-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz Laraxior #23900 üzenetére
Csak AK-val menj és akkor gyorsan szerelmes leszel belé, mert néha olyan dupla/tripla killeket lehet vele lőni, hogy kb embert se láttál...
Crysis: hát megmondom őszintén nagyon megtetszett. A scart egyből eldobtam szinte, majdnem csak AK-val megyek, most például félautomata és sniper távcső, így nagyon tetszik. Most még van töltényem a sniperben, addig marad, aztán meg visszaveszem a shotgunt közelharcra. Egyelőre még ott tartok, hogy még nincs idegen, csak a kóreaiakat írtom.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Laraxior
titán
lesz majd egy unalmas pálya ahol úszni kel,meg puszta kézzel ölni az idegeneket,mert kevés a fegyver,utána szerintem már nem olyan jó,én is csak a koreaiakat szerettem aprítani,mondjuk anno eléggé szaggatott is a havas map
Warhead majd jobban fog tetszeni
AKhoz van robbanólőszer is"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
LamaCube
addikt
válasz Laraxior #23897 üzenetére
Csakis Ak-47-el megyek(kb. 35-40000 killem van vele), de közel sincs a realhoz. Rakd fel a cod1-et na ott egy MP-44 vagy ppsh lefogása több hónapos gyakorlást megkövetel.
A mai játékokban lennének ilyenek a fegyók , azt hiszem sok ember nem venne codot és más lövöldözős játékotBlack
Nem fogom megvenni a BO-t
Bizarre
Lehetne keresni csapatokat, ha a pubon nincs kihívás, de általában a warok SD-ben játszhatóak. SD-t meg ugye nem szeretitek
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Rusher
őstag
válasz LamaCube #23903 üzenetére
Én elvagyok SD-vel néha játszhatnánk azt is pont azért, mert csapatban lennénk és úgy lehet jó meccseket tolni.
Winne Nekem is megvan a CS, ha gondolod néha tolhatnánk kicsit azzal is.
Mondtam én is látod, hogy jó játék a Crysis....már alig várom a második részt [link] nálam előrendelve[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
multiban annyira nem volt jó móka a lézer...még cloak módban is látszott egy kékes fény de a singleben még deltán is olyan ostobák mint az állat
ha ügyes végig lehet menni fegyver nélkül..én is szórakoztam ilyennel egy ütés..cloak..megint egy ütés..cloak.."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Rusher #23905 üzenetére
sajna ugyanolyan lesz ez is mint a CoDok...csak éppen Nanoruhában. Arcade mapok eszeveszett lövöldözés.
Remélem azért lesznek monumentális mapok ahol lehet taktikázni is,nem csak eszetlenül lövöldözni,mert a Crysis Wars nem erről szólt"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Rusher
őstag
válasz Laraxior #23907 üzenetére
Lehet, hogy így lesz, de pl. MW2 is még mindig tetszik akármilyen árkád is....
Én is sokat toltam Wars-al nagyon jó kis játék, mondjuk az furcsa lesz, hogy nem lesznek (én legalább is azt olvastam) járművek....jó kis VTOL amikor spawn-nál mindenki rohant oda kié legyen az első.... -
Laraxior
titán
válasz Rusher #23908 üzenetére
ne is mondd...volt aki le sem szállt abból a szarból... az Apache meg egyszerűen brutális volt ha sikerült irányba állni vele,60 HellFire rakéta...remegett az egész map
Mindig a légvédelmi tankban ücsörögtem és vártam rá
Battleground mapon mindig körbe kellett rohangálni,mire összeraktam a Scraomat hangtompítóval,meg sniper célkereszttel aztán lehetett lapítani,hogy minél tovább megmaradjon a fegyverem
Tetszik ez az MW2 is,csak ezt a sniperezést nem tudom megszokni. Ugyanaddig látni el,ill lehet ellőni red-dottal,mint egy normális távcsővel....ettől agybajt kaptam mindig is Alig látom az emberem távcsővel,az meg kipötyögtet egy nyamvadt nyílt irányzékos szarral
Nah meg ez a killstreak vadászat...ez jó ötlet de lehetne rajta mit csiszolni vagy fejleszteni."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
este lesz game? márhogy úgy kérdem hogy mennyien leszünk
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
@rglaaf
veterán
ÁÁÁÁ gyerekek mekkora ötletem támadt
PSN:BiZzare_0 ️
-
@rglaaf
veterán
válasz LamaCube #23917 üzenetére
persze ismertetem
Azaz ötletem támadt hogy megrendezhetnénk az I. Prohardver ModernWarfare2 2V2 TDM QuickCup-t
csak ahhoz minimum 12 ember kellene hogy 6 team-t össze tudjunk szedni, akár ugy is hogy mindenki keres párt magának , vagy random össze sorsoljuk az embereket, némi szabályal time limit fegyverek stb egyenes kieséses rendszerben, hogy ne húzodjon el annyira egy szombat vagy vasárnap este le lehetne bonyolitani az első díjat majd kitaláljuk
ha lesz rá igény akkor leirom nagyjából hogy is gondoltam mapok fegyok stbPSN:BiZzare_0 ️
-
LamaCube
addikt
válasz @rglaaf #23918 üzenetére
Én benne vagyok és segítek is, ha tudok. Szerintem Wansék is jönnének.Mondjuk 3 on3 jobb lenne. 12 embert simán összehozunk, majdnem annyian szoktunk fent lenni néha
Lépek mára, ha minden jó holnap este leszek.
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
laceszgamer
addikt
Egy elég érdekes bug vagy nem is tom mi került elö nálam a MW2 ben. Elinditom amultit és a gép nekiáll foylamatosan tölteni. Kis idö után abba marad. De ahogy elindul bármilyen játékmód megint nekiáll eszeveszettül tölteni és akadozik össze vissza. Egy évig gond nélkül ment a játék utobbi pár hétben kezdte el. A gépem az adatlapomon kinn van, böven megvan minden hozzá. Ma cseréltem le a 40 gb os vinyot mert elég régi és azt gondoltam azzaé van összefüggésben hogy ennyit tölt, lapozofájlt mozgatja vagy tom is én, bár 4 gb ram mellett kétlem. Na szoval ma került a gépbe egy 64 gb os SSD friss Win = ultimate meg ami kell. Telepitettem is fel rögtön a CoD ot ( másik winchesterre, ami direkt játékoknak van ) Játszottam egy fél orát semmi baja nem volt. Most megint nekiállt, ugyanugy amint elindul egy menet iszonyatosan nekiáll tölteni. Ami még érdekes, hogy GTA TLCS alatt is ugyanugy tölt mint állat és akadozik, de más játékok meg emnnek rendesen mint PL Race Driver Grid vagy Fallot meg akár ott a WoW is.
Mi okozhatja ezt valakinek valami ötlet?Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Mappa
addikt
jöhetne valami új DLC a MW2 azt akkor nem lenne annyira unalmas tán ?! ettúl függetlenül MW2 best / BO kalap guanó
nem kötelező megadni
-
Trident28
tag
válasz laceszgamer #23921 üzenetére
Szia!
Nálam is vannak gondok és már én is próbálkoztam "mindennel"... Tünet kb. ugyanez! Fűszerezve, hogy host szerepben is egyszerűen játszhatatlan!!! Akik meg alacsony pingel rohangálnak lelőhetetlenek, miközben elég ha csak "rádnéz-nek" és már halott vagy... és rendre az első helyen végeznek! Az elmúlt 3 napban 2x raktam újra a win-t és előtte még volt 1 játék újratelepítés is, de javulást nem hozott. Amit hozott, hogy odalett vagy 15 lvl + class-ok és title-k. Érdekesség(de ezt már írtam), hogy az első 2 újratelepítést követően mindkét alkalommal ugyanarra a szintre rakott vissza! Minden ugyanaz volt, de minden, pedig közben volt vagy 4 szintkülömbség!!
Igazából én inkkább arra gondolok, hogy kaphatott a játék valami frissítést vagy javítást ami az úgymond "erőviszonyokat" hivatott javítani. Úgyértem a pingel kapcsolatban! Akinek magas annak "butítja", akinek alacsony erősíti. Persze itt a találatokra-sebzésre... is lehet gondolni... Jó volna ha erről valami infót tudnánk szerezni!Az a konfig nem hogy bőven elég, hanem:
[ Szerkesztve ]
-"-
-
Trident28
tag
A steamen is erről írnak!!!Click me!
-"-
-
Black Dragon
addikt
Nah látjátok srácok, nem csak a BO sántít.
-
Torry
addikt
válasz Black Dragon #23930 üzenetére
Még azt is belevehetjük, de ott már elkezdődött a butítás. Pl mp44 sokkal barátibban rángat, csipánál mozgás megállítása a légzés visszafogásával.
De azt is nagyon szerettem. -
Black Dragon
addikt
-
Laraxior
titán
Modern Warfare-t kellene végre végigtolnom..már 3adszor ugrom neki...illendő dolog lenne az előzményeken is túlleni
esetleg valaki game? =)
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Végre megvan az új emblémám
ill sikerült eddig 4 Nuke-ot összekaparnom ebben a prestige-ben...összesen eddig 6otpár érdekesség amit az EMPvel tapasztaltam...gondolom mások is,de azért leírom
-nem érdemes predator - MH-53 - EMP kombóval összeszedni az EMP-t,mert ha lehívom,akkor oda lesz a helikopter is
-EMP nem terjed ki az emergency airdropra,de a támadó AC-130at leszedi"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Trident28
tag
Visszatérve erre a laggolós dologra(mégiscsak felraktam a magyar nyelvi csomagot)... Az jutott aszembe, hogy nem is olyan régen valaki felvetette(úgy rémlik Jegenye) a szerverek lekapcsolását! Mivan akkor, ha "párat" régiónként offoltak!? Ez milyen hatással lenne vagy esetleg van a játékra!? Az okozhat ilyen problémákat szerintetek!?
-"-
-
tupacamaru
veterán
válasz LackoMester #23940 üzenetére
Ő a játék megjelenése óta jutott el eddig a szintig.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Trident28
tag
-
Trident28
tag
Úgy néz ki megvan a bibi! Ez a szutyok tűzfal blokkolta...
-"-
-
Laraxior
titán
válasz Trident28 #23943 üzenetére
Én ha nem kapcsolom ki a NOD-ot akkor szervert se talál
-
Trident28
tag
válasz Laraxior #23944 üzenetére
Nálam csak a win-es tűzfal megy. Ugye azt írja ki vagy valami olyasmit, hogy: -" a tűzfal blokkolja a program bizonyos szolgáltatásait..." Tiltás fenntartása, Tiltás feloldása a lehetőség. Alap esetben asszem a fenntartás az aktív... én pedig csak ráböktem, mert pont játékban voltam. Épp kiléptem az asztalra, hogy elindítsam a TS-t...
Reggel ahogy hazaértem gondoltam csak ránézek a tűzfalra, hogy ott mi van. Miután hozzáadtam mentem 1 kört. Pontosabban másfelet, mert elsőnek csak bedobott valahova. A következő map-on már én voltam a host és semmi eddigi gond nem mutatkozott.
29-2-3 stattal az abszolút első helyen végeztem. A szokásos UMP-(újabban)PP2000 akimbo, perkekben marathon-light weight-commando. A care hozott 1 pawe low-ot-predatorral multikill-emergency hozott: uav-ac 130-heli-predator. Az uav-ot és a predatort felvettem a másik kettőt meghagytam 2 csapattársnak. Amíg felszedték védtem a seggüket PP2000-el(1 dupla és 1 simpla lett belőle). A winning kill predatorral-triplával az enyém lett. 12 órás éjszakai műszak után igen jól esett!-"-
-
Laraxior
titán
válasz Trident28 #23945 üzenetére
én csak 7 órát melóztam ma
az első map: scrapyard..balfasz csapattársaim se stinger se semmi,természetesen az arcnak nuke-ja lett az enemynél...
utána terminal másik bandával...bár nyertünk,de a sok böszme csipás felkúrta az agyam...
egyelőre ennyi a mai mérleg"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #23940 üzenetére
Szégyen !!! 29 : 3 - mal sehol sem vagyok.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
albert8
veterán
Na üdv mindenki
újra itt és nem basztam tönkre a tápom
ha valakit érdekel mit csináltam 3 napig megnézheti majd a pc stylos topikba
ha felraktam a képeketMár nagyon akarok gamelni úgyhogy valaki jöhetne
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Laraxior
titán
válasz Svájcinéger #23947 üzenetére
36/15 Terminal alakul ez..csak ki kell fogni a balfasz bandát
kőne ma egy Nuke és akkor meglenne az End of Line title ...nem mintha használnámXander: mehetünk Trident is tolja ha jól láttam,szabikával.
-
tupacamaru
veterán
válasz Laraxior #23944 üzenetére
Én nem kapcsolom ki és mégis minden rendben.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest