- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Objektívek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trident28
tag
Nahh! Legalább lett mindenkinek hozzászólasa!
1. Memória adatátvitelre gondoltam!!! De az előző hozzászólasban írtam is, hogy az "enyémen" milyen van.
2. Képek alapján "mondtam", amit "mondtam"(netesek). Ott ebben gyorsabbnak látszik a 275-ös/adatátvitelben, nem összteljesítményben/(nem nézelődtem utána-különben azt linkelem(mint te), vagy valami... Nem???).
3. Semmiféle "rossz" szándék nem vezetett(nekem úgy tűnik te értetted úgy). Meg külömben is, akkor nem dicsértem volna előtte!!! OMG!!!
4. Csak azért tettem fel, mert örülök neki, nem pedig, h kié a jobb...vagy ilyesmi...
5. Nekem ez is fog akkora élményt okozni a 8800GT után, mint neked a 4850 után( Persze nem bisztos)
6. Amúgy meg magasról le.........., hogy ki mit gondol. (vicc volt)[ Szerkesztve ]
-"-
-
Laraxior
titán
nah majd dobok én is CPU-Z-t az új VGAmról..
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
albert8
veterán
válasz Laraxior #24403 üzenetére
Lara most hagyd abba
ne ide dobj hanem az Exrteme tuningos topikba mert itt majdnem mindenki rosszabbat használ mint amik neked vannakWinne:ugy kb 50000:240ft az egyenlő 208 sör
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
LamaCube
addikt
válasz Trident28 #24402 üzenetére
Ez nekem akart szólni ,,mert semmiféle rosszindulatot nem tételeztem fel. Csak tényként közöltem, hogy nem erősebb a 275
Semmi "kinek az apukája erősebb" versenyt nem akartam generálniNem is cserélnék, ha a fiamnak nem állítottam volna össze egy konfigot. Sőt azon a felbontáson , amin én játszom a 4850 bőven elég, de gondolni kell a jövőre is XD
Lara te meg pipázd le a bikát Elmehetnél teszternek valamelyik nagy számítástechnikai céghez.
+1 a sörre
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Raidon
őstag
Ha szerveznénk bulit én is beszállnék a sörbe
[ Szerkesztve ]
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
tupacamaru
veterán
+1 a sörre, igaz elfogy de az üveg megmarad és ha visszaviszed akkor vehetsz egy csúcs VGA-t.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Laraxior
titán
válasz albert8 #24412 üzenetére
Gigabyte lett...580
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
albert8
veterán
válasz tupacamaru #24417 üzenetére
Tupa te is beójithatnál már egy jobb VGA-t
Vagy elég még az?Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Laraxior
titán
Én? és az új alaplap,ram,processzorról még nem is beszéltem...meg ma majdnem elcsábultam a Vodánál egy Xperia után...
havi 26 nap...napi 9 óra..lehet számolgatni.."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
tupacamaru
veterán
válasz albert8 #24418 üzenetére
ASUS 580 megvan a rá való csak még várok egy kicsit, 100-110 körül adok érte. Nem sürgős.
THX a mai gémet. Testre ment!
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
feka007
veterán
[link] A "No Russian" chapter úgy tűnik megihletett vkiket Elég durva
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
válasz Trident28 #24430 üzenetére
Akkor a 275-ös drágább, lassabb, többet eszik üresjáratban és terhelve is, elavult technológia......elvesztettem a fonalat.
-
Trident28
tag
-
Trident28
tag
válasz tupacamaru #24431 üzenetére
Tupa: De amúgy igazad van... "lassabb, többet eszik üresjáratban és terhelve is, elavult technológia......"
Sőt én vagyok elavult, mert volt pofám feltenni ide és okot adni arra, hogy alaptalanul piszkálódjatok!
Sőt én vagyok lassú, mert képtelen vagyok a saját hozzászólásaimat figyelmesen elolvasni és értelmezni...
Sőt én most üresjáratban vagyok, de tény hogy terhelve 2x annyit meg tudok enni reggelire...
Amúgy meg 2 éves a cikk(amit linkeltem), tehát az akkori ár van kiírva!!!
Természetesen kevesebb, mint fele áron jutok hozzá(használtan, még több mint 1 év garival). Így azért alatta van még a jelenlegi PH-s áraknak is(nem sokkal). Jahh és még mindig nem az alap széria(hagy ne linkeljek).... Voltage Tweak Edition néven emlegetik...Persze ez a hozzászólás sem bizonygatás, hogy a 275 a jobb!!! Még mielőtt azt hinnétek!
[ Szerkesztve ]
-"-
-
koshmar
addikt
Szevasztok!
Tegnap óta játszom a COD6-tal, és hát nagyon tetszik.
Sosem játszottam egyik Cod-dal sem, szóval jól belecsaptam a lecsóba.Most tartok a második (havas) küldetésnél, és elakadtam annál a résznél, ahol egy szemmagasságban lévő falra kellene felugrani.
A Space-t nyomva csak egy ugrik egyet, de a falra felkapaszkodni nem tud.
Milyen billentyűkombinációt kéne alkalmazzak?Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
koshmar
addikt
válasz BigStraw #24439 üzenetére
Az még a küldetés elején volt. Ment is, ahogy kell.
Most mentünk ketten egy ideig a hóban, lelőttünk egy-két embert, aztán a társam felugrott egy szemmagasságban lévő sziklafalra.
Nekem az nem megy. Space-t nyomom ugrik, de a kezeit nem használja, hogy felkapaszkodjon.[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
koshmar
addikt
Egyébként hogyan kell bombát telepíteni?
Most ott vagyok.Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik