- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomazin
veterán
Akkor egy kicsit szeretném kifejteni:
Természetesen mindenki a saját rendelkezésére álló információk és lehetöségek alapján hozza meg a döntéseit. Valaki a steam mellett dönt, mert legyen egy helyen. Más gondolom a kupon miatt az epic mellett, van aki inkább szürkeboltban veszi meg és van aki le fogja torrentezni. Mindenki szépen meg fogja magyarázni valamivel a saját döntését (még úgyis, ha alá lett esetleg támasztva pont az ellenkezöje).Aztán van egy pár hülye itt aki már nagyon unalmas másoknak, akik arra próbálják buzdítani a népet, hogy ott vegye meg, ahol nem mások kapják a pénzt, hanem az aki tényleg letette az asztalra a produktumot, és ezek ellen benyomunk egy ilyet:
"Nem tök mindegy neked/mindenkinek, hogy ki hol veszi meg? A te életedben semmilyen jelentősége nincs ennek, te is ott vetted meg, ahol neked jó, ő is. A CDPR-t támogató önjelölt irgalmas szamaritánus/térítő hozzáállás is teljesen értelmetlen szerintem."És itt van a hatalmas nagy tévedés. Ugyanis mindenki szereti elfelejteni, hogy amikor valahová rakja a pénzét, akkor ö szavaz. Arra szavaz, hogy egyik vagy másik cégnek több bevétele legyen, és arra szavaz, amivel ezt a pénzt megcsinálta. Miért lényeges ez nekem? Ugyanis amire sokan szavaznak az lesz az az irány amerre megy tovább majd a cég és ha azt látja a többi cég is, hogy sikeres és megéri, akkor ők is. Miért tart ott a játékipar, hogy a cdpr-t mindenki kivételként emlegeti? Mert mindenki leszarja azt, hogy mit okoz a vásárlásával. Megveszed a következö fifát is, hogy még belerakj 10-1000x annyi pénzt a gamblingbe? Yes, akkor nem csinálok semmit, csak megint lehúzlak (fifa 21 legacy). Ömlik a pénz a mobile gamingbe? Diablo immortal. Pénzt adsz azért, hogy valójában ne is legyen a tulajdonodban a játék és akkor vegyék el töled amikor akarják? Steam/epic/új olcsóbb konzolok stb. De lehet várni a gta6-ot, meg a hl3at is, csak amíg minimális energiabefektetéssel jön a pénzt addig minek eröltesse meg magát bárki.
És akkor most egy kicsit kanyarodjunk vissza, hogy pár idióta miért is kampányol amellett, hogy gog-os verziót vegyen az aki gondolkozik azon hol vegye meg? Azért mert a játék a tied lesz. Letöltöd és megy és akkor is menni fog, ha olyat csinálsz, ami nem tetszik a gognak, ellenben sok sikert elindítani a steam könyvtáradból bármit, ha kapsz egy szép bant. A teljes pénzeddel őket támogatod. Arra szavazol a teljes pénzeddel, hogy szeretnél még witcher (illetve bízzunk benne) cp2077 kaliberű játékot.
Tehát továbbra is mindenki nyugodtan megideologizálhatja magának, hogy azért steam, mert csak 1 lauchert akar (nem is kell laucher, ha gogon veszed), mert olcsóbb a szürkebolt (mert tényleg azon a 3k-n múlik, hogy a bankkártyatolvajokat támogasd a cdpr helyett), ez lesz az ö döntése. Semmi baj nincs ezzel, rengeteg ember így él, hogy szereti a fejét a homokba dugni és nem gondolkozni egy kicsit is elöre, apró kényelmekért feladni mindent, aztán bezzeg régen minden jobb volt.Be lehet irogatni, hogy gyülöletkeltek, meg magánügyekbe avatkozok bele, söt még azt is, hogy afrikai gyerekeket is rózsaszín műanyag szandállal támogatom, hogy könnyebben elkapja öket a leopárd, csak ezeknek pontosan azonos közük van ahhoz amit írtam.
-
veterán
válasz l.skywalker #8953 üzenetére
Most néztem meg, én október 8 és PlayItStore-tol rendeltem nem Konzolvilag.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Vesa
Topikgazda
válasz tomazin #8954 üzenetére
Full OFF a téma, nem megyek bele. A lényeg az, hogy nem a mondandód tartalmi részével van baj, abban sok igazság van (bár így is csak a Te szempont rendszered marad, noha létezinek más érvek is), ez azonban nem jogosít fel sem téged, sem mást arra, hogy másokat a döntésük miatt -és főleg, másokat személyükben- lesajnáló, elítélő módon jellemezzen! Ezt az alapvetést kell megérteni. Ajánlást tehetsz, érvelhetsz is mellette, azzal még jót is teszel. De megítélni és elítélni valakit azért, mert nem osztja a véleményedet, had ne nekem kelljen elmagyarázni mit jelent, és kikre jellemző. Remélem érted a probléma lényegét. A témát itt részemről zártam.
[ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valaki fent van még és ilyet nézne:
Stream
CYBERPUNK 2077: 16 hours gameplay impressions
"Join me in chatting to two journalists (Tom Marks from IGN, Phil Hornshaw from GameSpot) who played 16 hours of Cyberpunk 2077 each. Ask any questions you like, since this will be the last chance before reviews!" - Alanah Pearce
Live-Die-Respawn
-
sittes79
addikt
Hivatalos infó startrol, preload-ról?
-
zkxdn
őstag
"És elvileg nem dec 7 az embargó"
Akkor még a végén tényleg e hétvége lesz az. De akkor ti hogy tesztelitek le normálisan?
Kezdem azt érezni hogy akik PCre kérték a játékot azoknak van kint a kód, mert elvileg az a legkiforrottabb port, míg azok akik konzolra kérték várni kell. Vagy ez elképzelhetetlen? CDPR nagyon maximalistának tűnik....vagy lesz még egy delay
Basszus ha ma nem kapjátok meg a kulcsot elkezdek aggódni
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
Ha már nem tudok aludni, pár érdekesség a beszélgetésből:
- Tom: attól félek, sokan a mostani W3-hoz fogják hasonlítani, hogy az tökéletes, a CP pedig még nem az: de elfelejtik, hogy a W3 se volt tökéletes megjelenéskor, csak idővel lett az. A CDPR nem tökéletes játékokat gyárt, hanem elképesztőn "fun" játékokat. Nem katasztrófális hibákra kell gondolni, csak hogy még vannak benne nem tökéletesre csiszolt apróságok.
- Alanah: 2 dolog nem nyűgözött le elsőre - igaz nem próbáltam - a közelharc nem nézett ki túl jól, és a vezetés mechanika, de ezeket még update-elik.
- Tom: nagy gond nincs vele, az alapok rendben vannak, de azért nem összehasonlítható a távolsági fegyverekkel, amik viszont super-fun.
- életutak: Tom: corpot indítottam, talán kicsit nagyobb különbségekre számítottam az elején, mert a fél órás intro után úgy tűnt kb mindenki ugyanoda csatlakozik be a történetbe. Viszont később minden esetben amikor öltönyös fickóval kellett beszélnem, sokkal könnyebb volt vele szót érteni, mert mindig felkínált vmilyen corpo-s opciót, tehát határozottan olyan érzés volt, hogy számít ki mit választ.
- Phil: igen, ahogy eddig láttam, főleg a párbeszéd opciókban nyilvánul meg a különbség, és tökre tetszett hogy kiemeli ezeket az opciókat, de az is megjelenik amit nem választhatsz, hogy lásd mit hagysz ki.
- Tom: a GTA-hoz hasonlítás kapcsán sokakat megnyugtatott amiket írtam is: határozottan olyan érzésem volt hogy egy vérbeli RPG-vel játszok, és nem olyan mintha FPS-el, akció játékkal vagy bármi mással. A tempó pont olyan mint a W3-nál. Rengeteg párbeszéd, nem feltétlenül kell quest teljesítéshez sem erőszakot alkalmazni, fantasztikus, VISZONT nem pont olyan a játék, amilyen benyomást kelt a marketing kampány. (ezt már feszegettük a fórumon úgy tűnik nem alaptalanul - a komment író)
- Phil: teljesen igaz. Ez nem olyan fegyverrel rohangálós akció game, persze választhatod ezt a játékstílust, de az nem lesz könnyű. Próbáltam is a sűrűjébe pörkölni, de gyorsan szétrúgták a seggem.
- Tom: az ellenfelek kemények, sokat sebeznek és meglehetősen golyóállók. Rohangálhatsz a fegyvereddel, de nem a legjobb módja a kiiktatásuknak, mert számtalan eszköz áll a rendelkezésedre.
- Alanah: volt egy eset hogy a Maelstrom gang tagjai egymásnak estek egy Miltechtől szerzett info alapján. Nem kellett tűzharcba bocsátkoznom, szépen elintézték egymást. Ami piszkosul bejött, mert meggyőzéssel és egyéb módszerekkel megoldhatók akár a Boss fightok is.
- korábban már esett szó a közelharcról, de mi a véleményetek a harcról összességében? Tom: az első órákban szegényesnek éreztem, de ahogy haladtam és mélyültem el benne, jobb fegyvereket szereztem, új opciók nyíltak, egyre érdekesebb lett, 16 óra alatt érezhető volt, ez egy igen hosszú game, a skill tree-k kapcsán is a felszínt kapargatjuk. 10-12 óra telt el mire azt éreztem, ez igen, cool dolgot unlock-oltam a cyber augmentáció ágban, és csak ettől az egy módosítástól klasszisokkal élvezetesebb lett a harc. És lesz mit feloldani a játék végéig.
- Andrew kérdezi a chatről: lehetséges pacifista módon végigjátszani? Vannak nem halálos fegyverek, pl azok alkalmazásával. Tehát konfrontálódni muszáj, de ölni nem ha jól értem. Igen, ezt kombinálva lopakodással és egyéb opciókkal, mint a hekkelés. A legtöbbször lehetőség van elkerülni a harcot, de nem mindig.
- mi történik ha meghalsz? Load last checkpoint/ save 😀
- szerepelt J.Sh. a játékotok során, milyen volt vele lógni, nem volt idegesítő, ilyesmi? Teljesen oké és nem, mert nem bukkan fel állandóan, csak bizonyos pillanatokban.Elég nagy köcsög amúgy. 🥰
- úgy kell elképzelni, hogy pl egy forgalmasabb helyen mászkáltam, ott gitározott egy fószer az utcán. Egyszer csak megjelent mellett Johny, valamit magyarázott a dalról és ez elindított egy küldetést.... Biztos gáz vagyok, de szerintem Keanu nem egy jó voice-actor. (Egyetértek, de jófejnek tűnik - a komment író). Férfi V-vel játszottam, akinek teljesen rendben volt a hangja, Keanu rontott kicsit az összképen. Nem borzalmas persze, és ettől függetlenül jó választás volt a karakternek.
- mennyire volt sűrűn lakott a város / környezet? Amikor én játszottam azzal volt kis gondom, hogy még egymás mellett ülő npc-knél is előfordult, hogy szinte ugyanúgy néztek ki. Előfordul minden játékban, nem ördöngős, mennyit változtattak azóta ezen? Phil: én ilyet már nem tapasztaltam. Az ember sűrűséggel kapcsolatban, volt hogy lementem az utcára, jó nagy tömeg volt, az utca másik pontjára az eljutás sem volt túl egyszerű. Voltak későn megjelenő arcok, amiket nyilván javítanak. Tom: teljesen egyetértek, nyilván vannak kevésbé forgalmas részek, de vannak olyanok is, ami lenyűgöző volt. Nem fair összehasonlítás, de közvetlenül utána játszottam az amúgy fantasztikus új Yakuza game-el, teljesen más dimenzió, a CP javára. Ott sétálgatni a CP után nagyon nagyon lapos volt, és ennek ellenére egy nagyon élvezetes game.
- amikor egy Yakuzában vagy GTA-ban bóklászol nagyrészt átlagos kinézetű embereket látsz. Ha körbenézel Night Cityben, mindent látsz csak átlagos embert nem, mindenki extrémen öltözködik, a hajviseletek is extrák. Észrevehető hogy megváltozik az emberek külseje attól függően, a város melyik részén jársz. Phil és Tom: határozottan, totálisan! Eléggé jól haladtam a sztorival, elég sok városrészre eljutottam, a külterületen is jártam, és mindenhol más az emberek stílusa, ezen kívül a szegényebb / gazdagabb réteg is látványosan elválik egymástól, pl Pacifica durván lepukkant.
- hogy működik a románc a játékban? Phil: a sztori előrehaladtával, a karakterek megismerésével és párbeszéd opciók választásával lehet közelebb kerülni karakterekhez vagy mellékküldetések teljesítésével. Sajnos én ennyi idő alatt nem ismertem meg egyik karaktert se annyira hogy idáig eljussak. Viszont egyszer igénybe vettem egy pronyó szolgáltatásait (nevet), egy PR-os hívta fel a figyelmem hogy ki kellene próbálnom, mivel az emberek kíváncsiak lesznek erre is (jaja, csak emiatt). Viszonylag standard, jobb grafikával mint a W3-ban. Tom: velem ez úgy történt, hogy volt egy quest, ahol leadták a drótot, találkoznom kell valakikkel xy helyen. Oda is mentem, amikor benyitottam az ajtón, mindenki meztelen volt, és elkezdődött egy elnyomhatatlan szex jelenet, kicsit kínos volt 🤣, mivel sejtésem sem volt, hogy ilyesmibe csöppenek. A jutalmam végül egy melee weapon volt egy dildo képében. (Omfg 😇).
- mellékküldetésekkel mi a helyzet, mennyire élvezetesek? Phil: őszintén szólva főleg a fősztorira koncentráltam, amivel találkoztam, az király volt. Tom: az első nap a prológust csináltam meg, a 2. nap fifty-fifty csináltam a fő és mellékküldetéseket, fantasztikus volt, de volt hogy 1 órát csapattam a verdával csak úgy céltalanul. És azt kell mondjam rendkívül élvezetes volt, figyeltem az összetűzéseket, és jópár mellékküldetést is begyűjtöttem, nem akarok spoilerezni, de pl az egyik egy temetésre vitt stb... Vicces, nem szokásos élmény volt.
- Tom: talán leg-felnőttebb game, amivel valaha játszottam. Mindenhol szex és erőszak. Abszolút nincs ezzel gond, sőt, jól illeszkedik a CP világba. Egyszer sem éreztem, hogy na ez szükségtelen volt. Az egyetlen kivételnek a gyűjthető dildokat érzem. 😆
- van szerencsejáték? Mindketten: nem találkoztam vele eddig. Minijátékok: bunyó, ezen kívül mindketten bizonytalanok voltak, mi számított még annak, amíg játszottak.
- Ingatlan vásárlási lehetőség? Tom: nem találkoztam vele, de úgy rémlik, a CDPR azt mondta, nincs erre lehetőség, de úgy látják lenne rá igény, lehet hogy kidolgoznak majd vmit. V-nek van lakása, de egyelőre ebben kimerülnek a lehetőségek. Phil: autókat viszont úgy tűnik tudsz vásárolni. Jó drágák.
- mennyi épület bejárható? Phil: abszolút nem mindbe, de pont olyan a feeling mint egy igazi városban. Nem is érzel késztetést hogy minden egyes épületbe bemenj, ami mellett elhaladsz. Szerintem pont jó. Tom: teljesen így éreztem én is. Kiegészítve azzal, hogy sok ajtó nem nyitható, viszont sok azt írja, zárva. Egy csomó épület akkor lesz bejárható amikor egy küldetés oda visz. Sokkal kevésbé van az az érzésed hogy potenciál nélküli épületek között mászkálsz, mert mindig ott az esély, hogy oda egy küldetés révén be tudsz jutni.
- Braindance: milyen gyakori játék elem? Phil: elég sokban volt részem a fősztori során, mellékküldetésekben is előfordul. Teljesen jól illeszkedik a játékba. Tom: élvezetesebb mint W3-ban a kövesd a nyomokat nyomozós játékelem. Nem kihívásnak nevezném inkább a prezentáció miatt élvezetes.
- Zárásképp: mi volt a kedvenc részetek a játékban? Tom: baromira élveztem, nagyon tetszik a game, várom hogy folytathassam. 2 dolgot emelnék ki inkább: a város maga, egyszerűen fantasztikus hely ott lenni, körbeautózni. A másik a fősztori, kiemelkedően jó, beszippantott, már a prológusban többször mondogattam, hogy oh man, oh man. Phil: én első helyre a karaktereket tenném, remek munkát végeztek. Nem úgy van megoldva egy mellékküldetés pk hogy csatlakozz xy-hoz, és oldjátok meg a feladatot. Megismered őket, rengeteg a párbeszéd, nagyon élveztem a kapcsolat építéseket. Sokszor nüanszokról van szó, de nem hétköznapi.Kicsit hosszúra nyúlt, sorry
Nem szeretnék senkit az öltözködése alapján megítélni, de nem tudtam nem észrevenni, ez az abrosz-pöttyös ing ezzel a csokornyakkendővel az IGN-es srácon.... od@b@sz. 🤓 arra célzok, ízlések pofonok, az hogy nekik vmi nem annyira tetszett a játékban, egyedi ízlés kérdése, lehet más imádni fogja és az ellenkezője is igaz. De érdekes volt meghallgatni a véleményüket.
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
Topikgazda
válasz bélanéni #8967 üzenetére
Köszi a kibogarászást és megosztást, mert nekem nincs türelmem arra, hogy végighallgassak amúgy teljesen antipatikus emberek párbeszédét arról, hogy gondolkodnak a játékról, és elmondják 186 alkalommal azt, amit már eddig is tudtunk.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
bélanéni
őstag
Részemről is ez volt az utolsó nappal erre nem lett volna időm.
Nekem a személyükkel nem volt gond, főleg a videó végére. Az elején fura arcok voltak, és elsősorban nem túl lelkesek. A végére egész másképp láttam mindkét dolgot.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
6th Street Gang fixer (lengyel):
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Az összefoglalóban megtalálható rövid leírás arról, hogy lehet [Playstation 4-ről PS5-re] illetve [XBox One (S/X)-ről XBox Series X/S konzolra] átvinni a mentéseket.
Mivel egyik említett konzol sincs a birtokomban, így ha esetleg a magyar leírásban zöldséget írtam volna, légy szíves jelezzétek, hogy javíthassam.Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
mettek
addikt
Akkor ezek szerint olyan nagy újra játszási faktor nincs benne mint sokan várják. Ugyanis leginkább csak párbeszéd opciók nyílnak meg vagy tűnnek el egyik másik életútban. Ez így egyelőre meglepő hogy csak ennyi a különbség mert nem tudom mi értelme volt ezért 3 életutat létrehozni.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
Topikgazda
Akkor ezek szerint olyan nagy újra játszási faktor nincs benne mint sokan várják. Ugyanis leginkább csak párbeszéd opciók nyílnak meg vagy tűnnek el egyik másik életútban.
Csakhogy nem lineáris a játékmenet, hanem párhuzamos lehetőségek széles spektruma, legalábbis az ígéretek és az eddigi beszámolók alapján. Tehát ha más megoldásokkal élsz, akkor más kimenet lehet egy-egy adott szálon. Nem egy szálon, hanem nagyon sok szálon függ a játékmenet, tehát simán más küldetések lehetnek, ha mondjuk lepaktálsz a Maelstroem-el, mintha kinyírod az összeset. Például.Ettől lesz egy játék újrajátszási faktora magas, nem attól, hogy hány opciót kínál fel.
-
Topikgazda
A divat biztos, mert több 6th Street Gang tagon látni ilyen drap színű mellényt illetve felszerelést. Néha egészen elvetemült összeállításban:
Az adott példában a mellényzsebek éppenséggel fel vannak töltve (valamivel), de a hölgy egy bodyt visel, ami felett egy mellény csak a bordáitól felfele van (és ez nem ballisztikai mellény, csak a felszerelés tárolására szolgál), viszont visel egy ballisztikai nyak- és arcvédő panelt e felett. Biztos arra számít, hogy oda lő mindenki...
Van egy tippem, hogy a 6th Street Gang nagy része már csak a banda előéletére utaló divatból hordja a katonai felszereléseket, mindennemű gyakorlatias logikát mellőzve...
-
-
Peace
nagyúr
-
Segal
veterán
válasz WATERDACA #8981 üzenetére
Sokat tesz hozzá Cifu összefoglalójához?
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
bélanéni
őstag
Sokat, a 192 oldalnak kb az 1/4-e szöveg, a többsége apró betűvel. Nagyon jó, érdekfeszítő stílusban megírt könyv, hibátlan a fordítás is. Persze néhány óra alatt elolvasható, de nagyon jó hangulat fokozó hogy 7-8ezret megér-e, szubjektív. Inkább különlegesség, mint egy kötelező olvasmány. Enélkül is biztos max fordulatszámra tud kapcsolni a hangulat játék közben.
[ Szerkesztve ]
-
WATERDACA
őstag
Igen.
Cifu összefoglalója mindenre kiterjed, gameplaytől kezdve látványon át a játék világáig. Remek munka tőle.
A könyv címéből eredően a játék világát mutatja be közel 200 oldalon. Gyönyörű képek vannak benne, jó a szöveg, helyrerakja a CP2077 előzményét, világát (beleértve a különböző etnikumokat, városrészeket), bandákat, kütyüket, járműveket, egyszóval remek összefoglaló.
Sok jó gondolatmenet is van benne, lehet azonosulni az ottani 2020-al a maihoz hasonlóan....néha hidegrázós hasonlatok vannak benne.
u wanted, i got it \o/
-
GrG1210
aktív tag
Üdv , gondolom aki a dobozos verziót veszi , esély sincs rá , hogy dec.10. előtt megkapj ? mert akkor inkább előrendelem steamen , dec.8. előtöltés , és csütörtökön reggel már játszhatok is (pont a szülinapom és a hétre már melóba se kell menni) , nem lenne kedvem még a futárt várni..akár estig is..
-
Peace
nagyúr
válasz WATERDACA #8981 üzenetére
Lényegében igen. A teljes játékmechanika leírva. Mit hogyan, mi mire jó. És akkor van a spoileres rész, amiben minden küldetés, minden térkép, minden rejtett kincs, az ég világon minden le van írva. Ezért nem is veszem meg CP2077-hez, mert ezekre nem vagyok kíváncsi, majd én jól felfedezem. A lore book-ot imádtam, az nagyon kellett!
-
LK
addikt
Valszeg tényleg sokan fognak csalódni a játékban, de nem a minősége miatt, hanem azért, mert mást várnak. Rohadtul ki kell majd használni a karakter képességeit, úgy tűnik a párbeszédek fontosabbak lesznek mindennél, és nem lehet majd mindent elsimítani fegyverrel. Szóval nagyon tetszik amit beszélgettek. Van 1-2 spoiler elem is, de seráfütty. Köszönöm a fordítást!
Ja, még valami: Azért remélem nem Jackie lesz az egyetlen akivel össze lehet verődni időnként egy-egy küldire. Fallout 4-ben is szerettem a társakat.[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
cyberkind
félisten
válasz m0h0senator #8989 üzenetére
TPS nézet hiánya lesz itt a socockolás kb mindenkinek, nekem se tetszik az fps nézet, de ez van, valszeg még bőven túl fog teljesíteni a játék így is, nem olyan mint egy Metro, amiben a hangulat, atmoszféra brutális, a sztori elmegy, a gameplay meg botrányszar, és így 8x is meggondolja az ember, akar-e játszani a Metro-val, hiába jó.
-
LK
addikt
Hát igen. Abszolút az ő dolguk, csak nem szabad másra mutogatni ilyenkor, mert ott van egy összefoglaló, ott van egy Chippin in írás, ott van a yt, google, akármi.
cyberkind : poén, hogy 1 hónapja szóról szóra ez játszódott le bennem, és pont ezért nem játszottam végig valamelyik Metrót, a cp2077 release-ig. Úgy, hogy a legelső Metrót végigjátszottam, és imádtam.
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Zoolee1976
aktív tag
Sziasztok! Úgy láttam hogy Xbox ra is lesz Magyar nyelv! Valaki aki nálam tájékozottabb ezt meg tudná erősíteni!?Mert akkor azt hiszem meg lesz vásárolva.Előre is köszi!
Zoolee
-
nubreed
veterán
Ezt amúgy az internet mely zs kategóriás bugyraiban működő fórumain írták? Volt itt már minden, GTA V -höz hasonlítás, W3 -hoz hasonlítás, stb, de eddig ez viszi a prímet.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
-
Topikgazda
válasz Zoolee1976 #8992 üzenetére
Téma összefoglaló. Az ilyen kérdések miatt írtam... ( Amúgy lesz )
-
nubreed
veterán
Túl van ez misztifikálva. Ha vérpistike csalódik, őszintén, ki nem tojja le magasról? Az internet korában igazából ez nem is lehetne már kifogás, "mást vártam", főleg, hogy a CDPR MINDENT megtett azért, hogy egyértelműsítse, hogy a Cybepunk milyen játék lesz. Night City Wire epizódok, hivatalos gameplay demok, previewk most azt utóbbi időben, Twitter és reddit bejegyzés hegyek, aki nem egy szikla alatt élt eddig annak a csapból is a Cyberpunk folyt. Ezek után nekem ne jöjjön senki azzal, hogy hát én egy Doom szerű cső fps-t vártam...
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
stuka20
aktív tag
Köszönöm szépen a fordítást!
Én annak külön örülök, hogy nehéz lesz legyőzni valakit és könnyű lesz meghalni.
Legalább nem csak olvasol és végigmész a történetem, hanem egy kicsit szenvedsz is.
Én is nomádnál kezdek, főleg, hogy így a szövegelés nehezebb lesz. Mindig úgy tervezem, hogy a jó játékot kiviszem még egyszer, de aztán sosem kerül rá sor, ezért inkább kezdem a nehezebbel. (vagyis én így gondolom)[ Szerkesztve ]
-
m0h0senator
őstag
válasz nubreed #8993 üzenetére
Az én szemem is ezen akadt meg és itt a PH-n írták, többet nem mondok nem a szerző a lényeg, hanem, hogy sokunk gondolata miszerint sokan fognak csalódni mert nem gtaV lesz nem watchdogs (eleve WD számomra egy ubisoft-osan elb*szott játék lett amiből többet ki lehetett volna hozni sztem) nem W3 ésatöbbi.
Azt gondolom hogy sokan a mai játékosok között (tisztelet a kivétel) látnak 1-2 játék elemet amit már korábban láttak (autós gameplayek városban) és máris ráhúzzák ez gta. Nem ez watch dogs (eleve csak autózás közben van TPS nézett a WD ben meg mindig) mert város hekkelés talán?
[ Szerkesztve ]
An odyssey through the realm of consciousness.
-
bélanéni
őstag
válasz nubreed #8996 üzenetére
A leendő vásárlók sacc/kb leaglább 20-30%-a 1-1 reklám után fog rohanni valamelyik online vagy offline boltba. A reklámok pontosan az ilyen vásárlóknak szólnak, és az a véleményem, hogy a marketing egy kőkemény akciódús autós / FPS-t sejtet. Nincs ezzel nagy gond, de én érzek némi csúsztatást. Egyébként persze mivel promózzanak egy véres/erotikus/disztópikus/FP nézetű RPG-t, nekem se lenne ötletem. Vannak a trailerekben / reklámokban mászkálós és párbeszédes részek is Próbálták kiragadni a leghangulatosabb jeleneteket, az hogy ezekről ki mire asszociál, a saját dolga.
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz nubreed #8996 üzenetére
Tényleg! Az NCW epízódokat ki is hagytam. Én is letojom, hogy ki csalódik csak megjegyeztem bélanénire reagálva. Én meg pont ilyen játékra vágytam.
Sokan nagyot fognak nézni, amikor beszólnak nekik az utcán vagy egy krimóba, és nem lőheti halomra a kötekedőket azonnal, hanem hosszú tűzharc alakul ki, netán kinyírják . Ez a játék nem szabad, hogy diadalmenet legyen végig, max. story módban. A nehézség ami megadhatja a sava-borsát. Legyen nehéz felégetni Night City-t na.bélanéni: bizony bizony, de nekünk nem kell aggódnunk szerencsére, majd benyomnak egy-két lövöldözős DLC-t is
Ez most off vagy on topicnak számít?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest