- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Objektívek topikja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lankadatlan
tag
Hali!
Meg kell mondanom az igazat, már hetek óta figyelem a fórumot, és rendkívülien csábít engem is a game,de sajna nincs rá nagy kunszt, mert el vok tiltva még magától a géptől is de valamikor szeretnék 1 kis időt szakítani, hogy újra felevenítsem régi MW2-ős tudásom, és szeretnék majd ha lenne rá esély 1 pár kört tolni a legyőzhetetlenek körében!
Addig is gg-t mindenkinek!
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének."
-
Polllen
nagyúr
válasz Pickle Rick #24847 üzenetére
Egyedül csak olyan játék mod-t szabad játszani, ahol ez nem számít vagy az átlagnál azért picivel nagyobb a csapatszellem... (pl. sztem HC HQ-n a legjobb az ilyen arány, eddig olyan 10-ből 6-7 csapat obira játszott... még ha nem is azon a "térfélen" voltam )
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Nekem kb. 1 hónapja sikerült megszereznem a game-t és a single-t már majdnem 2-szer kitoltam nagyon faja kis game Az egyetlen gondom az Intel-ek megtalálása, ez sztem lehetetlen és a harc közben képtelen vagyok azokra is figyelni, jó miután megtisztítottuk a területet és körül lehet nézni akkor átnézem de sokszor sehol semmi
Általában hol kell keresni ezeket? Gondolom zárt térben elsősorban nem?Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
válasz Polllen #24854 üzenetére
Na az gyönyörű Ki lehet az a barom játék író aki a földre teszi a cuccost h a paraszt (nem sértegetés szempontjából ) aki játszik még véletlen se találjon rá az Intel-re én abban a tévhitben éltem h csak házban és annyi ezért csak ott keresgéltem Akkor van az a havas pálya (nevét nem tudom ) ott is lehet például a földön a hóban és máshol is?
Matthew 24:42
-
Svájcinéger
őstag
Ha nem lett volna szar a Sandy, ki tudtalak volna segíteni egy komplett géppel, de így max. egy 2600XT VGA-val tudnálak megdobni. De VGA-ra pont nincs szükséged.
Sajnos a tegnap esti ökörködéshez aktívan nem tudtam hozzájárulni, mert a lányom beköltözött hozzánk aludni, így csak fülelni tudtam.
Ha mindenki körbenézne otthon a sufniban, tutira összejönni Winnenek egy komplett konfig.[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
tupacamaru
veterán
válasz Svájcinéger #24857 üzenetére
Szervezzünk gyűjtést, mint Tanker-nek a DLC-re.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
albert8
veterán
válasz tupacamaru #24858 üzenetére
Ha már itt tartunk nekem sincs meg
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
LamaCube
addikt
Én felajánlok egy lga775 cpu hűtőt. E5200-es procin volt.
Tupa
Tényleg ez is egy jó ötlet.
Na srácok kihagytok 2 hétvégét és nem buliztok. Összejön a pénz a dlc-re és gépreNo cigi, no pia, no pi.. bár Winne úgyis unja valszeg mindegyiket, így nem lesz nehéz nélkülözni.
Félretéve a tréfát és komoly vizekre evezve csak annyit írhatok, hogy kakaós blincsiki legyen veletek.
A 100-as WS-re tekintettel új avatart állítottam be Ts-re, de erre lehet holnapig várnotok kell lerágott körmökkel a kíváncsiságtól, mert nem biztos, hogy leszek este.
Ui: albert8 a vastagon szedett rész egyik fele rád is igaz
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
zed01
őstag
Sziasztok!
Elakadtam, rögtön a második pályán. Ott tartok, hogy McTravishsal bent vagyok egy hangárban, ahol McTravish egy repülőgép motort szerel. Engem felküld az emeletre valami kütyüért. Amikor visszaérek a hangárba, McTravisht agyonlövik az oroszok. és vége. Bármit csinálok akkor is agyonlövik. Próbáltam meglapulni, kirohanni, gránátokat dobáltam, lőttem, de agyonlövik McTravisht. Mit tegyek?
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
@matthew@
őstag
válasz Polllen #24861 üzenetére
Az nagyon jó hely ott nem is értem miért nem szúrtam ki, pedig alig megyek 70-80-al a snowbike-al hááááát hogy én hogy lehetek ilyen vaksi nagyon király asszem máskor inkább csak sétálok azon a részen és megkeresem a mókusokat is és üdvözlöm őket
Ilyen hülye helyre tenni vmit, hát gratula remélem az aki írta a játékot neki is ilyen helyre tegye valaki az ajándékát és keresgélje a háza melletti erdőben
Amúgy köszi asszem nekiesem a youtube videóknak is faxa.Matthew 24:42
-
Polllen
nagyúr
Amikor az oroszok elkezdenek visszaszámolni automatikusan a kézbeveszi a denátort a karaktered...Csak nyomd a gombot...
@matthew@Nekem már csak néhány hiányzik, de amikor megláttam ezt, abba is hagytam a keresgélést... semmi értelme... tényleg valami gyökér pakolta szét őket...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
@matthew@
őstag
zed01: előtte vhova föltettél vmi bombát és annak a kioldó cuccát kell a kezedben fogni és amikor visszaszámolnak akkor megnyomod és fölrobban, ekkor "elvesztik" a figyelmüket és előkapod a fegyvert és lelőtök mindenkit. Így McTavish is túléli, amúgy asszem a görgővel tudsz a kioldó szerkezetre válatni
Sok sikert hozzáPolllen: nekem kb. még a fele hiányzik akkor sztem én is abbahagyom a keresgélést, max ha meglátom akkor fölszedem.
[ Szerkesztve ]
Matthew 24:42
-
albert8
veterán
Nem tudom kinek válaszoljak de itt van az összes intel location[link]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Svájcinéger
őstag
válasz tupacamaru #24858 üzenetére
Tankernek a gyűjtés hamar elakadt, de áprilisban lehet, hogy már jobban be tudnék szállni a Winnie féle gépbe. Most még max. táp + ház + a már említett VGA stb. stb. stb.
LamaCube: Tanárbácsiiii ! Most akkor ki kell hagynom miattad a ma esti orosz nyelvleckét ? Akkor marad a francia.[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Winne
nagyúr
Neked is gubanc volt?
Megoldom talán nemsokára, aztán meglátjuk mi lesz. A Sipi ma eldönti elvileg, hogy kell-e neki a proci, aztán eldől, hogy elindul-e a folyamat.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
tupacamaru
veterán
Na, ha már gyüjtünk mindenkinek akkor február 13-ig nekem is kellene pár dolog.
Cooler Master Silent Pro Gold 600 Watt
Asus 580 GTX
Samsung UE32C5000Ennyi lenne srácok.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Laraxior
titán
válasz tupacamaru #24869 üzenetére
Giga..Zotac olcsóbb mint az ASUS
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Svájcinéger
őstag
Nem, csak épp megrendeltem volna a Sandyt, akkor kiderült, hogy gebasz van. Így megvárom amíg elkészülnek a javított deszkák.
-
LamaCube
addikt
válasz Laraxior #24870 üzenetére
"The power:GTX580.Crysis Warhead:1920x1080,enthusiast,4xAA:AVG:47FPS"
Bakker egy több mint fél millás gépen 47 fps?
Jó tudom, beállítások, full hd, stb, de akkor is ez egyszerűen dühítő és egyben szomorú és mindez egy több éves játéknál...
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Lankadatlan
tag
Skacok holnap 3-4 fele valmi demo van kilátásba?
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének."
-
LamaCube
addikt
válasz Lankadatlan #24873 üzenetére
Hát én általában csak este játszom, de nagyrészt a többiek is. Család, gyerek nevelés, stb.
-
Laraxior
titán
válasz LamaCube #24872 üzenetére
az a játék nem 2007-re lett írva..kicsit megelőzte a korát..és szerintem nincs is ezzel semmi gond. a mai napig megállja a helyét a játékok között
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
tupacamaru
veterán
Nagyon hamar szétszaladt a ménes.
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Az FPS-t hogy tudom megnézni játék közben? Kell vmi program vagy csak egy kódot kell beírni?Matthew 24:42
-
tupacamaru
veterán
válasz @matthew@ #24878 üzenetére
Én a FRAPS-ot használom, belső fps kiírás nem tudom hogy van-e egyáltalán.
UE32C5000 azért felhősödik mert dinamikusan változtatja a megvilágítást? Ki lehet ezt kapcsolni egyáltalán benne? Nem hiszem hogy a LED miatt csinálná csak. Mert van egy LG ami nem ilyen dinamikus hátteres. PC módban is csinálja vajon??
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #24871 üzenetére
Melyiket akarod rendelni és mennyiért?
Mostani helyett, vagy mellé? Ahogy emlékszem a mostani géped sem elavult még...
-
kpal
nagyúr
válasz Svájcinéger #24871 üzenetére
Nem hogy vennél Sb helyett egy kiforrott Bloomfield -ot
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
Fogalmazzunk úgy hogy az SB egy kiherélt cucc de elég csak további infókat szerezned a Blomi topikban pedig ott sok embernek van 1366 és még sem cserélik le.
BMW001 hsz : " Az 1366 előnye a jobb tuningolhatóság, az esetleges későbbi bővíthetőség, a CF/SLI támogatás, és a memóriát komolyan igénybe vevő alkalmazások gyorsabb futtatása. Hátránya, hogy kicsit drágább az alaplap hozzá."[ Szerkesztve ]
-
karesz86
tag
válasz Lankadatlan #24873 üzenetére
Az király. ez a játék gyors és izgalmas csak még lehetne jobb is
-
karesz86
tag
De azért imâdom az ijen játékokat
-
Winne
nagyúr
Miva'?
-
Svájcinéger
őstag
Hát "csak" deszkát (ASUS P8P67 vagy ASRock Extreme 4), procit (2500K) + 4 GB ramot szeretnék. A SATA3-mas winyót + a CPU coolert már megvettem és akkor itt szopok. A többi cuccom elég korrekt szerintem, azt nem akarom cserélni, max. még egy hangkarit, de azt még meglátom. A P5B Deluxot meg procistól ramostól megkapná a Fiam. El tudtam volna adni köbö kemény 20 ért a mostani konfigját: ASUS deszka, E4500, 2 GB Kingmax 800 ram, de ez van.
kpal:[ ha nekem is 1366-om lenne én sem váltanék. De nem az van. Engem meggyőzőtt a pH-s teszt. Miért vegyek 1366-ot ? Mert drágább, lassabb, többet fogyaszt és vagy 2 éve már a piacon van ? /OFF]
Hónapok óta tegnap buktunk egy meccset Lackóval és Polgármester Tuber Jenő Combattal. Nem volt jó érzés.[ Szerkesztve ]
-
Raidon
őstag
válasz Svájcinéger #24888 üzenetére
Polgármester Tuber Jenő Combattal
Ez de kemény ezen behalok"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
Svájcinéger
őstag
válasz Raidon #24889 üzenetére
Ma jól aludtam.
Francba, bejött egy telefon és így nem volt időm átnézni a hsz-t és olyan lett, amilyen.Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LackoMester
addikt
Az a tegnapi első meccs, hát az besz@ptuk, tény és való ( kell egy kis önkritika ) igen szarul ment, rossz volt a vegyverválasztás. Na meg ugye az ellenbe WH is volt.
Mint a Bloomfield tulaj, teljesen elégedett vagyok a jelenlegi rendszerrel, gyors, faxa meg minden, de ha most kellene választanom, talán már én is a SB-t választanám, de csak is i2600 K procival, és valami jobb féle ( Asus, Evga ) deszkával. ( pl. P8P67 Evo, Pro )ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #24891 üzenetére
Mert Te ilyen maximalista vagy. Nekem elég lesz egy 2500K is egy sima P8P67-tel. Csak már lenne !
-
LackoMester
addikt
válasz Svájcinéger #24892 üzenetére
Ááá, nemvagyok maximalista. Nálunk simán lehet kapni, szinte mindehol van. [link]
Persze ott a szöveg a hibáról.
Majd csak lesz, nyugi. Tényleg VGA-t nem akarsz cserélni?ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Winne
nagyúr
Én is ezt néztem ki magamnak.
-
kpal
nagyúr
A fogyi az nem olyan vészes . És hiába piacon van a mostani SB is kifut majd és jön az új foglalatú procik Intelnél mindegy már mit vesz az emer mert annyira begyorsult a fejlesztés.
-
Winne
nagyúr
válasz Pickle Rick #24897 üzenetére
"Otthonra", tehát mindenki döntse el, hogy a szándékosan rosszul optimalizált 3 óra játékidőt nyújtó játékok miatt kidob-e százezreket az ablakon. Mindenkinek szíve joga.
-
Mappa
addikt
Laraxior - a RC Subarut merre vetted(honlap?) ??? mibe kóstált ? 1:10 ?
nem kötelező megadni
-
Laraxior
titán
30 vagy 40 volt anno..már csak egy 350Z van,de az is tele van porral,fennt nyugszik a polcon. Itt vettem debrecenben egy havertól,ő meg a makettboltban,helyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi belépő szinten
- Microsoft Outlook topic
- eBay
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest