogy x1600-al szerelik, de valószínűbb a GMA950-el szerelt gép.
Nos ez a gma 950 mit bír?
Mennyi ideig megy akkuról?
Weboldalakom azt írják, hogy fehér. Képek alapján ezüstnek tűnik. Na most milyen?
Tudtok valami multit ahol meg tudom nézni?
köszi -
brasil
senior tag
x1600 nincs, inel vagy x1400 a nyerő.
a gép ezüst a széleken a csík pedig fehér. nekem tecik a dizájn...
gma950: 4pixelpipeline, 0 vertex, 400mhz magsebesség,dx9c, sm2.0, mem a rendszermemóriából táplálkozik. 3Dmarkokban valahogy így teljesít:
3DMark01: 1300
3DMark03: 1300
3DMark05: 450
3DMark06: 200
természetesen ez procc, mem stb függő erősen de ilyesmi várható.
[link]ja és így néz ki valahogy.
[Szerkesztve]...az, hogy hagyod, hogy egy hetero, nős férfi borotválja a zacsidat, tesz igazán macsó férfivá!...
-
Chili7
őstag
Nincs nekik valami support oldaluk, ahol driverek, általános garanciális feltételek, felhasználói kézikönyv pdf, stb...vannak?
-
attika80
aktív tag
Sziasztok. Nem tudja valaki, hogy dell-tol lehet e alkatreszeket rendelni? Kene nekem egy touchpad mivel elhalalozott
-
Peetee(tm)
aktív tag
válasz attika80 #2732 üzenetére
tudomásom szerint, ha te is 3 év garral vetted, akkor bármilyen nemű hiba esetén javít cserél az ''Istenkirály Dell!? '' 2 haverom rendelkezik ilyen készülékekke és ők mondták nekem, hogy ahol ők vetteék, ezt mondták nekik....., de csak ha még van rajta gar!
Az életben 1 dolgot adhatsz fel, levelet a postán! Peetee(tm)
-
brasil
senior tag
válasz Peetee(tm) #2735 üzenetére
jaja az istenkirály dell mindent kicserél de ha az emberfia összetöri, átmegy rajta kocsival esetleg leönti teával akkor sztem az kimeríti a nem rendeltetésszerű használat kategóriát, nem gondolod?
Chili7 :
akksiról em tudom mennyit megy tápról használódik. olyan 2óra körül lehet.
[Szerkesztve]...az, hogy hagyod, hogy egy hetero, nős férfi borotválja a zacsidat, tesz igazán macsó férfivá!...
-
brasil
senior tag
válasz attika80 #2737 üzenetére
hát éppen lehet h tudnék de ha te még mindíg a messziben laksz akkor sokba lenne posta, anyagilag és időben is. ebay-en nem van? onnan egyszerűbb lenne a dolog. volt egy usás oldal minenféle dell cuccokkal majd rákeresek. sajnos nem mentettem el.
...az, hogy hagyod, hogy egy hetero, nős férfi borotválja a zacsidat, tesz igazán macsó férfivá!...
-
brasil
senior tag
válasz Peetee(tm) #2743 üzenetére
értem én
-
Smogus
őstag
Van egy kis gondom
Dell inspiron 1300-as notmi van és lenne rajta egy winreinstall
A manuálból kiböngésztem, hogy ilyenkor ctrl + F11-et kell nyomni még a dell logo elött.
Na ezt meg is tettem, töbször is, de sajnosn nem történik semmi, megnéztem megvan miden rejtett patríció.
Szóval hogyan tudnám ujratenni a windows-t???
SegítsetekHa az emberi agy elég egyszerű lenne ahhoz, hogy megértsük, akkor egyszerűségünkben erre már nem lehetnénk képesek. -- http://smogus.deviantart.com/ --
-
attika80
aktív tag
Kerdezni akartam meg, hogy elvileg nekem ingyen van vista upgrade-m. Hogyan is tudom ezt elkovetni, marmint hogyan tudom upgradelni? Megeri egyatalan?
-
Peetee(tm)
aktív tag
válasz attika80 #2746 üzenetére
nem tom meddig lehet felhasználni azt az upgrades kupont, de én még kiforratlannak tartom a Vistát, meg még nem is az eredeti ami kintvan, aszondjákkk
nehogy kompatibilitási, futási, kékhalálos, stb... hibák jelentkezzenek, jah és persz megeszi a géeket reggelire.....Az életben 1 dolgot adhatsz fel, levelet a postán! Peetee(tm)
-
Matyesz
csendes tag
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani hogy a noti tápkábel 3. ere az mi célt szolgál?
Az y alak alsó szárának erére lennék kíváncsi, ugyanis nekem egy moddolt sima magnó/videó tápkábellel müxik ugylátom a cuccos. Az ember mindenfélét hajlamos remélni, még azt is hogy a rejtélyes 3 szál jelenlétében esetleg feltámadna az akksi v. ilyesmi Szal szeretném megtudni hogy abban a szálban mi futna ha futna? földre tippelek, de hátha mittomén.. -
t3v3h
csendes tag
Hirdetni a Harder piacon kell, ez a topic nem erre való.
Atlantis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest