- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
litecoin volt az oka, kamu hírt raktak ki twitterre hogy a walmart elfogadja fizetőeszközként október 1-től, de kiderült hogy scam és vissza is zuhant minden vele együtt, őrült egy fél óra volt
[ Szerkesztve ]
-
nort_on
senior tag
Jaja, a gridbot-ok alig tudták lekövetni...
-
törölt tag
Uhh gecc, szoptatják a jónépet.
-
Frozen
addikt
Ez a bnb shitcoin tényleg jó kb 2 órája raktam bele egy keveset és már megjelent a bnb reward igaz nem sok de ha 24 el felszorzom az már nem is olyan rossz
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
Senki nem nagyon veszi a lunát pedig jobban jön belöle a bnb jutalom mint eddig bármely másikból
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
Szavazatok,hogy a listázás is meg legyen és fel a holdra, már érzem mennyire fog jönni a bnb amint kicsit több töke lesz benne
-
Frozen
addikt
válasz #49155328 #11462 üzenetére
Nézd én szerintem az egy teljesen jó dolog,hogy minden órában szét van osztva a töke 10%-a bnb formában függetlenül attól hogy van e forgalom vagy nincs.
A charlesal ellentétben ebből sokkal több jön forgalom nélkül is. Mégha nem is meg szorzott a berakott töke ,de legalább csepeg a lové vissza
A marketingre ha kicsit többet ruháztak volna be akkor már rég szárnyalna, a listázás segíthet ha meglesz az 500 vote
-
Frozen
addikt
SupraLuna kiugrott egy bálna jó esély a beszállóra nagyon lent van az ár 13% emelték a bnb rewardot is.
hamarosan listázásra kerülnek a nagyobb oldalakon isHa már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Tomi0703
addikt
Ftx-en aki fent van, neki is lassan csinaltak meg a level 2-es azonositast? Szeretnek penzt beutalni, de tegnap delutan ota semmi nem tortenik. 3-4 oraja ujra lefotoztam es feltoltottem nekik a szemelyim es csinaltam szelfit, de semmi meg.
-
Frozen
addikt
válasz Resike #11475 üzenetére
Nem a földbe állással volt bajom hanem azzal ahogy csinálták, ha megnézed ezt a tokent.
- kevés a forgalom rajta nem akarnak sokan egyből gazdagodni (ergo még alacsony áron be lehet szállni mivel nincsenek benne sokan)
-ha nincs eladás és vétel a bnb reward akkor is óránként jön (minél nagyobb a töke annál jobban)nem csináltak neki nagy marketinget ezért kicsi a tökéje ennyi ettől függetlenül még lehet jó.
13% meg szerintem nem kevés ,de mindenki ahogy érzi.
Az összes shitcoinba ki is van írva első hsz mindenki annyit tegyen amit nem sajnál.Személy szerint nekem ez jobban bejön mint a chars... a gatyi adaval amiből alig kap valaki. pár óra alatt több bnb mennyiség jön ki 40-50 dolláral mint ott több darab bnb mennyiségből 1 nap alattHa már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
bobalazs
nagyúr
Solana blockchain ma szépen megállt...
https://mobile.twitter.com/SolanaStatus/status/1437856638279487493 -
aradebil2
senior tag
válasz bobalazs #11480 üzenetére
Hát igen, ahogy tegnap Gavin Wood (Polkadot) twittelte, ha a node-ot nem tudod futtatni a számítógépeden otthon, akkor az nem egy centralizált blokklánc, hanem csak egy bank...
Meglepne, ha tovább tartana a pumpa, a VC-k még tartják, én most adnám el ha lenne.[ Szerkesztve ]
-
F_Balazs
aktív tag
válasz aradebil2 #11485 üzenetére
Persze, alapvetően igaz, csak sokan rákaptak az innovatív jellege miatt, hogy majd ez lesz az Ethereum-gyilkos. Úgy tűnik nem lesz az...
Mondjuk érdekes, hogy az ADA és a SOL is FUD áldozata lesz. Meg is lehet nézni mindkettő hol tart az alltime high-jához képest.[ Szerkesztve ]
-
llacee
őstag
Akkor most ez rosszhírkeltés, vagy inkább passzoljam a SOL-t? Pedig múlt héten 33%-on voltam vele bakker
-
llacee
őstag
válasz alázógyík #11493 üzenetére
többre vártam és nem daytrade volt a cél, aztán lement, de gondoltam átmeneti, mikor teljesen lent volt vettem még hozzá és most itt tartok.
minden news-ban nagy potenciálként írtak róla és 2-3x év végéig, ha a felel igaz az több, mint a 33%, ez volt a gondolatmenet -
törölt tag
válasz llacee #11494 üzenetére
Figyelj, egy baromi nagy rallit nyomott le a Solana.
Sokan realizálunak. Viszont ha kijavítják a hibákat sokra viheti az a lánc.
Nekem be van stakelve egy jó része, a többit eladtam.
Ugyan úgy az Ada-is meg a Polkadot is staking-ben van.A Fomóban szálltál be ahogy sokan, ez nem egy shitcoin jó lesz ez, de nem 3 nap múlva lesz Lambó belőle.
[ Szerkesztve ]
-
llacee
őstag
válasz #49155328 #11495 üzenetére
Az a vicc, hogy ETH-t bányászgatok, azt gyűjtöm, POS-ig nem adok el belőle, utána meglátom.
A többi közül hármat vettem DOT,ADA,SOL ezekből a SOL kivételével sok jó nem származott eddig, de végülis várni tudok, csak az ilyen technikai malőröket az ember néha rosszul viseli . De akkor kivárok, még reggel ezt olvastam, a kilátás nem rossz [link] -
kigyi_23
addikt
válasz Szada85 #11482 üzenetére
Igen a levél gyorsan jön, de nem állítják be az oldalon ezzel egyidőben. Arra még várni kell 1 napot legalább. Én ugyan már régebben megcsináltam, de most egy barátomnak segítettem és ott láttam, hogy ezt most így csinálják. Első beutalás is volt vagy 2 nap. Ettől függetlenül korrekt tőzsdének tartom csak ez a része kicsit lassú.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- Óra topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs