-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
-
-
turho
addikt
Nekem ez is bug. A menü jobban melegíti a VGA-t, mintha bármelyik pályán játszok
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
protegum
aktív tag
válasz Tomko78 #9758 üzenetére
Ha egy csöppet visszamegyek az időben, olyan egy-két évtizedet, természetes volt, hogy sok ember akik ugyanazt a játékot tolták egyszer csak összefogtak és egy idő után "klánokba" tömörültek. Aztán egyre több ilyen klán lett és servereket béreltek majd war-okat indítottak pusztán szórakozásból és közösségeket hozták létre. Aztán az aranykornak vége lett, a nagy stúdióknak elegük lett, hogy ezek a játékos közösségek sokszor jogos kritikákkal merészelték illetni a bughalmazokat amiket a nagyközönség elé, mint koncot odahajítottak. Emellett a fiatalok körében elterjedt ama szokás, hogy játék helyett inkább nézték mások hogyan játszanak. A közösségeket szétverték, ripacsokat támogatták és ma már csodálkozunk, ha esetleg régi barátok ugyan azzal a játékkal próbálnak játszani és ha többen vannak mint négy, mint amit a rendszer engedélyez. Sajnos furcsa egy idegen világ ez.
[ Szerkesztve ]
-
nutella1
őstag
Én Shipmenten teljes egészében megszüntetném a Core-t. Értelmetlen. Továbbra sem értem, miért akkora segg@arcok, hogy nem teszik be HC-n a Shipmentet és a Shoothouse-t, 24/7. Ha már seasononként 1-2 más haszontalan map-okra futja. Gyönyört okoz nekik?
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Mr X
veterán
válasz nutella1 #9760 üzenetére
Miért kellene megszüntetni? Nem elfér? Inkább arról kellene leszoktatni a fejlesztőket, hogy ki-be pakolgatnak játékmódokat. Nem értem, miért nem lehet megoldani, hogy ott legyen minden, külön Shipment 24/7, SH 24/7, plusz a WZ összes játékmódja egytől négy fős módig.
-
nutella1
őstag
-
Tomko78
őstag
válasz protegum #9759 üzenetére
De ez nem multi, itt elvileg 3 a max , de ha felélesztek még 3 vagy nem tudom mennyi a max akkor már pöppet másabb a helyzet, így hogy 6 voltunk két hármas csapatot is legyilkoltunk, nem volt valami fer így
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
kill_switch
senior tag
válasz Tsebacsi #9765 üzenetére
Leginkább HC-ba értelmetlen, mint ahogy mindig is az volt, pláne mikor elkezdődnek a killstreak esők, respawn respawn hátán. Igazából az egész HC értelmetlen ebbe a részbe, mert teljesen jó core-ba is a TTK, nem olyan mint a korábbi részekben. És mivel a játék belenyúl a hitreg-be, mikor egy marksman-ből nem elég HC-n egy lövés, de többször volt, hogy SMG-ből is vagy 3 hit kellett mire feküdt az ember, onnantól teljesen értelmetlenné is vált az egész HC.
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz nutella1 #9760 üzenetére
Jelen helyzetben még mindig ott a leggyorsabb bármit is kihúzni, camo challenge -eket teljesíteni. Értelmetlennek semmiképp nem nevezném. Nagy daráló tud lenni, ha épp olyan lobbi áll össze (a másik lehetőséget meg sem említem, mi miatt lehet ), de ugyanúgy vannak teljesen élhető és jól játszható meccsek. Mostanság napi fél - egy órám van játszani, de egy - két fegyó minden nap kipörög a headshotokkal a core Shipmenten is.
Más pályán ez nem menne ennyi idő alatt (talán még Shoothouse, de ott is bajosabb.)
#9770lowzor: Attól tartok, mire újra lesz HC Shipment, már minden ki lesz húzva...
És nem azért, mert olyan rohadt gyorsan húzom a fegyókat -
laceszgamer
addikt
Na megint " fantáziadús " challangeok jönnek majd a camokért....
Assault Rifles: Get 250 Operator Kills
Battle Rifles: Get 30 Headshot Operator Kills
SMGs: Get 3 Operator Kills Without Dying 30 times
Shotguns - Get 30 Hipfire Operator Kills
LMGs: Get 50 Operator Kills While Mounted
Marksman Rifles: Get 25 Longshot Operator Kills
Sniper Rifles - Get 30 Longshot Operator Kills
Sidearms: Get 50 Operator Kills
Launcher - Get 40 Operator Kills
Melee - Get 30 Operator Kills from BehindDovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
protegum
aktív tag
válasz Tomko78 #9763 üzenetére
Jelenleg maximum 6 embert enged a DMZ. Elvileg, ha egy időben indítják a match making-et, sokszor egy pályára dobja be a team-élet. Sokan próbálnak együtt bemenni egy szerverre. Ilyenkor látszik, ahogy chat-be írogatnak. Ha sikerül, akkor legalább lehet küldiket csinálni, mert sokan vannak akik kempelik exfil pontokat vagy a küldetésekhez kapcsolódó helyeket. Csak azt nem értem az ilyenek miért nem BR-t játszanak. Esetleg nem elég tökösek hozzá.
-
markknight
veterán
válasz laceszgamer #9788 üzenetére
Jó ez, ezek a legjobbak. Én az ilyen támaszkodós, fekvős, jógázós szaroktól már agybajt kapok.
Pont az ilyeneket vezetném át Fortnite-ba meg Apex-be is. Menj és ölj! Amúgy is összeszeded ezeket a free dolgokat, ha meg élvezed is közbe az hab a tortán. Nem ezek az elcsépelt ugorj le ide-meg oda típusú idődet ellopó trash küldetések.
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
válasz protegum #9789 üzenetére
Pár napja két magyar br streamer beugrott dmz-be, hogy megnézzék milyen. Azt se tudták mit kell pontosan csinálni, csak killre mentek. Gyakorlatilag percek alatt kiirtották a lobbyt, kihozták az m13-at majd azzal a konklúzióval távoztak, hogy ez a gyenge játékosoknak való.
Egójuk kiütötte a plafont, annyira kielégült fejük volt, hogy nézni is kellemetlen volt. -
kill_switch
senior tag
válasz BITBOYS #9791 üzenetére
A két bites embereket nehéz megtanítani olvasni, pedig már a töltő képernyőn ott van, hogy mit kéne csinálni. Plunder-be is ugyanez megy és már WZ1-nél is ez volt. Ugranak a torony ház tetejére és sniperrel pötyögtetnek. Szaladnak az ajtókhoz és dobálják le az aknát, mert nehogy már fel menj hozzájuk, aztán az egész meccs arról szól nekik, hogy 3-4 percenként tudnak lőni egyet (már ha eltalálják). Hatalmas élmény lehet. Igazi botok.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz markknight #9790 üzenetére
Hát nálam pl a longshot-os dolgok kifejezetten utáltak mivel alapvetően jobb szeretem a kisebb mapokat, és a pörgős stílust, a távolról sniperkedés nem az én világom, na meg a szúrj le hátulról rész.... jó ez nyilván egyszerűbb kis mapokon, csak valahogy nekem nem adja a feelinget ez a késelősdi.
Bár alapvetően amit főként hiányolok az a fantázia, mármint, hogy legalább lennének mások mint először.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
markknight
veterán
válasz laceszgamer #9793 üzenetére
Azokat én is rühellem, valamiért csak a killeket meg a headshotokat láttam, de van ilyen mounted szarság is.
-
csákány.
aktív tag
válasz kill_switch #9792 üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű. A plunder, azért jó(azon kívül, hogy folyamatosan vissza tudsz jönni), mert ha akarod szinze TDM, ha akarod, akkor lopakodós pénzgyűjtögetős módban is lehet nyerni. Amúgy a toronyházat bevédve is lehet nyerni, mert nem egyszer volt olyan, hogy már egy csomó pénzzel felmentünk oda, és mivel be voltunk jelölve a térképen, mindenki el akarta szedni a lóvénkat, és ha elég ügyes a csapat, akkor a folyamatos támadásokat visszaverve, a visszajövő enemy-ktől elszedve a lóvét, a környéket kitakarítva meg lehetett nyerni a kört!
Ui: persze voltak olyanok is-ahogy mondtad, akik távolról snipereztek-végigcampelték a partyt, és az istenért se mentek bele közelharcba, na azok tényleg vittek oda fel tábori ágyat meg grillt, aztán megsütötték a kis kolbászkájukat két lövés között -
nutella1
őstag
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
Dave567
addikt
válasz laragirl83 #9798 üzenetére
Nálam majd nem minden kör végén .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826