- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
Jól emlékszem, hogy PC-n hétfő du. lehet tölteni?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
Peace
nagyúr
válasz cyberkind #9957 üzenetére
Ha átvenne számítási feldatot a kártyától és pörögne 80-90%-on, akkor talán jobban futna szinte minden játék sokaknál. Ahol gyengébb a kártya, de viszont van egy jó kis 6 magos proci. Ez persze nem érdeke senkinek. Ha jól fut a játék olcsó hardware-el, senki nem veszi a drágát. Csak az a pár idióta, de az meg az 1% 1%-a........
-
RubbishBin
senior tag
Egyelőre csak a leaving apartment+free roam videóra volt időm. Ejha. A grafika meg a framerate fogható a konzolok gyengeségére. Az már viszont nem, hogy egy függőleges orrú személyautó miért fúrodik be a többi autó alá mintha valami F1 gép lenne, és emeli meg azokat.
Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
ProEvoFan
nagyúr
zkxdn #9947 Erre akart menni a válasz...
Az lehet de ez nem biztos hogy jót fog tenni az eladásoknak, hiszen jelenleg, sőt, sokáig a PS4/Xbox táborra kell hagyatkozniuk, mert az eladások jelentős része onnan fog származni. Tippek az eladások 70%a.
Nagyon fontos az első (két) hónapos bevétel minden új játéknál.
Witcher 3nál is elmondták, hogy ha nincs a konzolos megjelenés, akkor már nem is létezne a cég vagy legalábbis óriási bajban lettek volna.[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
Level és a perk Level között mi a különbség? Level=azon a karakterszinten elérhető a perk? Perk level= azonos perk fán lévő perk szint esetleg annyi pontot kell rá költeni?
Ez leak, vagy végre hozzájutottál? Gondolom előbbi, mert vasárnap nem hiszem hogy küldözgetnének kódot."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Segal
veterán
Battlefield
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Kjissz
újonc
videókat megnézve a 80-90%-at nem a konzolra fogható. Pixeles az egész játék menet dolog, és sok más. Azért valljuk be CP 2077-hoz hasonló játék mint grafika, részlet gazdag játék van jó pár, és azok is nagyon szépen, és csak kicsi fps drop-okkal el futottak mindig is a One S és Ps4-en. Amit a videókba láthatunk inkább optimalizálási gondnak nevezném, és tuti hogy megjelenéskor szebb lesz. Lehetne itt jó pár játékot felsorolni ami tényleg szép, és részletes, és persze nagy pályás open world, és ott se volt soha baj ezzel. Az tény hogy majd ki jönnek a játékon a konzol betegségei, de videók nagy részében nem azok jöttek ki rajta. Na meg az a baj hogy 720p de még a 1080p-be szép nézni egy videót, hisz mint tudjuk a videók sajnos nem adják át azt az élményt, mint ha te ülnél ott. Na meg ne felejtsük el One S és Ps4 is tudja a 4K-t. Na meg az évek során meg mutatta már magát a veterán konzol hogy még ki lehet sajtolni belőle sok szép dolgot. De én igazából azt tudom mondani várjuk meg a 10.-két.
-
Wn2tl
aktív tag
Lesz egy hülye kérdésem. Ha megveszem PC-n, akkor tudom használni konzolon is?
-
LK
addikt
A jelenetek eléggé ott vannak Na ez alapján érdekesnek ígérkezik a női karakterrel való indulás. Vajon az utcalányok elérhetőek akkor is? Ha nem, megyek tüntetni a cdpr székház elé
A férfi karakterkészítő alapján a cdpr jó kis per elé néz. Úgy látszik Neymar is benne lesz a játékban Kérni fog jogdíjat a csinos pofikájáért[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
elektrotank
aktív tag
Nagyon durván nyomjátok amúgy. Én kb. semmit sem néztem azokból, ami ide mostanában ki lett pakolva (max. 1-1 képet vagy a fotómód trailert pusztán kíváncsiságból vagy csak véletlenül, lefele görgetve a spoiler tagról beugorva).
A puding próbája az evés. Pár nap múlva pedig belekóstolhatunk mi is a játékba.Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
Chalez
őstag
válasz elektrotank #9977 üzenetére
Még addig 3 napot dolgoznom kell, hát nem hinném, hogy én leszek a cégemnél a hét dolgozója...nemigen van most egyéb motíváció Aztán csütörtökön és pénteken szabi, és nem lesz itthon senki egész nap. Már hallottam fél füllel, hogy anyós hatalmas adag töltöttkáposztát csinál jövő hétre, még a kajával sem lesz gondom, csak a game, más minden ki lesz zárva Az első trailer óta várom, már el sem hiszem, hogy egy karnyújtásnyira van csak.
-
elektrotank
aktív tag
Félreértés ne essék, én is nagyon várom. Bár mostanában azzal voltam elfoglalva, hogy milyen legót vegyek magamnak, hogy elüthessem az időt a Cyberpunk mellett.
Nem mellesleg még szabadságot se tudok kivenni, szóval meló mellett nyomni amúgy se lesz könnyű, ha bevonz a játék.Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov
-
Peace
nagyúr
Én sem nézek már semmit. Lehet a topic-ot is kerülnöm kéne már, mert csak a leak megy napok óta...
-
l.skywalker
félisten
Én sem, még a photo mode trailert sem. A Cyberpunk Világa könyvet olvastam végig, most még egyszer átolvasom a történelmi részt és utána már csak a futárt várom
Meg raktam be új háttérképet a Destiny 2 Beyond Light helyett
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
deadtom
csendes tag
Hát ez a közelharc meg kananaval való szerencsétlenkedés nem az igazi, de sajnos ez is az FP nézet számlájára írható fel, nem igazán tudok olyan játékot ahol ezek jól néznének ki. Ugye így csak a hadonászást látjuk magunk előtt. Mondjuk az a rendőrös jelenet ahol
.elbotlik az egyik a másikba az hatalmas volt, remélem ez nem bug Korábban írtam, hogy ugye zavar az animációk hiánya (ajtónyitás, gombnyomás, ki/elvenni valamit innen-onnan, stb.). Na ennyi gameplay után azt mondom, igazatok volt. Amennyi dolgot összeszedett az egyik videóba is közel 10 percben az tényleg idegesítő lenne végignézni, meg ugye minden formájú/fajtájú tárgyhoz külön animációt kellene létrehozni ami brutális sok munka.
-
mike1334
veterán
Na hányan lapulnak és nyomkodjál az f5-öt, hogy megkaparintsák a 10000. hozzászólást?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Chalez
őstag
válasz VikMorroHun #9991 üzenetére
Jahh, ő lesz az első 10000-es
-
bélanéni
őstag
Tudom én mi a dörgés: mindenki fanyalog az elmúlt videók alapján, aztán amikor megjelenik a game, egy CP2077 tulajt se lehet majd elrángatni a monitor elől hetekig. Néhány bug lesz a játékban, na és?
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
mike1334
veterán
válasz VikMorroHun #9991 üzenetére
Poén
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
JenciHUN
aktív tag
válasz l.skywalker #9985 üzenetére
Linket kaphatunk a háttérképhez?
-
jonnyjoker01
veterán
Én nem félek a katana gameplaytől. Magas Agility-vel biztos jobb móka lesz, és egér + billentyűzettel. Az összes eddigi katana gameplayben egy irányban egyenesen mozognak az ellenség felé mintha nem létezne dodge, sprint és egyéb védekező mechanizmusok amivel élvezetesebb és pörgősebb lenne. Emellett az ellenségek nehézsége is nullához közelít ezeken a klipeken.
Biztos nem lesz mondjuk Ghostrunner szintjén de látszik azért hogy 1 kézzel játszanak a klipeken :U
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Segal
veterán
Nem nyert
[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest