Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    válasz Krisza0508 #18430 üzenetére

    Nem a videokártya gyenge, hanem az online film van agyontömörítve, azért blokkosodik. Ezzel nem tudsz mit csinálni, minőségibb anyagot használj (HD például, vagy legalább DVD), az nem lesz kockás.

    Latitude E6410 tulajok!
    Megjött a masinám a héten, minden szuper, egyet kivéve: "cincog" a gép. A hangszórókból és a fülesből is elektromos zaj - "cincorgás" hallatszik. Ezt egy ilyen kategóriájú gépnél furcsállom, a kérdés, hogy mások is tapasztalják-e, mert ha nem, már hívom is a Dell-t és ki is próbáljuk az NBD garanciát...
    A Vostro 1400-asom nem cincorog, utoljára a gagyi Clevo-m csinálta ugyanezt. Kipróbáltam, nem a vinyóról szedi-e össze, de ha kivettem, és pendrive-ról indítottam linuxot, azalatt is cincorgott. Ha másnál is ilyen, akkor majd igyekszem megszokni, bár csöndes szobában észrevehető, hallható és zavaró, fülessel zenehallgatás közben meg pláne.
    Tápról-akkuról egyaránt csinálja, szóval itt nincs összefüggés. Ha a Wifit kikapcsolom, akkor is marad a zaj, álló, pörgő ventilátorral szintén, szóval ott sincs összefüggés. Valami gyenge alkatrész lehet az alaplapon, vagy az audiochip a gagyi? Szóval tapasztal-e más is ilyet?

    Üdv!

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák