- Bluetooth hangszórók
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Objektívek topikja
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
simi762
tag
válasz tupacamaru #24752 üzenetére
Hali!
Az eredeti játékot belehet valahogy tört szerverre csatlakoztatni?
Vagy ne is próbálkozzak vele, mert az accom bánhatja!
Köszike! -
Winne
nagyúr
válasz Pickle Rick #24751 üzenetére
Pontosan ezt akartam írni és az a rész sem helytálló, hogy elég gyorsan kész lettek vele, mert két hét után kaptam vissza úgy, hogy rákérdeztem, hogy mi van vele, különben azóta is rajta kotlanának.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
LackoMester
addikt
Uraim, köszöntem a ma esti játékot. Élmény volt, mint mindig.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
tupacamaru
veterán
válasz simi762 #24753 üzenetére
Be lehet csak az Alter-os törést rá kell tenni, az accod nem hiszem hogy bánja mert a Steam-nek nem is kell futnia közben. De én a helyedben egy másik mappába tenném az Alteros változatot és onnan futtatnám.
LackoMester én is THX mindenkinek.
Winne mire visszatérsz addig meg lesz a B2-es is.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
LamaCube
addikt
Vazze az, hogy Magyarországon 2 hét alatt elintézzenek valamit, persze nem jól az már nagy szó.
Tanker
Inkább jöttél volna játszani, mint trollkodj
A rendes játékosoknak (nem a pudingoknak : Tanker, Winne) köszönöm a játékot
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #24756 üzenetére
Hol tartassz vele?
@(#24757) LamaCube: csak térjek vissza, majd kapsz te olyan pudingot, hogy 3 hétig fosol tőle!
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #24759 üzenetére
Ba*ki akkor remélem nem lesz igazad, mert akkor augusztusig nem lesz gépem...
(#24760) LamaCube: van egy közmondás, amit fordítva is lehet értelmezni: "Minden jóban van valami rossz."
-
Pickle Rick
senior tag
-
@rglaaf
veterán
válasz Pickle Rick #24762 üzenetére
ok én már akkor be se tolok screen-t mert arra valami csúnyát mondanál
PSN:BiZzare_0 ️
-
LamaCube
addikt
válasz Pickle Rick #24762 üzenetére
Á ott csak 6 évig toltam. Hétköznap 2-3 órát. Hétvégén volt, hogy 6-8-at.
Mondjuk ott inkább waroztunk. Kevés volt a pub.28 nap MW2-ben az nem sok szerintem többieknek sokkal több van.
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
DonThomasino
veterán
Hy all!
Csináltam otthon egy MW2 servert.
A server gép álladóan ezt az üzenete írja:
Dropping all reliable packets for client at 'loopback' since they haven't ack'd a reliable message in 20000ms
Ettől függetlenül működik.Normális ez?
Ha nem mi a megoldás?Köszi DT
[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Pickle Rick
senior tag
válasz DonThomasino #24765 üzenetére
Erre itt nem fogsz választ kapni mert ez itt warez mentes környezet. Ha megveszed eredetiben a játékot nem lesz ilyen problémád az biztos.
Lama, Bizz: Most belegondoltam, hogy nekem milyen statom lenne, ha nem adom el a gépet anno. Most is megyek mindjárt kockulni. Az elmúlt egy hétben 52 órát játszottam a steam szerint.
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
tupacamaru
veterán
válasz DonThomasino #24765 üzenetére
Hogy csináltad? Jöhet priviben.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Winne
nagyúr
válasz Pickle Rick #24766 üzenetére
Kiskockák vagytok mind!
-
LamaCube
addikt
Ma befejeztem a pc-m karbantartását. Sajnos a kábelrengeteggel nem tudtam sok mindent kezdeni, de úgyse látom
Bekerült az új kijelző is az előlapba. A másikat visszatettem a gyerek házába. Most aztán ketten kockulunk. Persze ő csak szigorúan Legós pc-s játékokkal tolja.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Pickle Rick
senior tag
válasz LamaCube #24769 üzenetére
Hú de szép ez a ház előröl. Nagyon tetszik Viszont a kábelek miatt szerintem a videokártya nem sok levegőt kap. Valamit kezdeni kéne velük. Nekem mindegyik be van harisnyázva és el vannak rejtve. Ha gondolok mutatok róla fotót.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
LamaCube
addikt
válasz Pickle Rick #24770 üzenetére
Köszi szépen. A dremellel kellett fúrni-faragni eleget.
Nyugodtan rakj fel képet érdekel.Sajnos nem tudom korrektebbül elvezetni őket. Akkor láttátok volna, amikor a kábelspirálok nem voltak feltekerve a kábelokra. Na ott volt dszungel.Ha megnézed a vga és a cpu hőmérsékletét a kijelzőn, akkor láthatod, hogy kap levegőt rendesen Játék alatt a cpu 42-46 között van. A vga 55-62 50%-os fordulatszámon.5db 12 cm-es venti van a házba. 3 db befelé fúj 2 kifelé. Plusz mindkét HDD-n is van venti. Sőt a hangkártya alatt is van egy kifele fújó. Az északi hídon is egy 4 centis.
Ebből következik Winni-nek is válaszolva, hogy szükség van a sok kábelra, mivel ezeket mind tudom szabályozni és kikapcsolni egyaránt. Persze, amikor játszom be van kapcsolva minden, de nem érdekel a hangja, mert fülesben úgy sem hallom.[ Szerkesztve ]
-
Pickle Rick
senior tag
válasz LamaCube #24772 üzenetére
Jó mondjuk így érthető a sok kábel. Nekem semmi venti szabályozó nincs a gépben. Minden pörög maxon, vagy ahogy a biosban belövöm. Mondjuk az csak akkor működik ha az alaplapra vannak kötve a ventik, nem pedig a tápra közvetlenül. Majd ha lesz időm teszek fel képet, de a gépház elejéről tuti nem láttok majd semmit mert olyan undorítóan néz ki, hogy én is csak csukott szemmel kapcsolom be a gépet mert elhányom magam ha rá kell néznem.
-
LamaCube
addikt
válasz Pickle Rick #24773 üzenetére
Jó lenne pedig látni
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz Pickle Rick #24773 üzenetére
Hányni jó, hollári-hollári-hóó!
-
LamaCube
addikt
válasz Pickle Rick #24777 üzenetére
Mit akarsz teljesen korrekt a cucc Jót röhögtem a giga matricán én is oda tettem az enyémen
Este sztem nem leszek
-
Winne
nagyúr
válasz Pickle Rick #24777 üzenetére
Nincs ezen mit szégyellni, még kicsit sok is...
-
LamaCube
addikt
Köszöntem a délutáni hentelést A win streak -et 73-ra sikerült növelni
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
amit ígértem...az új VGAm..kis tuninggal..
Ha jól gondolom olyan 350W-ot ehetett ezekkel az órajelekkel Vantage-stabil"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Winne
nagyúr
Cimi-cumi monkey circus!
-
tupacamaru
veterán
THX a gémet mindenkinek, jó meccsek voltak ma.
-
albert8
veterán
Kösz srácok
jó volt
/RPD 500 head/Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
F e Z o
veterán
Végre tudok egy kicsit játszani, haver hozta telepíteni a gépét, s holnapig nyomhatom vele az MW2-t.
H2O über alles!
-
Raidon
őstag
Elkészült az új számom nemsokára link
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
Winne
nagyúr
Arcok AMD-ből most mi van Q6600 szintjén kb?
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
X6
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bluetooth hangszórók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vírusirtó topic
- Hardcore café
- Egyre több piacra eljut az eredetileg korlátozott Ryzen 5 7600X3D
- Anime filmek és sorozatok
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest